Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tüzi
veterán
válasz
Tiszteletes #45817 üzenetére
Ez a levél több mint fél éves. Sőt, talán már az első szülinapját is megünnepelte.
Hát akkor nem vagy a barátom, megszólítás címen sem, sokat nem vesztek vele.Sztrájkolni nincs jogod, ezt aláírod, amikor belépsz a szervezetbe. Ellenkező esetben hadbíróság, zendülés, kisfaxom.
Demonstrálni van/volt jogod, csak kiba.sznak miatta.
Amúgy egyetértek veled, ezt pofáztam Pesten a paralament lépcsőjén ülve, hogy vagy bemegyünk most ennyien, vagy vége a dalnak, és itt többet ilyen nem lesz, okf ránktelepszik, és konyec.
Igazam lett. Megint.
Ilyen a magyar. Még mindig félti azt a megmaradat kis valamit, és nem basz oda, hogy most már elég.
Azt a hibát drága vezetőink nem fogják elkövetni, hogy mindent elvegyenek, mert akkor mindegy lenne, és odabaszna a nép. Mindig csak egy kicsit vesznek el. Annál jobban fogod félteni a a megmaradt keveset... nem értik meg az emberek, hogy egyszer vége lesz a póznának.
Én mutatnék erőt, csak valszeg senki nem jönne velem. Vagy megint stop lenn a lépcsőn... a hátsón... Ezt is tudják.Itt az a kérdés, hogy ez tudatos viselkedés a politikusok részéről, vagy tudatalatti. Megmondják nekik, vagy zsigerből jön.
Nézd. Tetszik vagy sem, ennek az országnak vége van.
Ezt vagy megérted, és elmész, vagy itt rohadsz el 60ezerért heti 100 órát dolgozva.
Én elmegyek, és amint látom, hogy felébredt a tömeg, hazarepülök, és az első sorban fogok lámpavasra húzni politikust. Mindet.
Csak hát, egy fecske nem csinál nyarat.
Kettő sem.
ennyi.részemről off vége.
Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest