- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Patrick76496 #38893 üzenetére
Más: A T29 tornyát mióta lehet belőni szemből?
Nemet 105mm-eknek 200 az alap penjuk, vagyis 160-240 kozott barmi lehet sima ammoval.
Ha JP2-tol kaptal volna 128mm-mel, az masfelszer ennyit sebzett volna. -
Tubi1976
tag
Köszi a válaszokat, magamtól is van két tier VI-os az egyik egy fullos KV 1-s, a másik egy jagdIV, és csak azért vettem meg a nagyot mert lassúnak tűnt míg összeszedtem a pénzt anno a KV-ra és most hogy napi 2-5 meccs között megyek vele nincs is anyagi probléma.Tudom hogy a tudáshoz is idő kell, csak mivel ismerősöm nincs aki tud is jól játszani, így keresen a lehetőségeket honnan lehetne olyan információkhoz, lehetőségekhez jitni amivel hosszabb távon akár a ti segítségetekre is lehetek./Ha véletlenül összekerülünk/Bár ha most épp összekerülünk csak az ellentétes oldalon azzal is segítek
-
Mcray
senior tag
Srácok!
M5A1 KVA Jóóóó
!
3. Kör Tank ász
75 000 pénz (70 000 tisztán)
A Wg meg szarjon karmokkal kapaszkodó sünt, hogy az amerikai M5 harmad annyit nem tud, mint a kínai.
Úgy érzem nagyon kemény butítás vár a kínai csodabogárra...
A vicc az, hogy vagy 20 játékos ismerős akart lebeszélni róla. De jó, hogy csak a saját hülye fejemra hallgatok
-
diegho
nagyúr
válasz
Felbontás: igen, mert van amikor 1024-ben játszok ablakban és hang nélkül, ez van napközben, este meg full képernyő hanggal.
T29: prémium lőszerrel simán átlőhető a torony, sima lőszerrel is átmehet 225 pen-től felfelé, de nagy mázli kell hozzá, viszont egy T34 már kisebb mákkal is átüti.
-
vhw
addikt
válasz
Hát mióta léteznek 300+ átlagpenes prem lőszerek.
-
Patrick76496
őstag
-
vhw
addikt
válasz
Tubi1976 #38889 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy ezen az oldalon megkeresed bal oldalt a 'Replay filters' opciót. Válassz ki egy tankot, amivel éppen játszol és szeretnél látni róla valami videót, hogy működnek ezek a gyakorlatban tapasztalt kezekben, majd lejjebb válaszd még ki azt a szűrőfunkciót is, hogy legtöbb kiosztott sebzés (Sort by damage dealt).
Kidob neked egy listát kezdve az adott típussal legtöbb sebzéses körrel, és akkor innen szemezgetve tudsz nézegetni videókat. (a verziószámokra figyelj, a régebbiek nem mennek a jelenlegi klienssel)Persze így nem lesz aki elmagyarázza mit miért csinál, vagy mire készül, de olyan dolgokat elleshetsz benne, hogy; - hova érdemes menni az adott tankkal, - hol-milyen fedezékeket használnak, - néha egy-egy tank forgatási, vagy közelharci technikát is elleshetsz, - milyen gyengepontokat lőnek más tankokon.
Na meg ha még nem is régóta játszol, akkor ezzel is ismerkedsz a térképekkel. -
Drenadar
veterán
válasz
Tubi1976 #38889 üzenetére
keress "jó" játékost, havert, aki platoonban menne veled. Sokat számít, mert van hogy rádszól, hogy most ott ne menj ki, ne arra menj, stb, és rádragad. Ugyancsak gyakorlóba is érdemes bemenni, hogy lásd melyik tankot hol kellene lőni, milyen szögben állj be a tankkal, stb...
Szerintem is "kár" volt megvenni a löwet, ebben a játékban nem feltétlen előny, viszont drága.
Majd ha megtanulsz játszani, már hasznodra is fog válni...
de majd ossza az észt az, akinek nem ilyen 1000-es az eff értéke mint nekem
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Tudom hogy még abszolút kezdő vagyok és nem is vagyok túl jó.A hit ratiomat sikerült úgy másfél hét alatt feltornáznom 33 ról 51 %-ra de a win -em 2 nap alatt 2 %-ot esett és az eff-et meg se merem nézni.Lehet hogy ebben benne van az hogy már magasabb tierben próbálkozom a tanácsként meg nem fogadott Löwe vásárlás /bár volt vele 1300 effes kör is / és az is hogy több mindent húzok egyszerre és talán nem is tudom mit kellene csinálni vele /PL T 34-el még nem nyertem/
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám fejleszteni a játékom, milyen videókat érdemes nézni stb?
A WOT hivatalos csatornáját is nézem igyekszem több helyen is olvasni, így találtam rá a már általatok is emlegetett beforgatásra is amit igyekszem alkalmazni.Sokszor nézem játék közben hogy merre megy a vonat ,és a másik oldalt védeni, vagy legalább feltartani meg ilyenek.Bármilyen tanácsnak vagy álltalatok jónak, hasznosnak vélt videónak örülnék. -
mynames
senior tag
"A másik érdekesség, hogy egyhelyben áll a célzott ellenfél, amikor látod oda megy a lövésed ahova raktad a célzót amikor eltünik akkor előtte 10 méterrel leesik a lővedék"
Na ettől szoktam megőrülni!
A lövés pillanatában még spotolt célpont, ha eltűnik a térképről (nem tatják folyamatos spotban) mire odaér a lövedék, akkor is rettenet mellé megy!
Nem értem, ebben semmi logika nincs.
-
Stauffenberg
nagyúr
Hogy én mennyire rettenetesen rühellem a Pom-Pom (és hasonmásai) ágyúkat!
Tudom user error, mert itt sok híve van, de én egyszerűen hülyét kapok tőle. A brit vonalon átszenvedtem magam vele, most meg a kínai ágon jelenik meg újra... Hát ki akarnak ezek kergetni a világból?
Van vagy 10% a találati arányom. Himmelsdorfon a négyes tárból ha már csak egyet beküldök a fél saroknyira lévő ellenségnek az már jó...
Ráadásul ez a Type B még rohadt lassú is, nem lehet olyan könnyen belemenni a gyors fordulós közelharcba. De gyanítom 5 méterről is sorra lőné mellé az ólmot.
-
echterion
nagyúr
Hm, ez érdekes: Reggel az xvm még 1210-es eff-et mutatott nálam, most meg 1080-ast mutat. Valami más számításra álltak át?
-
Indy69
aktív tag
Nem hinném hogy olyan régi lenne [link] ez benézted
-
Atlantis
veterán
E50M kifejlesztve! Ezt már meg is fogom venni, már csak 3M kredit kell hozzá.
Fel: Szép kör, én is bírom azt a francia szöcskét, még sajnos nincs meg vele az ász, de messze még az utódja, addig csak összejön.
-
vbbb
őstag
Lemingek a városba mentek, a TD-k campeltek a bázison. Én elmentem egyedül a másik oldalon nagy szerencsével.
http://mwreplays.com/replay/KIBPR25CC7PN/
Győzelem!
Csata: Highway 2013. február 9. 15:48:51
Jármű: T-43
Szerzett tapasztalat: 2 802 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 296prémium nélküli eredmény
-
Fel
addikt
Olyan régen artiztam már, hogy gondoltam kitolom a garázsból a kis francia csodát. Megérte:
Victory! Map: Airfield 2013. február 9. 16:09:05
Vehicle: AMX 13 F3 AM
Exp: 3 423 (x3) + Credits: 37 775
Achievements: : Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"A végére TD módba kellett váltani; az utolsó 3 kill így jött össze.
-
Csabi04
tag
A KV1-el mar kioldottam a 150-et is, a KV-1s mar megvan, szerintetek vegyem meg a T-150-et. Jobban lehet vele keresni mint a KV-al, vagy hagyjam a KV-t pénzt keresni?
-
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #38876 üzenetére
Miért lenne új monitorom? Kb 4 éves 22" LG.
-
nyunyu
félisten
Multkor anyaztam, hogy neha szaggat WOT alatt a digitalis hang, erosito elveszti a HDMI szinkronjat, igy a hatterben szolo WinAmpot sem hallom.
Uj jelenseg: csak arcade nezetben csinalja, pl. meccs elotti visszaszamlalas.
Ha be vagyok zoomolva sniperbe, vagy nem vagyok csataban, akkor jo. -
Patrick76496
őstag
válasz
SoulReaver #38865 üzenetére
Semmit sem segített.
(#38869) virkir: Rakom a fenéket, nem mindegy, hogy fél vagy két perc alatt indul be a lapos.
Plusz a WoT is jobban fut rajta egy hangyafaszányival és jobban is néz ki szvsz. Szerencsére az asztali gépen még Win7 van, arról felmásoltam minden betűtípust és így megy. Köszöntem!
(#38872) diegho: Új monitorod van?
-
diegho
nagyúr
Ja az az M3 light, vagyis a T-50-2 crew-ja, amiben nincs rádiós, így amikor az M3-at duplázom, ilyen szutyok rádióssal megyek, de most hogy szóltál raktam bele másikat, mert volt pár használható a barrack-ban.
Update: azt hiszem egy T-62A kör is lesz, most mentem egy olyant, amiben semmi extra nincs, de elég jól el lehet mondani mit miért hogyan.
-
Linkin
senior tag
válasz
SoulReaver #38870 üzenetére
Linkin1994 megkereshetsz nyugodtan
-
diegho
nagyúr
válasz
KaLeun #38867 üzenetére
Ki voltam tiltva 1 hétre.
Victory!
Battle: Sand River 2013. február 9. 14:29:05
Vehicle: T-54
Experience received: 7 905 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 121 091
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun, Sniper, SpartanEzt most mentem. Egész korrekt kreditmennyiséget sikerült összelőni, persze gold ammo-val.
-
SoulReaver
veterán
Valaki szakasz? hogy ne egyedül legyek sok hülye között...
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #38864 üzenetére
Rakd vissza a win7-et az úgy is jobb
Valószínű, hogy hiányzik a kellő betűtípus a win-ből arra kéne rákeresni, hogy melyik lehetett. -
joergie
őstag
válasz
Geza26 #38846 üzenetére
Én a SU152 ágat csinálnám a helyedben, ezt már befejeztem, de a su101-el nagyon szenvedek, a 9es már jó lesz szerintem, de az obj704 meg az isu is jobban játszható szerintem. nagyon kevés az a 320 dmg egy tier8 td-től, akármilyen gyors is a vas. amióta obj261-el oneshotoltam egy obj263-at nem vagyok róla túl jó véleménnyel róla. obj268 viszont nagyon baba.
-
KaLeun
senior tag
Na idáig bírtam türtőztetni magam. Néha nem értem az embereket, hogy miért veszik védelmükbe az abszolút hülyéket.
Redshire, FG-5-ben spottolok. Van 5 arty/oldal (szart sem találnak el), van 4 1500+ wn6-os és egy lila emberkénk akik campelnek. Hiába derítek fel 6-7 ellenfelet senkit nem izgat, 300 hp-nál be is fejezem.
Megkérem a faluban campelő IS-8, T-62A párost, hogy segítsen megvédeni a balszárnyat. El is indulnak a jelzett irányba. Erre nekem támad az egyik arty, egy T-92 (0 sebzéssel végzett). Elkezd ócsárolni a chaten... Mit sírok itten bla-bla... Na jó k.......a a.........d... A többit el lehet képzelni...
-
SoulReaver
veterán
válasz
Patrick76496 #38864 üzenetére
sztem töröld le és rakd fel újra.... hátha
-
luke.
aktív tag
válasz
littlemole #38859 üzenetére
Igen az M41 már észlelhetően lassabban forog (22°/sec), mint az M7 Priest. Az M12 meg még ettől is lassabban (20°/sec). t7 és t8 amcsi arty szintén 22°/sec. Ha megvan a kuplunkégető skilled akkor azért ez sokkal jobb. Az amcsi arty előnye a nagy lövési szög így szerintem gyorsabban tudsz célozni ha a jármű testet megfelelően forgatod be.
És imádom a Ferdinándot 1 lövésből kiszedni, olyankor mindíg jön a "cheater" a chat-en. -
Atlantis
veterán
válasz
littlemole #38859 üzenetére
Valóban lassan fordul, viszont egészen széles tartományt belát az alváz fordítása nélkül is.
-
littlemole
őstag
Biztos nem ma lesz mire oda elerek. Ha meglesz az M12 akkor meglatom jobb e mint a gw panther. Vagy inkabb a legközelebbi teszten.
Az hamarabb eljön.
Nekem m41 fordulasa lassabbnak tunik mint a többi. Többnyire szívok vele ha scout eljut hozzam, vagy egyedül maradok a végére. -
fradi81
veterán
Próbálta valaki ezt az arty célzórendszert? Mi benne a jó azon kívül hogy teleszemeteli a képernyőt meg mik azok a különböző színű körök?
-
luke.
aktív tag
válasz
Zeratul #38853 üzenetére
"A mellélövések random alapján jönnek, van amikor nem bírsz semmit eltalálni, van amikor meg nem tudsz hibázni, mintha szopófaktort dobna az ágyúra a szerver."
Ezt én is észrevettem. Valamikor az istenért sem találok pedig tökéletes a rálátás, valamikor meg már odébb mozgott a célpont 50-100 métert és "magábaszívja" a lővést. A másik érdekesség, hogy egyhelyben áll a célzott ellenfél, amikor látod oda megy a lövésed ahova raktad a célzót amikor eltünik akkor előtte 10 méterrel leesik a lővedék. Ez utóbbit sikerült tesztelni gyakorlóban.
-
diegho
nagyúr
A kezdő és/vagy gyengébb játékosok örülhetnek, mert úgy néz ki fogok csinálni 1-2 videót a számukra. Szerintem 1-2 héten belül várható az első kettő. Úgy gondolom szét fogom bontani a videókat tank osztályokra - heavy - med - light - td, tehát 4 videó várható. Nem a legjobb köröket fogom feltenni, mert annak semmi értelme. Heavy-nél T29, med-nél Bat, light-nál és td-nél még nem tudom mi fog szerepelni. Azért T29 és Bat, mert a T29-et kell igazából a legjobban megtanulni használni, Bat pedig azért, mert sokan abszolút rosszul használják.
-
Zeratul
addikt
válasz
littlemole #38836 üzenetére
Object 212 érzetre visszalépés lesz az S51hez képest, mert még tohonyább a top löveg ugyanaz. Több a lőszer és gyorsabban tölt, viszont 320K XP a O261 ami egy örökkévalóságnak tűnik, főleg amikor eendszeresen Himmelsdorf, Dragon Ridge, Ruiberg és Ensk a pályamenü. Valamennyit segít a mozgékonyságon ha van venti, BIA, kuplungégető, és speed limit remover (utóbbit óvatosan mert tönkre vágja a motort).
A mellélövések random alapján jönnek, van amikor nem bírsz semmit eltalálni, van amikor meg nem tudsz hibázni, mintha szopófaktort dobna az ágyúra a szerver.
-
törölt tag
Tier2 Vickers Mastery Badge 5 Kills, 725 damages (Gold Ammo)
-
mynames
senior tag
válasz
fradi81 #38839 üzenetére
Volt már grille-m , su-5-öm és most van hummel és Su8. Úgy gondolom, hogy:
Grille: nagyon kicsi az a szög amit a löveg mozoghat alváz mozgatás nélkül. Ez elég nagy hátrány. Viszont realtive mozgékony.
SU-5: nem emlékszem..nem volt rossz, kb ennyi maradt meg bennem. A grille-nél jobban bejött.
SU8: kuplungégetővel is rosszul fordul. ha egy scout bejön érte esélye sincs. Lőtáv is kicsi, sebzésben se nagy szám.
Hummel: minden tekintetben jobb a SU8-nál. Nagy lőtáv, irgalmatlan jó sebzések (tegnap egy T20-ról 1000 fölötti sebzést kaptam le, ez SU8-cal lehetetlen). Nagyon fordulékony, gyorsul is. Sajna az amcsi ágyú vonalat nem ismerem , így nem tudom azt mondani, hogy a legjobb t5 ágyú.Szerintem.
-
nyunyu
félisten
válasz
Flayer #38821 üzenetére
Milyen kiegészítő cuccokat vegyek a Jagdpanther-re?!
Szerintem:
T18: periszkop, venti cl1, alcahalo (nincs rammere!)
SU-76: periszkop, medium rammer, alcahalo
Stug/JgPz IV: periszkop, medium rammer, alcahalo (esetleg halo helyett venti cl2)
S-35CA: optika, EGDL, medium rammer (optika/periszkop igazabol felesleges ra, de kabrio, igy venti nem jatszik.)
ARL V39/AC MLe46: venti cl2, EGDL, medium rammer (esetleg venti helyett periszkop, de akkor lassabban celoznak.)
JP: periszkop, venti cl2, medium rammer
JP2: periszkop, venti cl2, large rammer
Hellcat/Wolverine/Jackson/T25/2: periszkop, medium rammer, alcahalo (mindegyik kabrio, igy nincs venti.)
T25 AT: periszkop, medium rammer, venti cl2 (esetleg venti helyett alcahalo)Mi mire jo?
Alcahalo: valamennyi alcazas bonuszt ad, ha mar 3 masodperce mozdulatlan vagy, legfeljebb a torony foroghat. Loveskor/lanctalp mozditasnal kikapcsol.
Periszkop: +25% latotav, ha mar 3 masodperce mozdulatlan vagy, legfeljebb a torony foroghat. Loveskor/lanctalp mozditasnal kikapcsol.
Optika: +10% latotav, akkor is ha mozogsz.
EGLD: celzasi ido -10%, 2.3 es afolotti celzasi ideju lovegekhez kell, 1.7-esekhez hulyeseg.
Venti: minden legenyseggel kapcsolatos kepesseg +5%, igy gyorsabban tolt, gyorsabban celoz, gyorsabban fordul... Kulonbozo meretosztalyai vannak, kicsi tankokra cl1 kell, nagyobbakra cl2. Csak zart tankokra lehet tenni, teto nelkuliekre nem.
Rammer: toltesi ido -10%, ebbol is harom meret letezik, T8-10-re kell a large, kb. T4-T7-re a medium. -
Geza26
senior tag
Hello!
Most kell döntenem!
SU-152 vagy SU-100M1 legyen? Jobban szeretem a távolról szedegető lövéseket, ez az M1 mellett döntene, de kevések találom a 230-as sebzést! Szerintetek melyik vonalat folytassam?
-
KaLeun
senior tag
Egy átlagos hétvégi csapat:
Még nem a legszörnyűbb, ugyanis viszonylagosan jó wr-juk.
A miénk sem volt sokkal jobb... Ráadásul volt egy észkombájn Tigris, aki az egész balszárnyat akadályozta a mozgásban/lövésben.
Találkoztam az egyik top játékossal az EvilJoe-val, aki szinte mindenben az elsők közt van. Hát 1280 a wn6-ja...
-
yarsley
aktív tag
válasz
Jatszottal AMX-el a patch otta?
-
nyunyu
félisten
válasz
druGh1 #38815 üzenetére
bevallom kicsit szégyellem magam amiatt, hogy így rá kaptam. arany lőszerrel átlagban olyan 5000 creditet bukok körönként (tehát nem vészes). A félárú arany lőszerre való tekintettel hétfőig még letolok vele jó pár csatát, aztán már csak a fun kedvéért fogom elővenni, néha-néha
Alap Sherman mintha jobban termelne a lovet, mint az E8, meg eggyel kisebb tankok ellen megy, igy a HEAT ott meg durvabban hat.
Masreszt a storeban tudsz tetszoleges mennyisegu loszert venni, igy celszeru lehet most 1600-ert betarazni *par* darabot, aztan a kovetkezo par honapra megvan a fun factor.
Multkor vettem 2000-et, 1000-et meg a Hetzerbe. -
Pete55555
addikt
Kicsit most örülök, hogy leírtátok a véleményeteket, ugyanis pont most vettem vissza a T1heavyt, hogy majd fejlesztem az amcsi ágat, de így szerintem kifejlesztem az M6-ot vele, aztán lehet el is adom egy időre.... IS már megvan, fejlesztettem is ezt-azt rajta, megyek inkább a IS-3 fele
(#38839) fradi81: SU-8-am volt, nem szerettem. Most PzIII/IV-ből kifejlesztem a Hummelt, arra számítok, hogy pontosabb lesz (az ágyú paraméterei alapján az lesz), és ha aztmondod utána a német jó annak csak örülök, mert tovább akarom vinni az ágat.
-
fradi81
veterán
válasz
r.laci38 #38827 üzenetére
Az orosz jó, su-8 tud nagyokat sebezni ha jó helyen talál, az előtte lévő su-5 pontosabb egy fokkal de a nagyobb sebzés kárpótol. Állítólag a su-14 már nem az igazi. A grille kellemes mert messzire lő, nagyot is sebez, de elég pontatlan. Szóval szerintem tier 5-ig orosz, felette német.
-
luke.
aktív tag
válasz
nyunyu #38810 üzenetére
Egyetértek szerencse faktor, bár most úgy jött össze, hogy nem rohantak le hárman-négyen így tudtam érvényesülni. Az előtte lévő 3 csatában nem.
(#38836) littlemole Az M41 már egy szinten van a német Hummel-el, az M12 viszont már jobb, mint a GwPanther, az M40/M43-nál meg lehet használni már repeszromboló lőszert (a német ágon korábban bejön). t7-től szerintem az amcsi ág a legjobb arty-ban.
M41 sokkal gyorsabban forog, mint az M12, ki lehet vele szedni a közeledő scout-ot egy lővésből szemből is. -
r.laci38
tag
válasz
(Az előbb megköszöntem a válaszokat, de eltűnt a hsz-om!?) Tehát mégegyszer köszönöm. Szóval túl nagy bajságot nem csinálok, ha átállok a német vonalra. Próba cseresznye.
-
littlemole
őstag
válasz
Én nem szeretem az M41 et. Mind az amx mind a hummel jobb szerintem.
M41 viszonylag gyors, hosszabb célzás, nagyon lassú fordulás. Ez kozelharcban nagy hátránya. Esélye sincs egy gyorsabb tank után fordulni.Amx 13, gyors, pontos, gyorsan fordul. kicsiket sebez. És kevés a lőszer bele. Joparszor előfordult hogy elfogyott a lőszerem. Igaz ekkor volt is 3500 4000 sebzes is vele.
Hummelre már nem emlékszem annyira olyan régen volt.
Leragadtam a gw panthernel. Ezt szeretem. Ezután már a gw tiger sem jött be. Böhöm csiga.
Oroszoknal S51 nélkül tartok amit kv2 Ből fejlesztettem így korábbiakhoz nincs tapasztalatom. Lassú nem pontos de nagyot rúg. 8 AS tankokat lehet egylövesezni. De ez ritka
Viszont mostanában akkora mellélövéseket csinálok hogy csoda. Hasonlóan hozzád. Teljesen beszűkült celkereszt, és 5 méterrel mellélő.
-
Tomi0703
addikt
Nem bántásból mondom, de ezeket a képeket tényleg inkább az OFF-topikba kéne linkelni... Ide max akkor ha tényleg kiemelkedő kört mentél szvsz. Ha nem vagyok itthon akkor álatalában mobilról figyelem a topikot és hihetetlenül belassítja.
-
-
Timyyy
őstag
Igazából értetlenül állok a dolgok előtt. Ugyanazt a brutál jó ágyút megkapom egy keményebb tankra több hp-val. Még is valami irdatlan szar, és nemtudom, miért. Onnan is pattog amit a T29-cel lőve vittem mindig. Meg a töltési idő is 3mp-el több, pedig átvittem a legénységet tovább. A hull down se megy úgy mint a T29-en.
Egyszerűen semmi nem ad olyan előnyöket amit kéne, pedig az elődön tökéletesen működtek ezek a dolgok, és a kedvenc tankom a játékban eddig, játszhatóság szempontjából a 29-es.
Ezért nem értem én ezt a dolgot most... A csatáim 95%-ában a lista első 3 helyezettje vagyok kiosztott sebzés alapján. A T32-vel talán 3x voltam benne a topban. Egyszerűen nem jóóóóóóóó........ a max sebzésem egy körben ha jól emlékszem 2500 volt. Ez is siralmas, ha a T29-en rengeteg 3000+ os köröm volt, akkor ezen miért nincs?
Vakargatom a fejem rendesen, ilyet kapni a játék legjobb tankja után... nemtudom. Teljesen stock, és felfejlesztett állapota között nemsok különbséget vettem észre. Ugyanúgy haszontalan a csatában a jobb cuccaival is, pedig nem felejtettem el wotozni azzal egyidőben hogy megvettem.
Na mindegy, mivel sokba került nem adom el, meg hát tovább kéne menni az ágon, aztán hátha ezzel is történik valami csoda és majd 1x jobbnak fogom érezni mint az elődöt, ez egyelőre jóideig elmaradni látszik. -
Atlantis
veterán
válasz
Szerintem a legjobb T5-ös arty az M41 (csak az oroszt nem próbáltam), én jobban szeretem, mint a Hummel-t annak idején. Célozhatna gyorsabban ugyan...ámbár talán T5-ön a legkiegyenlítettebbek az arty-k, nincsenek nagy eltérések, valószínűleg mai tapasztalattal a Hummel is jobban zümmögne.
-
emre
veterán
válasz
Timyyy #38826 üzenetére
Ezzel a véleménnyel nem vagy egyedül.
"ebben azért tudnék veled vitatkozni
szépségében igazad van egy kicsitde nem a legszebb mert az a KT
viszont abban nem értek veled egyet hogy mindenben jobb mint a T29...ha tier teljesítményt nézzük akkor a T29 tier 7-ben sokkal jobb mint T32 tier 8-ban....míg tier7-ben a T29 gond nélkül veszi fel a versenyt a többi t7el szemben addig T32 t8-ban már vannak gondok.... szemből KT-ről meg IS-3 ról pattog mint fene.. KV-4-et kiszedni vele 1% esélyed van(geci az a KV-4 nagyon!!!! brutálisan utálom ha ellenem van!!!! múltkor Tiger P-vel 10 lepattanó/0 sebzést lőttem rá... bevolt forgatva de egyszerűen semmi!) de nem lehúzni akarom a T32-őt... nem rossz tank, de szerintem t8 hvyben nem képes felvenni a versenyt a KT és IS-3 teljesítményével
oldalról lövöldözgetésre jó... de szerintem arra nem jó hogy előre menj és szemből szétvágd az enemyt
persze ha van 1 balfasz ellenség akkor megteszi, de ha balfasz a csapatod akkor nem árt egy ultimate tankban ülni ami megnyomja az esélyedet és a T32 szerintem nem ilyen
de ettől függetlenül nem rossz kis tank az de szerintem T29 jobb"Ez egy egész friss hsz máshonnét.
Mondjuk ezzel meg én nem értek egyet, de sebaj..... -
r.laci38
tag
Tegnap eladtam a nagynehezen megszerzett M41 arty-t. Annyira berágtam rá. Gyakorlatilag nem talált el senkit. 500 méterre lévő, lecövekelt tankon a leszűkült, zöld találati kör és bumm, min. 2 méterre a becsapódás. De 20 lövésből, jó ha 1 talált. Ennél még az M7 Priest is sokkal jobb volt, persze nem sebzett akkorát, mint M41 egyetlen találata, de szánalmas volt a találati arány. Most elkezdtem fejleszteni a német arty vonalat. Volt esetleg másnak is hasonló tapasztalata az amcsi arty-val?
Szerintetek melyik arty vonalat érdemes húzni? -
Bozso68
őstag
válasz
callmeakos #38820 üzenetére
Én is az oroszt preferálom, kimondottan a nehézharckocsikat kedvelem.
Mivel laptopról nyomom, amit kezdőként gyorsan átállítottam, a tüzelés jobb egérgombbal, mivel bal hüvelykujjal óhatatlanul a touchpadba néha véletlenül belenyúlva seggbelőttem csapattársat
.
-
druGh1
csendes tag
válasz
én az amcsi M48 Patton ágra szavaztam. amikre sok szavazat jött azokon érdemes elindulni.
-
válasz
Olvasd el ezt: [link]
Én amikor kezdtem, akkor nekem azt mondták hogy az orosz ágon menjek, a helyedbe most is ezt csinálnám. -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Milyen kiegészítő cuccokat vegyek a Jagdpanther-re?!
-
callmeakos
veterán
Sziasztok.
Most fogok először nekikezdeni a játéknak, amint a launcher befejezi a letöltést.
Esetleg van pár dolog, amit kezdőként jó ha tudok? Elolvastam a bevezetőt, de sok hasznosat nem tudtam magamnak leszűrni
Pl. hogy milyen tankkal tudok kezdeni, mire figyeljek oda stb -
emre
veterán
Timmyy-nek, az első T32-es csatánk El Hallouf-on, amit egész jól sikerült megúsznom.
Lehet érdekelne az én szemszögemből hogy zajlott le.(ez sem nagy meccs, csak jól jött ki a lépés)
-
emre
veterán
Tegnap kipróbáltam a D54-es löveget a T-54-en.
Az első köröm vele, nem volt nagy harc, inkább csak a löveget próbálgattam, hogy célzás nélkül menet közben és nagyobb távolságban mennyire pontatlan. Lehet ezzel fogom folytatni.
-
druGh1
csendes tag
üdv!
visszavettem és elkezdtem használni az M4A3E8-at annak érdekében, hogy legyen majd egy használható crew a következő amcsi med ághoz.
nos.. nem kellett volna. Eleinte a 76mm-es pötyögtetővel mentem, mint ahogy régebben is, mikor az amcsi med ágat húztam, aztán feltettem a 105-öst, megnézni, mit tud arannyal.~70 csata statisztikája:
- ~3,5 kill/meccs
- ~2000 average damage (T6!)
- 7 darab Radley-Walters
- rohadt sok funny moment
- top xp majdnem eléri a 3000-etlegutóbbi két köröm:
bevallom kicsit szégyellem magam amiatt, hogy így rá kaptam. arany lőszerrel átlagban olyan 5000 creditet bukok körönként (tehát nem vészes). A félárú arany lőszerre való tekintettel hétfőig még letolok vele jó pár csatát, aztán már csak a fun kedvéért fogom elővenni, néha-néha. Legalábbis ez a terv
Mindenkinek ajánlani tudom, ha idegeire ment a játék, 1-2 kör ezzel mindent felold.
Jah, a 80%os alap crew ez alatt a 70 meccs alatt 1. skill 80%-ig vitte. -
forras2
őstag
Mit jelent a játékos neve mellett a csillag?
De csak a tank felett írja ki, sehol máshol. Így jelzi a stock tankokat? -
törölt tag
Az élet nem egyszerű .. goldammo szemből nem üti át a T-18 frontpáncélját 3x egymás után???
45mm 20k Vickers Tier2 Chineese ág ... bazz, azért mindent én sem eszek meg ...
-
törölt tag
folytatván a 2-vel fentebbi gondolatmenetem ...
Ugyanakkor tökéletesen alkalmas arányjavításra ... ugyanis a goldammo fillérekbe kerül vele. Na, kipróbáljuk ...
-
nyunyu
félisten
Haaat, utobbi par napi statodat elnezve a WR novekedes inkabb a random mazli faktornak koszonheto, nem a stabil jatektudasnak.
4 meccsen 2668 sebzes T32vel?
Nekem sem nagyon ment a T32, de csak kiosztottam vele 1045 atlagos sebzest meccsenkent.Azt szeretném kérdezni, hogy a global WR-be beleszámít vajon a csaták szám az adott járművel
Matek: Osszes megnyert meccs/osszes meccs.
(0.49*100+0.51*1000)/(100+1000)=(49+510)/1100=0.5081 vagyis 50.81% -
törölt tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a global WR-be beleszámít vajon a csaták szám az adott járművel? Ezt úgy értem, hogy ha van egy 49%-om 100 körös járművel, meg egy 51%-os 1000 körössel, akkor az 50% vagy 51%?
nyunyu, csak példa volt, de kösz ....
Azért tanakodtam el rajta, mileőtt utána számolok, mert tervbe vettem, hogy visszaveszem a korai kis tierű tankjaim, hogy javitsak a WR-jén ... de ezek szerint felesleges, mert nem egységgel van a körben, hanem a benne lévő körök számával. köszmég1x ... -
vbbb
őstag
Nem tudom, de azzal 56%-os a győzelmi arányom és azt a TD-t szerettem is.
A prémium ócskavassal már csak 47% erősen csökkenő tendenciát mutatva...csak idióták mellé rak és egyszerűen képtelen vagyok mindig 200%-os teljesítménnyel hozni a játékot. Ez a 8.2-es patch óta van kb. így. Már menni sincs kedvem vele... -
jahrn
senior tag
Ugyan nem sokat mentem a 122-44-el de nekem rendben levonek tunik a cucc. Sot a mozgekonysaga miatt meg jobb is mint az Su-152, az pedig h draga a fenntartasa a loszer miatt... hat istenem semmi nem lehet tokeletes
En is gondoltam ra h megveszem, mert szeretnek a T34 melle egy masfajta stilusu prem tankot. De asszem varok amig ki nem jon vmi ertelmes med (mondjuk a T23 ). -
nagysandor88
tag
Bekékültem, de leszarom. A replay vége a lényeges...
Azért a cromwell kicsit paraszt volt. alt+tab-oztam, mert gyak lement a kör., de gondoltam meglesem, mi a helyzet. Valaki kitolt a körből. Senki nem mondta meg ki volt, csak azt láttam, hogy egy buzi angoltankos paraszt tologatja a jpz-t, nem tudtam ki kezdte, ezért rájuk lőttem, a köcsög cromwell kigyulladt, tudta a szerver, hogy vaj van a füle mögött. most néztem meg a replay-t, és láttam, hogy ő volt.
-
Bozso68
őstag
Aktív témák
- Képregény topik
- Elite: Dangerous
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest