Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
bullseye #8184 üzenetére
Általában csak olyan replay-t teszek fel, ami 2000xp feletti, mivel az átlag xp-m folyamatosan nő, így el tudod képzelni mennyi 1000xp feletti kört megyek (sokat) 2000xp feletti ezekből nem sok mostanában, mert csak duplázok, vagy olyan tankkal megyek ami nem sok xp-t ad, pl O704. 1800xp feletti köröm van naponta sok, de azokat nem teszem fel, mert abban egy kis extra sincs, ha megnézed az átlag xp-met napi szinten az összes tankra, akkor 1000 környékére jön ki mindig, függ ez attól, hogy mennyit játszok tier8 alatti tankokkal, mert jellemzően 10-es csatába kerülök és mivel 90%-ban nekem van a legnagyobb eff-em az adott csatában, így az ellenségek zöme engem lő, még akkor is, ha én sokkal messzebb vagyok, sokkal nehezebb eltalálni.
Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest