- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Antonius1978 #1585 üzenetére
Köszi a választ. D-2-5-T volt a KV-1S-en is és néztem sok videót a tankok gyenge pontjairól. A legtöbbet tudom hol kell lőni, így szerintem akkor a gyorsabbik 122mm-es lesz kifejlesztve elsőnek. Még annyi kérdésem lenne, hogy a 100mm-es nem lenne jó farmolásra?
-
Csucsu88
tag
-
jahrn
senior tag
válasz
psycroptic #1552 üzenetére
Huhh, ennek a trailernek kisse Fallout filingje volt
De jojjenek csak, varom mar nagyon oket
-
Patrick76496
őstag
Sajnos ha HHR, akkor az a mi társklánunkból van.
Én a "kis" PHD-ben vagyok benne, közös a TS-ünk velük, a régi "nagy" PHD klán tagjait kebelezték be magukba. Szerintem nem mindegyik ilyen, sok jó van köztünk, csatáztam már velük és ellenük, nem volt semmi baj. Akivel te találkoztál, az csak egy szégyen tag lehet, most más kifejezést nem találok rá.
-
Mewryck
tag
az ellen vk3001h-ja átgyalogolt J4-ből G1-be és eközben kilötte a stug3,pz4,wolverine triót,majd befoglalta a bázisunkat...zseniális hummelünk egyszer sem lőtt rá,egész csata alatt ki sem mozdult A3-ból,másik zseniális artink stpz2-vel elindult utánnam jó nagy távolságot hagyva,amikor már csak az ellenvk3001h-ja és két artyja maradt...kiszedtem az artykat,elkezdtem a foglalást,vk eközben már foglalta a bázist,stpz2 pedig berobogott mellém cap-elni,esélyem se lett volna már visszaérni,ráírtam a hummelre,semmi reakció,elkönyveltem a vereséget,de valahogy mégiscsak döntetlen lett...10 kill és vesztünk,ettől többet már tényleg nemtudok tenni
Döntetlen
CsataMalinovka 2012. május 29. 23:32:39
JárműT25 AT
Szerzett tapasztalat: 764
Szerzett kredit: 29 917
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun -
bimbilla09
tag
az utóbbi hozzá szólásokat elnézve, komolyan, én bánom hogy van ez az eff ratinges szar, pedig én nem is hasznalok semmi ilyen trágyát sem..
-
zoszt
tag
Most először lőtt ki direkt csapattárs, az ok: fraghunterkedés. Megnéztem a klánját, mert valahonnan ismerős volt a rövidítés: -HHR-.
Nincs rossz véleményem a magyar játékosokról, ezért bánt, hogy pont egy rossz passzban lévő magyartól kaptam. Bár lehet nem is magyar, nem káromkodott, még sorry is volt aztán kétszer. Van ilyen, remélem nem fogok hasonló lelkiállapotba kerülni a játékban (sem).
Régebben meg azzal a jogos kritikával illettek, hogy kevés a killem, ezt tényleg próbálom szépíteni, valóban lövök amire lehetőségem van és lehet a Su-152-es társának is betakartam az elején lövési igyekezetemben.
replay -
Antonius1978
addikt
válasz
[HUN]Dani #1507 üzenetére
Ha megtanulsz a D-2-5-T-vel loni, azaz megismered a tankok gyenge pontjait, akkor kovetkezzen a gyorsabb 122-es.Ha meg nem ismered meg igazan a gynge pontokat, akkor inkabb a 100mm-es addig amig kitapasztalod, mert gyorsabban tolt es olcsobb sokkal hozza a loszer, ez akkor jo amikor epp penzhianyod van, szoval nem pocsekolsz el egy 1000-est lovesenkent.
-
virkir
veterán
válasz
fsb1000 #1582 üzenetére
Például úgy, hogy te sem vagy képes fejlődni.
Még mindig ott tartunk, hogy mindenki hüjje csak te vagy a helikopter.
Bár igazság lehet abban, hogy sok mentálisan sérült játszik mert majd minden körben találkozok 10k csata feletti játékossal aki olyan mintha éppen a második körét menné.
Például az alábbi díszfasz szerinted fejlődött egy fikarcnyit is a 11k csata alatt? Mert szerintem nem. -
Fel
addikt
válasz
bullseye #1579 üzenetére
Felrakom valahová az enyémet, mondjuk 500.000-ért, hátha...
Végülis én amcsi ágon tovább jutotam, mint az M3 Lee, és szovjeten is túlvagyok az IS-3-on
-------------------------------------------------------------
Zárásnak ez egész jó lett:
Victory!
Battle: Cliff 2012. május 29. 23:11:30
Vehicle: T-54
Experience received: 2 528 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 472
Battle Achievements: Sniper, Top GunMég jobb lett volna, ha túlélem, és az sem lett volna rossz, ha az egyik saját artink inkább az ellent lövi helyettem...
-
fsb1000
nagyúr
Hogyhogy nem mindenki képes rá?
A Homo Sapiens Sapiens natív tulajdonsága a tanulási képesség.
Ezt megkérdőjelezni, vagy az ebből levezethető véleményeket marhaságnak nevezni, szerintem nem túl bölcs dolog.Gondolkodtam... de kizárhatónak tartom, hogy a mentálisan beteg emberekre gondolsz, hiszen ők nem is kerülnek a játék közelébe. Szerintem elfogadható álláspont, hogy minden 12 évnél idősebb a mi kulturánkban nevelkedett egészséges ember képes a WoT-al (vagy más számitógépes játékkal ) játszani és annak alapjait kellő idő alatt megtanulni.
Azért a legtöbb játékhoz nem kell géniusznak lenni... a WoT sem kivételes tudású emberek játéka, bár kétségtelenül elég polarizáltak az elért eredmények, de a játékosok nagy többsége olyan átlag ember lehet mint te vagy én.
---
(#1580) diegho: Egyetértek veled. Pont ezt magyarázom, a tapasztalás gyakorlás nélkül nem megy. És sok mindent lehet tanulni közvetlen tapasztalás nélkül, de a WoT-ot elég nehéz lenne elméleti szinten üzni, bár néha felmerül bennem a gyanú egy-egy hsz-nél.
-
diegho
nagyúr
Megint érdekes dolgokat írtok itt. Fejlődni a legjobban úgy lehet, ha az ember maga megtapasztalja a dolgokat, mert mindenki máshogy játszik, más stílusban és nincsen tökéletes játékos.
Az eff, win rate fejlesztés már más dolog, azt bárki tudja, kis tankokkal, gold ammo-val, kör végén capeléssel, egyéb módszerekkel, de ettől senki nem lesz jobb, mert a nagy tankjaival ugyanolyan béna marad, lásd alig sebző 9-10es tankok tömkelege a játékban.
-
Fel
addikt
válasz
CptMisi #1576 üzenetére
Mennyi?? Hirtelen becsődölt az ország és semmivé inflálódott a forint? Vagy miért ennyi? Anyám borogass!!
-------------------------------------------------------------
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. május 29. 22:50:42
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 2 784 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 52 684
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace TankerNa ez legalább nem lett mínuszos kör.
-
CptMisi
őstag
Eladó account FAIL Ez itt a negatív reklám helye.
-
jimmy74
őstag
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. május 29. 22:24:46
Jármű: SU-85
Szerzett tapasztalat: 1 716 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 656
Csatában elért Achievement: Halonen Kitüntetés
PERSZE HOGYNEM ROSSZ TANK. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #1569 üzenetére
Danielssss
Szerintem mindenki fejlődik, aki napi rendszerességgel játszik, vagy van szerencséje szakaszban/században részt venni.A játék megkezdésekor elkövetett bénázások, rossz szokások lassan elmúlnak, gyarapodik a tank állomány, egyre több lesz a hasznos ismeret és beidegződés.
A noobozok viszont örökre noobozók maradnak. Ne törödj velük.Nem veszem túl komolyan a saját statomat sem, ált. csak akkor veszem elő mikor valaki azzal érvel egy vitában, hogy nem tudok játszan, vagy valami hasonló okossággal operál.
Tegyük ki az asztalra amink van... én sosem szégyeltem.. akkor sem mikor még kicsi volt a WoT-os epadlizsánom. Nem úgy születünk, hogy pro WoT gamerek vagyunk, át kell menni egy tanulási folyamaton.
Van akinek gyorsan megy ez, van akinek lassan. Nekem spec. elég lassan ment, ennek egyik oka hogy szórakozásnak tartom ezt a játékot és nincs külső teljesítménykényszerem.Tényleg mindenkinek azt kívánom, hogy legyen egyre jobb ebben a játékban és az idegeskedés, frusztáció és önigazoló hazugságok helyett kellemes és adrenalinban gazdag időtöltésként élje meg.
-
Fel
addikt
Ez meg milyen csata volt már...
Victory!
Battle: Malinovka 2012. május 29. 22:13:08
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 346 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 53 915
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Steel WallGyakorlatilag magam rendeztem le 3 IS-8-at a dombtetőn, és ők is majdnem engem.. maradt 400+ hp-m. Egy IS-8 és egy Tigris volt a segítségemre, de az IS-8 elég hamar elhulott.
6326 sebzés, 26 lövés, 24 találat. Replay -
fsb1000
nagyúr
válasz
Malachi #1565 üzenetére
Én azt figyeltem meg, hogy kb 20.000 aktív játékos felett lesz kiegyenlítettebb az MM leosztás (de nem sokkal, vagy csak érzékcsalódás..).
Úgy gondolom a napszak többet számít az eredményességben, és ennek oka az lehet, hogy a legjobban játszó tizenhat-huszonéves korosztálynak mikor a legnagyobb az aránya a játékosok között. Reggel 7 körül lehet a legjobban aratni... talán akkor még mindenki álmos, vagy az erős ellenfelek iskolába tartanak.... -
a délutáni témához röviden annyit, hogy most sokkal több rendesen kiegyenlített csatát tudtam vívni. gondolom az a helyzet, hogy este többen játszanak az EU szerveren és ezért könnyebb egyforma csapatokat összeállítani.
-
Patrick76496
őstag
Vereség
Csata: Live Oaks 2012. május 29. 21:55:45
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 439
Szerzett kredit: 20 356
Kurva nagy volt!KV-1S platoon jön velem szembe a KV-3, fullos az egész tankom, lövök egyet, és annyi a KV-3-nak!
Gecinagy ammo racket kapott aztán meg csak írogatta hogy hacker, meg hogy you will be banned.
Erre nincs ilyen skin, a T8-as tankoktól kezdve vannak jelölve a gyenge pontok, most épp hogy csak beletrafáltam.
Szegény milyen mérges volt.
-
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 29. 21:50:10
Szerzett tapasztalat: 483
Szerzett kredit: 12 487
Csatában elért Achievement: Pusztító4 kill,6 ból 5 lövés talált
I love SU-85.
-
marked one94
őstag
válasz
bimbilla09 #1559 üzenetére
Hátha nem spotolsz vele eleget meg nem sebzel akkor igen ilyen prém nélkül és T9be még rosszabb lesz.
-
[HUN]Dani
őstag
Ezt láttátok már? katt Pár új tank, kisebb nagyobb változások.
-
bimbilla09
tag
ez a pershing egy kicseszett penznyelo prem. nelkul. az osszes T8 feletti tank ilyen prem. nelkul?
-
marked one94
őstag
Sold:
'IS-8' sold successfully. You have received credits: 2 753 280.Purchased:
'PzKpfw VIB Tiger II' purchased successfully. You have spent credits: 2 450 000.Ez volt ma a legjobb megmozdulásom a játékban
-
hemaka
nagyúr
-
törölt tag
Muhaha SU-85-ön kifejlesztve a 122mm es ágyu
-
psycroptic
őstag
-
Zeratul
addikt
Ajánlott music mod.
-
Chris0321
veterán
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. május 29. 20:36:38
Jármű: M103
Szerzett tapasztalat: 786 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 329Nagyon jó csata volt. Beléptem, kiderült vörös a mesterlövész nézetem. Persze már csak akkor amikor az ellenség közelébe kerültem, mert ezen a mappon még nem fordult elő és nem ellenőriztem amikor beléptem. Egyet lőttem, az is mellé ment. Utána gondoltam közel megyek, ott nem kell a mesterlövész nézet és kimentem a sarok mögül, hogy letámadjak egy KT-t. Erre kidobott a játék.
Persze mire vissza tudtam lépni, már kilőttek és természetesen lazán nyertünk.
WG, én így szeretlek. -
sanya67
tag
Első meccs a perzsával:
Győzelem!
CsataProkhorovka 2012. május 29. 20:28:25
JárműM26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 2 624 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 116
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Kamikaze, Kiváló Lövész, Mesterlövész, 4kill -
diegho
nagyúr
válasz
Patrick76496 #1525 üzenetére
Már régóta megvan, szinte csak duplákat megyek vele, mert nem fekszik a játékstílusomnak a lomhasága miatt. Nem rossz tank, jól lehet vele védeni, de elég kevés a dpm-je, ami nekem nem tetszik. A tornya kemény a gun depression jó, az ágyú 12.32 alatt tölt és lassabban is céloz, mint az IS-8on, ezért sem lopta be magát a szívembe.
-
Fel
addikt
válasz
Zeratul #1542 üzenetére
A HE és HEAT lövedékeknél a távolságtól független a páncélátütés, míg az AP és APCR lőszereknél a növekvő távolsággal csökken az átütés. Szerintem ezzel kevered.
A HE és HEAT lőszerekre nincs normalizásció a játékban, míg az AP és APCR lőszerekre van (8-10°ha jól tudom), emiatt megvan az a fícsör, amit hiányolsz, azaz lapos szögben hajlamosak lepattanni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Zeratul #1542 üzenetére
Ne hülyéskedjünk már... hogy lenne a komulatívnak független az átütési képessége a becsapódási szögtől? Annak is véges az áthatoló képessége, és a realítv péncélvastagság a becsapódási szögtől függ.
Egyébként pontosan melyik mondatomra reagáltál? Idézhetnéd ilyen esetben, hogy nekem is világos legyen miben látod a hibát.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Paul119 #1539 üzenetére
LOL... nem tudod mi az AP? [link] vagy nem tudod lefordítani?
Legalább a működéséből kitalálhattad volna....AP - Páncéltörő
HE - RepeszrombolóAP-nak van a nagyobb páncélátütési képessége, elvileg csak penetráció után sebez.
A HE meg inkább kivül robban fel, mert kicsi a páncélátütési képessége, de nagyobb a romboló ereje, több modul vagy személyzet sérül.Goldért meg leginkább Komulativ Páncéltörőt lehet kapni, annak mégnagyobb a páncélátütőképessége, de azonos a sebzése az AP-val.
-
H@lede
tag
Ismét felülmúltam eddigi xp rekordom ami 2552 volt t-50-2vel de ez a mostani csata
(bocs annak aki utálja a kis futrinkákat)Győzelem!
Csata: Mines 2012. május 29. 18:18:16
Jármű: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 5 544 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 045
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Orlik Kitüntetés, Boelter Kitüntetés, Top Gun -
Paul119
addikt
válasz
Patrick76496 #1527 üzenetére
is7 szerintem jobb mint az is4, bár ez szubjektív
-
Patrick76496
őstag
Értem. Köszi a linket. Sajnos akkor a lehető legrosszabb ágon vagyok, az IS-4-ért meg nem érdemes ennyit szenvedni, mert az nem nagyon tetszik, de ha már erre vagyok, akkor befejezem az ágat. Ezek után az a kérdés, hogy merre menjek?
Egyik előző hsz-emben írtam, hogy hol tartok.
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #1525 üzenetére
Annyira nem nagy szám...
Kicsi amcsi T34 feeling, nyomokban "régi" IS-4-et is tartalmaz.
Amúgy lomha, nehézkesen mozog, hatalmas tornya van, lassú a lövege.
Én többet vártam tőle korábban, így most nem töröm magam azért, hogy a garázsba kerüljön.. Talán azért is nagyon ritka, mert sokaknak a KV-4 kedvét szegi. -
Patrick76496
őstag
Valakinek van már ST-1-ese?
Tudom nehezen így hirtelen, még alig pár hetes a 7.3, de ha mégis van valaki elszánt.
Emiatt a KÉP miatt most nagyon megtetszett a hátulja.Azt mondják ez is papír lesz, majd meglátjuk, mivel ez már eléggé döntögetett szerintem.
Kell!
Szebb mint az IS-4!
-
Arpee78
senior tag
válasz
Gyuri27 #1506 üzenetére
Azt nem mondom, hogy jobb. Különböznek(előnyben-hátrányban), de végeredményben minimális a különbség köztük.
A Jagdpz-t csatánként 1,68 kill és 1170 dmg-el zártam. Egy tényleg profi egy jó legénységgel kihozna belőle 2 kill és 1500 fölötti arányokat is. Tehát erős túlzás vacaknak nevezni. A jó camo, a kis méret, a pontos ágyú és a magas dpm nagyon jó kombináció.
Pl. Tiger II van ~300 méterre tőlem és oldalra fordítja a tornyát egy veszélyesebbnek vélt csapattársra(~90 fokban), azonnal -220 hp, 6 másodperc múlva újabb -220 hp és így tovább. Ha úgy marad és más is lövi 5-6 lövés se kell és vége, fél perc alatt.
(#1520) Paul119 M18 nem rossz?!
Durván(nagyon) OP.
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. május 29. 17:03:27
Szerzett tapasztalat: 416
Szerzett kredit: 11 760
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: III. osztály, Kiváló Lövész -
Gyuri27
félisten
válasz
CptMisi #1508 üzenetére
Kisebb a látotálvolsága. Valamint a su100-s 100m-e 175-s pennel van megáldva. Tehát esélye van az embernek ezt azt átlőni.
De ha váltani kell he-re abba is elmarad a jpz. Sebességben is alul marad.
Egyetlen előnye a pontosabb ágyú. Bár a su 100-s lövegét nem érzem pontatlannak. -
Patrick76496
őstag
válasz
CptMisi #1514 üzenetére
Az elején elég lassú volt, szval utáltam (de ez legalább nem olyan ugly, mint a PZIV), meg a torony nélkül se ért sokat. Most megvan a fullos löveg, és az első motor, így valahogy elmegy, csak lassan fordul. Egy dolog, ami kicsit fura, nagyon tetszik benne, hogy a tank meg tud helyben fordulni, úgy, mint a TD-k, meg az arty.
Na meg azért játékos függő is, jobbak ki bírnak belőle hozni valamit, na de az nem én vagyok.
Ha választani kéne, akkor T-34-85, de mivel kell a Maus, ezért marad.
-
CptMisi
őstag
válasz
Patrick76496 #1509 üzenetére
1. Nem mondtam, hogy melyik jobb, annyit mondtam, hogy nem rossz a Jagdpanzer IV.
2. 3001P messze nem olyan szar, mint sokan állítják.
És ebből a harmada T9-T8 csatában, ha nem több.Egyetlen negatívuma a tanknak az MM besorolása. Vagy legalább lenne egy nagyobb átütésű lövege.
Nem sok hiányzott az 1,5 K/B-hez illetve a meccsenkénti 873,7 sebzés egy 710 HP-s tankkal nem rossz. Közel 1,25x.
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #1510 üzenetére
Kifejlesztettem SU-85-t
Imádom,még stock,de még így is jó.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Balesz1899 #1510 üzenetére
Szerintem is eszméletlen, tegnaptól a kenyérkeresőm.
A T-34-85-öt eladtam megint, mert nem hozta jól a pénzt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Malachi #1499 üzenetére
Van még egy jellemző probléma az alacsony szintű csatákban. A kezdő játékosok általában nincsenek tisztában a személyzet fontosságával. A személyzett képzettségi szintje nagy mértékben meghatározza a tank képességeit, közte a rejtőzködést, gyorsulást, töltési időt és a lövésekkel kapcsoltos pontossági faktorokat is.
Érdemes megnézni (forrás wiki):Szerintem nem kevesen járnak vissza tapasztaltabb játékosok alacsony tierbe ökörködni, statot javítani, vagy épp csak kacsavadászatra. Saját példámból kiindulva eleve 75%-os legénységgel kezdek, nem gond ventit, gyorsítókat, távcsövet rakni a tankra, a fogyóeszközökről nem is beszélve.
Ha nem is játszok jobban mint az átlag, a legénység és a cuccok miatt legalább 150%-os előnnyel kezdek.Szóval alacsony tierben is érdemes nevelni a legénységet, majd tovább vinni, és legalább szellőzőre gyűjteni, alacsony rof-os löveghez meg beszerezni törltésgyorsítót.
Persze ezek többszörösen meghaladják a tank értékét, és gold nélkül nem vihetők tovább, de ezekkel lehet igazán sikeresnek lenni alacsony tierben, különösebb egyéni képességek nélkül is. Kell találni egy jó farmtankot, és azzal gyűjteni a kreditet (meg persze statjavító is) -
Patrick76496
őstag
Tényleg ennyire szar a KV-4?
az ok hogy egyáltalán nincs döntve (pedig elől a felső rész meg van) de van amikor fullos KV-3-mal (vagy fullos T-43-al is volt) hogy pattantam a KV-2 tornyáról, vagy akárhonnan, amikor nem a szélét találtam. Nagyon szidták a T-43-mat is pl egyik szakasztársam is utálja, pedig tök jó kis tank. A fullos löveg töltési sem annyira vészes, van KV-1S-em D-2-5T-vel, aminek "csak" 15 másodperces a töltési ideje. Az átütés is bőven elég lesz, asszem 2 mm-rel jobb a ZIS-24-é a BL-9-énél, azt meg, hogy százzal kevesebbet sebez, túlélem. A KV-3-nál 12,5 LE jut egy tonnára körülbelül, erre meg 11,05 LE, ami így elméletben viselhető, a KV-1-nek pl csak 8,96 LE/t, ha azt nézzük, hogy minden tank felfüggesztése teljesen le van terhelve. Na majd meglátjuk.
Még kb 27k xp, meg egy kis pénzgyűjtés, aztán kifejlesztés fullra, utána mondok véleményt.
CptMisi: Lazán jobb a SU-100, 132 átütés T6-ba nagyon kevés.
Én is itt szenvedek ezzel a szar 3001P-vel, persze addig elviselhető, amíg a szorzót leszedem róla.
Más: tetszenek így elsőre az angolok, lehet kéne még vennem még pár helyet, bár már így is legalább 7 vonalat viszek.
KV-3, KV-1S, VK3001P, T-44, Grille, SU-85 (100-as még csak kikutatva), AMX 13 75 (kikutatva, de nincs pénz, mint a SU-100-ra), T1 HT, és végül, de nem utolsósorban B1.
-
[HUN]Dani
őstag
IS alap ágyúja mekkora sz@r.. Kész szenvedés így a játék. Átlagba 150-et sebez, t6-os tankok közül se viszi át mindet. Szerencsére már csak 7.5k xp és megvan az új torony, utána pedig ott lesz a 122mm D-2-5T. Kérdés, hogy ez után melyiket fejlesszem ki? 100 mm D10T vagy 122 mm D-25T?
-
törölt tag
Szerintetek SU-85 jó tank?
-
Fel
addikt
Az orosz oldalon hivatalosan is bejelentették a brit tankokat: Britain prepares for battle
Hivatalos tech tree.
Érdekes lesz. Tier 1-en közepes tank. T5-6-7 Churchill hegy (Black Prince T7-en..). Top med: Centurion Mk 5-9.. Várós.
Hmm.. Lehet, hogy a 7.5-ben tényleg a britek jönnek..? A második szovjet TD ágat valószínűbbnek tartottam volna.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Malachi #1499 üzenetére
Vannak tankok amivel könnyen lehet elérni sikereket és vannak amelyekkel nehezebben.
Minden szinten vannak ilyenek.... az alsóbb szinteken nagyobb a szórás.
Hidd el sokkal jobb az "erős" vagy jól játszható tankokkal csatát meghatározni, mint olyan tankkal bújkálni, amelynek képességeit nem tudjuk kihasználni.Egyébként az MM kiosztása úgy működik ahogy leírtad az óhajodban, talán kicsit nagyobb szórással. Nézd meg az idevágó fórumokat, pl: [link], illetve ha van kedved kielemezhetjük melyik tankodat mivel sorsolhatja össze az MM.
-
diegho
nagyúr
-
törölt tag
Nem hiszem el,ezek a rohadt amcsi fostalicskák milyen gyorsan töltenek már?M7 folyamatosan lőtt,és pont akkor (nagyon érdekes) amikor lőni tudtam volna...
Más:T-34 el szenvedek 2 órája,hogy meglegyen az exp,meg még a pénzt is össze kell kapargatnom,erre 1 paraszt mögém ál M3 Lee-vel,amikor tolatnák vissza,hát természetesen,hogy kilő 1 KV...
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest