Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

fsb1000 nagyúr Nem tudom, de mindenhol vannak feljelentők, jobb vigyázni az ilyesmivel. 
 Regisztrációkor nem kér személyes adatot... szóval ez sem lehet megkötés.Magyarországon, az IP cím tárolása és személy azonosításra használata nem egészen legális, de nincs is rá szükség, mert a böngészők, de főleg egy web-es játék kliense elegendő azonosító adatot tud küldeni a gépről, op rendszerről 
 Én XP-m nyomom, a lányomnál van Win7 majd ő beregizik.....Az EULA-t atfutva nem találtam dupla regre szankciót, viszont több helyen említi az IP cím tárolását, amibe beleegyezünk regisztrációkor. 
Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest