Hirdetés

Aktív témák

• Tüzi

veterán

válasz Tiszteletes #45817 üzenetére

Ez a levél több mint fél éves. Sőt, talán már az első szülinapját is megünnepelte.
    Hát akkor nem vagy a barátom, megszólítás címen sem, sokat nem vesztek vele.

Sztrájkolni nincs jogod, ezt aláírod, amikor belépsz a szervezetbe. Ellenkező esetben hadbíróság, zendülés, kisfaxom.
    Demonstrálni van/volt jogod, csak kiba.sznak miatta.
    Amúgy egyetértek veled, ezt pofáztam Pesten a paralament lépcsőjén ülve, hogy vagy bemegyünk most ennyien, vagy vége a dalnak, és itt többet ilyen nem lesz, okf ránktelepszik, és konyec.
    Igazam lett. Megint.
    Ilyen a magyar. Még mindig félti azt a megmaradat kis valamit, és nem basz oda, hogy most már elég.
    Azt a hibát drága vezetőink nem fogják elkövetni, hogy mindent elvegyenek, mert akkor mindegy lenne, és odabaszna a nép. Mindig csak egy kicsit vesznek el. Annál jobban fogod félteni a a megmaradt keveset... nem értik meg az emberek, hogy egyszer vége lesz a póznának.
    Én mutatnék erőt, csak valszeg senki nem jönne velem. Vagy megint stop lenn a lépcsőn... a hátsón... Ezt is tudják.

Itt az a kérdés, hogy ez tudatos viselkedés a politikusok részéről, vagy tudatalatti. Megmondják nekik, vagy zsigerből jön.
    Nézd. Tetszik vagy sem, ennek az országnak vége van.
    Ezt vagy megérted, és elmész, vagy itt rohadsz el 60ezerért heti 100 órát dolgozva.
    Én elmegyek, és amint látom, hogy felébredt a tömeg, hazarepülök, és az első sorban fogok lámpavasra húzni politikust. Mindet.
    Csak hát, egy fecske nem csinál nyarat.
    Kettő sem.
    ennyi.

részemről off vége.

Aktív témák