- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Ha csak "volt" akkor az tényleg csak volt, mert most egyáltalán nem olyan, nekem "most" van. Hellcat lőtte át a frontom felső részét, aminek 160 átlag penje van, ha a legjobb löveg van rajta, viszont az se biztos, hogy fullos volt, az amerikai tankokat nem ismerem nagyon. 7.3-ban volt olyan, hogy D5T-85BM-mel lőttem át szemből T-44-el, annak a lövegnek 144 az átlag átütése. Logikailag lazán át kéne ütnie, mindkettő lövegnek, de mivel ez most élő, és közben döntve is van az a front, ezért nem. A papírságán kívül tényleg jó tank, fürge is meg kell mondani. Azt az előző hsz-ben is említettem, hogy BL-9-el sokkal jobb, lesz, de hogy nem volt régen ilyen könnyen átüthető ez a tank, az is biztos. Persze néha nekem is pattog, de ez csak néha van. IS-3-mal nem lehetne megcsinálni, mint KV-4-gyel, hogy elnyeli az E-100 2 lövését, persze nem tudom, hogy a 128-as, vagy a 150-es volt rajta.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest