Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Várj...most nem értem miről beszélsz. Azt mondod, hogy az általad leírt járműpároknál a németek papíron vagy úgy jobbak, hogy játszottál velük?
Nem azt mondom, hogy a német tankok szarok. Sőt, én jobban szeretem a német ágat, mint a ruszkit (bár most a forgótornyos amcsi TD-k lettek a nagy kedvenceim).
Ráadásul amiket te összehasonlításnak leírtál, kis tierek. hogy is mondjam? Kis tierben szerintem az ágyúk átütő képessége, sebzése aránytalanabb, mint a nagy tierben a tankok egyéb képességéhez mérten (páncélvastagság, HP).Én azt mondom (bár lehet, hogy ez csak egészségtelen paranoia), hogy bármi is van leírva a statisztikákban, egy azonos tierű (a példa kedvéért legyen mondjuk a löwe/KV-5 páros, de szerintem IS-7 is jobb tank mint pl egy Maus), az orosz tank sokkal többször fog átütni, többször kapja meg a pozitív 25%-ot, mint a német párja...stb.
Legalább is én így látom. Lehet hülyeség.
Aktív témák
- PR-Telecom
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő