- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Ez az átütés jelzés amiről a luke beszélt tényleg brutálisan jó. Jelzi, hogy az adott ponton konkrétan a célpöttynél átfogod-e ütni vagy se mennyi esélyed van
Nem csak piros/zöld a pötty
-
Steelheart2
őstag
Probàlta valaki teszt szeron az angol td ket?Én szerettem volna,de mindig meg van telve a szerver és nem enged be.Ha jol làttam,akkor churchillröl àt lehet majd menni,de gondolom elölröl jobb menni,mert akkpr màr nem stock àllapotban lessz a t5 ös td-d.
Màr lassan itt is az lessz,mint az on topikban.Kàr!
-
Cucuska2
addikt
Valaki ismer valami jó feeder klánt?
A statom már randomban lassan nem tud fejlődni. -
Enzolord
addikt
válasz
Chris0321 #40480 üzenetére
Viszont minden képességhez ad +5%ot, és az első képességet sokkal könnyebb kihúzni, mint a másodikat, valamint a javítás működik a kezdetektől, a bia meg csak akkor, ha 100% mindenkinél..
Legalább is én így csinálom, nem biztos, hogy ez a legjobb, nekem ez jött be..
Az meg alap, hogy legalább egy eü dobozt, meg egy szerszámos ládát bedob a csomiba.. -
owen7711
csendes tag
Nekem is van KV1-em és elég jól tudok vele játszani magamhoz mérten( vele van a legjobb statom 220csata 200kill, tudom nem nagy cucc de most kezdtem csak , alig vagyok túl 1000 csatán) és a kv1 ágyúja teljesen öszeszűkűlt célzó mellett szinte mindig pontosan lő, a T1 meg erre-arra kancsalít.
De akkor hanyagolom a med ágat, T1-el kifejlesztem az m6-ot és amíg azzal megyek a fullos ágyú felé addig t1-el a 3.motort nyomom reményeim szerint.
t29-el kb. mit kell produkálni egy csatában, hogy prém nélkül is nyereséges legyen?
-
Chris0321
veterán
válasz
Enzolord #40468 üzenetére
A BIA nem rakja fel a láncot, nem javítja meg hamarabb az ágyút vagy a toronyforgatást vagy a motort ha már elfogyott a javítókészlet. Ezért érzem úgy, hogy érdemesebb a javítással kezdeni, persze ha más másképp csinálja az az ő dolga. Csak remélni tudom, hogy nem az én csapatomba kerül, főleg ha javítókészletet-tűzoltókészüléket-elsősegélycsomagot sem visz magával.
-
vhw
addikt
válasz
owen7711 #40470 üzenetére
Először egy jó tanács: tankok feloldására ne használj el free xp-t. Azt hagyd meg akkorra, mikor már megvan az új és erre tudj kifejleszteni rögtön jobb ágyút, láncot vagy bármit ami megkönnyíti a játékot, ne kelljen egy stock tankkal szívni.
(persze ha van gold rogyásig, akkor mehet a free xp váltogatás, de tisztán ingyen játszva így használd inkább a free xp-det)Az M6-os ágon jobban jársz, ha a T29 a cél. Ezen a tankon fel tudod oldani a 90mm-es ágyút, a Sherman-ágon nem, és egy 76-os ágyúval, ~128 pennel kell szerencsétlenkedned egy T7es heavyvel. Se neked se a csapatodnak nem lesz jó.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
stork13 #40462 üzenetére
Abszolút nem szeretnék belefolyni a vitába, csak annyit tudok hozzátenni, hogy kb. úgy tud hasznot húzni a gyenge játékos a jóból, hogy a jó megnyeri neki a csatát ezáltal sokkal több xp-t kap. Igen, jogos, amit írsz, ha a jók és a gyengébb játékosok külön játszanának, akkor is tudna alapvetően ugyanígy nyerni egy-egy partit, de hidd el nekem rengeteg döntetlen csata lenne, ami mindkét fél számára vesztes csata szerinti xp-t jelentene. Sok gyenge játékos csak áll egy helyben a bázisán és védeni próbálja azt, de nem indulna el, bármi történjék is. Az időt sokan nem is figyelik. Bár megmondom őszintén kíváncsi lennék, hogy igazam van-e ebben, lehet nem és jobban mernének menni, ha tudnák ugyanolyan szintű játékosok vannak az ellen oldalon.
-
babferi
tag
válasz
owen7711 #40470 üzenetére
Nem ertem mi a baj , a T1HT ugyanazt az MM-et kapja mint a tobbi T5 hevy. Az meg , hogy most olyan csatakba dobalt , hogy a sor vegen voltal egyszeruen pech , masokkal is van ez . Van KV-m szoval azert a top lovegerol tudom , hogy nem egy sniperloveg , egyebkent szinte ugyanaz a pontossaga mint a T1HT-nek . M6 ra csak akkor menj ra ha van free expd a lancra meg a top lovegre ( es most erre gyujtok szinten ) , mert meg szenvedosebb lesz mint most neked a T1 .
-
diegho
nagyúr
válasz
stork13 #40462 üzenetére
Nézd, én nem akarok senkit meggyőzni a véleményemről. Leírtam, ez a véleményem, senki kedvéért nem fogok változtatni rajta. Gondolkozz és rájössz hogyan élősködhet egy gyenge egy jón. Többféleképpen, mint fordítva, ez biztos. Továbbiakban nem fogok reagálni bármit is írsz, mert nincs értelme, amit akartam leírtam.
-
owen7711
csendes tag
Sziasztok! Eléggé elcsesztem a dolgokat, eltudnátok látni 1-2 ötlettel?
Teszt szerón kipróbáltam a T29-et és a T32-t. Mindkettőt oltárira megszerettem, és mivel úgyis a garázsban porosodott egy m3lee amire ráuntam gyorsan összeszedtem 11k xp-t vele és a maradék szabad tapasztalatomból kifejlesztettem a T1HT-t. És itt jöttem rá, hogy elcsesztem mindent.
A(z) MM. valami kegyetlenül elbánik szegény T1-el. 6-ból 4 csatába van legalább 1 Tier7-es tank, ha pedig max tier5-ös tankok vannak, akkor annak is 3/4-e KV1/churchil III ráadásul az ágyúja kegyetlenül mellészór.( a top ágyú jobban mint a stock)Ehhez képest a Kv1 top ágyúja a lepkét is eltalálja.
Most azon filózom, hogy az m3-al kifejlesszem-e az m4-et és azzall nyomjam,(majd az E8assal) vagy kierölködjem az M6-ot hátha az jobb?
Mindenképpen az T29 lenne a cél, -
luke.
aktív tag
válasz
Enzolord #40461 üzenetére
Nos a visszaszámlálás alapján lehet következtetni, és az is tény, hogy max 3 játékos foglalását nézi a program. De úgy, hogy senki nem látja a kört kiírni, hogy 4-5-6-7 játékos foglal az már a csalás felé húzodó. Valóban be lehet állítani átűtést a beépített célzónál de azt nem úgy jelzi.
[ Módosította: #65675776 ]
-
vendingo
veterán
Végre az összes ember elérte a 100%-ot a pz4-be.
Milyen képességeket érdemes beállítani nekik? -
gainwardgs
veterán
Nemtom mit gondolnak már ezek az oroszok evvel a fv215b 183-al 1800-as sebzések hagyjuk már...
-
stork13
aktív tag
válasz
diegho #40455 üzenetére
"A gyenge játékos a jó játékoson élősködve éri el a 40%-át is, nélkülünk 10% alatt lenne."
Ha ezt eléri a jó játékoson, akkor a gyenge a gyengén érné el az 50% körülit vagy egy kicsit felettit, nem?
Ezek szerint ha szétválasztanák a játékosokat a rosszabbak jobbak a jobbak pedig rosszabbak lennének (a jelenlegi er vagy win6-ot figyelembe véve).Bár örülnék ha kifejtenéd mire gondolsz a rosszabb játékosok jó játékoson való élősködésen.
Szerk.
ff
-
-
vhw
addikt
válasz
SoulReaver #40452 üzenetére
A javítócsomagot beteszi 5-ös gombra, a lánc ikonja is 5-dik a sorban - kétszer gyorsan rátenyerel és már fent is a lánc.
-
diegho
nagyúr
válasz
stork13 #40440 üzenetére
Dehogy öngól. Minden csak nézőpont kérdése. A gyenge játékos a jó játékoson élősködve éri el a 40%-át is, nélkülünk 10% alatt lenne. Mellesleg nem én rinyálok a gyenge játékosok miatt, a véleményemet írom le, miszerint az olyan több ezer csatát játszók, akik szinte semmit nem tudnak sebezni tier10 tankokban ülve, nem igazán kellenek a high tier csatákba, maradjanak szépen tier 1-4ben.
A minősítésről pedig annyit, hogy ehhez a játékhoz még mindig csak szellemi tudás kell, nem kell se pénz, se reflexek, semmi extra, szóval, aki erősen átlag alatti 5000 csata után is, azzal bizony ilyen téren is lehet gond, vagy botozik.Még mielőtt itt átcsapnának sokan anyázásba, nem az 5000 csatás 900eff-es 48%-ossal van bajom, hanem az 5000 csatás 600 alatti eff-essel, mert ő már bizony tényleg aktívan tesz azért, hogy veszítsen a csapata. Beláttam én is, hogy bizony a 900 eff 48% az átlag, mert ezzel van tele a játék.
-
Z.m.Z
aktív tag
Azt mondjátok meg még légyszi, hogy az hogy van hogy jön a tag, én lelövöm a lánctalpát és EGY!! másodperc alatt visszaugrik a helyére???????
-
luke.
aktív tag
Ha van fönt 2000 játékos t4-től t7-ig, akkor t6 közepes tankal 99%-ban miért t8-ba rak?
Nézegettem modokat, hát egyik másik már a cheat kategória. Ezeket kellene betiltani! -
KaLeun
senior tag
válasz
SoulReaver #40436 üzenetére
Tegnap is megkaptam: camp=win. Ezt még bizonygatta egy ideig mind a 14 és örvendtek, hogy milyen okosak...
-
stork13
aktív tag
válasz
diegho #40422 üzenetére
Öngól...
"Parazita: Az élősködő vagy parazita (régiesen: élősdi) egy másik faj, (a gazdafaj) egyedeinek testében vagy testfelszínén él, és annak testéből táplálkozik."
Ha ezt behelyettesítjük akkor a gyenge játékosokat "kihasználó", birkák vérében gázoló istenek a paraziták.
Erről kb ennyit.Ha nem tetszik a játékosállomány, ne játssz randomban vagy ha játszol ne sírj itt, mint egy fürdős kurv@...
Ez van, ezzel kell együtt élni és ezekkel játszani.
Az pedig, hogy leszólod egy játék játékosállományának egy részét az nem őket, hanem sokkal inkább téged minősít. -
tank1
tag
válasz
Cseri0058 #40418 üzenetére
Olyan nyolc-kilenc órát játszhattam, többszöri nekifutással. A tigrisem fullos, mindennel ellátva, plusz egészen jó leosztásokat kaptam. Ritka volt a tier9-es ellenfél. Így lehetett vele alkotni. Gyakran 80-100 ezres köröket futottam. Persze akadt gyengébb is. De a stug is jól muzsikált, ami nem meglepő, imádom a kis méregzsákot. Különösen amikor kifogy belőle a lőszer.
-
SoulReaver
veterán
Én amikor beírom, meg rá pittyogok a kemperekre, h wtf van már? Kioktatnak, h ez nem COD vagy BF, úgyhogy ha fps-ezni vágyom akkor mehetek a picsába
(de ezzel pont ő mondott nagy baromságot, mert azokban kell egyedül rambózni..WOT-ban kell csapatban dolgozni.)De szegénykének hiába magyarázom, h egy kempelő idiótát hamarabb leszednek mint aki módszeresen, fedezékből lövöldöz... aztán amikor kilövik, mindenki más noob, mert nem áll mellette, h azt is leszedjék..
Az ilyeneknek kellene regelés után valami masszív tutorial, h megértsék miről is szól és csak akkor engedni tovább, h éles csatában mehessen, ha teljesíti azt!
-
jahrn
senior tag
válasz
Steelheart2 #40432 üzenetére
Szerintem az a fontos h megtalald a stilusodat es az annak megfelelo jarmuveket. Az eredmeny pedig majd jon azzal egyutt - de megint hangsulyozom ez jatek aminek a celja szorakozas, szvsz a statok bamulasa nem az
.
-
-
-
jahrn
senior tag
válasz
Enzolord #40425 üzenetére
+1
Valahogy sosem ertettem azokat akik egybol a csata elejen bevetik magukat a legkozelebbi bokorba es vegiglebecoljak az egesz hepajt.
Fel h megserul a tankja? Aki kurvanak megy ne csodalkozzon ha megb@sszak, ha ez nem tetszik neki akkor meg jatsszon My Little Pony-t. Amugy sem ertem mi ebben a szorakozas (merthogy ez egy jatek, aminek a lenyege h szorakozzunk)? Ha 15 percig sunnyognek egy bokorba/haz mogott/arty seggeben 10 csata utan halalra unnam magamat.(#40428) Steelheart2 Overall: az osszes csata atlaga, a recent pedig a frissen lejatszott (uccso 10 nap?) csatakra vonatkozik. Ill nem tudom mekkora idoszakra vonatkozik szal csak tipp, nekem ezt adja be recent-re LINK
-
Steelheart2
őstag
Noobmeter oldalon melyik értéket kell figyelni?Az overallt vagy a recentet?Mi a különbség a kettö közt?Annyira nem vagyok jo angolbol.
Köszönöm!
-
Enzolord
addikt
válasz
echterion #40421 üzenetére
Szerintem is ketté kell bontani a gyenge játékosokat...
Aki nem vérprofi, de próbál segítségére válni a csapatnak, annak szíve joga játszani...
Azokat kellene kivágni, aki bejön csapattársával, majd halomra lövik egymást, lökdös a fedezékből, mert az milyen vicces, téged lövöldöz az ellen helyett, vagy egyszerűen lesz*rja a csapatát, meg a játékot, mert scout tankkal bedobja 10es csatába, és inkább elbújik, vagy irány a nagy víz, és ahelyett, hogy megpróbálna bevinni legalább egy ütést, vagy valaki elől felfogni egy lövést, inkább öngyilkos lesz..
Na ezeknek nem kéne benne lenni..
Azért pár ezer csata után bele kell, hogy gyere valamilyen elfogadható szinten... -
diegho
nagyúr
válasz
echterion #40421 üzenetére
Nézd én élőben is bárkinek a szemébe mondom a véleményemet, szóval a második része nem vonatkozik rám. Az agyatlanságról pedig annyit, hogy aki nem veszi észre, hogy folyamatosan elcseszi mások szórakozását a tudatlanságával, az bizony direkt csinálja ezt és direkt cseszik ki a többi játékossal. Igazából erre egy jó szó van: parazita.
-
echterion
nagyúr
válasz
diegho #40409 üzenetére
Ez is egy nézőpont. Ettől még teljesen jogosan játszanak vele, akár szapuljátok őket, akár nem. Attól, hogy valaki kevésbé jó játékos (nem a direkt TK-s emberekről beszélek), még semmi sem jogosít fel másokat arra, hogy agyatlan tuskónak meg hasonlóknak nevezzék őket. Ez a fajta csőlátás inkább nevezhető agyatlanságnak. Sajnos az internet látszólagos névtelensége mögött mindenki olyan keményfiú lett, mint Ford Fairlane, csak kár, hogy kevéssé stílusosak ezek az egyének.
-
Cseri0058
őstag
válasz
littlemole #40411 üzenetére
ez egy igen durva kör lett!
grat!!!(#40415) tank1
nem tudom elhinni azt a 3.2 milla kreditet. Én tegnap is meg ma is elég sokat mentem az m4 el prém nélkül és 1.4 milla jött össze. Szóval Pár óra alatt az a 3.2 milla szinte lehetetlen... -
vhw
addikt
válasz
Indy69 #40414 üzenetére
Szerinted?
Abban nincs semmi üzlet, ha pisti a 0 teljesítményére 0 xp-t kap, és még 5000 csata után is T5ben durrogtat a lepkékre...
Hogy lesz így neki E100?
Hogy fog így egy "igazságtalan" játékra költeni apu/anyu, ami nem díjazza az ő hősies erőfeszítéseit?
Azok a Löwék nem fogják kifizetni magukat. -
tank1
tag
Pár óra játék Tigrissel és StugIII-mal, event, plusz egy nap ingyenes prémium = 3,2 millió kredit. Ezt már szeretem.
-
grex4
aktív tag
XVM-et hogy lehet frissíteni? noobmeteren nézem magam ott írja a recent részen a dolgokat de a játékban mintha nem frissülne. Ráadásul bugzik is a játékban mert a sebzést nem írja kör végén csak az xp-t, és van mikor csak az én értékeimet jelzi játék töltésnél. Ti melyik xvm-et használjátok?? köszi
-
Csabi04
tag
Mi a véleményetek a francia arty-rol? A nagyobb szintű artyk is veszteségesek?
-
vhw
addikt
válasz
Indy69 #40404 üzenetére
Talán nem ez a jellemző, meg is szakadhat a net... bármi megtörténhet.
A példa csak azt mutatta be, hogy győzelemhez szélsőségesen kevés hozzájárulással is többet lehet kapni, mint azok akik próbáltak és tettek is ténylegesen valamit, de a rosszabbik végére kerültek annak a bizonyosnak. -
Indy69
aktív tag
Az igaz hogy szarul számol ,de amit utána írtál az azért nem jellemző és ritka.Amúgy már én is voltam hasonló helyzetben mert megszakadt a net vagy nem tudom és ment a vas irányíthatatlanul és amikor vissza tudtam lépni vége lett és tényleg többet kaptam mint a szakasztársak.
-
Bingisz
addikt
Esetleg lehetne csinálni egy pz3, matilda fun századot....
-
mynames
senior tag
"Ha meg összelőtt magának egy IX-X-es tankot akkor meg már nem annyira láma! Vagy nem?"
De sajnos sok láma marad akkor is...És a francba kívánom őket mikor én t6-ossal megyek és már a helyezkedésén látom , hogy bénázik....
Például...
Jó volt, mikor ő volt IS3-mal gondolhatod...
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Hardcore café
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest