Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#18801) drevil33


drevil33
csendes tag

Sziasztok. Mostanában volt szó az amerikai csodákról. Ha nem bánjátok megosztom veletek a véleményem.
Nem vagyok pro játékos, de kimondottan rossznak sem tartom magam. 6500 fölötti csatát toltam már le 51% win rationval és 64%os hit ratioval.
Heavy ágon magasabb Tierben jelenleg TigerII, VK45a, IS4, T34, T30-al rendelkezem. Mind maxra van már fejlesztve, és a Tiger-el meg az IS-el lassan meglesz a kövi tank is.Tier 8 környékén én is elkezdtem premiumozni, mert a fenntartási költségek bizony elég magasra rúgtak. Nem lehet fenntartani, és farmolni pénzt, ha több ágat viszel egyszerre (Ferdinand, SU152, T25AT, T44, Pershing, Panther kifejlesztve várja a megvételt).
Na de a lényeg, ami miatt ide írok.Van összehasonlítási alapom a különböző heavy tankok tekintetében. Nekem az amcsi heavy-k jöttek be legjobban. Pedig általában a leggyengébbek a szintükön. El kell rejteni a hull-t mert bármi simán átlövi, de a tornyuk veszett kemény dió. XP rekordomat T32-vel tartom 2443-al (igen, az már premium acc-al) és vesztett csatában is kaptam vele 1444XP-t. Elég jó ROLF-al bírnak (kivéve a T30) és viszonylag pontosak, bár a statjaik nem ezt mutatják, na és elég mozgékonyak. Igazából szinte mindenben félúton vannak az orosz és a német tankok közt, de páncélban magasan a leggyengébbek. Tankokat ONESHOTolni nekem még csak US-Heavy-vel sikerült. Még nincs 20 lejátszott meccsem T30-al, de már sikerült egy IS7-et kilőnöm max hp-ról 1 lövéssel :D Asszem én lepődtem meg a legjobban ezen, de marha jó érzés volt. Okosan használva, jó helyekre beállva az amcsi tankok szinte verhetetlenek.
Másik amiről volt szó mostanában a kis light-ok. Caffe-m nincs, de a másik 2 megvan. T50-2 marha sokáig életben tud maradni az ellenség bázisának közepén is, mert veszett mód megy és fordul. Szinte lehetetlen eltalálni. Igazi artygyilkos. A kis VK viszont egy veszett gonosz dög. Szerintem a legdurvább light. Rá kell dobni a 105-ös ágyút és csak HE-vel használni. Így MINDENT lehet vele sebezni. Lőttem már ki vele MAUS-t IS7-et is. Kisebb tankokra 300 fölött is tud sebezni, de a nagy, vastag páncélzatú dögöket is simán csipegeti 100 -asával. Bár elég pontatlan az ágyú stat szerint, de meglepő távolságról el lehet vele taláni az ellent. Tegnap haverral platoonban KV-tól IS4-ig csatában 2 ilyennel mentünk, és 10 kills a miénk volt, valamint koppra ugyanazt az xp-t zsebeltük be... 3x-os első csata és 5000 fölött volt, pontosan nem emléxem. A kis gonosz VK-t mindenkinek ajánlom :)
Bocs a kisregényért, és remélem nem sértettem meg senkit a postommal, mert úgy tünt sok itt a viráglelkű :U
Üdv néktek tanktársak

(#18802) smisa válasza emre (#18753) üzenetére


smisa
őstag

2 GPU val nyomod és fent vana tömörített textura pack?

[ Szerkesztve ]

(#18803) diegho válasza smisa (#18802) üzenetére


diegho
nagyúr

Az csak a pálya betöltését gyorsítja.

(#18804) H@lede válasza drevil33 (#18801) üzenetére


H@lede
tag

szerintem ezzel senkinek nem mondtál semmi újat

Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede

(#18805) smisa válasza diegho (#18803) üzenetére


smisa
őstag

Nem akarlak megbántani de ezt ügye nem gondolod komolyan :B

(#18806) Rém válasza diegho (#18803) üzenetére


Rém
tag

Nálam a pálya betöltését az gyorsítja meg legjobban, hogy amikor új gépet építettem a küzelmultban belehajítottam 8 gb ramot. Addig 3 gb volt a gépemben és állalában a számolás kezdetére tett be a pályára, most 8 gb-al meg van amikor 20-30 másodpercet is kell várnom, amig a visszaszámlálás megkezdödik.

(#18807) diegho válasza smisa (#18805) üzenetére


diegho
nagyúr

Nálam semmi előnyt nem hozott a laptopon. Low beállításnál is 2fps van, ezzel is, csak sokkal gyorsabban tölt be. IGPU-val szintén próbáltam (2500k) szintén 0fps növekedés.

Rém: jó ideje 8gb ramom van az egyik gépben (3 éve) másikban 2 hónapja, mégis a Q9400-al sokkal lassabban tölt be, mint a 2500k-val. 2500k-val mindig első vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#18808) -vitya-


-vitya-
őstag

Egy barátom tanulságos története, megosztom:

Palya: Himmelsdorf

Kicsiny csapatom: en E50, ezzel valahol a csapat also harmadaban, legfelul ket tier X-es egy csapatbol: LG klan tagjai

A jatek: varakozas alatt beirja az egyik tier X-es a tervet: "Maus and E100 over the hill" A taktikarol alkotott velmenyemet finomitottam, tomoritettem, majd beirtam: "wow" Ugy latszik ezzel elevenebe vagtam Sir Taktikusznak es Los Strategosznak, mert azzal kezdtek a jatekot, hogy egyik az egyik trackemet lotte le, a masik a masikat. Meg el sem indultam, csak neztem, hogy ki merre megy.
Hat akkor igy... Es tenyleg, elkezdtek felrobogni a dombon. Na akkor ebbe en is besegitek, es az elobbi gesztus viszonzasa kepen, nemi loszer felaldozasa aran adtam nekik egy kis kinetikus energiat, hasznaljak fel amire akarjak. Na itt elszakadhatott naluk a cerna, "Pofazik es meg vissza is lo???" Szoval a csata maradek ot percet azzal toltottuk, hogy bujocskaztam a hazak kozott, mert a ket nagyfiu probalta megtorolni a sertest. A jatek addig tartott, ameg meg nem erkezett az enemy, es rendre nem utasitott minket. Persze valami 15:5 aranyban jol legyoztek.

Neha tenyleg olyan mintha a csapattarsak AI-k lennenek. De azert jo, mert ilyen veltlenszeru AI-t nehez lenne leprogramozni.

-=Витя=-

(#18809) emre válasza smisa (#18802) üzenetére


emre
veterán

Igen, két 5770-es, a "tömörített textura pack" meg nem tudom micsoda. :B

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#18810) Rém válasza diegho (#18807) üzenetére


Rém
tag

Nálam ugyanaz a proci van a gépben és úgy produkálja ezt az eredményt.
Mivel más nem változott, mint a memória mennyisége ezért gondolom, hogy ennek van szerepe.

(#18811) -vitya- válasza Rém (#18810) üzenetére


-vitya-
őstag

mindenfélének van szerepe, de mióta SSD-t vettem, diegho előtt töltődik be a játék;-)

-=Витя=-

(#18812) diegho


diegho
nagyúr

Ma eddig 4 csata 4 bukó:

1. Mines O212. A hegyet elfoglaltuk, 2 artyt kiszedtünk 1 arty élt az ellennél, top tank mindkét oldalon E-100. Fenti bázison vagyunk. Ellenfélnél 3 ISU, mind BL-10 állnak és nézik a városi részt, ahol egy E-75 várja a kinézőket. Az összes társam egyesével kinéz, beleértve az E-100-at is. Kb 10szer szóltam, hogy maradjanak és várjanak. Semmi. Ahogy kinézett valamelyik azonnal meghalt. Senkinek nem volt esze a szigetre menni és a hátukba kerülni. GG, 3 killem volt azért.

2. Erlenberg O212. A scoutunk valami oknál fogva pont arra megy, ahol mindig az egész ellenséges csapat vonul. Úgy ölik meg, hogy nem lát meg senkit. Ezen felbuzdulva minden tankunk beáll a várba, értsd mindet, még az artyk is! Egy ellenséges E-50 spotolgatja őket és mivel nem férnek el fedezékben annyian az ellenfél artyk egyesével kiszednek mindenkit. Az ellenfél scout meg persze vígan bejön hozzám, egyedüli artyhoz, aki már 2 kill-el büszkélkedhet és megöl. GG

3. Steppes O704. 5 artynk van és az összes a sarokba áll (alsó bázis). Jön ellenfél T-50-2 középen át a pusztán. Kilövöm, mert láttam senkit se érdekel. Elindulok balra egy E-75el. Mire odaérek balra (3an vagyunk ott egy E-75, egy KT és én) egy T-54 bemegy az artyjaink közé, úgy, hogy az összes többi tankunk ott állt és nézte. Artyk megölik, de rögtön veszítünk 2 artyt. Ezután az ellenféltől egyesével jöttek tankok a jobb oldalon, felnéztek, spotoltak, vissza, artyjaik meg kilőttek mindent. Én baloldalt kilövök egy Type-ot, visszamegyek, kilövök egy E-50et is. Az E-75ünk, egyedül ráment egy 690hp-s IS-3ra, persze ki a mező közepére, artyk ki is szedték. T-43 áll és néz. Engem bekerítenek, megölnek. Többet öltem, mint az egész csapat. GG

4. Westfield O704. Bemegyek a házak környékére, mert csak egy KV-5 ment oda. Ellenfél objectbe lövök egyet, tigerbe is egyet, erre bekerítenek, meghalok. A dombokon támadó csapatomat (IS-3, Tiger, Löwe, KV-3, JPZ4) 3db Tiger lefelezte. Tiger JPZ4 meghalt, Löwe-be alig maradt hp. 3db Tiger... ezeket majdnem megölte! GG

Jól indul a nap, de elcseszték mert felhúztak, most lövök egy valag Top Gun-t.

(#18813) ollie válasza -vitya- (#18808) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A barátod jobban tette volna, ha nem lő beléjük, mert így nem tudta meg a 2 marha, hogy nem működött volna a tervük.

***

(#18814) Werewolf20 válasza H@lede (#18804) üzenetére


Werewolf20
tag

Én szerintem erre való ez a fórum és igen is mondott újat sok embernek...nem tetszik sztem mehetsz máshova, illetve nem kell elolvasni ha te neked nem érdekes. De valamiért csak elolvastad :DD

[ Szerkesztve ]

It's not the destination...but the drive there

(#18815) smisa válasza diegho (#18807) üzenetére


smisa
őstag

Nem sértegetés!!!

Akkor nálatok vlami nagyon el van ba...va nekem még Q6600 és most a E8400 is simán bent vagyok 35-40 sec-l a kezdés előtt és winfos is már lassan 1 éves lesz (szóval rendesen teli szemetelte magát) memória 4gb az is csak 1066-s ja és minden eredeti textura + addonok skin célzókereszt stb igaz a játék alatt nem töltők le semmit nem megy se skype se más és UPC 40 Gb van és hetente használok reg cleanert és társait :DDD

Rokony I3mal Gt460 4GB rammal is bent van minidg a visszaszámolás kezdete előtt

Emre-n csak azért lepödtem me mert számomra kegyeteln csúnya a kép főleg 2 GPUval :B

(#18816) diegho válasza smisa (#18815) üzenetére


diegho
nagyúr

Ezt most csak én nem értem? Mármint azt, hogy van amikor 1 perct várok, mire elindul maga a számláló a 30sec-ről és ehhez hogy jön a régi géped már 35-40sec-el előbb betölt. Én 35-40sec-el a számláló indulása előtt bent vagyok sokszor.

[ Szerkesztve ]

(#18817) drevil33


drevil33
csendes tag

Tapasztalatom szerint 2 dologtól függ milyen gyorsan töltesz be: RAM, winyó.
Több haverral szoktam platoonozni, különböző gépekkel rendelkeznek, van aki 8magos servergéppel tolja, így elég sok féle konfigot láttam már betölteni. Én 2 maggal (3Ghz), 4 giga rammal és RAID 0-val tolom.
2 giga ram lassít, de 4 és 8 giga közt már csak kb 1 másodperc a különbség betöltés terén. Videokártya, proci szinte semmit sem számít, de ha SSD-zel vaqy RAIDezel, ez nagyon is meggyorsítja a dolgokat.
Másnak lehet más, de nekem ez a tapasztalatom.

ui: Persze egy 1.6Ghz P4-el valószínűleg lassan töltene be :DDD

(#18818) H@lede válasza Werewolf20 (#18814) üzenetére


H@lede
tag

hát ha neked ezek új információk akkor igencsak van még mit tanulnod ..... :C :C :C :C

Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede

(#18819) diegho


diegho
nagyúr

2-11ről fordítani se sűrűn sikerül random-ban. Most sikerült. Én 4-et öltem, köztük a Maus-t 1v1-ben, hagyott rajtam 28hp-t, utána még 3 lövés 3 kill (O704), a T30 meg laza 7-el zárt. Ketten megnyertük, pedig nagyon bukónak nézett ki.

(#18820) -vitya- válasza H@lede (#18818) üzenetére


-vitya-
őstag

nekem semmi újat nem mondott, mégsem zavart az a hozzászólás... Sokkal jobb volt, mint azok, amikor valaki nyafog, hogy így szar ez meg az, meg úgy szar... És elképzelhető, hogy valakinek újat mondott.

-=Витя=-

(#18821) -vitya- válasza diegho (#18819) üzenetére


-vitya-
őstag

na és hol ebben a beharangozott TopGun neked? ;-)

-=Витя=-

(#18822) diegho válasza -vitya- (#18821) üzenetére


diegho
nagyúr

Ez van 28hp-val nem lehet ugrálni. Már az is csoda, hogy a Maus-t kinyírtam 1v1, sőt volt ott egy Tiger is, ilyen 15-öket sebzett rám HE-vel. Amúgy a végén kaptam még egy 10hp-s arty hitet is egy GW TypeE-től :DDD

A betöltés dologra meg annyit, hogy a világ leghaszontalanabb eszközének tartom az SSD-t, szóval lehet most gyorsabban töltesz be, de ugyebár nem a 2mp számít, hanem a mondjuk folyamatos 100+ fps. Előbb vennék GTX590-et, mint egy szutyok SSD-t, az biztos.

[ Szerkesztve ]

(#18823) -vitya- válasza diegho (#18822) üzenetére


-vitya-
őstag

mákos... ;-)

-=Витя=-

(#18824) drevil33


drevil33
csendes tag

Az új light tank :DD

(#18825) joker1220 válasza drevil33 (#18824) üzenetére


joker1220
őstag

Ez nagyon beteg:D

,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''

(#18826) fsb1000 válasza drevil33 (#18801) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Köszi érdekes beszámoló volt!
A "kis gonosz VK"-n a VK2801-et érted?

Azt korábban úgy használtam hogy 105-össel 1db Gold-os löszere volt a többi HE és az első lövés után automatán átváltott.
Maxra fejlesztve jól hozza az XP-t, de fenntartása még mindig kétséges, mert szinte 100%-ban elpusztul és az 9-10K kredit. De tényleg jó vele menni...

Sajnos van hogy 3 "felderítő" is kerül egy csapatba és ilyenkot a T-50-2 eredményesebb, előbb odaér.

(#18827) joker1220 válasza H@lede (#18818) üzenetére


joker1220
őstag

El se kezd a trollkodást, az SG fórumon is lehet osztani az észt.... :W

Ilyen kezdéssel nem hinném hogy itt bárki kíváncsi lenne arra hogy te mekkora király vagy és te mennyi mindent tudsz....

,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''

(#18828) drevil33 válasza fsb1000 (#18826) üzenetére


drevil33
csendes tag

Igen, a VK28-ra gondoltam.
Valóban, a T50-2 gyorsabb, de a VK-val sokkal nagyobb eséllyel éled túl a csatát. Elég jó a páncélzata, és míg a T50-2-vel szinte csak arty-kat, meg kis tankokat tudsz sebezni, a VK-val nagy dögökből is simán csipegetsz. Mivel a nagyokhoz képest az is villámgyors, sok helyzetváloztatással a pályán: itt-ott feltűnsz, belelősz, eltűnsz... nagyon jól lehet vele gonoszkodni :)) sőt, heavy-ket supportálni is jó, mint egy med.
Pénzt valóban nem nagyon lehet vele farmolni, mert elég drága, de az xp jól jön.
Én Gold-os lőszert még sosem használtam semmin, így arról nem tudok véleményt alkotni, de HE-vel nagyon tarol a kis rohadék :K

(#18829) smisa válasza diegho (#18816) üzenetére


smisa
őstag

Hagyjuk a témát a Server a mecs megkezdése előtt 1 perccel rakja össze a csapatott és 30secnél kezdődik a visszaszámlálás de TE már bent vagy 10 sec-el előbb elhiszem én neked :R

[ Szerkesztve ]

(#18830) Sanya válasza diegho (#18822) üzenetére


Sanya
nagyúr

nekem 16gb ramom van, nekem is betölt 2mp alatt, főleg, ha már láttam azt a pályát aznap.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#18831) Godefroy


Godefroy
senior tag

Mostanában úgy veszem észre erősen megcsppant a játékosok száma és a csatáké is.
reggel 7 000 játékos volt fennt és 80 csata...de most sem sokkal rózsásabb a helyzett 14k játékos és 300 körüli csata.
Van úgy hogy 5 percet is várok E75 el amig berak egy játékba... :(

[ Szerkesztve ]

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#18832) emre válasza smisa (#18829) üzenetére


emre
veterán

mégsem :DDD

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#18833) drevil33 válasza fsb1000 (#18826) üzenetére


drevil33
csendes tag

amúgy egy jó körben az is (VK28) hoz 25k creditet (permiummal) és ha tüléled, és sokat lőttél, akkor sem több a javítás meg a lőszer 10-12k-nál.... de nekem 15-20knál többe még nem került.
20-25k-t pedig elég sűrűn hozza

(#18834) joker1220 válasza smisa (#18829) üzenetére


joker1220
őstag

Amúgy diegho nem mond butaságot, nekem is sokszor van hogy jó 30-40 mp vel elébb rak be amikor még csak a jobb felső sarokban számol vissza ami gyakran leszámol 20mp ig,
majd ezután kezdődik a 30mp s visszaszámlálás a kép közepén...

Tehát nem akkor kezdődik a csata amikor a jobb felső leszámol mert közben újraindul a
számláló 30mp ről, így simán bent lehet az ember 1 percel a csata kezdése előtt is..

,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''

(#18835) Godefroy válasza joker1220 (#18834) üzenetére


Godefroy
senior tag

de ez természetes nem?

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#18836) diegho válasza smisa (#18829) üzenetére


diegho
nagyúr

Mivel az enyémhez képest egy tetű géped van el is hiheted :K

(#18837) hemaka válasza Godefroy (#18831) üzenetére


hemaka
nagyúr

Gondolom a teszt szerveren vannak(újraindították már?) sokan, vagy csak ennyien megunják a játékot. Meg hétköznap is van...

[ Szerkesztve ]

(#18838) smisa válasza diegho (#18836) üzenetére


smisa
őstag

:DDD Elhiszem én de lőj azért egy printscreent a következő mecsen :DDD

Azért imádomamikor az ember elfelejti honnan indult a beszélgetés 5 hozzászólás alatt :W

[ Szerkesztve ]

(#18839) diegho válasza joker1220 (#18834) üzenetére


diegho
nagyúr

Arról nem is beszélve, hogy ha olyan csapattal rak össze, akiknek gyengébb a gépük, akkor ez még több is lehet. Nem egyszer jártunk úgy vityával, hogy ketten voltunk bent elég sokáig, már megbeszéltük merre megyünk, megnéztük a tankokat melyiken milyen ágyú van, elemeztük az ellenfél tankjait, hogy na hová kéne magunkat elhelyezni és még mindig nem kezdett el visszaszámolni 30sec-től. Ez a betöltés nem fix idő, ahhoz viszonyítja ahogy észrevettem, hogy a bent lévők hány %-a töltött már be. Tegyük fel az emberek 50%-a bent van, akkor indul a 30sec, na most ez ugye elég változó, volt olyan csatám, ahol az ellenféltől 1 tank hiányzott, mikor elindult a 30sec, nálunk meg 3 volt bent összesen.

Smisa: inkább spórolgass pár forintot gépre és meglátod, volt E8500-am, de már maga a windows is sokkal gördülékenyebb, tudom nem hiszed el, de hát ugye hol nem szarom le mit hiszel el ;)

[ Szerkesztve ]

(#18840) -vitya- válasza smisa (#18829) üzenetére


-vitya-
őstag

nekem az a tapasztalatom, hogy akkor kezd el 30sec-ről visszaszámolni, mikor kb a fele a résztvevőknek betöltött... Ha lassú gépekkel felszerelt csapatba rak engem, akkor van, hogy majd 1 percig nézem azt, hogy mikor tölt már be a népnek a játék...

Mindez csak "úgy érzem" kategória, mert bizonyítani nem tudom, mivel eddig még sosem volt erről szó, és nem is érdekelt... De majd mostantól jobban figyelek, és akkor minden kiderül;-)

[ Szerkesztve ]

-=Витя=-

(#18841) -vitya- válasza diegho (#18839) üzenetére


-vitya-
őstag

látom sikerült egyszerre írnunk;-) mondjuk neked meg azért sikerült a végére egy kis szurkapiszka is :D

De az ilyen esetek a kedvenceim, hiszen ilyenkor igen sokat segít a platoonon, ha az elején van 1 percünk megbeszélni, hogy mi legyen.

[ Szerkesztve ]

-=Витя=-

(#18842) Godefroy válasza hemaka (#18837) üzenetére


Godefroy
senior tag

Fokozatosan csökkent.
Már kevesebben játszanak de amit említetteél az is igaz.
Valamint azt vettem észre BF3 és COD MW3 után is csappant.

Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...

(#18843) diegho


diegho
nagyúr

Patton egyedüli nagy med-ként a kör elején mines-on bemondja, hogy ő az első 3 percben nem fog csinálni semmit. Így is tett. Kapta is az anyázást rendesen.

(#18844) hemaka válasza Godefroy (#18842) üzenetére


hemaka
nagyúr

Na igen, ha érkezik valami új és menő játék, akkor általában vissza esik az ilyen játékok forgalma. De ha megunják, majd vissza jönnek.

(#18845) Kocka08 válasza Godefroy (#18842) üzenetére


Kocka08
tag

Szerintem a WOT jobb mint a BF3! Nekem élvezetesebb!
Szerinten délelött is sokan játszanak, én már 5 embernek ajánlottam a játékot!
3-an fanatikok lettek! :DD

[ Szerkesztve ]

(#18846) L-e-f-i-e válasza Kocka08 (#18845) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Nagyon nem egy kategória..bár mindkettőben lehet tankozni..(hoppá!) ;]

=^-^=

(#18847) joker1220 válasza Kocka08 (#18845) üzenetére


joker1220
őstag

Tudod mi a fanatik?!

Amikor valaki már tier 7-8 nál tart de a garázsban ott van a
LOLtraktor 85.000 XP vel, na az a nemsemmi! :DDD :DD :Y :C

[ Szerkesztve ]

,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''

(#18848) fsb1000 válasza drevil33 (#18833) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Asszem 20K volt a max nálam, de leginkább csak rohanok és próbálom megtalálni az artykat.
Lehet okosoban kéne....
--

Ja és most volt az első csatám, ahol "lejárt az idő" természetesn 6/6 nagy Arty volt benn, mindenkit őt löttek ki. A tigrissel az utolsó percig húztam.

Mondhatni eléggé élvezhetetlen volt igy, mert a tankok csak dermeten álltak, akit mégis bespottoltak kapott egyből 3-4 tüzésrségit oszt jónapot

(#18849) diegho válasza joker1220 (#18847) üzenetére


diegho
nagyúr

Én is láttam egy 600+ csatás loltraktort valamelyik embernél. Egyedül löwe-vel tolt többet, mondjuk volt is E-100a úgy, hogy nem volt meg előtte egyetlen tank sem neki a tree-n, csak a loltraktor.

(#18850) Kocka08 válasza joker1220 (#18847) üzenetére


Kocka08
tag

Nekem is ott van a garázsomban a PzKpfw IV 35000 XP vel, és még csak a Tiger II-re
gyűjtök!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.