- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
04ahgy #45756 üzenetére
Csá Gyuri! Örülök, hogy összefutottunk nemrég meccsen, és bocs, hogy kinyírtam a csapatot, de ha ez boldogít, pont nem lett meg a top gun, mert kettőt is el kill-stealeltek előlem, mire utolsó lövésre lesebeztem őket
Amúgy ez a counter-artyzós dolog sem mindig olyan egyszerű. Én lövés pillanatában már egyből mozdulok is el. Mondjuk Hummellal és GwP-vel könnyen beszélek, meg a franciák és egyes amerikaiak is elég mozgékonyak, azalatt a 2-3 másodperc alatt már biztonságos távolban. Néha látom is mellettem becsapódni a lövedéket. Counter-artyzni leginkább azokat a noobokat lehet, akik még nem tanulták meg, hogy lövés után arrébmenni.
Szerk: ja most nézem az előzményeket. Bocs vbbb
De komolyan. Én pár ilyen eset után (hogy countereztek; meg amikor máshova álltam, hogy innen nem számítanak rám, s mégis kilőttek onnan is) azután megszoktam, hogy minden lövés után el.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest