- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
#48613632 #40797 üzenetére
Most min lovagolsz még mindig? Igen, átüti a tornyát. Igen, átmegy az emberen is. Igen, több modult is tud sebezni. Igen, a játékban is. Egy T10-es 246-os átütésű lövegről beszélünk. T-150 fejlesztett tornya 100/100/75-ös. Számolj.
Egyéb kérdés?
Ja, több loltrakit nem tudna kilőni a játékban, de csak mert nincs megírva normálisan a játék, de egy tankot kb keresztül tud lőni. A játékban is.Más:
Matilda: -
diegho
nagyúr
Ez nem semmi, az artynk lehülyéz mindenkit, mert 4v6-ban elbukunk egy helyen, 50 100-al vagyok, mondom neki oké béna vagyok, de nézze csak meg mennyit sebeztem a halálom előtt. Erre mit ír? Könnyű az autoloaderes tankokkal sebezni. Csata után megnézem a statját. 47% win. 600 átlag sebzés. 470 kör 50 120-al 370k dmg. Az mondom nem gyenge, tényleg könnyű, csak neki nem jön össze soha.
-
törölt tag
Nem szó szerint értettem ... hanem arra gondoltam, hogy ha a lövedék egyszer már sikeresen károsított valamit, akkor nem halad tovább, hanem ott vége. Ennyi erővel akár két tankot is keresztül lőhetnél, mondjuk Loltrakit a Ferdivel. De legalábbis simán levinné a tornyát
Egyáltalán abban sem vagyok biztos, hogy keresztül tudod e lőni a tornyot.
De mindegy végülis, én meglepődtem. -
diegho
nagyúr
válasz
NomaxXx #40768 üzenetére
Veled beszéltem nem is olyan régen még replay-ekről, de végül nem küldtem. Közben megnéztem pár kommentárodat és 1-2 saját ajánlásodat. Van hová fejlődni még na. Mindenesetre több közöd van a játékhoz, mint a legtöbb magyar videókészítőnek, de azért volt pár megjegyzés és tipp, aminél fogtam a fejem.
-
törölt tag
-
forras2
őstag
KT kisebbik "nagy" lövege fel megy a tankra lánctalp, ill fejlesztett lövegtorony nélkül?
-
Fel
addikt
válasz
virkir #40756 üzenetére
Nem igazán, de jókat szoktam röhögni, mind a mai napig, ha egy-egy ilyen elém kerül.
Tegnap az egyik csatában, az ellen egyetlen KT pléjere nagy örömködve beírta a közösbe, hogy "már csak 1644xp (v. 16444?.. előbbi rémlik) kell neki az E-75-re. Nekem jutott a megtiszteltetés, hogy kilőhettem ezt a díszpintyet, stock torony és 88-as löveg... Csata után megnéztem, és még csak 122 csatája volt akkor a KT-vel. Biztosan nem tetszett neki, így kitalálta, hogy megugorja free xp-t használva. Sok szerencsét neki, és biztosan élvezni fogja az E-75-öt ugyanazzal a 88-assal.. -
diegho
nagyúr
válasz
#48613632 #40750 üzenetére
Már megbocsáss, de szerintem nézzél pár videót arról, hogy egy tank lövege mit tud a való életben. Mi ez a célt talál szöveg? Szerinted egy emberben elakad egy 12.8cm-es tank lövedék? Szépen megy tovább a tankban. Miért ne lehetne egy lövéssel több modult sebezni? Engem IS-7ben ülve már egy panther is oneshotolt maxról szemből a szívószállal, ami 135-öt sebez.
-
druGh1
csendes tag
Eddig korrekt az Mk7.
Ez a grind legalább nem lesz szenvedős
-
törölt tag
válasz
diegho #40747 üzenetére
Nem az átütéssel van a bajom, hanem hogy közben nem akadt meg a legénységben??? Ha meg igen, akkor azért durva az a 880dmg ...
szerk: Lehet én gondolom rosszul a logikáját a sebzés számításának, de ha a lövedék célt ér, akkor ott sebez, ahol valami megállította. Ezzel szemben a szemből kapott ammo rack ennek kicsit ellentmond
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #40739 üzenetére
Az IS az szép tüzijáték lehetett.
Ami nálam a Ferdi vs T-150-nél a meglepő volt, hogy szemből kaptam a toronyba, és ugye ammorackhoz a torony hátsó harmadát kell lőni, vagy a hátulját.
Tehát el nem tudom képzelni, hogy mit számolt az engine, mert ahhoz, hogy az ammorackot találat érje, minimum el kell vinnie a parancsnokot, vagy a célzót ...Most ugye jogos lehet a kérdés, hogy honnan tudom, hogy nem vitte el? De akkor én kérdezek. Lehet egy lövéssel több modult sebezni?
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #40704 üzenetére
Megvásárolva:
AMX 50B' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000. -
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496 #40700 üzenetére
Hogy tudsz feljutni a teszt szerverre?
Bármikor próbálom azt kapom hogy "server busy" -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
csaabz #40736 üzenetére
Ma egy csatában volt két full hp-s oneshotos lövésem is. Igaz Löwével mentem ls az egyik egy PZ38NA volt aminél ez ugye nem meglepő mert kis hp-s. De egyből a következő lövéssel viszont egy IS pukkant el. Az amúgy annak ellenére hogy szerencsétlen csapatom volt és simán meghaltak meg ki is kaptunk talán a legjobb köröm lett ma 3600 dmg-el. Kaptam is 77k nettó hasznot prémmel. Egyébként fura de megfigyeltem hogy Löwével mindig a vesztes csatákban futok ilyen jó sebzéses kört.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Azt írja a játék, hogy a vizes lőszertartó komplex, leszerelésekor megsemmisül. Ez mit jelent? Oda a tankom, ha le akarom szerelni?
-
csaabz
őstag
válasz
Napfénysüti #40734 üzenetére
Ha nincs kifejlesztve a Safe Stowage a Loadernek, akkor ez bármelyik tankkal előfordulhat.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #40734 üzenetére
Hát, elég ritka, mert még sosem volt ... köpködtem is rendesen
de már jól vagyok.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Csabi04
tag
Megmondana valaki hogyan lehet belepni a teszt szervere, mindig azt írja hogy szerver busy.
-
munnergep
senior tag
Tegnap óta csak a TigerII-vel veszítettem vagy 50 meccset megállás nélkül. 52%ról lement 46%-ra a wr.
A többi tankom hozza az átlagot semmi gond.Főleg az az érdekes, hogy amit 99%-ban eltalálok célpontokat, azt most 10-ből 1x sikerül, akkora szórása lett hirtelen a pukkantónak.
20 ezer xp van még hátra az E-75ig, de lehet eladom mindjárt a francba.
Mindegy, nem dühöngök, csak muszáj voltam kiírni magamból. -
SoulReaver
veterán
visszatértem XD
A századozás engem is érdekelne!!
-
diegho
nagyúr
Kész az első. Már csak össze kell fűzni őket és konvertálni, valamint feltölteni. 1-2 nap és meglesz. Nem fogok óriási minőséget gyártani, de remélem használható lesz.
-
diegho
nagyúr
Nos kicsit halk lesz a dolog, de legalább nem zajos, első videó így fog elkészülni, aztán meglátjuk mennyire érthető így.
-
atti_2010
nagyúr
Na ok, tegnap sokat nyertem ma elkezdet kegyetlenül szívatni a MM, olyan csatákba rak hogy 10-20 másodperc és már 8-0 az ellen javára, idiótán van megcsinálva.
-
diegho
nagyúr
Nos kiderült, hogy a mikrofonommal nem tudok normálisan hangot felvenni, vagy halk, vagy nagyon zajos. Mivel jelenleg nincs nálam másik mikrofon és kb 45km-t kéne utaznom egy normálisért, lehet elmaradnak a mai videók.
-
Mcray
senior tag
Tegnap játékban összefutottam marchizor kollégával.
A csapat tette a dolgát, ahogy kell...NOT, és szépen megdöglött. Maradt nálunk 1 jó scout, 2 közepes arty, egy idita E-100 200 HP-val..., marchizor kolléga egy Patton 3-mal én meg az IS-8-cal.
Malinovka encounter volt...és az ellenségnek még 3-4 full HP's 9-10-es tankja volt...+ Batshit arty
Lemostuk az ellenséget a pályáról, úgy hogy az első perctől bukónak indult. marchizor vitte a csapatot megmaradt részét a hátán szépen. Játék után meg is köszöntem neki. Szeretem az ilyet
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #40710 üzenetére
Azt de még egy elég régit ezzel eddig nem volt bajság sehol.
-
diegho
nagyúr
Egy van fent, amit le is tudok játszani. Nem nagyon toltam vele mostanában, max a duplákat, de semmi extra nincs bennük. Lehet mégis inkább másik tankkal kezdek és majd jönnek a heavy replay-ek is. Csak pár teljesen átlagos IS-3 replay-em van, bár lehet azok is jók lesznek kezdésnek.
-
Djuree
félisten
válasz
Simulacrum #40711 üzenetére
nekem a bat nagyon bejön. amennyire szar volt a lóri, ez annyira jó
sztem próbáld ki mindenképp te is magad is.
az 50B felé én asszem elindulok.... -
Simulacrum
senior tag
válasz
Na akkor nem csak engem. Nagyon meglepett, csak azért próbáltam ki, mert volt aki dicsérte. Mivel a Lorraine-el 9-es medként szerintem az egyik legrosszabb teljesítményt nyújtottam, már meg sem vettem a Batmobilt. Úgy gondoltam nagyon nem való nekem a táras tank. Én úgy gondolom az lehet az oka, hogy nekem is nagyon bejött az 50B, hogy annyira nem mobilis, mint a Lorr és így nem érek azonnal oda elsőnek sehova így nem lőnek szét.
Nekem ugyanis ez a fő bajom, sajnos sokat rambózom, a franciák pedig ugye ezt nem bírják. De az 50B-vel szépen hátulról hihetetlenül lehet osztani és kicsit jobb is az ágyúja, mint a Batnak, plusz szerintem annyival nem is fordul gyengébben.
Most azon nehéz döntés előtt állok, hogy induljak-e el a francia nehéz ágon vagy kezdjek neki a kínai közepesnek. Ez utóbbi mellett az szól, hogy egyértelműen a közepes tankok a kedvenceim és az a nagy durrantó mondjuk a WZ-120-on nagyon vonz, nagyon bejött tesztszerveren. De vonz ez az 50B is.
-
Patrick76496
őstag
válasz
virkir #40708 üzenetére
Jimbo célkeresztet használsz? Próbáltam már sokat, már az alappal használom, de még így is beleég a képernyőbe és beragad az egér. Lehet ráférne a teszt szeróra egy reinstall, mert még modok nélkül is csinálja. Elég sok mindent raktam be, a gnomefather's engine rontotta el szvsz, az cserélt ki egy file-t a res-ben.
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #40704 üzenetére
Egyébként meg kegyetlenül érzékeny a modokra
Attól függ mikkel pakoltad tele.
Nekem egyedül a damagepanel amit nem szeretett a többivel megy gond nélkül. -
-
törölt tag
Jön a Ferdi, és szemből, kb 20 fokról one shotolja a T-150-et???? Hozzáteszem, a torony szembe volt forgatva.
-
Balesz1899
aktív tag
Pár napja egyszerűen képtelen vagyok nyerni a Matildával. Pedig nagyon tetszene, de rendszeresen olyan csatákba kerülök, hogy hihetetlen. Ráadásul mire ezzel a szélvésszel odaérek a helyszínre, kb 10-2 oda
Inkább már a duplát sem erőltetem, mert a jelek szerint felesleges. Pedig most hozhatta volna a pénzt is...
-
Patrick76496
őstag
Kösz, ment a könyvjelzőkbe!
Találkoztam azzal a bug-gal teszt szerveren, amit írtál pár napja. Type-pal volt egy 4200-as köröm, de a csata végén csak 780-at írt a sebzésnél... Csodálkoztam is, hogy miért ilyen keveset kaptam, főleg mivel prémmel ment. Ezen kívül láttam még másfélét is. Bementem egy csatába T71-el, letelt kb 2 perc. Úgy csinált, mintha laggolna (gondoltam megint szarakszik a wifi), aztán csak hirtelen kidob a garázsba. Mintha mi sem történt volna, nem vont le semmit sem, nem volt csata jelentés, nincs + xp se credit. Egyébként meg kegyetlenül érzékeny a modokra, ez esetben teljesen újra kell majd építenünk az egész res_mods könyvtárat, nem úgy, mint 8.2 -> 8.3-nál. Te használsz ott modokat?
(#40701) Runo: Örülök, hogy sikerült "meglöknöm" téged.
Nekem is meg kéne már venni az M4 45-öt, de így is tele vagyok 7-esekkel.
-
Fel
addikt
Találtam egy táblázatot arról, hogy mennyi xp kell az alap és a másodlagos képességek 1-1%-os növekedéséhez. Íme. Ugyan orosz nyelvű, de szerintem eléggé egyértelmű. Az oszlopok sorban: alap képzettség, első, második, harmadik, stb. másodlagos képzettség. A legalsó sorban pedig összegezve van, hogy egy-egy képesség teljes kifejlesztéséhez mennyi xp kell összesen.
Felül lehet lapozni is, a többi oldalon kis grafikonokon van ábrázolva a xp-szint növekedés.diegho: Mywotreplay-n nincs fent esetleg (mármint az IS-3 replay)?
-
törölt tag
válasz
Azt hiszem ez egy lökés volt nekem.... holnap lecserélem az 50 120-at
Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest