Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Ez annyira tipikus:
Ugye péntekig le van árazva az E100. Nekem már rég ki volt fejlesztve, és akciósan meg is akartam venni.
Volt 1590 goldom, és mivel szinte biztos voltam benne, hogy az 1600+ xp-s vk2001.db körömmel kapni fogok még ezret, nagy vigyorral vártam, hogy megvehessem életem első hónap prémiumját. Csak ugye két hete nincs eredmény. Persze tegnap megtudtam, hogy a hét végén fogják kirakni az eredményeket, szóval az esélytelen hogy prémiummal farmoljak a KV5-el.
Mondjuk creditem bőven van (9 millió), csak úgy akartam, hogy tisztán összeszedem a pénzt, és a megvétel után marad még 8-9 millióm. De ez így nem jött össze, úgyhogy tegnap megvettem az E100-at legénység, lőszer és felszerelés nélkül, hogy véletlenül se tudjak menni vele.Az, hogy miért akartam, hogy maradjon a megvétel után ilyen sok creditem?
Azért, mert én úgy érzem, hogy ilyen magasságokban valahogy gyorsabban gyűlik. (Na meg azért, mert meg kéne venni egy csomó tankot, felszereléssel, de azt már tényleg prémiummal szedem össze KV5-el, vagy ha nagyon szerencsés vagyok akkor egy typeval
).Így jártam, az EU community meg elmehet a búsba....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).