- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Ma olyan ellenséget fogtam ki Prokhorovka védőn, hogy besza-behu.
IS-3-mal top vagyok, megyek a térkép tetejére, 2 kicsi jön még, várjuk az ellent. Látom jön egy KT, nem áll meg, elkezdem lőni, sikeresen kilőjjük. Jön még 2 IS-3, meg egy ARL a szó szoros értelmében lerusholnak bennünket! A 2 IS-3 szétszed minket, mivel egyetül voltam nagy tank, és még én is stock vagyok, ezért a VK3601H és az alap Tiger H is hamar meghalt. A mi KT-nk középről próbál védekezni, bár hiába, mindenkit kilőnek. Beírom nekik, hogy fucking rushers, ők mosolyognak, erre én gj, it worked.
Arty NEM volt egyik csapatban sem, TD is alig-alig. Ezt a módszert egyszer én is kipróbálom.
Kezdem megszeretni az IS-3-mat, kicsivel jobban pattog, de a KV-4 még mindig keményebb.
Nemsoká lesz BL-9 is rá, az majd sokat enyhít. Churchill: csak ma 2 top gun vele, a KV-4-el is volt egy 5 killes T10-esek között, a végén a Ferdi győzőtt.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvcsinálót kapott a Return to Silent Hill
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen program, ami...?
- One mobilszolgáltatások
- DJI topic
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest