Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Arról panaszkodok, hogy szeptember óta 30% a wr és 6-8 vereség MINDEN alkalommal bejátszik zsinórban, ami nagyon nem termeli a kreditet... T8 kötvénytankkal, prémiummal 30ezer kredit ha bejön ezekre, az már nagyon jó. Ebből nem lesz fejlődés, főleg ha lejár a prémium nap... És mivel összesen van 5 milla kreditem, nem tudok aranylőszert használni... Tehát nincs értelme az egésznek.
Másoknak lehet hogy nincsenek ilyen csodálatos körei, de én meguntam hogy 2 hónapja tényleg minden esetben 10ből minimum 6x veszítek, illetve a győztes körben esetenként nem sebzek semmit, lehozza a csapat a szokásos 15-3 eredménnyel, ami szintén nem jó bevétel... 2 hónap alatt talán 5 vagy 6 olyan köröm volt, amikor tényleg jól ment, sebeztem, kill is volt, izgalmas is volt, a többi bukta vagy semmitérő győzelem...
Nekem már régen nincs idegrendszerem az ilyen szemétkedéshez (mert ez nem más...), általában 4-5 bukta után napokig hagyom az egészet, vagy max egy órát játszok a kredit booster miatt, ezért sem haladok, nyilván 8-10 óra játékkal nekem is jönne valami... De soha nem motivált ha sz*pat egy játék, lehet hogy mások ezt "kihívásnak" nevezik, egészségükre, de szenvedni én a melóhelyre járok, nem azért ülök a gép elé a szabadidőmben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest