- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Nekem is volt kettő agyeldobós csatám, ahol "külön figyelmet érdemelt a csapattársak támogatása".
Karelia Assault, mi vagyunk a támadók és az északi részen már az ellen bázisánál járok, egy Lorri és egy T-44 támogatásával. Többiek, vagy 8-10 tank (élükön egy 300 wn6-os E-50-nel) AB8-9-en, a szikláknál felsorakozva tátják a szájukat. Mint egy westernben amikor megjelennek az indiánok és figyelnek a szirtről.
Murovanka Encounter, 200hp-tal (KT) csiki-csukizok a J2-ön bázist védő E-75-tel. Mögöttem a csapatunk színe-java, vegyesen nehezek, medek, scoutok. Az E-75 egyre agresszívabb, már félő, hogy előjön és kilő. Kérlelem a medeket, scoutak, hogy kerüljenek mögé, de mint a falra hányt borsó... Végül mi E-75-ünk előjön és kilövi az ellen E-75-öt... Csak neki is akkor jött meg a bátorsága, amikor már csak egy lövés volt a másik E-75...
-
Cooper911
senior tag
válasz
AVarice #38651 üzenetére
Ami nekem van:
T50-2 gyors mint gép, kicsi jól el lehet bújni vele. Már a T50 is jó (a t50-2-t majd lecserélik de az új tulajdonságai elvileg megegyeznek)
VK2801 kissé duci, bújócskázni nem az igazi, de aktiv scoutnak a troll ágyújával kiválló
AMX 13-75 bújócskázni és odarohanni kitárazni (autoloader!) elfutni is jó. AMX12 szintén.
ECL AMX, nem rossz csak gyenge a rádiójaAmi (még) nincs:
AMX 13-90 a 75ös nagytesója hatásosabb tüzerővel.
T71 nagyon jó kis gép (autoloader!) de rögös az út odáig
T59-16 és WZ131 aktiv scoutnak jókHamár scout, többen jártok a leopárd körül, ha 100ból egyszer top tank leszel az priceless! nekem akkor 7 kill és steel wall lett
Egyébként fullosan kellemes lesz.
-
Bozso68
őstag
Visszavettem a fény effektet, meg az árnyékot, 50FPS, de teljes árnyékba borulás, meg verőfény váltakozik.
Néha meg mindenféle ákombákom árnyékminta jelenik meg.
Vadiúj I7-es Y500-as noti 650M vga-val.
Két kép az ákombákomokról, jól ki is lőttek miattuk.De jellemző, hogy minden elsötétül, mintha kikapcsolták volna a napfényt, mint a régi laptopomon.
VGA driver lehet?
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #38791 üzenetére
Á, dehogy..
Raktam fel két replay-t:
59-16 Cliff Ez olyan amit szavakban elmondani nem lehet.
59-16 Prokhorovka Külön figyelmet érdemel a két piros IS, és a csapattársak támogatása.Nem vagyok benne biztos, hogy holnap lesz kedvem elindítani a WoT-ot...
Most már jó a link
-
Tenken
őstag
Van itt olyan nevű játékos, hogy lahwss?
-
vhw
addikt
Akkor a Su152-vel hogy lehet játszani (122es löveggel)? Ami lomhább és még puhább?
De miért ne kaphatna premium besorolást? A premium tankoknak épp az a lényege, hogy észrevehetően gyengébbek legyenek valamilyen téren a normál társaiktól, de cserébe nagyobb a kreditszorzó, és legénységet lehet vele képezni - de mondom, ennél a TD-nél még nehezen is lehet felfedezni, hogy jelentősen gyengébb lenne a normál testvéreitől.Én kipróbáltam tesztszerveren, egy teljesen korrekt, mozgékony, offenzív kis TD-nek találtam. A drága lőszer miatt ugyan úszik jó pár ezer a haszonból, dehát így van a Dickermax-nál is...
Bozso68: tudnál mutatni erről ilyen előtte-utána screenshotot?
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Miért van az, hogy a játékban egyik pillanatról a másikra ferőfényes napsütésből minden teljes árnyékba borul? Pedig egy helyben állok.
-
vbbb
őstag
Szeretek TD-vel menni és tudok is (szerintem), de ennek a tanknak a n00b faktora hatalmas.
Az MM egy rakás szar amit mellé ad folyamatosan és nem csak mert 'szopóág'.
A lőszer drága és az ágyú mellé ráadásnak pontatlan-pattogós messzire. Mivel nem fordul a tornya ezért közelharca városban alkalmatlan...na meg a semmi páncél amit boldog-boldogtalan ha mással nem arannyal átlő bárhonnan. Ezért nem is érdemes olyan pontokat keresgélni a pályán, hogy a hasát rejtsük például mint a Ferdinand-nál. (ok, 8as csak a példa kedvéért mondtam.)Mentem már jó köröket vele, de 50-ből 1x ad egy olyan 'adrenalinos' játékot, hogy fúúúú...de jó is ez a TD, érdemes volt megvenni. Mindegy, szerintem nem érdemel prémium besorolást...
-
-
válasz
nyunyu #38782 üzenetére
A felbontás nekem is sántított, a többi videóra ránézve általában rendes minőségben vesz fel, de ez most kivételesen gagyinak tűnt. Mintha nagyon sietve lett volna összedobva: "na, csak legyen már meg ez is" módon.
Habár gratulálok annak is, aki odaad egy 6k körös accot ilyenre..
Rengeteg helyen bele lehetne kötni a videóba, inkább hagyom is -
vbbb
őstag
Hmmm...most már elmondhatom,hogy megbántam a SU-122-44 megvételét. Pénzt nem nagyon hoz alap fiókkal és 10-ből 7 játék vígan bukó vele...nagyon idiótákat ad mellé, egyszerűen képtelenség vele nyerni a rettenetesen sok pattanó lövés mellett...távcsövet nem is érdemes rárakni, mert csak a lőszert pazaroljuk vele. Ez a TD tévedés volt a WoT részéről prémium kategóriába sorolni és pont.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #38769 üzenetére
Nálam eddig minden tank ásznál volt top gun, csak azért írtam...
Nem feltetlenul kell hozza, de ketsegtelenul sokat nyom a killek utan kapott +XP a latba.
Nezem a regi screenshotjaimat, hogy mire kaptam aszt:
M3 Lee: 5 kill, 1360 sebzes, 130 spot, 831 XP
JagdPanther: 5 kill, 4375 sebzes, 241 spot, 1196 XP
JagdPanther 2: 9 kill, 3634 sebzes, 63 def, 100 cap, 1214 XP
PzIII/V: 4 kill, 1371 sebzes, 46 spot, 921 XP
ARL V39: 5 kill, 2725 sebzes, 131 spot, 966 XP
AC Mle46: 3 kill, 2723 sebzes, 1139 spot, 1149 XP
Renault UE 57: 4 kill, 754 sebzes, 682 spot, 721 XP
T25 AT: 1 kill, 2092 sebzes, 3230 spot, 1108 XP
Sherman E8: 3 kill, 3022 sebzes, 22 spot, 1240 XP
VK3001H: 4 kill, 2385 sebzes, 391 spot, 1126 XP
Hetzer: 8 kill, 1726 sebzes, 10 spot, 1080 XP
Renault NC-31: 3 kill, 718 sebzes, 0 spot, 770 XP
SU-76: 6 kill, 1068 sebzes, 239 spot, 849 XP
Tiger: 2 kill, 3416 sebzes, 291 spot, 1291 XP
Luchs: 5 kill, 1228 sebzes, 414 spot, 1048 XP
?Hellcat: 8 kill, 2858 sebzes, 1908 XPXP ertekek prem nelkul ertendoek.(Hellcatrol csak replayt talaltam, screenshotot nem, igy nem biztos, hogy arra kaptam aszt.)
En amugy ma nem panaszkodhatok a jatekos felhozatalra:
Wins / Battles: 17 / 22 77.2%
Avg. / Total Exp.: 550 / 21 782
Credits total: 153 167 -
Fel
addikt
válasz
Stigma.HC #38771 üzenetére
Ma találtam ezt: [link]. A videót nem néztem végig, de a kommentek nagyon tetszenek
"a bal shiftet nyomjad mar meg baszus az onjarolovegnel"
----------------------------------------------------------------------
Orosz Q&A-ból, Storm írása szerint:
- Mostantól nem fogják idő nap előtt kiadni a tech tree frissítéseket, csak ha valamilyen aktuális változás közeleg. Gondolom ezáltal is próbálják elkerülni azt, hogy mindenki nekiálljon grindelni, majd mikor végül mégsem az lesz, amit előre elterveztek, akkor beinduljon a sírás.
FV 215b (183)-ról: +/- 45°-ban forgatható a tornya vízszintesen; gyengébb lesz a páncélzata, mint a heavy tesónak, és a löveg alfa sebzése 1150... -
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok, volna egy egyszerű kérdésem, ha 24 órás prémium fiókot aktiválok akkor azonnal él, és másnap adott óráig tart, vagy éjfélkor aktiválódik és másnap éjfélig tart?
-
yarsley
aktív tag
válasz
SoulReaver #38759 üzenetére
A top gunnak mi koze van az ace tanker plecsnihez?
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #38759 üzenetére
értem ... akkor ha a panther - t is kilőttem volna, akkor megvan
-
mynames
senior tag
Annyi hülye van most ,hogy félek már randomban menni...
Általános a lemings' train, egymás lövöldözgetése majd a team kill, rengetegen mindenhatónak képzelik magukat így átvágtatnak mindenen (kb 15 mp-ig élnek az ilyenek) de a base camperek száma is jelentős...
-
nyunyu
félisten
- Returned the possibility of retraining tanker to a dead tank in the hangar. For this case we added a separate window with a warning.
- Ezt nem teljesen értem, lehet hülyén működik a fordító.. Visszakerülne a lehetősége annak, hogy a garázsban nem lévő, de kifejlesztett tankra képezzünk embert? Jó lenne..Ez nem azt jelenti, hogy a garazsban levo blokkolt tankokra lehet atkepezni? (eppen csataban van, de kileptel a kor vege elott.)
Par patchcsel ezelott ugye kivettek a tetszoleges tankra atkepzest, most csak azokra lehet, amik eppen a garazsodban vannak.
Pl. nekem hiaba van kifejlesztve a Pershing, azt nem kinalja fel az atkepzesnel.- Fixed the "wheezing" in the left speaker after firing on some configurations.
- Kijavítják a hanghibákat (gondolom azokat, amire nyunyu is panszkodott)Juhee, legalabb visszarakhatom 7.1-re a hangot, es nem fog ugy szolni a bal hatso hangfal, mint egy zarlatos kereplo.
-
Arpee78
senior tag
válasz
04ahgy #38745 üzenetére
Traverse speed: 18-->20
Terrain resistance
- strong:1.3-->1.1
- medium: 1.7-->1.4
- weak: 3.4-->2.9Shot dispersion factor
- movement:0.23-->0.2
- rotation: 0.23-->0.2Health maximum: 180-->200
- repaired: 135-->150Gyorsabban fordul és a jobb talajellenállás miatt picivel jobban is gyorsul. Forduláskor és haladáskor kevésbé ugrik szét a célzókör. Több HP-ja van ezért ritkábban lövik le. Ja és több kiegészítő tehető a járműre, az alap láncra felment minden szükséges modul és kieg?
-
Fel
addikt
válasz
fradi81 #38742 üzenetére
Állítólag annyi változás lesz idén, hogy lecserélik a játék fizikai motorját az intel Havok-jára, és ez egy külön processzormagon fogja majd számolni a fizikát.
-
scyllarus
veterán
válasz
Imilenni #38728 üzenetére
Miért is válasz ez az én hsz-omra? Egy darab Tiger sem volt a csatádban, P is csak egy, ami szintén 500 körül sebzett. Azaz a Hellcat meg több, mint 4x jobb nála, szintén T6-os létére. Nekem is van képem 2200+-os sebzésről a VK3601-gyel is, nem is egy.
Amúgy meg csak ment a Tiger jó vagy nem vita, és pont jött egy csata, ahol így alakultak a sebzések, poénból betettem.fradi81: nem, a motortól csak a gyorsulása javul, a sebesség láncfüggő.
-
csoki
senior tag
válasz
Stauffenberg #38710 üzenetére
persze én se tartom meg a felesleges embereket ha eladom a tankot főleg h nekem alap barakkom van
pont ezen gondolkoztam már egy ideje hogy is volt régen az orosz tech tree, mert nekem is még régről megvolt a sima KV (a jó öreg 107-essel) meg ha jól emlékszem az utána levő csak nem emlékeztem már rá hogy mi, mivel abbahagytam 2011 nyarán a játékot, és csak most 2012 dec-ben folytattam, de addigra azt láttam hogy van kv2-m is meg t-150m is 100%os legényekkel, plusz ugye a kv3 is
örültem is nekik, kv-1sbe ment az egyik legénység, meg most nemrég meglett az IS, abba a másik
azért furcsálottam ezt mert a statisztikában szerepel hogy mentem 1xx kört t-150-el amivel nem emlékszem hogy játszottam volna, de akkor az a régi kv3-s statisztikám lényegében ha jól sejtem/tudom -
yarsley
aktív tag
-
Fel
addikt
Pár dolog a 8.4 patch notes-ból:
- The angle of the NLD in Pz V Panther and machinery at its base increased to historic 55 deg.
- The angle of the NLD in the T-44 is reduced to the historic 45 degrees. - A Panther frontjának döntése 55°-ra nő, a T-44 frontjáé 45°-ra csökken.
- For tanks Caernarvon, Conqueror and FV215b enhanced joint top and bottom sheets of the frontal armor. - A top 3 brit heavy fontján megerősítik azt a részt, ahol a alsó és a felső frontlemez találkozik (fedik egymást)
- Ability to work on configurations NVIDIA SLI. - nV SLI támogatás (a CF ezek szerint még várat magára).
- Removed the lock button "appearance" of tanks with an incomplete crew.
- Added ability to select the addressing system for chat in action: from the recipient and no autosave autosave.
- The tanks with automatic loader perk "intuition" when triggered instead of 1 shell will reload the entire reel / cassette. - Hehe, ezt eddig nem is tudtam, hogy így működött...
- For some configurations Fixed performance drop when using a server scope in art mode.
- Frame rate in the hangar force is limited to 60 frames per second.
- Redesigned and optimized the effect of engine exhaust tank. - A tankok kipufogófüstjét újratervezték, optimalizálták. (gondolom új részecske effekt)
- Returned the possibility of retraining tanker to a dead tank in the hangar. For this case we added a separate window with a warning. - Ezt nem teljesen értem, lehet hülyén működik a fordító.. Visszakerülne a lehetősége annak, hogy a garázsban nem lévő, de kifejlesztett tankra képezzünk embert? Jó lenne..
- Added full-screen window mode (maximize button in the title bar).
- Fixed scoring the trunk and turn the tower hit by a shell in the turret.
- Fixed the "wheezing" in the left speaker after firing on some configurations. - Kijavítják a hanghibákat (gondolom azokat, amire nyunyu is panszkodott)
- Fixed change the order of ammunition when changing towers or guns. - Végre már! Nem kell majd újrarendezni a lőszerkészletet torony csere után (és a prémium ammó ára marad kreditben, remélem...)
- Fixed scoring barrel tank up in some cases with a bead on the nearest obstacle.P.S. And supertestery report that many FPS rose by 5-10%. - A szupertesztészek szerint kb. 5-10% frame rate javulást hoz a 8.4.
A fenti infó a wot-news-ról van, ahogy az is, hogy változik az Efficiency Rating számítási módja, eképpen:
DAMAGE * (10 / (TIER + 2)) * (0.21 + 3 * TIER / 100)
FRAGS * 250 +
SPOT * 150 +
Log (CAP + 1,1.732)) * 150 +
DEF * 150 -
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #38736 üzenetére
Valoszinuleg azert, mert veled egyszintu, vagy kissebb tankokat sebeztel,ugy tudom az is beleszamit.
Tehat ha T29el sebzel egy 9es tankot, tobb TPt kapsz erte, mintha egy 5os szintube sebeznel.Amugy bent vagy ? Ki akarod probalni hogy hogyan kell felgyujtani a T29est ? Mert ha igen, akkor bejovok.
-
Patrick76496
őstag
-
-
Z.m.Z
aktív tag
-
Z.m.Z
aktív tag
Köszönöm............ Akkor kapják be..... a korábbi verzióknál a stock alkatrészekkel ment el és a depóba került autómatikusan minden amit vettél..... Jól beszoptam. Kicsit fura volt hogy sosem találom a cuccokat de most már értem viszon így kb 150-200-ezret buktam mióta 8.3 van.... Okos-okos...... De akkor is kapják be...
-
-
törölt tag
Azt nem tudom, hogy kokrétan tank eladásnál mit kell választani, én előtte leszerelem. Ám ezért felszámol cucconként 10 aranyat, neked levonta? Mert az elképzelhető, ha nincs aranyad, akkor megsemmisül.
Minden modul leszerelése 10 aranyba kerül, kivéve álcaháló, csigaszem, szerszámosláda .. -
Fel
addikt
Ha valamit úgy akarsz eladni, hogy a fejlesztett moduljait megtartanád, akkor saját kezűleg kell az alap modulokat visszarakni, és úgy eladni a tankot.
Ami bekavart, az eladási ablakon ez a depóba küld eléggé megtévesztő, hisz ez már az eleve a depóban lévő modulokra vonatkozik (azaz legtöbb esetben a stock dolgokat raktározza el az ember így..). Ez nem félrefordítás, az angolban is így van, hanem rosszul van megfogalmazva.. A helyes az lenne, ha azt írnák depóban marad. -
Z.m.Z
aktív tag
Most az előbb pl. PzIIIA-ról váltottam PzIII-ra és elküldtem a modulokat a depóba emiatt levont 19000-ret és amikor megvettem a PzIII-at sehol a motor sehol a rádió sehol az ágyú...............
Ezek új ára 36630.- és még ugye eladásnál buktam a 19000.-ret az akkor 55630 BUKTA......
-
Z.m.Z
aktív tag
Segítsetek már légyszi egy kicsit..... Bemegyek a "depó"-ba és eladok mondjuk egy tankot de az utólag megvásárolt drága modulokat nem szeretném újra megvenni emiatt a "depóba küld"-öt választom és ebben az esetben lényegesen kevesebbet kapok a tankért és amikor megveszem az új tankot újból meg kell vegyem a korábban eladásnál levont modulokat persze dupla áron mert a depóban nem jelenik meg...... Ez most fordult elő velem harmadszor. Először azt hittem figyelmetlen vagyok de most már kezdek összezavarodni. Vagy eladás előtt vissza kell szerelni az eredeti modulokat?? De akkor mit von le az eladási árból?? Hisz azokat nem kellett külön megvenni????
-
nyunyu
félisten
O, hogyaza. Leo is superscoutnak szamit, igy nem a sajat T4 szinjehez szamolja a +4 szintet az MM, mint a light tankokra altalaban, hanem eggyel magasabb szinthez.
Elobb betett T9 meccsbe agyu tolteleknek
-
KaLeun
senior tag
válasz
Patrick76496 #38719 üzenetére
Offline dolog azért nem lehetséges, mert egy csomó dolgot a szerver számol (ezért is nem lehet csalni, egyedüli cheat csak a színezett tracer volt). Egyszemélyes gyakorlót meg a szerver túlterhelés elkerülése miatt nem csinálnak (ez meg pont mostanában volt vmi ASAP vagy Q&A tárgyban, ha jól emlékszem).
-
Patrick76496
őstag
Hétvégére várható a 8.4-es teszt szerver?
Más: Ráférne egy kis változtatás szerintem a gyakorló szobákra. Először is meg kéne őket csinálni úgy, hogy egyedül is be lehessen menni, akár még offline is. Másodszor bármilyen tankkal lehessen menni, bármilyen felszereltséggel, hogy ne a teszt szerón kelljen őket próbálgatni, plusz rengeteg olyan tank is van, ami még ott sem elérhető (M6A2E1, PzII J, Tetrarch, KV-5). Ellenfélként ki lehessen választani egy bot-ot (ez alatt nem az ultranoob player-eket értem
), pl hogy gyakorolhassuk, mondjuk új tankoknál, vagy olyanoknál, amiknél még nem jöttünk rá, hol lehet belőni őket. Úgy gondolom, máris kevesebb lenne az agyhalott random csatákban, mivel kiélheti magát a nagy E-100-ában, anélkül, hogy elrontja 14 másik ember játékát. Sőt pályabejárásra is alkalmas lenne, vagy grafika konfigurálásra. A replay-ben nem mi irányítjuk a tankot, nem lehet megkeresni, hol esik le az fps, etc. Azért nem jó a mostani formában, mivel iszonyat nehéz olyan gyakorlót találni, ahol nincs csata, pont a megfelelő pálya van, esetleg az általunk kipróbálni kívánt tank tier-ével lehet join-olni. Legalább egy szűrőt berakhatnának, a klántársaim idejét nem szívesen húzom.
Vélemény?
-
nyunyu
félisten
válasz
yarsley #38709 üzenetére
100 goldot jol elirtam
Jeee, valtozott a atkepzes rendszere.
Azt irjak, hogy:
200 goldert marad minden 100%
20k creditert azonos osztalyba atultetesnel 90%, mas osztalyba 80%, DE nem eshet 75% ala a kepzettseg (Ez uj!)
Ingyen 80% vagy mas osztalyba atulve 60%, de nem eshet 50% ala.Azert irnak a wikiben 2 bekezdessel lejjebb a creditert atkepzes ajanlasahoz 83%-ot, mert onnantol kezdve volt jobb az atkepzett legenyseg az ugyanannyi creditert veheto uj legenyseg helyett, amig nem volt also limit.
Illetve mas tankosztalyba ultetesnel ha jol remlik 91%-bol lett 75.Mivel most mar van also limit az atkepzes utani szintre, most mar tetszoleges legenyseget erdemes lehet atkepezni, mert nem lehet rosszabb, mint egy uj.
-
válasz
Enzolord #38696 üzenetére
Az első Super Pershing csak az ágyújában különbözött a simától, szóval ugyanaz volt a sebessége és páncélja. Azért kapta a Super előtagot, mer az új ágyúval már át tudta ütni a Pantherek frontját szemből. Később kapott egy extra, spaced armort is, talán az extra súly lassíthatta le.
(#38713) adrian360: akkor kezd tier 5-től a 75%-os legénységet, ott már jelentősen nő a továbblépéshez szükséges XP
-
adrian360
őstag
igen elirtam 75%-ra gondoltam. eddig persze hogy 50%-osok voltak, mivel semmi pénzem nem volt, egyenlőre nincs premium accom, és kb annyi pénz jön be, hogy mikor elérem a következő szintű tankhoz az xp-t, akkor csak annyim van hogy azt megvegyem, és nincs +20k/fő pénzem legénységre egyenlőre.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én 50%-os legénységgel is hamar átlépkedem a tankokat tier 1-4 között. Csak akkor hiba ha szeretnéd kiélvezni az adott tankot és eljátszogatnál vele egy ideig. De ha csak pár órára veszed meg, hogy gyorsan átlépd, akkor tökmindegy. Persze érezhetően bénák, pontatlanok és nem úgy mennek, mint kéne, de én arra a pár órára nem adok ki extra kreditet.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
adrian360 #38692 üzenetére
Szerintem nulláról kezdve egy nemezetet/ágat meglehetősen hamar át lehet lépni a Tier 4-et is (kb egy délután ha tudod mit csinálsz). Én Tier 5-be venném először a 75%-os legénységet, ott már nagyon is van értelme. Persze kivéve akkor, ha kisebb tankokkal is leállnál szöszölni, sokan vannak akik szeretnek low tierben játszani. Én sosem szerettem, mikor megjelenik egy új ág vagy nemzet, akkor Tier 5-ig egy délután alatt gyorsan átlépkedem a tankokat és csak azt fejlesztem ki amit kell vagy tovább vihető.
De ez egyéni megítélés kérdése.
(#38699) csoki: Én is mindig a barakkba küldtem a legénységet "majd valamire jó lesz később" címszóval ha eladtam alóla a tankot, de csak addig amíg először meg nem telt a barakk, amit persze csak aranyért tudsz bővíteni. Ha nem muszáj én nem tartom meg az embereket.
Mondjuk az jól jött, hogy a 100%-os M4 Sherman legénységet megtartottam, mert egyszer egy event miatt újra megvettem a tankot, visszaültettem őket és egy nap alatt egy millió kreditnél is többet farmoltam (persze prémium előfizum az van).
De a KV legénységgel is így jártam (igen, amikor a KV-1 még csak simán KV volt). Akkor a KV-3 még csak Tier 6 volt, ki is volt fejlesztve és megvéve, azt felléptették Tier 7-be és a helyére jött a KV-2 meg a T-150 és mindegyikhez kaptam ajándékba 100%-os legénységet. Ezeket mind szépen át tudtam ültetni más szovjet heavy tankokba, mivel sem a T-150-et sem a KV-2-t nem tartottam meg, de a +2 ingyen garázshely nagyon jól jött.
-
yarsley
aktív tag
válasz
nyunyu #38683 üzenetére
Azonos osztalyu tankra ingyen atkepzesnel a korabbi alaptudasahoz gyujtott XP 75%-a marad meg, mas osztalyra atrakaskor 50%.
20k creditert 90% vagy 80%.
100 aranyert 100% vagy 90%.Nem 100 arany (csak akciosan), egyebkent 200 arany/koponya.
Es aranyert mindig 100%-os lesz a crew, meg ha masik tank osztalybol jott.Amugy ezt a "vagy"-os reszt kicsit jobban is megfogalmazhattad volna...
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #38705 üzenetére
100+50% skill az kellhet, ha egybol ki akarod maxolni a BIAt.
Multkor 100%+30% skilles legenyt reseteltem, abbol lett ha jol remlik 94% elso skill, masodik nuku.
De par patchcsel ezelottol mutatja a mibol mennyi lesz erteket az atkepzesnel/skill resetnel, igy most is meg tudod nezni, hogy mi lenne az eredmeny, ha resetelnel.
-
jano_77
nagyúr
"azt írta FEL, hogy most a 7végi akcióban fél áron lehet a skill resetet végrehajtani.
Ebben kérném a segítségeteket.
Ha teszem azt van egy olyan legénységem, aminek az első tulajdonságnak javítást adtam, a másodiknak mondjuk beosztás függő tulajdonságot és már ez is 50% felett van, akkor jól gondolom, hogy ilyenkor érdemes a resetet végre hajtani? Mondjuk az elsőnek mindenkinek BIA-t adni, akkor ez marad 100% ugye és fog egyből működni!? Illetve a másodiknál maradhat az ami most is van? Milyen tankokon érdemes a legénységnek a BIA-t adni?"Ebben tudna vki nálamnál jobb, hozzáértőbb tankász segíteni?
Köszönöm
-
nyunyu
félisten
Altalaban nem szoktam megtartani a korabbi tankokat, hanem eladom, amint megvan a kovetkezo.
Max akkor tartom meg, ha a szivemhez nott. (Pl. Stug, Hellcat, JP, M6, Sherman E8)Ha meg valami extra credit beveteles moka van, akkor legfeljebb visszaveszem az akciosat, aztan kap ideglenesen valahonnan egy belevalo legenyseget. (Pl. Sherman E8 legenysege ment multkor a sima Shermanba.)
-
yarsley
aktív tag
válasz
nyunyu #38697 üzenetére
Wot wiki 83-at ir, csak a jatek felkerekitette 75-re amilyen szintet kapnal, ha uj legenyseget kepeznel kreditert...
(#38684) jano_77:
Kb egy fel evig ucsorgott a legenysegem vk36-ban, hogy majd ha heavy lesz utanna pakolom be tigrisbe... Hat fel ev utan meguntam a varakozast, aztan amikor akcios volt az atkepzes, a fontosabb embereket goldal kepeztem at a tobbit meg kreditert... Szvsz nagyon ne vard azt a heavy VK36-ot mert nem mostanaban fog megtortenni...
Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest