- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
csoki
senior tag
válasz
nyunyu #38697 üzenetére
"Tegnap 80%-os PzII legenyseget kepeztem at Luchsba, igy lett 75%.
23 meccs alatt ertek el ismet a 80% szintet, most kepeztem at oket a Leoba, igy megint 75%-rol indulnak."vagy akár vehettél volna új legényeket is ugyannyi pénzért ugyanolyon fejlettségűt (75%) és akkor megmarad a régi tankban is (hacsaknem vannak neki már skilljei/perkjei/egyéni nevei, vagy a régi tankot nem akarod megtartani, bár értem én hogy ugyanennyi erővel vehetsz ha szükséges a régi tankba is 75%os embereket ha kell)
-
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #38691 üzenetére
De mellé valamit még tolhattak volna ami mindenkinek jólesik....
Hetzerbe, Shermanba 2800 helyett 1600-ert gold ammo az nem esik mindenkinek jol?
Hetzert kozben eladtam, de a loszere passzol a VK2801/VK3001H/VK3601H trollgunjahoz is.
-
nyunyu
félisten
válasz
adrian360 #38692 üzenetére
75% legenysegnek mindenhol van ertelme, hiszen van par tank parameter, ami 100% legenysegre vonatkozik (latotav, radio, ujratoltesi ido, celzasi ido...), gyengebb legenyseggel aranyosan gyengebb maga a tank is!
Nyilvan egy jatekot most kezdonek nem lesz legenyenkent 20k creditje az elso par tankjanak a megvasarlasakor, igy komoly hatranyban lesz a pedotankerekkel szemben.
T4 kornyeken mar erdemes lehet creditert atkepezni a legenyseget a kovetkezo tankba uj legenyseg vetele helyett.
Tegnap 80%-os PzII legenyseget kepeztem at Luchsba, igy lett 75%.
23 meccs alatt ertek el ismet a 80% szintet, most kepeztem at oket a Leoba, igy megint 75%-rol indulnak.T4-ben mar sokkal tobb XPt kell gyujteni a T5 tank kifejlesztesehez, igy ott atkepezve mar nem 75%-rol fognak indulni, hanem 80% kornyekerol.
T5-ben mar el tudod erni a 100% szintet, igy ha nem volt tank osztaly valtas kozben, akkor T6-ban mar 90%-kal kezdesz.illetve mikortól érdemes álcahálóra, javító cuccokra költeni ?.
Barmikor, amikor van ra eleg penzed, mert sokat dobnak a tank hasznalhatosagan.
Kb. havonta-kethavonta van 50%-os akcio rajuk, olyankor celszeru lehet elore betarazni mindenfele eszkozbol, amire a jovoben szukseged lehet.Multkori akcioban 10 pontosra sikerult a lista, hogy mibol hanyat kell vennem, el is szortam vagy 7M creditet felszerelesre.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #38683 üzenetére
Azonos osztalyu tankra ingyen atkepzesnel a korabbi alaptudasahoz gyujtott XP 75%-a marad meg, mas osztalyra atrakaskor 50%.
Skillek, perkek XPje erintetlen marad, igy egy 100% commander 50% reconnal medbol heavyre creditert atkepezve 90% commander 50% reconnal lesz, es a recon addig nem fog fejlodni, amig a a commander el nem eri ismet a 100%-ot.
-
adrian360
őstag
Hello !
újoncként kérdezném, hogy melyik az a szint ahol már érdemes 70%-os legénységet venni mert belassul a fejlődés a következő szintig, illetve mikortól érdemes álcahálóra, javító cuccokra költeni ?. jelenleg tier3-at zúzom, elsősorban TD tetszik, német és orosz tankból is azt húzom. meg az orosz t-46-ot de a scout annyira nem fekszik. elösször csináltam egy account-ot amivel megpróbáltam ezt a light-medium vonalat, de t3-t4 körül nem igazán voltam hatékony, ezért elkezdtem egy másikat td vonalon ( a másikról nem akartal törölni a már megvett nagyobb tankokat, aztán rájöttem hogy a fejlesztések nem tüntek volna el, szóval ...
)na mindegy most ezzel játszom : ppsk
-
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis #38689 üzenetére
hát ennek nagyon örülnék....ez lenne a minimum
meg kárpótlásképpen egy 5-ös vagy 6-os prémium német tankMÁS: azt írta FEL, hogy most a 7végi akcióban fél áron lehet a skill resetet végrehajtani.
Ebben kérném a segítségeteket.
Ha teszem azt van egy olyan legénységem, aminek az első tulajdonságnak javítást adtam, a másodiknak mondjuk beosztás függő tulajdonságot és már ez is 50% felett van, akkor jól gondolom, hogy ilyenkor érdemes a resetet végre hajtani? Mondjuk az elsőnek mindenkinek BIA-t adni, akkor ez marad 100% ugye és fog egyből működni!? Illetve a másodiknál maradhat az ami most is van? Milyen tankokon érdemes a legénységnek a BIA-t adni? -
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #38684 üzenetére
Még semmi se biztos, tavaly volt egy időszak, mikor sokan Ferdi-n gyűjtötték az XP-t, aztán mikor kiderült, hogy feleslegesen, a WG áttette az összegyűlt XP-t a JT-re. Elképzelhető, hogy kellő felháborodás esetén tesznek majd hasonló gesztust, ha tényleg nem a 3002-esből fog indulni az új ág.
adrian360: Szerintem T5 környékén már mindenképpen érdemes, de akár már 4-esen is, aminél ha nem sürgős a továbblépés, a viszonylag gyorsan kimaxolható elit géppel fejleszteni a legényeket.
-
nyunyu
félisten
válasz
AlexWolf #38682 üzenetére
Viszont azt vettem észre, hogy valami miatt a játékban recseg a hang, amikor lőnek a tankok. Ez másnál is előfordul?
Szar a WOT multichannel hangja.
Alitsd at a Windowst, hogy ne 5.1 legyen a hang, hanem 4.0, akkor nem recsegnek a low caliber jatekagyuk.
Nekem mindenhol mas jatekban frankon mukodott az 5.1/7.1 beallitas, csak a WOTban nem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis #38678 üzenetére
na ja....ezért vegyek majd aranyat....há hülye vagyok én!?
(#38665) vhw: amúgy, ha a VK3601 H majdan vmikor át lesz avanzsálva heavy tankká, akkor a legénységnek az átképzését ugye nem nekünk kell majd finanszírozni, hanem ezt automatikusan megkapjuk!? És akkor így lesz majdan a későbbiekben egy nagyon ütőképes német heavy legénységem a nagyobb heavy tankokba.
[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
nyunyu
félisten
válasz
Enzolord #38673 üzenetére
Mennyiben különbözik a játékban a besorolásoknál a heavy meg a med?
Foleg a legenyseg atkepzese szempontjabol szamit.
Azonos osztalyu tankra ingyen atkepzesnel a korabbi alaptudasahoz gyujtott XP 75%-a marad meg, mas osztalyra atrakaskor 50%.
20k creditert 90% vagy 80%.
100 aranyert 100% vagy 90%.Mivel a tudas %-hoz szukseges XP progressziven no, igy 80%-os legenysegbol lesz goldert 80%, creditert 75%, ingyen 64%.
Meg ahogy olvastam az MM is hasznalja, amikor sulyozza a csatara varo tankokat, es ugy dobalja szet csapatokba, hogy nagyjabol egyforma legyen a tankok harcerteke a ket oldalon.
Altalaban egy Tn heavynek azonos a pontszama egy Tn+1 meddel, kiveve T8-10 kornyeke, mert ott mar azonos. T9-10-ben mar a TDk sem szamitanak gyengebbnek, mint a heavyk.
Persze van par kakukktojas, superscoutok (pl. Chaffee) egy szinttel nagyobbnak szamitanak. -
Ma úgy döntöttem megyek egy-két kört az új kínai tankokkal.
Viszont azt vettem észre, hogy valami miatt a játékban recseg a hang, amikor lőnek a tankok. Ez másnál is előfordul?
Baromi idegesítő -
Atlantis
veterán
válasz
Enzolord #38673 üzenetére
A sebességnek nincs köze a besoroláshoz. Ami számít, az egy index-szám, amit tömegnek neveznek, szerintem kissé szerencsétlenül, mert semmi köze a tank tömegéhez. Az SP talán pont a sebessége miatt kap könnyített MM-et, csak 8-as és 9-es szintű csatába kerülhet.
jano_77: 3-4K aranyért átválthatod.
Más: még mindig a régi nevemen szerepelek, ezek szerint nincs minden reggel szerver-restart vagy ezért egy másik szerver felel, mittudomén.
Crytec210: Mármint a pályán a kezdőpozíció? Az szerintem véletlenszerű. A listában meg asszem ABC-sorrendben vannak az azonos indexű ("csata-tömegű") játékosok (a tank neve szerint)
-
BaLee
addikt
válasz
SoulReaver #38672 üzenetére
Kínai újév alkalmával te milyen akciót találtál volna ki?
-
jano_77
nagyúr
"Másik érdekesség, hogy - amíg nincs eldöntve - kivették a Leo1 ágát is. Most már olyan spekulációk is vannak, hogy a Pz. I-gyel kezdődő ág végén lesz a Leo1.. Egyelőre még ködösítenek a készítők, majd időben kiderül. Én mindenesetre felhagytam a 3002DB-s gyűjtögetéssel egy ideje.."
Ez nagyon fasza lenne, mert én pont azért kezdtem el XP gyűjteni a tankon, mert azt mondták, hogy onnan fog jönni a következő MED ág......megbassza a WG a jó anyukáját, ha most bekavarnak és mégsem így lesz....mi a faszomat csináljak ~83K XP-vel
-
SoulReaver
veterán
Na úgy látom megint frankó hétvégi akció van wot-éknál...
Azt hiszik mindenki a fos kínai utánzatokkal rájdol?
-
Fel
addikt
Annyira nem új. Már ezen az ezeréves képen is heavyként szerepel: [link]
Overlord blogjának egyik 2011 tavaszi bejegyzéséből van a kép: [link]Storm azt írta ezzel kapcsolatban, hogy Majd. Egyszer majd...
A legények meg biztosan át lesznek képezve az új tankra, ahogy ez lenni szokott.
---------------------------------------------------------
Pár vicces wotos videó: [link]
-
BaLee
addikt
Nincs valami olyan oldal ahol a tankok adatait lehet böngészni?
Olyan mint a WoT Wiki csak ami frissül is?Kínai tankok értékei érdekelnének, így a hétvégi akciót kihasználandóan, merre induljak Type-T34 után...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Pete55555 #38655 üzenetére
Jó biztos benne van az is, hogy alkalmazkodni kell. Szedtem már szét 7 ellenséget az M18 Hellcatben ülve is, miközben folyamatosan menekültem előlük, hogy ne tudjanak bekeríteni. Meg olyan is volt, hogy lehoztam a kört szintén M18-al amikor a négy legerősebb heavy tankot morzsoltam össze és a többi már gyerekjáték volt a csapat megmaradt tagjainak. De alapvetően én heavy tankban ülve érzem azt, hogy a párharcok többségébe gond nélkül belemehetek pofozkodni.
-
csoki
senior tag
az csak nekem új hogy a vk3601-t heavyként jelölik? ha az lesz, mi történik a benne levő jelenlegi medium tankos legényekkel?
(#38664) BaLee wotdb.info ?
-
Sunsetjoy
aktív tag
Hamarabb akartam írni, de behalt a pH! :S
AVariceAz orosz scout vonal eleinte szenvedősebb, de a végén sztem OP a legjobb scout. A német egyenletesebb, és ott is komoly scout a magasabb szintű. A franciák ebből élnek, ott fentebb már erősen harapdálnak, szóval agresszív scout is létezhet. Többiről nem tudok nyilatkozni.
Amúgy jól adja scoutolásnál, ha elbújsz, magadra húzod az álcahálót, a környező bokrokat, meg előveszed a hogyan rejtőzzünk könyvet. És nem lősz. Akkor se, ha tudnál. Az ellen felvonulási területére rálátsz, és várod hogy az értelmesebb társak lőjék őket. Vagy pedig egy picivel vagy a támadó ék előtt, és hasonlóan elbújsz.
Az aktív scout talán azt jelenti (nem tudom biztosan), hogy kivársz, és akkor mész az ellen felé, amikor szétszéledtek, nem nagyon érnek vissza támogatni a bázisra ellenék, és akkor szívatod az artykat, hátul maradt td-ket, stb. Vagy pedig a kezdetekkor a támadó scoutokat semlegesíted.
Ezek tankfüggőek, hogy melyik stílust lehet velük jobban alkalmazni.
Ja igen, ha más valaki máshogy gondolja, nem lehurrogni. Azért nem vagyok scout betyár
-
Fel
addikt
Az új tree képét kihagytam... [link]
Pár perce írt valaki az orosz Q&A topikba egy kérdést a második német med ággal kapcsolatban, hogy jó lenne, ha tisztáznák honnan fog indulni (semmi indulatosság nem volt benne), bíztam benne, hogy lesz majd rá válasz, erre nem törölték azok a fránya modik...
-
Pete55555
addikt
válasz
Stauffenberg #38653 üzenetére
Szerintem nem a tank típusa dönti el, hogy mennyire vagy tényező egy csapatban. Mondok két példát: Panther2-vel csak 48%-os a győzelmi arányom, élvezem vele a játékot, de valamiért nem megy annyira....mint pl AMX13-75-el. Azzal már 55%-on vagyok, ez pedig nem véletlen, nem ritka, hogy 2000 sebzést kiosztok, 3-4 tankot kilövök AMX-el, ami azért szerintem elég szép teljesítmény, és nem is kicsit befolyásolom a csata kimenetelét.
Másik példa: Diego linkelte be az egyik AMX 13-90-es körét. Szerintem érdemes megnézned, ugyan gold ammo is volt nála, de ha jól emlékszem 9 tankot lőtt ki, és gyakorlatilag egyedül hozta le a csatát.
Éppen ezért, szerintem nem a tank típusa határozza meg, hogy egy tank mennyire döntő tényező a csatában. -
Fel
addikt
Nocsak, előkerült a hétvégi akció!
7000 kredit bónusz a Steel Wall medálért.
x3 xp az első győzelemért
A kínai tier 4 -7 járművek féláron és +50% kredithozammal
Féláron a prémium lőszer, a skill reset, és a feliratok / zászlók / emblémák.
Szokás szerint szombat reggeli szerver indulástól, a kedd reggeli leállásig tart az event.
Látom vótmá'.. De jó, hogy random ledöglik ez a ph..
----------------------------------------------------------------------------
A német tech tree-ben nem scak annyi lesz a változás, hogy a Pz. III/IV-ből nem lehet majd menni a Hummelre, hanem a Pz. II-ből sem lehet majd kifejleszteni a Wespe-t. Helyette majd a Marder II-ből lehet majd feloldani. Így akkor meg is szűnik a tankokról az átjárás az artik felé.
Másik érdekesség, hogy - amíg nincs eldöntve - kivették a Leo1 ágát is. Most már olyan spekulációk is vannak, hogy a Pz. I-gyel kezdődő ág végén lesz a Leo1.. Egyelőre még ködösítenek a készítők, majd időben kiderül. Én mindenesetre felhagytam a 3002DB-s gyűjtögetéssel egy ideje..
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Pete55555 #38649 üzenetére
Én alapvetően heavy típus vagyok, én szeretek tényező lenni a csatamezőn, szeretem, hogy van befolyásom a csatára pusztán a kemény páncél meg a nagy tűzerő miatt. Ott van a KV-3 amivel 61% a győzelmi arányom.
De mellette nagyon szeretem a pörgős M18 Hellcat-et is, nagyon jól ráéreztem az ízére és nagyon bejön, de azzal meg csak 51% a győzelmi arányom, pedig jóval jobb a találati arányom, mint a KV-3 esetében, meg talán az effem is. De azzal a gyenge páncélzatú döggel nem tudok annyit lendíteni a saját csapatomon, hogy komolyan befolyásoljam a csata végkimenetelét. Le tudom alaposan gyengíteni az ellenséget, de legtöbbször nem top tier vagyok a csatában hanem közepes vagy még lejjebb. Csipkelődök, gyengítek, támogatok, gyorsan odasietek ahol szükség van vagy felderítek ha kell. De hülye csapat esetén nem sok esélyem van magányos Rambóként egyszemélyes pusztítást végezni.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Stauffenberg #38638 üzenetére
Vagy fél éve rájöttem, hogy a medium fekszik nekem, az all-around (robogok, feltűnök, abajgatok, bokorból szúrkálódok) szerepköre miatt.
Egyszer 1-2 hónapja campinovkán Pattonnal a lenti irányból indulva a domb oldalán előre hátra mozogva spottoltam (nem artyknak) azoknak, akik a lenti erdőben voltak, illetve szakaszomnak. Annyira balfékek voltak és beijedtek, hogy 5-6 tankot tartottam odafent, és kaptam vagy 5-6000 dmg után spotsebzést
Vagy amikor spotdamage több, mint a top 3 tank valós sebzése, és több xp jön be mind nekik.Szóval ha minden összejön szerencsésen és nem is kutyaütő az ember, az is tudja adni.
-
AVarice
tag
Felmerült bennem a gondolat, hogy elindulok egy két scout ágon. Melyiket tudnátok ajánlani?
Illetve az a kérdés merült fel bennem ezen téma olvasgatása közben, hogy felderítésnél mi számít? Úgy értve, hogy pl egy felderítő tankkal vagyok és elsőként felderítem egy ellent, ha azt megsebzik akkor én is kapok egy részt ebből, ez tiszta. Viszont tegyük fel, hogy van egy tank, amit nem én fedeztem fel először, de aztán eltűnik (az összes csapattárs elől). Ilyenkor, ha újra felderítem és a csapat sebzi, akkor ugyanúgy kapok én is?
Szerk: Itt a hétvégi akció
-
Pete55555
addikt
válasz
Stauffenberg #38638 üzenetére
Pont ezért szeretem a Med tankokat, mert sokmindenre használható. Scoutolni, artyt kilőni, flankelni, de bizonyos helyzetekben akár heavykkel is szembe lehet menni, illetve sarkon kibujdosni, ellövetni, aztán beleverni 1-2-t. Persze mindezt kellő tudás, és tapasztalat után, na meg nem árt, ha már van 2 képessége a legénységnek, meg a tankon felszerelés.
-
nyunyu
félisten
válasz
Spenike #38644 üzenetére
Halot, periszkopot, szerszamost lehet attenni ingyen masik tankra.
De ha eppen kilottek, es kilepsz, addig nem tudod attenni oket egy masik tankra, amig le nem jar a kor.
-> legalabb 2-3 kell beloluk.Idovel ugyis megunod a pakolaszast, aztan minden tankra veszel kulon, amikor eppen le van arazva 50%-kal.
Kb. havonta-kethavonta van olyan akcio. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
vendingo #38629 üzenetére
A PzIV már nem lesz ennyire rohangálós, de ha medium tank vonalon maradsz a továbbiakban, akkor sokszor kerülsz olyan helyzetbe, hogy neked kell előre rohanni egy stratégiai pontra vagy éppen spotolni. Szerintem megszokható ez a szerepkör. A lényeg, hogy a felderítésért is jár XP, meg ezen felül még azért is ha a te felderítésed által a csapattársaid sebzik az ellenséget.
Én sem szeretem scoutolni, de néha muszáj és ha ügyesen csinálja az ember, akkor nagyon sok pénz és XP jön be belőle. A Tier 8-as tankoktól meg ne félj, ha alacsonyabb szintű ellenfeleket kapnál azok is egy lövéssel szednének szét, szóval mindegy, hogy kitől kapsz egy one shot killt...
Viszont a magasabb szintű csatákból több XP és kredit is folyik be.
-
nyunyu
félisten
válasz
A pzIV-el remélem nem kell már ilyen sokat rohangálni, mert azt utálok.
PzIV mar mediumnak szamit, ugyhogy max +2 szinttel feljebb levo tankokkal kerulhet ossze (IS, T29, Tiger)
Medekkel is kell futkosni, mivel pl. o feladatuk lenne az artykat veszelyezteto scoutokat semlegesiteni.
A lánctalp lelövésének van valami trükkje?
Elso vagy hatso lanckereket kell loni.
-
emre
veterán
válasz
Spenike #38630 üzenetére
Igen a periszkóp (fedőnéven: csigaszem) és a nagy javító készlet /vagy mi a rossebb/ simán levehető és áthelyezhető másik gépre.
Ollie
A 2801-es hsz-edhez én azért hozzátenném, hogy full gold lőszerrel.
Mert sima HE-vel szerintem kicsit macerás azt a 3000 sebzést összehozni.mod:
Bocs, 3000 xp-ről volt szó, no mindegy nem javítom, de az sem kevés sebzést jelent. -
sith7
félisten
válasz
Az finom kis tank, igaz annyira nem bírja a lövéseket, mint mondjuk a KV-1 , de én szerettem, 105 - ös ágyúval, "közelről" jókat lehet vele aprítani
A lánctalp lelövésének van valami trükkje?
A lánctalpat kell célozni ...... az első meghajtókereket/fogaskereket/vagymifenét kell lőni
-
Spenike
tag
Skacok 1 kérdés van ugye a Periszkóp ami +25% látótávolságot ad ha azt 1xer meg veszem akkor azt az adott tankról ingyé letudom szedni ?
És bünti az az goldnélkül áttudom rakni másik tankra ? -
vendingo
veterán
A pzIV-el remélem nem kell már ilyen sokat rohangálni, mert azt utálok.
Tegnap a fos felderítőmmel kilőttem 5 tankot, 2 másiknál meg lenyúlták előlem a killt, pedig szép lett volna 7-et lekapni light tankal.
A kedvenc ellenfeleim azok amiknek nincsen forgatható tornya, azokat jól széttudom szívatni, hogy mögöttük kacsázok és lövöm őket.A lánctalp lelövésének van valami trükkje?
-
vendingo
veterán
Köszi, ezen már túl vagyok.
Pályától függően valamelyiken felderítek, valamelyiken meg hátulról lövöldözök a nagyok közül.Tegnap szokás szerint megint 8-asokkal voltam együtt, és berohantam az ellenség közé. 2 tank kivételével mindegyiket én derítettem fel. 3 perc alatt leszedték a csapattársaim nekem köszönhetően az összes ellenfelet, mi meg csak 2 tankot vesztettünk.
Kaptam is kiváló sofőr, meg szárnysegéd kitüntetést.Már csak 4000xp hiányzik a pzIV-hez
-
válasz
vendingo #38455 üzenetére
Light tank = felderítő
Neked az a feladatod, hogy felderítsd az ellenfelet, spotolj, stb. A lényeg, hogy soha ne állj meg, és bújkálj (de ne a csapatod mögött, mert akkor nem fogsz felderíteni).
Ha túl vagy a light tankokon, könnyebb lesz az élet kezdőként.
(#38474) nyunyu: a Vk2801-gyel nem ritkán csinál 3000 XP-s köröket diegho, szóval jó tanknak kell lennie (nekem nincs meg).
-
Fel
addikt
válasz
Atlantis #38617 üzenetére
Én nem találtam ezt a kérdést az eredeti Q&A topikban, de ha elolvasod az emre által linkelt eu-s fórum hozzászólásait, akkor ott találhatsz magyarázatot. Arról van szó, hogy vki kérdezte, miért nem látszik az autoloaeder a Bat. Chat 155-ben (maga a mechanika, a lövegnél, mert ugye a kinyitott kis ajtókon be lehet látni). És erre az volt a válasz, hogy azért nem, mert nem tudják, hogy néz ki.. De ha valaki talál róla képet, dokumentációt, akkor megcsinálják.
Úgyhogy autoloader marad. -
Fel
addikt
Az orosz 8.4 update hírben lévő tech tree-n még rajta van:
Este olvastam az orosz Q&A-ban az emre által említett kérdést, de akkor rögtön megnéztem újra a fenti tech tree-t és nem tudtam hová tenni az egészet..
Szilu: Miután beléptél, a jobb oldali sávban van ez a Kedvenceim, Itt szóltam hozzá rész, ott a topikcímek után van 3-4 kis ikon, bökj rá a borítékra.
-
Szilu
tag
Teljesen OFF, de kérlek titeket segítsetek.
Hol tudom lemondani a hozzászólás értesítést? Valami miatt egy hete elkezdett nekem a prohardver emailt küldözgetni, és hiába klikkelek a "Ha nem szeretnél tovább e-mail értesítést kapni erről a témáról, akkor alábbi linken tudsz leiratkozni:" linkre, másnap újra 200 email van a postaládámban.
Ha nem sikerül megoldani, beteszem spam-be. -
Djuree
félisten
válasz
Indy69 #38606 üzenetére
sztem T34. de hány meccsed is van?
tegnapi mérlegem:
Name Total Per battle
Victory ratio: 66.67%
Battles: 21
Efficiency: 1117.8
WN6: 810.47
Average tier: 8.71
Experience: 13965 665
Capture points: 96 4.57
Defense points: 0 0
Damage: 14892 709
Kills: 12 0.57
Spotted: 13 0.62Vehicle Games played Victory ratio
Lorraine 40 t 16 68.75%
VK 4502 (P) Ausf. A 4 50%
T29 1 100%végére megtanulok a lórival játszani. még 20k xp a bat
-
-
Indy69
aktív tag
Sziasztok ,szerintetek melyikre érdemes venni Löwe vagy T34 mi a tapasztalat ahogy nézem a Löwe masszívabb ,de a T34 nagyobbat sebez.
-
luke.
aktív tag
válasz
Bingisz #38504 üzenetére
Nyisd ki végre a szemedet!
Akkor módosítom az írt dolgot, hogy neked tetszen! Fúj szemét WG miért osztogat bannokat amikor gold vásárlásért az járna, hogy mindent meg lehet tenni, mert ő fizetett. Igen is mindenki lépkedjen ki a csatákból és ezzel farmoljuk össze a kreditet. -
vhw
addikt
Én ezt sose értettem, vastagságra ugyanakkora, vagy még több is mint a Tigrisnek vagy az AMX M4-nek (102 vs 100 vs 90), és még elég szépen döntött is.
Szóval hozzájuk képest egyáltalán nincs hátrányban, sőt! Erre jön még az extra torony.nyunyu: szerintem a Leo-t ne erőltesd a jelenlegi formájában... ha szintet ugrik talán kap valami normális löveget (mondjuk abban szinte biztos vagyok, hogy a 105-öst nem kapja meg) de egy 75 L/48 is jobb mint a jelenlegi 50es. És mivel ezután nem ág végi scout lesz, talán hasonló MMet és kreditszorzót is kap mint az ELC.
-
nyunyu
félisten
Stock motorral csigalassu, raadasul a motorjai nem kompatibilisek a tobbi nemet tankkal, igy ki kellett fejleszteni oket.
Viszont a nagy motorral szo szerint repul.
Loveg kinalata meg ugyanaz, mint a PzIIIA/38t-nek, azzal mar nem kellett szivni.Holnap mar Leo lesz a soros.
Ahogy neztem azon max a lanctalpat kell fejleszteni, mert mar minden mas megvan a PzIII meg Stugrol.
Mondjuk azzal osszeszedni 55k XPt a VK2801-hez nem lesz egyszeru, mivel boven befigyelhet a +4 battle tier. -
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest