Hirdetés
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
yarsley
aktív tag
válasz
Cseri0058 #38293 üzenetére
Erre mar en is rajottem, hogy 2-3 vesztes utan nem szabad eroltetni... Mindig amikor surgosen akarok valamit kifejleszteni, akkor szokott zugni egyet a winratem...
De amugy neha ha ugyes vagy az ellenkezojet is ossze lehet hozni egy kis szerencsevel: 12 win zsinorban IS-8-al. -
Taragas
aktív tag
válasz
Napfénysüti #38297 üzenetére
Komolyan kész ez nap, véletlen letöröltem az e-mailt....
Faxom mindjárt lefekszek aludni, elegem van ebből napból. Ki akarom törölni az életemből... -
Taragas
aktív tag
Gyerekek, lenne egy big problémám (amit már vártam, mert 12 óráztam ma, és minden szar volt ma munkahelyen(szinte minden probléma), így éreztem hogy itthon is lesz valami, de ez most szíven ütött). Kaptam egy felfüggesztést, amit igazából vártam is, mert megérdemeltem, és gondoltam hogy fogok kapni. Volt pár napom itthon előző héten, és napokig kerestem egy ob263-at(amiről már korábban írtam), és hát már annyira belefáradtam, hogy kilépkedtem a csatákból, szal ok felfüggesztenek ezt meg is értem, megérdemlem, de kaphat e olyan büntetést az ember, hogy törlik a tankjait, és mindenét ami játékban van, mert bár nem tok olyan jól angolul, de nekem ez jött le a gameből. Ha ez így van, akkor pápá WOT.
Lehet ilyen? -
Linkin
senior tag
A JGpantherről mi a vélemény?
-
luke.
aktív tag
válasz
nagysandor88 #38272 üzenetére
Én sehol nem írtam, hogy ász vagyok te nyomi!
Kérték a damage-t bemásoltam a statokat ami elérhető volt sorban. Benne van a 300 dmg/csata is ugyan úgy, mint az 1200 fölötti. A "néha" nagyon túlzó. Ennyi!
-
nevyk01
csendes tag
egyszerüen nem tudom mit kezjdek ezzel a playpal f*ssal.... ezt írja ki: We're sorry. That credit card is already linked to the maximum allowable number of PayPal accounts. Please link a different credit card.
istenverte aranyat akarok venni de nem hiszem el hogy ennyire rhadtul bonyolult lenne ez az egész valaki segítsen már legyen szíves!
-
GaburroSan
aktív tag
Az Eventet lezárták!
-
törölt tag
Fogalmam sincs hogy kell csatlakozni az eventhez, a csatornához Joinoltam .... valaki tudja?
szerk: Mindegy, annyira nincs időm, hogy ott várjak ... sorsolnak a jelentkezők közül amúgy
-
törölt tag
válasz
robogo81 #38268 üzenetére
Megmondom őszintén, fogalmam sincs a részletekről, gondolom bármilyen T1 tank részt vehet, szóval hajrá. Én sajna nem leszek, mert csak fél szemmel gépezek, csak megláttam ezt, gondoltam belinkelem, hátha valaki kedvet kap.
nyunyu
Azt nem tudtam, hogy csak T1 pályák lesznek ... -
nyunyu
félisten
válasz
AlexWolf #38237 üzenetére
Ráadásul ha jól tudom, a foglalással szerzett pontok csak akkor kerülnek feljegyzésre, ha foglalással nyer a csapat, nem?
Csak akkor nem irodnak jova a foglalassal szerzett pontok, ha az ellenfel nyer. (elobb foglalt, vagy lejart assaultnal a tamadasi ido.)
Ha viszont bemesz foglalni, es a tobbiek kilovik az utolso tankot, akkor jovairja.-> siman lehet cap huszarkodni, ha mar csak 1-2 tank van vissza.
-
nagysandor88
tag
válasz
fradi81 #38264 üzenetére
Ne add alá a lovat. Tényleg béna, de ezzel nincs is gond, hanem inkább azzal, hogy idejön bizonyos időnként és meg akarja magyarázni, hogy mi miért nem jó a statjában, meg hogy Ő mekkora nagy ász. Na ilyenkor akinek még van ereje ezt megcáfolni, na vele kezd el vitázni. Most szerencsére elmaradtak a hivatalos/valós tesztelt páncélátütési adatok, amitől egyenesen frászt kap szerintem mindenki... Ja igen, meg ugye teleb@ssza a táblázataival az oldalt, amiket inkább nem is kommentálok. Maradjunk annyiban, hogy néha van jó napja a srácnak, de inkább nem...
PEACE
-
Cseri0058
őstag
idióta szar retkes játék.
tegnap zsinórban 8 aat buktam abba is hagytam ma eddig 12 nél járok
a retked k@rva k@csög annyát ennek a szájba b@szott retkes játéknak. -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
SoulReaver #38263 üzenetére
Szivessen varlak, en fenn leszek holnap
. Ugyan ezen a neven vagyok a wotban.
luke. mi is a neved a wotban?
-
jimmy74
őstag
A Gw tiger alap 170-es gunja ér valamit?
-
nevyk01
csendes tag
hogyan tudok prémiumot venni? rámentem hogy mastercardal leszedjék a kártyámról de azt irja hogy hogy nem lehetséges. mondjuk a kártyámon nem az van hogy mastercard hanem hogy maestro, de ha arra megyek ott meg átírányit máshova hogy válasszam ki a bankom, de nincs a lehetőségek között erste bank
-
Snakeiboy
aktív tag
En ehhez cask annyit mondok hogy jonnel ellenem gyakorloba egy altalad megvalasztott tankba mondjuk holnap este 8 korul 1 vs 1 re. Aztan had szoljon, nezok is johetnek
. Ott bebizonyithatod hogy szerencse faktor kizarasaval mit tudsz.
Ja hozzatennem hogy a nagy szamok torvenyerol hallotal mar vagy tanultad mar?
-
luke.
aktív tag
Visszamenőleg elérhető statjaim, nem játszom minden nap, nem válogattam ki, és vegyes. A mait meg már beraktam.
-
virkir
veterán
Ez konkrétan most nem a statbuzulásról szól hanem arról, hogy folyamatosan khm... (nem tudom mit írjak, hogy ne banoljanak) csacsiságokat írsz.
Kezdve aWR = szerencse faktor, mert lehet te állandóan jó csatákat kapsz a másikat meg állandóan a taglista aljára dobálja
Mivel max 2 tier különbséggel kerülhetsz csatába kizárt mindig alul lenni, ráadásul a szeretett tankod igen sokszor top.Az amcsit randomba használtam tehát a szerencse faktort mutatja, az oroszt meg század és szakasz aminél borúl a szerencse faktor.
Hát tudod amelyik százados tanknak 52% a győzelmi aránya azt inkább nem kéne erőltetni. -
törölt tag
Újabb bújócskás játékra hív a WG 200 arany jutalomért!
18:00-kor!
A lényege hogy 15 tank ellen megy 2 WG-s type59-es, nektek pedig annyi a feladatotok, hogy túléljétek a 10 percet!
-Tier 1-es tankkal mehetsz csak
-Nincs TK
-Semmi spam, és sértő komment
-Nincs bázis foglalás
-Nincs csapathelyzetének elárulása
- 1 menet 1 játékosBelépéshez keressetek a csatornák között egy:
IAS4 nevűt
aminek a belépési kódját 17:00 kor árulják el!Sok szerencsét!
-
virkir
veterán
válasz
Bingisz #38255 üzenetére
Tudod még el is fogadom a szívást a win-el de érdekes módon imént mentem egy bukó kört M4-el és volt 1,4k sebzés meg 4 kilőtt ellenfél.
Ezek a dolgok ha egy kicsit figyel az ember semmiben nem függnek a csapattársaktól.
Csak ezt kéne megtanulni és következetesen használni... nekem is. -
Bingisz
addikt
Egyedül te írtad, hogy a WIN=szerencsefaktor...
Nem azért, de vicces, hogy megjelensz ~hetente, aztán be akarod bizonyítani, hogy min múlik a győzelem.(#38254) virkir: De nem ő a hibás! A szerencsefaktor sose segít neki, mert azon múlik ám a találat, a lepattanás, a győzelem, meg minden ebben a játékban. Ő nem tehet erről.....
-
virkir
veterán
Számolgattam.
Aszondod kellett rá a nagycső amit kifejleszteni lánccal együtt kell 31,5k xp.
Átlag xp-d 326 amivel kell 96 kör de leszek elnéző és neked kellett szenvedni 200-at.
Akkor is mentél már a 122-es ágyúval 1k kört és a sebzésed még mindig csak 515 csatánként.
Miről beszélünk ember?
Sz@rt se sebzel csatánként ez az igazság.
Tegnap lényegében csak a KV1-S-el mentél és így jött össze az a parádés sebzés.Timyyy
Minek rakja be?
Elég ránézni ingame tankonként.
T29: 585hp 707 kör alatt
M4: 220hp 441 kör alatt
T32: 614hp 224 kör alatt
Nincs ezzel baj kellenek ilyen játékosok a WG-nek is meg nekünk is ha ellenünk vancsak ne akarja megmagyarázni, hogy nem az 1.7-es cap emeli a statját.
-
luke.
aktív tag
válasz
Timyyy #38250 üzenetére
Ennyit a megállapításokról!
(#38248) Bingisz Nem mutogat senki a WG-re, te meg csak a szerencse faktorról írsz.
(#38247) Napfénysüti Amikor bejött a francia és angol nemzet akkor sajnos belefogtam és erőltettem a 40% alatti győzelmi aránnyal is. Ez húzta le az előtte 47-48%-os statomat. De hónapok óta fölfelé halad ám sok idő amíg ismét elérem ezt a szintet.
(#38253) Timyyy Betenném ha tankonként lehetne...
-
vhw
addikt
Foglalással nehezen lehet lemérni egy játékos harci teljesítményét. Foglalni tud egy 10 percig afk játékos is, ugyanúgy mint aki a saját HP-ja 3-4szeresét kiosztotta abban a csatában.
Persze lehet nyerni foglalással, része a játéknak, de a kutya se erre kíváncsi, mikor az effet (vagy WN6-ot) nézi az ember. Hanem az érdekli mennyi kárt tud tenni az illető az ellenben.Tapasztaltabb, ún. "jó" játékosok pedig relatíve ritkán nyernek foglalással (vagy a csapattársak tudnak foglalni, de ehhez az esetek többségében meg kellett az, hogy valaki kiírtsa előlük az ellenséget és/vagy elég időt nyerjen nekik a másik szárny feltartásával, avagy ugye visszafáradjon és nullázza a saját bázist).
-
Bingisz
addikt
Hidd el más is ment 6000 csatát egyedül, és mégis 50% feletti winrateja van.
Az nem lehet kifogás, hogy random csatában játszol. A játékosok szerintem 80%-a egyedül játszik, és mégis elérik az átlag 48%ot, de még ez is több a tiednél.Szerk: A kv1-s-el van 1200 csatád. Ebből mennyi játszhattál, a 122-es nélkül, úgy 100-at?
Nem a kifogásokat kéne keresni, meg a WG-re mutogatni... -
luke.
aktív tag
válasz
Napfénysüti #38243 üzenetére
Tudod ha lement 6500 csatád úgy, hogy teljesen egyedül toltad akkor utána már hiába nyersz folyamatosan szakaszban/században nehéz felhozni a WR-t.
(#38244) Bingisz WR = szerencse faktor, mert lehet te állandóan jó csatákat kapsz a másikat meg állandóan a taglista aljára dobálja. Ez utóbbinál néha lehetetlen még sebezni is.
1,5 hónapja az 1000 dmg/csata megvan vele. Tudod amig nincsen rajta a 122-es addig elég nehéz t8 ellen. -
Bingisz
addikt
válasz
aDamker #38241 üzenetére
Csak Dmg kiosztás nélkül elég nehéz megnyerni egy csatát...
A cap meg szerintem akkor is beleszámít, ha bukó a csata, de te bent állsz a foglalókörben.(#38242) luke.: Milyen szerencsefaktor?
Mondjuk talán annyi lehet a szerencsefaktorba, hogy ahhoz képest, hogy nem igazán sebeztél, mégis ennyi a Win rated volt tegnap.
Milyen 1000-1200 dmg kv1s-el?
~500 átlag dmg-d van vele -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
AlexWolf #38237 üzenetére
Néha kell foglalni ez egyértelmű. Ahogy az AA-ban is lehetett arra menni. De ugye WoT-ban a legfontosabb a sebzés. Így célszerűbb arra rámenni. PErsze ha olyan a szitu hogy csak cappel lehet hozni én is szó nélkül beállok de ha nem muszály nem így megyek rá a győzelemre.
luke esetében is csak az a fura hogy rengeteg cap volt. Nem pedig az hogy mondjuk 1-2* így kellett hozni hanem mintha direkt capre menne.luke: azért egy 50%-ig tudatos játékkal fel lehet húzni a WR-et.
-
luke.
aktív tag
válasz
Bingisz #38236 üzenetére
Megint a szerencse faktor szöveget tolod... a WR csak azt mutatja. A példa pont az én KV1S-em 52%, körönkénti 1000-1200 dmg az M6 44% WR-el. Az amcsit randomba használtam tehát a szerencse faktort mutatja, az oroszt meg század és szakasz aminél borúl a szerencse faktor.
-
emre
veterán
De az, baromi sok, de nem ez a legnagyobb probléma, hanem hogy tier pontonként nem sebzel 100-at sem.
(#38238) Crytec210
Már megint tök hülyeség amit írsz, de látom közben megváltoztattad.
No szóval ha utolsóként marad foglalni akkor mi a szarért nem lő az ellenségre? Egyébként tényleg lehet jó játékos, de nem ez miatt, és nem ettől lesz az. Illetve ilyen relatív alacsony sebzés nálam kizárja hogy jó játékosnak nevezzek bárkit is. -
válasz
Bingisz #38236 üzenetére
Ez csak egy, a játékosok által felállított értékelési rendszer, nem kell kőbe vésett dolognak venni
Lehetsz attól jó játékos, hogy magas a cp/battle arányod.
Nagyon sok minden befolyásolhatja, hogy ilyen magas lett az arány, nem lehet ezt azért 24 kör alapján megítélni. -
válasz
Napfénysüti #38234 üzenetére
AA-ban is meg lehetett úgy nyerni az adott csatát, hogy nem öltél meg mindenkit. Voltak feladatok is
mivel a játék része a cap, és nem az van a csata indulásakor kiírva, hogy csak az a csapat nyer amelyik megöli az összes ellenfelét, így a mai napig nem értem miért baj az, ha valaki cap-el.
Pl foglalással elő lehet csalogatni a jól beásott ellent, esetleg nyerni is lehet vele.
Ráadásul ha jól tudom, a foglalással szerzett pontok csak akkor kerülnek feljegyzésre, ha foglalással nyer a csapat, nem? -
luke.
aktív tag
válasz
aDamker #38231 üzenetére
Szerintem az a 6,25/csata nem sok! Pláne tier6-ban!
Ez tetszik: "A foglalási pontokat egyáltalán nem vesszük figyelembe az új képletben, mivel a statisztikák azt mutatták, hogy az esetek 99%-ban a foglalók valójában nem járulnak hozzá a végső győzelemhez.". Végül is lehet ha nem foglal senki akkor nem is nyeri meg a csatát a csapat... Ez alapján értelmetlen a foglald el az ellenség bázisát típusú játék.
-
luke.
aktív tag
A tegnapi. Mit jelent a WN6?
-
r.laci38
tag
A wotinfo.hu-n van egy replay az E-50-ről, magyar játékhanggal! Az mi az? Le lehet tölteni magyar nyelvi modult??? Nekem csak a játék írásos részei magyarok, de a játék közbeni hang nem.
-
Pete55555
addikt
Szeretem így kezdeni a napot
Panther 2 1900 XP
AMX 13-75 1950 XP
Sajnos szorzóval mind2, de prém nincs. Kezdem egyre jobban megkedvelni a 13-75-öt, mármár jobban szeretem mind a Panther2-t. Látszik is a WR-ből, pantherrel csak 48%, 13-75-el már 53% -
robogo81
senior tag
válasz
zsloti #38220 üzenetére
Azért 100-as legénységgel,meg a nagy motorral tud menni,de jobban megy szerintem füves talajon mint a belvárosban.
Lehet hogy rosszul tudom,de a nagy motor lehet hogy ugyanakkora a lóereje,de gázolajos,a kisebbek meg benzinesek,lehet jobb a nyomatéka. (vagy lehet fordítva,de biztos hogy az üzemanyaga más a nagynak) -
zsloti
senior tag
válasz
SoulReaver #37955 üzenetére
Azt a hihetetlen 30Km/h-t hogy sikerült elérned?nekem 25-el alig akar vánszorogni
Bár még a legnagyobb motor nincs fenn rajta (de lóerőben ugyanakkora mint a mostani csak valami kigyúlási esélye kisebb)
zs -
Fel
addikt
válasz
GaburroSan #38216 üzenetére
Tegnap este néztem meg én is ezt a replay-t. Igazán elismerésre méltó az a 9000 sebzés, de ebben jócskán benne voltak az ellenfelek is.. Persze tudni kell kihasználni a kínálkozó lehetőséget, de, na...
A végén nem kicsit röhögtem azon, hogy alig élve sikerült szétszednie a 100%-os Löwét. -
sanya67
tag
Engem is beírhattok a csapatba.
Bár nem írok sokat de mindent olvasok!
sanya67 -
KaLeun
senior tag
A legutolsó klánomban is ez volt, az elején volt a régi összeállt csapat, ami egy átlagos nap, amikor nem volt cw, is képes volt Absolute században 20-ból 17-18 csatát megnyerni. Aztán egyesültünk vmi szerb klánnal. Voltak ott is jó játékosok, csak a többségnek halvány lila gőze sem volt arról, hogy hogyan kell csapatban játszani.
Még a vezetőnk is belátta, hogy olyan csapatok ellen is vesztünk már, akiket régen menetből levágtunk. Így elmaradt a század és a cw-ből se lett semmi. Aztán kezdtek elszállingózni az emberek.
-
válasz
Djuree #38209 üzenetére
nálunk nem az a problem, hogy megvagyunk-e a századba, sokkal inkább az hogy az elejét nagyon elrontottuk, a klánnak.
Felvettünk minden jötment embert, akiről persze nem is tudjuk hogy kicsoda.
Századcsatában nem aktív, nem azt mondom hogy mindig legyen ott de azért néha jó lenne.
Miért nem rúgjuk ki? jön a kérdés.
Mert a ~8-an vannak a vezetők ebből 6 azt vallja hogy ááá nem már.
Persze a klánnak semmilyen haszna nincs belőlük.A klánok nagyrészére, így a miénkre is igaz - a kevesebb több!
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #38209 üzenetére
Azért egy jó, összeszokott században, értelmes emberekkel gyakorlatilag semmit sem kell várni. Kijövünk a csatából és egyből vissza. Aztán x meccs után van egy kis pihenő.
Ad-hoc századoknál néha nem értem, hogy minek várnak még akkor is amikor mindenki kész és van elég ellenfél is.
-
Djuree
félisten
válasz
Atlantis #38207 üzenetére
nekem sztem azért ilyen szar mostanában, mert tudat alatt sietek xp-t farmolni, 3 nagy tankhoz is alig kell már 30k xp. pedig nem sietek, ráérek, de úgy néz ki tudat alatt mégiscsak sietek
odrif: klánban lassabb a fejlődés, főleg ha csak századoztok. ezért se szerettem századozni, mindig 10 perceket várni még meglesz az összes ember, vitatkozni ki mivel menjen h beleférjünk a ponthatárba, utána meg lassú a meccs mert mindenki kivár, meg meg kell várni míg vége lesz, akkor is ha meghaltál, így nem lehet xp-t farmolni. randomban ki kell fejleszteni pár 10-es gépet, aztán lehet századozni, CW-s időkre készülni
szerettem én is századozni, de max. párat, utána mentem randomozni. engem ebben a játékban a fejlődés vonz, az új tankok. jó lenne vmi extra jutalom ami százados győzelem mellé jár, akkor másabb lenne, mittomén vmi jelvény ami pár nagyobb tankhoz kellene pár darab.
-
törölt tag
Néha azért Tigronccsal is összejön ... Youtube video
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #38200 üzenetére
Én tegnap csak 10 csatát mentem, átlagos teljesítménnyel, 60%-on végeztem. Igazából az E50 "tankászos" csatát leszámítva nem alkottam túl nagyot, csak sodródtam az árral, nem is volt nagy kedvem játszani tegnap.
Összességében azért javulgat a statom folyamatosan, bár nagyon lassan. -
Djuree
félisten
minek? én se vagyok, ill. voltam többen is de kiléptem. inkább játszok egymagam, vagy haverral ketten, vagy max 3-as szakaszban. nincs nekem napi 4-5 órám h komolyan csináljam, ha lenne már CW-znék régen. a CW volt a célom, de napi 1-2 max. 3 óra játékkal nincs sok értelme, csak ennyit kéne gyakorlózni naponta.
-
törölt tag
válasz
Djuree #38202 üzenetére
Pedig engem is néha az őrületbe kerget, főleg, mikor valakitől valamiféle segítségre számítok, és az istennek se úgy csinálja.
Persze nem vagyok egy nagy játékos, de hozzám képest is vannak gügyék. Na olyankor én is csapkodok, kilépek ... aztán 5 perc múlva vissza. Lehet addikt lettem?
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- RAM topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest