- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
Ez igencsak vicces es szanalmas. Eddig volt egy nagyon jo agyuja es melle mozgekony is volt. Mostmar a pancelzata is jo (raadasul ahogy olvasom a + pancelzat nem befolyasolja a mozgekonysagat - WTF???)
Eddig azt hittem hogy a szanalmassag netovabbja a T-50/T-50-2 paros de ugy latszik tevedtem.(#2901) Paul119 a vicc h a dupla pancelzat miatt igencsak nerfelni kellene a mozgekonysagat...jah oroszok titanium pancelzatot hasznaltak?
-
Paul119
addikt
obj 704 is kapott egy kis szép fű alatti buffot...268 pen pattan 5 lövésből 5 a legvékonyabb részén a frontján
-
diegho
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #2892 üzenetére
average damage dealt...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #2892 üzenetére
Demage fül.
-
Mcray
senior tag
-
Már csak 20 pont és megvan az áhított 1200 ért.Főleg tier8 tankokkal tudtam sokat növelni rajta.
Diegho : Honnan lehet tudni ezt az értéket amúgy ? Közben találtam ezt az oldalt , de itt hol van a demage/battle ?[link]
-
törölt tag
VK 3001 (P) kifejlesztve
Már csak 390k kell,és meg is tudom venni.
-
diegho
nagyúr
Keresek embereket platoon-ba, feltételek:
Tier9 med 2000+ dmg/battle
Tier9 heavy 2500+ dmg/battle
Tier10 heavy 3000+ dmg/battle
Tier8 arty 3000+ dmg/battle -
vhw
addikt
Aki van fent tesztszerveren nézzen már rá a szovjet T-28 tank statjaira, főleg a páncélértékekre és írja már le azokat ide, ha kérhetem.
-
törölt tag
-
törölt tag
VK 3001 (P) hez kemény 7xp kell,és 400k credit
-
-
Paul119
addikt
válasz
-vitya- #2881 üzenetére
lődd a hasát és ég mint a rongy tudom tudom
Gyuri27: sub heavy piszok jó löveggel, ne támadj vele face to face mert ahoz ratyi a páncélja menj a medekkel akkor csúnya ritkítás lehet vele végezni,asszem teszten néztük ismerőssel pl a panther2nél gyorsabban kúsztam fel a dombra himmelsdorfon -
diegho
nagyúr
Szépen lassan leírom a dolgokat az elejétől fogva, de nem egybe, majd valaki összeszedheti és egyberakhatja.
Az első és legfontosabb dolog szerintem, hogy ez egy tankos játék, legjobban szerintem a tankokkal lehet élvezni, ezért tőlem TD és Arty ajánlást nem fogtok látni.
Nos, ha én most kezdeném egy új accounton, akkor az biztos, hogy egyszerre 2 ágat húznék, de 1 nemzeten belül. Most biztos jönne a kérdés, hogy miért nem 2 nemzetet? Azért, mert így lehet a leggyorsabban haladni az átfedések miatt és mivel szerintem a játék maga tier8-tól lesz igazán izgalmas és élvezetes, ezért az legyen a cél, hogy minél előbb egy elit tier8 tankot érjünk el, azzal már minden csatába bele lehet szólni. Az is biztos, hogy egy med és egy heavy ágat húznék egyszerre, mert mindkettőnek megvannak a szépségei. Említettem az átfedéseket, pl ha orosz ágon akarunk haladni, kihúzunk fullosra egy T-34-85öt, ami tier6 med, ez után, ha bármelyik orosz heavy ágon felmegyünk tier7-be már ott lesz a D10T löveg, így azt tehetjük is a KV-3 illetve IS tankokra, ez főleg az IS-nél fontos, mert azon kénytelenek lennénk a stock löveget használni, ami nem túl acélos. Ugyanez a helyzet az amerikai vonalon is. Tegyük fel mindkét ág érdekel minket, induljunk el az M4 vonalán, menjünk fel az E2-ig, onnan át az M6-ra, ha kifejlesszük a 90mm-es löveget rajta, az már jó a T20ra is. A legjobban a német ágon lehet nyerészkedni, mert, ha felmegyünk egy Tigris-ig, ami tier7 heavy és utána átmegyünk a Panther2-ig, akkor azon csak a tornyot kell kifejlesztenünk és gyakorlatilag a lánc kivételével elit a tank. Szóval én azt mondom az első lépés mindig az okos tervezés és előrelátás. (franciáknál is ARL44 lövege és motorja mehet a Lorraine-re) Mivel szerintem a játékban a tier10 sokszor nem túl élvezetes (elsődleges célpontok vagyunk artynak, meg konkrétan mindennek), ezért a tier8-9-re koncentráljunk és azok között válasszuk ki, hogy melyik nekünk a szimpatikus heavy és az legyen a cél, mellé pedig egy tier8 medium tank már egész jó szórakozást nyújt.Első körben ennyit mondanék.
-
diegho
nagyúr
Ha vannak kezdők, akik nem tudják merre érdemes indulni, azoknak tudok írni pár dolgot az orosz és amerikai tier 8-9-10 tankokról, hogy könnyebb legyen eldönteni.
-
diegho
nagyúr
Annyira igazak ezek a leírások, amiket Virkir másolt be. Most IS-7 camp-elt mögöttem komarin-on, a baj az, hogy én a sarokban álltam, mert O261-el voltam. Lövést sem adott le, befoglalták a bázist, természetesen mindenki pingelt rá, hogy mi a ló... csinál, de nem érdekelte, ő védte az artykat a tracerre lövő ellenfél artyktól.
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Sand River 2012. június 6. 11:20:16
Vehicle: M46 Patton
Experience received: 4 238 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 71 146
Battle Achievements: Boelter's Medal, Sniper, Top GunAmikor 5-5 volt az állás és csak nekem volt killem a csapatból (KV-2, 2lorraine, T-54, T-44) akkor kezdtem félni, hogy na megint lövök egy top gun-t aztán bukjuk, de belehúztam, így 8 kill-el megoldottam.
-
V.Dave
senior tag
hova menti ki a játék a képeket?
-
-vitya-
őstag
virkir: kinn van , lehet jelentkezni:
-
virkir
veterán
Nálunk két részre van bontva péntektől jön a Phase Two.
Na abban lesznek hasonlók csak kivették nálunk a Tigris dupla creditet, hogy kapnák be.D-Day Phase Two Special:
Double credits earned for the following tanks:M4A3E2
M4A3E8
M5
M10
M7 Priest
StuG III
Grille
Panther
Marder II50% Discount on PzKpfw IV
Discount premium accounts:
3 days for 250 gold
7 days for 650 goldCrew training rate doubled.
50% off consumables.
-
Timyyy
őstag
válasz
GaburroSan #2854 üzenetére
Milyen érdekes hogy EU-ba meg egy kalap sz*r az összes akció amit adnak...
-
GaburroSan
aktív tag
Bezzeg a Ázsiaiaknak lehet ez a pár jármű megent!
5,000 gold & A-32 – USD 25
12,500 gold & PzKpfw V-IV – USD 50
25,000 gold & M6A2E1 – USD 100
-
virkir
veterán
válasz
Napfénysüti #2849 üzenetére
Felmennének az alap toronyra csak nincs értelme mert az papír, bármi átlövi.
Én valahogy így mentem, lánc(mert nem bírja el a felfügg a nagyobbik tornyot)->torony->L/52 (de nem használtam)->L68 -
Napfénysüti
nagyúr
Kösz srácok a tippeket! Tegnap mentem vele 7 kört eddig tetszik. E75 szépen pattogott szemből mikor 1vs1-ben toltuk.
Motor már maxos meg a rádió mert azt a Tigeren kifejlesztettem. Egyelőre töltésgyorsítóra volt csak pénzem a másik kettőt majd idővel. Jó lenne ha lenne ilyen féláras akció majd rájuk.Még egy kérdés Tiger II-vel kapcsolatban: Mit érdemes kifejleszteni következőnek? Látom hogy nem kell a jobb torony a nagyobb lövegekhez de fel is mennek az alap toronyra?
Illetve ott van a lánctalp is a fejlettebb 4,5t-val többet bír és van egy sejtelmem hogy ki van ez számolva hogy ne tudjak az alapra nehezebb dolgokat feltenni. -
sutyi^
senior tag
-
virkir
veterán
-
Dobi 562
addikt
válasz
Napfénysüti #2805 üzenetére
Én venti+töltésgyorsító+függ. stabilizátor kombóval használom.
-
vbbb
őstag
Ööööö....T28 TD megvéve...mi a tököm ezen olyan nagy szám? Szétlövik mint a szart.
-
Dini10
csendes tag
Sziasztok srácok. Nagyba játszanék, de van egy dolog ami nagyon mérgesít, és amit nem értek. Ha figyelek egy tankot, ami jön felém, majd eltűnik...miért van az h mégis ő lát meg engem először, és ő lő rám..én állok, ő meg mozog felém, mégis ő lát meg hamarabb...nagyon idegesítő...többször lőttek már ki így...miért van ez?
-
Zeratul
addikt
Halászok Öble: valaki megkérdi hogy vannak egy noobok a csapatban, természetesen nyomtam egy F5-t, meg még néhányan követték a példámat. Erre a Löwe tulaja megjegyzi milyen hogy jó hogy nincs egyedül.
. Volt humor érzéke a csapatnak. Végül tényleg kikaptunk, bár 2 killem és 7 lesebzett ellenem volt artyval.
-
marked one94
őstag
válasz
Csak hogy tudj válogatni
[link]
-
Joe.36
addikt
-
Dobi 562
addikt
„Taktikmen”
Egyik hétvégi csatám jut erről eszembe. Ellenfélnél 3 Maus szakaszban, mondom ez durva lesz, ha ezek összedolgoznak ledarálnak minket. Steppes map volt. Nálunk középen pár TD maradt védeni meg 1-2 kemper. Mi, többiek 2 oldalt megindultunk előre. A 3 Maus mindenféle támogatás nélkül jött középen, 3 oldalról kapták az áldást, ők voltak a csata 3 első halottja... A csapatuk maradéka keményebben helyt állt a széleken, mint ez a remek trió.
-
válasz
venti, töltő, célzó + BiA, és a 88as ágyú.
szerintem. -
fsb1000
nagyúr
Ez jó... ezentúl én is azt terjesztem, hogy az első 5 hónapban rossz volt a gépem, és csak 6K csata után jött meg az eszem.
Mondjuk eleve nem hiszek a random csatákbéli taktika adásában, mert nincs megfelelő kommunikációs csatorna és nincs olyan összetartó erő ami a csapat tagjait a végrehajtásban motiválná.
Hogy egy klasszikus mondásával éljek: csak "mosolygok" mikor a taktikusok bemondják a frankót. Szoktam nekik F5-öt nyomni,érezzék nem hiábavaló az átgondolt játékuk.
-------Danilesss: Jé te PHD-s vagy? Szóval 100-110 csata elég átlépni a Pz4-et.
-
törölt tag
válasz
fsb1000 #2823 üzenetére
FearGear nicken,a PanzerIV nagyon jó kis tank,főleg a 7.5cm es ágyuval!
Alap 20k credit mennyiség csatánként,és kb min 250exp,pedig nem vagyok jó játékos. (Van néha 800-400 as exp is,de speciel ez lett a legjobb)
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. június 5. 21:31:02
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 009
Szerzett kredit: 26 252
Csatában elért Achievement: MesterlövészLegjobb köröm PanzerIV-vel.
De most mennem kell,mindenkinek jóéjszakát,holnap folytatom a harcot a VK 3001 (P)-ért.
-
diegho
nagyúr
Egy nagy taktikussal találkoztam én is ma. IS-4ben El Halluf-on, már a kör elején bemondta, hogy mindenki A6-ba menjen az a tuti hely, oda nem lő be az arty, ezen felbuzdulva be is állt oda, majd mindenkit lenoobozott, aki felment védeni (én, egy tiger2 és egy t29). Az ellenfél összes 9-10es tankja ott jött, szinte mindet elég jól lesebeztük, mire átmentek rajtunk és elindultak barátunk felé, aki továbbra is noobozott mindenkit és szajkózta, hogy ő megmondta, hogy ez lesz. Meg is jelent vele szemben egy 300hp-s IS-3, aminek lőtt is azonnal egy laza 50m-es mellét, majd kiválasztotta a tömegből az egyetlen full hp-s tankot (tiger2) és azt próbálta likvidálni. Nem zavarta, hogy 9 tank van körülötte, hogy háttal áll az E-100nak T110-nek IS-4nek ő továbbra is próbálta a szegény tigrist kiiktatni, 3 leadott lövés után halt meg, majd még utoljára nyomatékosította, hogy ez egy szánalmas szar csapat. Csata után ránéztem a statjára: 44% win, 130 átlag sebzés, 50% hit rate - arty nincs, mindez 8000 csata után. Gondoltam megkérdezem tőle, hogy honnan vette eme csodás taktikát és ugyan milyen alapon nooboz ő bárkit. Természetesen ott is leosztott, hogy csak egy lemming vagyok, nem tudok játszani, ő nagy taktikai zseni és különben is egy ESL meccsen (7v7 full profik indulnak stb) is ott védett az egyik csapatból 2 játékos és ő ezt youtube-on látta, szóval fogjam be, mert a nagy játékosok is ott védenek. A statja azért ilyen rossz, mert 5 hónapon át rossz gépe volt, de most már sokkal jobban tud lőni! - 1 éves acc, tehát 7 hónapja már jól tolja - (IS-4 kb 50 csata, 38% win rate 60% hit rate kevesebb, mint 1000dmg) Természetesen löwe-vel van a legtöbb köre ~1400, IS-4 előtt egyetlen orosz tankkal sem játszott. Az ilyen már halmozottan hátrányos, mert ő taktikus, prémium noob, kitartó és public leader is egy személyben.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #2821 üzenetére
Grat a Tankászhoz. Kicsit zsákutcának és kredittemetőnek tartom ezt a tankot, bár néha igen élvezetes vele játszani.
Aszem legalább 300 csata kellett mire a tankászt elértem vele... még az 50% winratio is nagyon izzadós volt. Néha azért előveszem.... ilyenkor szinte mindig alacsony csatákba rak és lehet vele aratni.(#2822) Danielssss: Ez melyik nickeden nyomod? Érdekelne a Pz4 eredményed Én csak ma éjjel érem el, és vannak kételyeim mennyire lesz jóóa tierjében, bár régen azt hittem remek tank..
-
törölt tag
Hamarosan meglessz a VK 3001 (P),már csak 2012xp,és közel 500k credit kell még.
-
marked one94
őstag
Victory!
Battle: South Coast 2012. június 5. 21:31:49
Vehicle: VK 2801
Experience received: 2 866 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 22 165
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace TankerVégre összejött ezzel a szutyokkal is az Ace Tanker.
Egy arty se volt a pályán de a kis francia 13 75 olyan szépen felrobbant 480hp-ról
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. június 5. 21:31:02
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 009
Szerzett kredit: 26 252
Csatában elért Achievement: MesterlövészPrém nélkül,4 kilőtt tank.
-
pws
aktív tag
Csak most próbáltam ki a 7.4-et, és azt kell mondjam ezeknek elgurult a gyógyszere. Gyorstüzelő arty? TD 60 km/h sebességgel?
Ezek annyira valódiak, mint a birodalmi AT-AT lépegető. -
virkir
veterán
A délutáni folytatása
A WoT állatfajai:
„Suicide scout”
Eff érték: 700-900
Jellemző tank: T-50, A-20, Pz38, Leopard
Élőhely: Ellenfél bázisán, de nem sokáig.14:45-kor már az enemy kezdőjén van. Villant 5 tankot, 2-3 másodpercig, akikre senki sem tud rálőni majd elhal. Havonta párszor megkapja a Felderítőt, és ettől már is úgy érzi magát, mint ha ő lenne Jack Bauer.
„Basecamper”
Eff érték: 500-700
Jellemző tank: IS-4, IS-7
Élőhely: Saját kezdőkörben.Alapvetően védekező stílusú állatfaj. Az ő analógiája szerint ha a nem húzzák be a bázist, akkor a döntetlen már megvan, és ezen álláspontjához az utolsó szalmaszálig ragaszkodik. Tanktól függetlenül basecampel egész mérkőzés alatt, szigorúan a kezdőkör 5 méteres körzetében. Főleg top tier heavyben és medekben ül, mert a TD játékstílus nem fekszik neki.
„Überpro”
Eff érték: 1800-2500
Jellemző tank: Batchat,T-54, IS-7, amx 1390, T110
Élőhely: Leginkább a hátad mögött, amire észreveszed kilő.Az legerősebb állatfaj. Könnyű felismerni, 60%+winrate, fullgázzal halad, és lényegében mindenféle zoomolás nékül tüzel, természetesen 100% pontossággal. Rosszabb esetben kempel, és karc nélkül szedi le a fél csapatot. Személyes találkozásnál a vereség garantált, az ellibbenő HP mellett folyamatosan modulokat lő el, vagy csak simán kigyújt párszor.
A közösségben csendes, nem floodolja szét a chatet, mindenféle utasítgató üzenetekkel illetve noobozással, mert nincs rá szüksége: Akkor is nyer, ha körülötte mindenki elhullik /senki se azt csinálja ami a dolga. Az ellenfél foglalóit minden esetben leszedi, levadászása csak többszörös túlerőben lehetséges. Jellemzően hármas platoonban lövi rommá az ellenfelet, fajtársaival.„Lemming”
Eff érték: 0-800
Jellemző tank: Bármi
Élőhely: Nincs kifejezett élettér, mindig ott van, ahol sok a zöld.Igen gyakori állatfaj. Taktikai érzéke lényegében nincs, önmagában nem boldogul, így nagyon erős a csordaszellem. Egy csorda általában 7-10 példányból áll. A lemming sokadmagával elindul (szigorúan kacsasorban), egy a csata szempontjából teljesen irreleváns területre, ahol találkozik az ellenfél 2 light tankjával. A lemming kivételes sebességgel érzékeli a veszélyforrást, fedezékbe húzódik, és annak elhárításáig ott marad.
Ha épp arra jön az ellenséges front, akkor a fedezék mögül egyenként kibújva elhullik mind. A fedezékből kibújva szigorúan a tank seggét kell először megmutatni, vagy ha a pálya adottságai ezt nem teszik lehetővé, akkor legalább az oldalát. Ha az ellenséges font a pálya másik oldalán megy át, akkor a defeatig kempelés, 100%-nál kinézés a domb mögül, az ellenséges T-50 kilövése az utolsó pillanatban.
A lemming képtelen a foglalásra, ha a csorda átjut az ellenséges bázisra, akkor lelövöldözi az ellenfél SPG-it, és afk tankjait, majd a szélrózsa minden irányába szétszéled, és defeatig céltalanul botorkál az ellenfél lerakója körül, nullhápés light tankokra vadászva.„Killer artys”
Eff érték: 0-500
Jellemző tank: Grille, Hummel, GW-k
Élőhely: Pálya végén, kezdőkörben, néha bokrokban.Ezen állatfajt a wasd alapból megoldhatatlan probléma elé állítja, meg azok a csúnya stock Leichttraktorok is kikezdték az elit BT-7esét, nem neki való ez a játék. Így nincs más hátra, mint megmaradni a kattintgatásnál, mert neki már a clickclickclick.com is annyira bejött. A nagyobb artyk kihúzása nem tehetséghez, egyedül időhöz van kötve, így ez egy szimpatikus járható út hősünknek. Az se zavarja, hogy 50-esével adja a gép a kreditet, idővel és sok türelemmel kifarmolja a GwTigert, ezaz! „World is mine!”, part II.
Hősünk kezdőkörben lenyomja az X-et, és amerre áll arra lő. Kurvára nem zavarja a 3% alatti hit ratio, mert ezzel a vassal már néha belever egy ezrest a tankokba, és az milyen menő. Ha az ellenfél artyja nem noob, akkor viszont egy percen belül halott, és utána meg üvölt, mint Bayer Zsolt egy MSZP kongresszuson. Mert ugye a wasd még mindig nem játszik. De néha kegyes a sors, és nem bántja senki se, ilyenkor válik veszélyessé ez az állatfaj. Mindenkire. Viselkedésre olyan, mint egy cica, minél jobban mozog valami, az annál jobban vonzza a figyelmét. Így lesz meleg a talaj a futkározó amx 1390 körül, miközben az ellenfél megdől a nevetéstől.
Sokat kell várnia töltésre, így hősünk nem szarozik holmi zoomolással, ha lőhet is. Ez akkor jelent csak problémát, ha betörünk a frontra. Ugyanis ezen egyedeket nem fogja zavarni a sok zöld, ha valami pirosat is lát közöttük. Nyomja a gombot, és ammorackeli hátulról a 4 hónap alatt kiszenvedett IS-7ünket. Nem érez bűntudatot, kellett nekünk odamenni. Általában rövid életű állatfaj, a T-50-2 úgy szedi ki, hogy észre se veszi, mert közben veszettül céloz a távolba.„Prémium Pro”
Jellemző tank: Churchill, Löwe, KV-5
Élőhely: A saját csapatunk top tankjai között.A sikerek hiányától teljesen megkeseredett állatfaj, ahol az egyedek átlagéletkora nem haladja meg a 13 évet. 2000 csata után a winrate 40% alatt, a legnagyobb tankja egy stock A-20, de már minden hájjal megkent, öreg csatalónak hiszi magát. És bizony a nagy képességekhez, nagy tank dukál, de a kreditek csak 80asával jönnek, és hősünk belátja: ebből így nem lesz egyhamar IS-7. Így némi sírás után apuci bankkártyájáról lekerül a hőn áhított összeg.
Innentől viszont páratlan sikerszéria veszi kezdetét. A kilencedik Churchilles meccsén egyből kettőt is lő, egy Bison, és egy afk Pz38 látja kárát az ifjú titán pro skilljének. Bár kicsit bosszantja, hogy az a köcsög ammo goldos Marder II karc nélkül leszedi full hpról. Még nagyobb tank kell.
Top tier Löwe, na ez már igen, egyből hatalmába keríti a „World is mine” érzés. Nyom három R-t, hullik a HP-ja mint a forgács, de mit számít, ez a tank 200-akat lő, whoaaaa! Mielőtt elhal azért egy M4-et sikerrel kilő. A csata viszont még így is elbukni látszik, mert az ellenfél Tiger II-je átgyalogol a stock PzIV-eken, így egy „noob team” felkiáltással otthagyja a lámákat, és inkább visszamegy Crurchill-ezni.„Kitartó”
Jellemző tank: IS-4, IS-7
Élőhely: Idióta helyeken.A prémium pro egyik leszármazottja. Ezen állatfajnak apuci nem támogatta meg pénzügyileg a játékot, így kénytelen volt 5000 csata alatt, sok-sok türelemmel, csatánkénti átlagos 130 kreditenként, önerőből kihúzni egy tier10 tankot. Viszont amennyire tehetségtelen, annyira sok ideje van wotozni, így hála istennek folyamatos résztvevője a tier 10 csatáknak, égbekiáltó faszságokkal megakasztva a csapattársakat, a defeat általában garantált. Botmozgással rendelkezik, és hamar elhullik, közeli rokona a lemmingeknek.
A 30-40% közötti winrate alapján tudjuk hatékonyan kiszűrni.„Taktikmen”
Eff érték: 400-900
Élőhely: Random, lehetetlen helyeken fellelhető.Szerény képességű faj, de ezzel ő maga is tisztában van. Sosem lesz jó játékos önerőből, bárki le 1v1-ezi, ezért mindenféle furfangos trükköket eszel ki, hogy a csata végén legalább 2 kill álljon a neve mögött. Akkor már nem lowozhatják le.
A Mausából még egy magányos T-32 is kiszedné, ezért cselhez folyamodik, és a város helyett elindul hegyet mászni. Azzal a pár VKval még ő is elbír. Remegő szájszéllel lövi ki a harmadik medet is a hegyen, ismét sztár lett. Innentől már az sem ronthatja el az örömét, hogy az artyk rommá lövik közben. Meg hogy az ellenfél ellenállás hiányában átgázol a városon, és defeatel.
Egyedül az bosszantja, hogy a magára hagyott, és a városban szanaszét lőtt IS-8 pajtás anyázik chaten. Mégis hogy gondolja, hiszen ő hármat is lőtt, az a low meg egy T110-el se bírt el, neki az a noob csak ne ugasson. Jellemzően platoonba hozza a társait, akiket belevisz a hülyeségbe = még nagyobb defeat. Mert a többiek noobok.„Public Leader”
Eff érték: 400-600
Jellemző tank: Top tankok
Élőhely: Füstölgő roncsokban, főleg halott állapotban észlelhető.Top tier KV-val egyszer lőtt egy topgunt, azóta ő a játék mindentudó orákuluma. A középmezőnyben észrevehetetlen, de top tankként kényszerűen le kell írnia, hogy kinek mi a dolga a pályán, természetesen néha égbekiáltó marhaságokra buzdítva a társakat.
A csata kezdetén nyom három R-t, „Kövessetek” felkiáltással berassol a frontra egyedül, majd elsőként elpusztul. Ezt „low team/noob team” felkiáltással nyugtázza, de jellemzően a csata végéig marad, és egyenként is lenooboz mindenkit, illetve további agyfasz instrukciókkal bombázza a még élő tankokat, hiszen az impresszív skilljével, még halottan is győzelemre tudja vezetni a csapatot. Ha több ilyen állatfaj is bekerül a csapatba, a csata végéig a térkép nonstop villogásba csap át.„Bot Csapattársak”
Eff érték: 0-400
Élőhely: Random mozgás, random helyeken.A „bot csapattárs” faj, a játékosok nonplusz ultrája. Ők azok, akikkel csak sűrűbben vagyunk, nem többen.
Ha előttünk van, akkor folyamatosan kitakarják az ellenfelet, amíg az tölt, így a PzIV-re megvett töltésgyorsítót akár ki is dobhatjuk a kukába, az ellenséges SU-85 partiban lesz velünk. A lövéseket a random mozgásuknak köszönhetően elkerülik, azokat mi szedjük be.
Ha mögöttünk van, akkor jobb esetben természetesen nem fedez, és a mögénk cammogó ellenséges tank gond nélkül lő minket seggbe. Rosszabb esetben zoomolás nélkül durrogtat, és ő maga gyújt ki, amit heves sry-zással korrigál. Majd a játék alatt legalább még egyszer seggbelő, még több sry-zás.
A csata alatt természetesen értékelhető lövése nincs, mindent pattint. Már ha talál, a hit ratio szigorúan 20% alatt. Ha magára marad olyan, mint ha ott se lenne. Ha a felszáll a lemmingvonatra, akkor futás közben pár saját tankot megakaszt, néha még le is láncol, sűrű sryzás itt is. Halála után is kísért a jelenléte, általában kulcsfontosságú helyen, például hídon keresztbe hal el, megakadályozva egy tucat társat a továbbhaladásban, vagy csak simán fedezéket ad a hullája az ellenfeleknek, főleg nyílt pályán.„Matyashun”
Eff érték: 500
Jellemző tank: Tiger, Tiger II
Élőhely: Győztes csapat, de minimum döntetlen.Szeme a pályán. Odateszi a vasat, és nem szarozik, tud lőni is. Kikeresi a célpontot, aztán jól megszórja. Itt jön képbe a tehetsége.
„Átlagos Jó Player”
Eff érték: 1000-1300
Jellemző tank: Nincs
Élőhely: Sehol.Ez az az állatfaj, aminek mindenki képzeli magát a szerveren, mindenki mondja magát a fórumon, de közben senki se az.
by akdestroyer
-
homeless09
őstag
Rohadt élvezetes tankcsaták tudnak kialakulni
.....és az arty-k annyira eltudják baszni őket....
-
L-e-f-i-e
senior tag
Jaj de jó ide feljárni nevetni
Nincs bajom a krumplistésztával, DE! mi eza sok krumplistészta!!!
-
Joe.36
addikt
válasz
Napfénysüti
Bár én már rég nem használom a tiger 2 , de venti, töltésgyorsító, nagy repesz páncélt használtam.
-
fsb1000
nagyúr
Javaslom, hogy a fórum látogatói fontolják meg, hogy a WoT eredmények közzétételére (epénis nővelések) nyissunk egy másik topikot. Alapveteően engem nem zavar, sőt mindet megnézem, de egyre több jelentéktelen eredményt olvasok.
De addig is... én már a másodikat nővesztem, egy csupasz prémnélkülit:
-
Paul119
addikt
válasz
rammer,venti,war, legalábbis én így használom
-
Napfénysüti
nagyúr
Tiger II-re milyen felszerelést ajánlotok?
-
L-e-f-i-e
senior tag
Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. június 5. 19:23:52
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 108 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 50 997
Battle Achievements: SniperMég, hogy nem lehet tier10-es tankkal pénzt keresni prémium fiók nélkül...
-
Paul119
addikt
nagyon remélem az összes francia szutyok kap valami értelmes nerfet
-
Dobi 562
addikt
asterix78: 9k csata, 500 eff, 40% win. Természetesen afk volt. Remélem a WG tesz valamit az ilyen játékosok (?) ellen.
Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest