Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #3 üzenetére
én néha szoktam.. ki kérem magamnak
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #5 üzenetére
nakabbe ,eun is van m41 em meg t32 szal nyasgem
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #7 üzenetére
hát ha lehetne át tenném az usáról az e100,is7,is4,jt kombót nyugi
jó az e100at nem mert attól hidegrázást kapok de a többit szeressemaz m41 isten császár td módban is
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #10 üzenetére
adod ide , e50el is hasonló csatát toltam ,bár arról nem csináltam screenshotot
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
[link] ezzel mekkora császár videót lehetne csinálni
hopp ott volt egy magyar is , is3at tolatva cseleztem ki, meg a kv3at is de aztán csak nem tudtam tovább tartani is3on kb 130 élet maradt a kv3 meg le égett de valaki el csórálta
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #18 üzenetére
hát a közös chatben volt egy "moderátor"féleség ,ő azt mondta nem lehetséges, de akkor írok a supportnak, hátha
-
Paul119
addikt
usán is ezért nem csatlakozok magyar klánokhoz mert néha kritikán aluli hang nemet engednek meg maguknak, fentebb linkelt képen ahol horogra akadt egy magyar, kb 20 oldalon át szidta a felmenőimet, az volt a mázlija hogy chatbant kaptam,csak azt nem tudom miért, mert akire hivatkoznak az tkzott le engem, még jó hogy nem fogok kedvesen meg nyilvánulni felé..bár a niggerezést elég komolyan veszik
r1E3S3E7T: ez örömteli hír, emailben fogok választ kapni?
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #23 üzenetére
-
Paul119
addikt
"Unfortunately we must inform you that account transferring from one server to another is not currently possible. However, you are welcome to create a new account on the European server.
"Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #27 üzenetére
hát szomorú vagyok dehát ez van
Timmy: ja nézd meg a francia 8as spgt , meg a 9es francia tdt, undorító egyetlen weak spot a tetején lesz és ennyi kb.. + a td olyan sebességgel forog helyben hogy az agyam le dobom,löveg meg folyamat maxos sebzéseket okád 7 es rof mellett[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
[link] nagy gáz lenne ha ezt a zenét használnám fel az egyik jagdtigeres videóhoz?
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #60 üzenetére
cheat , hax
na végre valami értelmes akció is lesz itten
To honor the important role that the M41 played for the US Armed Forces we're boosting the credit income for this SPG by 25%.egy kis cw dicsekedés
Clan Wars: Balearic Islands, landing, 1/4 Final
Complete: 2012.06.15. 1:43:34
[7AD23] 7th Armored Division/ 23rd Armored Tank Battalion vs. [MFH] Murder For Hire
Victory![ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
mondjuk nem értem hogy a super pershing miért lesz drágább a typenál, semmivel nem jobb nála, sőt szerintem még gyengébb is lesz
-
Paul119
addikt
szakadok
Dobi 562: jó kis t34 alvázra rá hegesztet tigrincs
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
valaki nem tud egy jó sniper módot? ami írja a töltés időt is?
-
Paul119
addikt
meg kukkantom mindkettőt köszönöm eddig ezt használtam
emre.. ez is bukta kör lett sok leming meg ölette magát a végén én védekeztem egyedül döglött motorral, ahol álltam az egy piszok jó hely,legközelebb s ki túrom onnan az artykat ha lesznek
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
le járt a szerkesztési idő.. panther 2re töltés gyorsító meg venti alap, mi legyen a 3.? látótávolság növelés? esetleg célzás gyorsítás?vagy virágos láda?
-
-
Paul119
addikt
nekem teszten nagyon be jött, 60-70ks köröket simán mentem vele,motor sérülésre nem emlékszem,oldalról t95 lőtte el 1x az ammo rackomat ennyi kb.. de lehet csak nekem kedvezett a +25%
-
Paul119
addikt
ez a su 152.. a 2. 122essel valami hihetetlen pontatlan
-
Paul119
addikt
válasz Atlantis #170 üzenetére
pont azt akartam írni hogy folyamatosan 400+okat köpköd..a 8as rof meg kifejezetten jó.. de 300 méter felett esélytelen valamit telibe lőni max ha áll és akkor is kicsit felé kell lőni mert látni hogy lefele húz a lövedék
-
Paul119
addikt
[link] ezt érdemes meg nézni
-
-
Paul119
addikt
na az ilyen kreténeket rugnám szájba.. és egész csata alatt ez a stalin éltetés ment
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #230 üzenetére
meg lett a sniper plecsni? büszke vagyok rád
-
Paul119
addikt
ez az e50m... ez valami horror ... lassabb mint a sima e50.. plusz olyan hosszú mint egy csónak
-
Paul119
addikt
beruháztam egy ilyen jószágra háát..
Victory!
Battle: Widepark 2012. szeptember 11. 12:41:06
Vehicle: T34
Experience received: 1 842 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 47 943
Battle Achievements: Mastery Badge: "2nd Class" 8lövés 8 találat a löveg tetszik csak ne célozna ilyen tetves lassanMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz Plasticbomb #513 üzenetére
az tuti
Victory!
Battle: Westfield 2012. szeptember 11. 15:26:54
Vehicle: T34
Experience received: 998
Credits received: 65 020
Battle Achievements: Sniper, jó lesz ez inkább tdnek érzem mint sem heavynekMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
Paul119,
Hey man, I noticed your ass kicking tanking skills in a pub and are very interested in seeing you put those skills to good use in our clan.
I would like to invite you to join 1STCV. We are a group of serious to relaxed gamers that realize this is a game and real life comes first, however we take CW pretty seriously as we are often represented on the map. Are rules for attendance are fairly relaxed, as long as we know you attempt to make it and show face when you can you are good.
na hát ilyen meghívót sem kaptam mégpedig nem volt semmi extra csatában, egy IS,type meg egy t44 próbálta le bontani az én typeomat,pörögtem mint a földre vágott leveses tál,t44et meg a másik typeot sikerült hidegre tenni IS meg csak megrágott..vagy 3x lőttem rá 0dmget..facepalm
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
[link] hmm ezt vajon melyik tankhoz lehetne felhasználni videó alá?
-
Paul119
addikt
-
Paul119
addikt
válasz Plasticbomb #710 üzenetére
most hogy elérhető minden agyhalottnak a gold lőszer szerintem a páncél már nem számít annyit
-
Paul119
addikt
hát nem tudom.. pedig a jp forog a legjobban az összes 7es td közül szvsz,su152től mellesleg síró rohamot tudnék kapni annyira ...sz.r legjobb mikor köpködöm a le pattanokat az m103 fenekébe HE,HEAT ammoval
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest