Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7173 üzenetére
Igen, mert te 100%-ig biztos vagy abban, hogy én nekem feltett szándékomban állt, hogy idézzem azok a sorokat, mert magától olyat az ember nem tud kitalálni. Szted iért nem pontos az idézet?
Amúgy meg a hülye szó jelentésén akadtál ki, akkor elárulom, hogy fölösleges, mert arra írtam, hogy nem akarom megbántani a HUNS klánt, és azt írtam, hogy aki ebbe a mondandóba beleköt, vagy olyan dolgot vél felfedezni mögötte, az vagy kötekedik, vagy hülye. Igen, mégegyszer leírom nagybetűkkel, hogy HÜLYE, hogy értsd, hogy arra vonatkozik, hogy egy nyilvánvaló, érthető szövegbe nem kell mindenáron belekötni, mert aki beleköt az már szőrszálhasogatás...vagy user error, hülyeség, hogy nem tudja felfogni, hogy mit is írtam.
Na akkor ezek után sorold vmelyik csoportba.
Remélem világos volt, Ha nem, szólj elmagyarázom érhetőbben, ok?
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest