Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Dobi 562 #6777 üzenetére

Azt nem tudom... de két sztori E100-al.

csata1:
    Asszem 3 nap kihagyás után ma mentem először E100-al. Korábban ismét felraktam a 128-ast próbából, mert a 150-es megint nem akart penetrálni.
    Egyből jó leosztást kaptam,... sok t7-t8 ellenfél volt, szinte mindet átvitte.. mondom így magamnak: nézd már ezt a 128-ast, sorozatban 550-650-eket sebzek vele, mekkora szerencsém van!
    Úgy a 6. ilyen sebzésnél lett gyanús és megnéztem mivel is lövök... hát visszaraktam még a múlhétemn a 150-est és 750-ek helyett sebzett ennyit.

Mai utolsó csata.
    E100 vs E75+M103... elvileg lehozható, de 7-ből 6 lepattanóm volt. Mindegy volt hova löttem... illetve volt egy átütés amikor az E75 befordult oldalra, de akkor is csak 620-at sebeztem belé.
    Ezzel szembe Ők 6-ból 5x átütöttek + kaptam 2 arty találatot és vége is volt a dalnak.

-----
    Lehet mondani hogy noob vagok, de azért ez egy kicsit bosszantó.
    E100-al nehéz olyan szituációba keveredni, hogy folyamatosan lehesen oldalról lőni a t9-10 ellenfeleket, szemből meg max. a Maus-t viszi át (pecs elött az IS7-et is)
    Régebben 10-ből 9x megnyertem Mainson a városi csatát, ott a könél, ahova arty nem tud belőni. Most lassan ott tartok, hogy nem megyek oda, mert még 2db IS3 is lenyom simán.
    A városi pályákon taroltam E100-al, most ovatoskodni kell.

Aktív témák