- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-vitya-
őstag
válasz
Patrick76496 #497 üzenetére
ja, és azt is át kéne gondolnom, hogy a céges gépen kell-e vajon ezt tárolni, vagy sem?
-
törölt tag
Le kellett volna fényképezni... csávó berongyol közénk amx 13 75-el, ugyebár ahányan voltunk annyian lőttük... elég hamar meghalt, erre mit ír?!
NOOBS, 5 VS 1 -
-vitya-
őstag
ez még régi, de megy ez, ha valaki tolja a segged alulról... ;-)
(itt diegho konkrétan szólt, hogy lőjek xy-ra először, hogy a top gun meglegyen, aztán, mikor beálltunk foglalni, előrébb voltam, így mondta, hogy majd 90%-nál áll be, hogy az invader is meglegyen ;-) )
a steel wall és a sniper jogos volt
de ezt azért raktam be, mert itt a melóban nem találom azokat a képeket, mikor hasonlóan egymást segítve csináltunk defendert és invadert, lassú, nagy tankokkal is akár ;-)
Szóval megy ez, csak piszkosul össze kell dolgozni. Akkor meg könnyű;-).
/itt is volt base defence rendesen, dieghonak és nekem is volt 10-20 %-unk (hamarabb haltak, mint ahogy a % meg lett volna
, majd elsétáltunk foglalni - nyugisan, senki sem sietett ;-) .../
(wazz, kell nekem egy mappában tárolni a dolgokat, majdnem a volt csajom meztelen képei közül illesztettem ide egyet...
)
-
Patrick76496
őstag
válasz
#56230144 #488 üzenetére
Nekem sem jött be tegnap este a pl fórum, 504-et írt, olyan 3 óra lehetett... valami gameboosterrel megb*szogattam a játékot, na annyi is lett neki, csak azzal indult. Újraraktam, persze a letöltés is ingadozott akár bt-vel, akár chrome-mal szedtem. Végül bt-vel lejött szépen 20 perc alatt.
-
jahrn
senior tag
"miért melyik t6-os heavynek esik nehezére szemből célzás nélkül szétlőni a tigrist mondjuk?"
Szerintem forditsuk meg a kerdest. Mi az amit a Tiger H nem tud atloni? Pl az IS-nek nagyobb problemai vannak pen teren (celzas idorol ne is beszeljunk). Az teny h a Tiger H harmatos, de idonkent latok olyan jatekosokat akik komoly dolgokra kepesek vele. Minden tanknak vannak problemai, orosz/francia/pirez tankba ulni nem egyenlo WIN-nel.
Most olvastam hivatalos forumon egy threadot ahol jatekosok sirnak h mennyire szar a VK45A. Utana megneztem ocsemnek mennyi az eff-je vele - allandoan aradozik arrol h mennyire fasza a VK45A. Meg az E-75nel is jobban nyomja, mert 1878-at osszehoz azzal a sokak altal lehordott tankkal. Talan nem a tankkal van a baj hanem a jatekstilussal?Btw, az IS-8 kinek mennyire gyulekony? En nem vettem eszre rajta h az lenne, es tervezem is h porolto helyett beteszek benyat vagy removed speed govenor-t. Viszont az elmult 1-2 hetben nem is nagyon jatszottam, szal jo lenne ha masok megosztanak a tapasztalataikat.
-
D.Orion
veterán
Hopsz, nem ide. WoWP topikba.
-
[HUN]Dani
őstag
Az mégis mi a fenétől van, hogy egész nap tökéletesen működik a wot, de most amikor elakarom indítani a launcherrel akkor csak annyit ír, hogy frissítések keresése, aztán nem történik semmi vagy pedig error üzenetet kapok. Nem megy ezen kívül a metin2 launcherje sem, a yahoo messenger sem illetve a hivatalos oldala sem jön be.. Valakinek valami ötlet esetleg, hogy mitől lehetséges ez?
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #483 üzenetére
le sz@rhatom?
-
Patrick76496
őstag
Szerintem a játékot át kéne keresztelni World of 'Tards-nak a sok noob miatt, akik mindig elbaltázzák a csatát.
-
Arpee78
senior tag
Nem a type-ok miatt torzul. Baloldalt sokkal több heavy van, plusz az ISU-nak is az extra(1,45-ös) szorzója van, jobboldalt nincs annyi extra szorzós. Ezt egyenlíti ki az MM. Hogy ezt az 1,45-öt honnan szedték, mennyire pontosan lőtték be, na az jó kérdés.
Semmi értelme tier szerint nézni az MM-et, meg az is baromság amikor az egy sorban lévők közti különbségen siránkoznak.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Simulacrum #373 üzenetére
Akkor majd mehetünk szakaszba
Nekem még csak rádió, meg a 85-ös löveg van rajta, most a lánctalpra gyúrok, több mint 9000 szabad tp ment el erre a tankra a T-43-ból való kifejlesztéskor. Én élmény szintjén még így stock-on is imádom, hát még milyen lesz, ha fullosra megcsinálom.
Szerintem gyönyörű ez a tank, mostantól ezt nyilvánítom a játék legszebbjének.
(#375) smisa: Hát lehet, de összességében jó lett a videó, de a legnagyobb rész még mindig az, hogy ur a noob you realise.
Melyik az új top löveg? A D-25-44, vagy az LB-1? Mert amúgy LB-1 van rajta, mert írta a kommentekben, és a D-25-44, csak 3-mat lőne percenként...
-
hemaka
nagyúr
Ezeket eléggé tisztába raktam. [link]
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 3 450 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 70 243
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Top Gun -
babferi
tag
Mi lett most , WG-nel piszkaltak megint valamit
De most komolyan , az elmult 2 napban tobb " Blow-up " -ot lattam (meg kigyuladast is ) mint maskor egy honap alatt
!
-
-
CptMisi
őstag
válasz
Iron Funeral #469 üzenetére
Igazából van az E100on kívül IS-7, IS-4, T110, 50B, T92.
E100at nagyrészt akkor fogom használni, ha a többi tankom már ki van fagyva, ami azért remélhetőleg nem úgy fog összejönni, hogy egymás után 5 napig bukunk landinget területbirtokos ellen. -
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #469 üzenetére
annyi mázlija lehet hogy az e100 oldala szereti el nyelni a lövéseket t110nek meg konkrétan oda tettek egy kályha vasat a hátuljára aztán had menjen,már a 130+ pen elég hogy át lődd oldalt meg hátul
-
fsb1000
nagyúr
Az nem feltétel az MM kiosztásban, hogy minden tier azonos számú tankkal szerepeljen.
Persze a csatában lehet negatív/pozítiv hatással az alsó felső osztály kiegyensúllyozatlansága, de szinte lehetetlen lenne teljesen kibalanszírozva csapatokat összeállítani kisebb játékosszámnál, és szerintem uncsi is lenne.Egyébként nem mindegy... a játékosok skillje és a szerencse + WG-randomfaktor sokkal nagyobb súllyal számít bele a csata végkimenetelébe mint a tank tierek minimális eltérése.
Azt a megfoghatatlan (írányított)randomfaktort kéne szidni.... kiszámíthatatlanná teszi a játékot, ami bizonyos szint felett már az ember kedvét szegi.--
(#467) jozefgucci1 : hehe.. látom folytatódik a pech széria. Én gyorsan abba is hagytam... hadd nyugodjon le a randomfaktor.
-
Iron Funeral
őstag
Ha nem futja prem puffogóra akkor elég kellemetlen lesz vele menni mivel pl. IS-7et nem tudod szemből átlőni vele, az IS-7 meg nem a legritkább tank, de T110 esetén is meg kell feszülni, hogy egyáltalán eltaláld a gyenge pontokat mert kb. 5x mozgékonyabb tank mint az E-100.
AMX 50B ellen viszont egész hatásos, pláne ha oldalba tudod vágni egy HE lövéssel.
-
Murder3
addikt
az zavar, hülyének nézel folyamtason, beelmagyarázol oylan dolgokat amiket én nem említek.
Ismerjük a német tankokról alkotott véleményidet de ettől azok még messze nem fedik a valóságot.
miért melyik t6-os heavynek esik nehezére szemből célzás nélkül szétlőni a tigrist mondjuk?kezdjük ezzel a "Az, hogy te nem tudod átlőni még nem jelenti azt, hogy nem csontozza ki már egy sima 150 pen körüli ágyú."
szép,hangzatos de a témához aligha kapcsolódik.
meg midnig feljön ez a német tank szindróma..hát na msot akkor nyilván én csak noob német tank játékosokkal találkozok és mondjuk történik meg az, hogy hát valahogy löwe,kt..tankokkat nem gyűlik meg velük a bajom, messzirős is simán sebzem szemből.
na nem mintha egy kv-3-at nem tudnék sebezni csak az aktívan zérózik...azzal nem tudok mit kezdeni főleg akkor mikor elvileg ott lövöm ahol át üthetném mert máshonann pattnan ellövöm 3X eggyik sem sebzi.
van kv-3-am arra nicsn szó milyen 0dmg,pattanó áradatoakt élek abba át mikor játszok vele vagy az is-ben...
tigris meg nem abba annak is örülök ha egy csatába a rám leadott lövésekből van legalább 1! pattanó.úgyhogy ezek tükrébe te engem ne nézz hülyének, főleg mert már az orosz tankokkal is metnem eleget és nem csak ellenük és láss csodát valahogy ott is azt élem át mint ellenük csak fordítva.
de csak hogy egy jó példát mondjak beállt szembe a kv1 úgy láttam rá, hogy a frontról pattant de az oldalát is láttam 3-at lőttem rá zsinórba mind 0dmgattól, hogy te mentél már mindennel, ne akarj már mindent jobban tudni..
leszűrök vmit a saját tapasztalataim alapján a 6000 csatám alatt, attól h neked dupla ennyi van meg több tankal játszottál pusztán ezzel nem győzöl meg mert a tapasztalataim nem tükrözik azt. -
-
whatnot
őstag
Pedig nem működik az jól.
Sokszor fordul elő, hogy a második legmagasabb tier-ben levő torzulást az alacsonyabb tier-eknél próbálja korrigálni.
Pl. mindkét csapat 2 tier10, de egyik csapat 4 tier9, másik csapat csak 2. És hol kompenzál? Tier7 szinten.
Sok mindennek lehet ezt mondani, jónak viszont nem. -
fsb1000
nagyúr
Persze hogy lehet látni tankot 500m felett, még rá is lövök német tankkal.
(#463) CptMisi : Nem nagyon használom azt a perket. Általában kis jelentőséget tulajdonítok a perkeknek, a javítás és BIA mellett szinte mind jelentéktelen egy tankokon. Talán a soförnek osztottam ki a kuplung égetőt, E100-on off-roadot. Lövésznek a forgás közbeni perket... kisérleteztem majdnem minddel, de igazi hatást nem látok, még a BIA is nehezen érzékelhető.... talán statisztikailag kimutatható a hatása.
Biztos van aki okosan kihasználja a perkeket, de azért nem túl gyakori, hogy a 3. skill is 100%-on legyen.
Nálam 92% 1200 csata után és nem nagyon megy már feljebb.... -
CptMisi
őstag
válasz
Iron Funeral #453 üzenetére
Talán goldammoval CW-re. Igen, ez a terv.
fsb1000: használod ezt a Preventative Maintenance vagy Megelőző karbantartás (magyarul valahogy így hívják, azt hiszem) perket? Vagy bárki másnak van véleménye róla? Használ valamit?
Visszakanyarodva: 150-es ágyúval fogom használni, leginkább CW-re és néha századozásra. Remélhetőleg prémium lőszerre is futja majd.
Amúgy igazából 2 okból fejlesztettem ki:
1. Legyen, ha minden más tankom kifagyna.
2. Ha van E100-am, akkor jobban fogom majd tudni vezetni őket csatákban.Más: leteszteltem a Mentort(100%) T34-en-> Remek vesztes csatában prémium nélkül 389 xp-t kaptam. A legénység minden tagja, kivéve a parancsnokot, 427 xp-t kapott.
-
whatnot
őstag
válasz
Sontir Fel #427 üzenetére
Elvileg lenne, ugyanis az elméleti látótáv lehet 500m felett.
Ebből az elméleti látótávból számol visszafele, amikor camo-t és hasonlóakat számol a szerver.
A max. 500m az a view range, azaz max. 500m-ig láthatsz tankot. Ez viszont nem a spot range! Fórumon azt olvastam, hogy a view range akkor jön szóba, amikor egy társad látja a másik tankot. A view range-en múlik, hogy te látod-e a tankot szinten vagy csak a térképen látod. (Hozzátenném, ebben nem vagyok biztos, mert emlékeim szerint azért én láttam már 500m-nél távolabb levő tankot.)
Spot range: max. 445m.szerk.: és ahogy közben megírták, nem stack-elődnek.
-
Iron Funeral
őstag
Persze, mivel HEAT és nem kap semmiféle normalizációt, ha döntött páncélra lősz akkor ugyanolyan semmitérő mint a 235 AP pen., olyan célpontok jók neki mint a Maus/E-100 torony, E-100/E-75/IS-7/Maus LFP, IS-4 hatch T110 kupola(remélhetőleg el is találod).
BL-10 meg teljesen más kategória, ha talál akkor odab*sz, erről ez nem mondható el.
-
sanya67
tag
Ahham...
Tehát az átlagos játékos 1,5 ellent lő ki csatánként, 74% a találati aránya, 800xp-t szakít meccsenként és 1.700 sebzést oszt ki.
Ne idegejjé bammeg...
Na most én ezt kikérem magamnak, hogy ennyivel szarabb lennék mint az átlag!
Vagy csak így akarod kiprovokálni az " Ááááá, ne hülyéskedj diegho, kurva jó vagy" hsz-eket? Nemá' baszod! -
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #453 üzenetére
heat lőszer szeret pattogni, mintha apval lövöldöznék, hátulról heat ammoval meg kínáltam a maus(véletlenül az maradt be töltve) bounced off, jó meg anyád, máskor meg sima ap lőszerrel keresztül lőttem a tornyát szemből
vicces ez a tank, mintha bl10el lövöldöznék
oje 2%ot javult a találati arányom, mennyit számít egy combosabb gép
-
fsb1000
nagyúr
Grat az E100-hoz! Kiváncsi leszek melyik löveggel használod majd.
Sokan mondják hogy gyuladékony. Biztos így van, de nálam elég ritka.. talán 10-ből 1 csatában az utóbbi dőben, korábban meg szinte alig. Azt hiszem még sosem kellet 2x használni a tűzoltást.
Nem tudom mi az oka... talán korán halok és a fineszes játékosig nem jutok el, talán mert főleg artyk áldozata leszek... pasz.Én is lövőm az e100-akat ott ahol elvileg váltó/motor lenne, de ritkán gyújtom be.
Kár hogy nincs stat a modulsérülésekről, meg a kigyulladásokról, mert akkor nem csak szubjektíven itélnénk meg ezt a dolgot.Szerk: 1200 csatánál többet mentem E100-al, és még mindig a kevencem... ha számít ez valamit.
(#455) whatnot : Szerintem nincs azzal az MM-el semmi gond. Úgy működik ahogy kell, legfeljebb sokaknak nem tetszik, mert nem TOP tankok vagy mitom én miért. A matek az stimmel az MM-nél.
-
KaLeun
senior tag
7.2-es bétája óta tudnak róla és arra adtak is ki egy fixet ami megoldotta a problémát. De a 7.2 ismét hibásán jött ki, tehát nem építették bele. Erre is jött egy folt, de a 7.3 megint hibásan látta meg a napvilágot és most kaptunk egy javítást a 7.3-hoz.
Egyébként csak az előző javításokkal tudtam csak játszani idáig.
-
Iron Funeral
őstag
Egy 140 tonnás sz*rhatár a tank. Remélem ez biztató volt
Nemrég visszavettem én is, ez a 15cm ágyú úgy hulladék ahogy van, IS-7 első láncgörgőjéről lepattant(!) úgy, hogy ennél jobb szögben rá sem lőhettem volna, a haspáncél ugyanúgy fika mint volt(E-75>E-100) de legalább az új ágyúk könnyen átlövik a tornyodat ha nincs beforgatva (E-75>E-100). A HE meg röhejes 250-290 sebzést tol ki magából... 15.x sec reload mellett.
Igazi fubar tank, talán goldammoval CW-re. -
diegho
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
-
CptMisi
őstag
Na megvan az E100. Egyszer már ki is gyulladtam.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Plokijuma #426 üzenetére
Nincs. Ez volt a szöveg:
Hello Commander,Thank you for your paticence. We are glad to tell you that we released a hotfix for your issue. This will not fix the red screen bug, please notice not to give the link to your friends, if they dont have the same issue.
http://cdn1.worldoftanks.com/hf/0730hfwotdp5430/
WoT_0.7.3.wotdp5430_eu_patch.exeWe hope this will fix and we will see you on the battlefield!
Best regards
-
Arpee78
senior tag
válasz
Sontir Fel #442 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
T95-re repeszpáncél, töltésgyorsító és venti, szerintem. Venti helyett esetleg toolbox vagy GLD.Ha a T95-öt felfedezik, jó ideig tudni fogják hol van.
-
-
Arpee78
senior tag
Egy korábbi MM szidásnál összeszámoltam mennyi az annyi, aztán " perfekt" MM jött ki.
A tiédben bal oldaliak 1,2%-al erősebbek, ez nem olyan orbitális különbség. Szóval most(is) a tervezettnek (és WOT wikiben közzétettnek) megfelelően működött az MM. Az más kérdés, hogy jól tervezték e meg, tényleg van amikor az MM-re ránézve sejthető a végeredmény. Pl Himmelsdorf-on TD vs Heavy, vagy régi T34 vs IS4.
Szerk. Nem vonom kétségbe a tudásod, remekül játszol, a T29 dmg/battle arányodon ledöbbentem. Szóval örülök, hogy visszatértél és írod pl a beszámolókat tankokról.
-
Szerintem nem kellene egymást marni, arra ott van a játék. Lehetne csak tisztán a játékról beszélni? Ez a sok személyeskedés, meg kioktatás nagyon fárasztó, nem lehet a játékól érdemben olvasni a véleményeket, mert minden második hsz egymás ellen irányul...Akinek baja van a másikkal, szerintem intézzétek el egymás között itt.
Köszönöm,
Egy békés tankozni és tanulni vágyó fórumtárs. -
virkir
veterán
válasz
Van igazság így ebben de nem teljes.
Nézzük először a játék motor által megengedett látótávolságot nemrt nem uagyan az mint a tankoké.
Amikor a térkép széleivel párhuzamosan nézel akkor a maximum az 500 méter még akkor is ha felspottolják az ellenfelet.
Ha 44°-ban akkor meg ha jól tudom 700m a maximális látótávolság spottolt ellenfél esetén.
Hogy érthetőbb legyen így néz ki.A tankok látótávolsága meg függ ugye a tanktól a kiegészítőktől és a legénység fejlettségétől, plusz áll vagy mozog.
De... ez még nem jelenti azt, hogy akár 400 méterről is meg fogja látni az ellenfelet egy 400+-os látótávolságú tank mert ezekből még szépen levonódik a szemben lévő tank cammo bónusza, hogy áll vagy mozog, és beleszól az egészbe az is, hogy milyen messze van a mintavételezés miatt. -
Kelvin
őstag
Köszi, elolvastam a linket. Érthető. Nehéz kigondolni, hogy mire is van szükségem.
Sontir Fel
Közepes tankra, a venti nekem is fent van és az álcaháló, valamint az állóhelyben működő távcső. Igazából azért nehéz a választás mert többféle játékstílusban lehet a közepes tankkal menni.Ha mindig csak támogatnám a többieket akkor a veni mellé a töltésgyorsító és a célzásgyorsító menne, de néha szeretek felderíteni is...
-
Arpee78
senior tag
Egy 500 méter látótávú tankra is lenne értelme a távcső+optikának(úgy értem lenne hatása). Élesebb a látás, nagyobb távolságból ki lehet szúrni a jól rejtőzködő ellenfelet 500 méteren belül. Mozgás közben ~10%-al jobb látás, ha megáll 25%-al.
Nem adódik össze, ahogy fenti linkben van.
-
törölt tag
válasz
Alapban lát a tank 350 méterre, akkor +10% + 25% (periszkóp és távcső) , 350 + 35 + 70 = 455 m... szóval van értelme....
(#434) Paul119 lehet hogy pont azon a 10 méteren múlik.....
-
Plokijuma
aktív tag
Nekem főleg az alábbival szokott gondom lenni és rohadtul idegesít:
The rate of visibility checks is as follows:* 0 - 50 m range - every 0.1 sec
* 50 - 150 m range - every 0.5 sec
* 150 - 270 m range - every 1.0 sec
* 270 - 445 m range (maximum indirect visibility range) - every 2.0 secGyakran van olyan, hogy tudom, hogy az ellenfél egy távoli szikla mögött bújik, de el-eltűnik.
Viszont nem akkor villan fel, amikor kigurul a szikla mögül, és nem is akkor, amikor lő, hanem lövés után, amikor már szinte teljesen visszagurult a rejtek mögé. A ritkított, 2 másodperces ellenőrzések miatt gyakran jön ki így... Esélyem nincs eltalálni az ellenfelet, pedig látnom kellene... de a 2 másodperc frissítés túl sok idő...Értem én, hogy a WoT-os fiúk ott optimalizálnak ahol tudnak, de ez már egyértelműen a játék élmény rovására megy.
-
Kelvin
őstag
válasz
Na ezt remélem nem gondolod komolyan, 370 m-es látótávig van értelme ha összeadódik. Ezért kérdeztem...
-
Arpee78
senior tag
Állítólag nem. Link
Since WoT 7.1 Optics and Binoculars do -not- stack. - Source - http://forum.worldof...57#entry1277857
(#427) Sontir Fel Az 500 méteres limit nem teljesen igaz. Egy nagyon scoutnak lehet értelme mindkettőt feltenni. Ha mozog 10%-al lát jobban, ha áll 25%-al.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #423 üzenetére
Meghívtalak... ha van kedved gyere.
-
diegho
nagyúr
Egyetlen felvágós printscreen-t sem raktam be, nem is értem hogyan jön ez ide, ha viszont nem érted mit mire írok, ennek hangot is adsz, pedig nem érdekel, akkor vagy abban hazudsz, hogy nem érted és csak kötekedsz, vagy abban, hogy érdekel, de inkább azt írod, hogy nem, hiszen ha nem érdekelne, nem írnál róla. Engem aztán hidegen hagy ez az egész, max mosolygok egyet, mondjuk az elég érdekes, hogy pár napja megkerestél, hogy mennék-e veled szakaszban, pedig tudok róla, hogy párszor elég érdekes jelzőkkel illettél bent a játékban a prohardver csatornán, de sebaj, szerencse, hogy mindenkinek tiszta szép és jó a jelleme itt és senki sem kétszínű
-
Kelvin
őstag
A távcső és a periszkóp távcső összeadódik ha mozdulatlan a tank?
-
Valaki estetleg szakasz Tier7-től T10 ig. Van pár óra szabadom TS3 van .
-
joergie
őstag
Őszintén diegho, virkir(vagy bárki más-elsősorban ti vettetek fel most kesztyűt fsb ellen), ezek a felvágós prscr-ek, meg mekkorafaszavagyok beírások általában klánon belül szoktak lezajlani(alapvetően nincs vele bajom, ha büszke vagyok egy körbe berakom kláncsetbe), kíváncsi lennék hány ember kíváncsi, hogy mikor és milyen köröket futottatok. Az, hogy ezt ide berakjátok azt jelzi, hogy tartozni akartok valahova, valakinek meg kell mutatni, a kellemes pillanatokat a játékban. Erre valóak a játékon belüli csoportosulások. A fórum meg nyílt, tehát bárki bármihez hozzászólhat, viszont a személyeskedés szerintem nem járja, jellemtől függetlenül nem tolerálandó.
ui:én még most sem értem, hogy azt a T32-es mondatot mire írtad(de nem is érdekel).
-
KaLeun
senior tag
Na a wg-s srácok két hét után megszültek vmi javítást (most kaptam): WoT_0.7.3.wotdp5430_eu_patch.exe
Szóval ha valakinek van vmi grafikus problémája akkor kipróbálhatja. Habár: "...This will not fix the red screen bug..."
-
fsb1000
nagyúr
Nem akarok vitát generálni, úgyhogy ezt a témát le is zárhatjuk. (most már értem mi mire volt válasz)
Szerintem egyértelmű, hogy én csak kérdeztem minden minősítés és felhang nélkül [link #402], és te meg emre írtatok olyan hsz-et, amelyek témaidegenek, személyről szólnak, flémet generálónak minősíthetők:
[link #410]
[link #409] -
Iron Funeral
őstag
Nem tudom, nekem működik rendesen az ágyú, még T-50-2 killem is van vele
Medeken nem játszottam vele de az 50 100-on jó cucc volt emlékeim szerint. Még ~30k xp és fullos lesz az ARL, utána csak az m4 45-öt kell majd kifejleszteni, az sem vészes tank, ha a Tigert megtartottad akkor ez nem fogja alulmúlni az elvárásaidat, elvileg javítottak az ágyú kitéríthetőségén is szóval nem vagy meglőve azáltal, ha ráhajtasz egy vakondtúrásra. -
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #411 üzenetére
Nekem nagyon nem jött be. Első volt lecserélnem a medeken free xp-ből annyira rossznak éreztem már az ARL-en is.
Az egyik legszebb köröm amikor a VK3601-et nem tudtam 6 lövésből átlőni pedig teljesen keresztben állt előttem.
Az egyik legjobban utált tankom volt az M4-et meg már sokadszor nem vettem meg leárazáskor, tartok tőle, hogy az sem jobb. -
diegho
nagyúr
Most tényleg tegye fel a kezét az, aki értette, hogy én és virkir miről beszéltünk, ennyire nehéz volt összerakni ezeket?
-Intelligent MM, csak 7 tier különbség van a 2 oldal között
-Az hogy van egy platoon a másik oldalon, vajon figyelembe veszi mikor sorsol?
-Nem tudom, de a hivatalos fórumban beírtam, hogy adják meg az árát a normális MM-nek USD-ben és a számlaszámot, ahová utalni kell, kíváncsi vagyok az összegre.
-Három nap csetban
-Majd kiderül, de 3szor kaptam már ma hasonlót, mindháromszor T32-vel, mindhárom bukta, a fájó az egészben, hogy eddig összesen 6 buktám volt T32-vel, most egymás után 3 a MM miatt. Ez volt a legnagyobb különbség a két csapat között, a 3-4 különbséget már megszoktam, de 7 az konkrétan már egy ütőképes tanknyi.Én 110%-ig meg vagyok győződve róla, hogy FSB direkt akar itt vitát generálni, ez most már tuti, csak azt nem értem miért.
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem tévedsz, nem szóltam be senkinek, csak kérdeztem.
Busszal nem járok, de egy társaságban, ahol ismernek nem kérek egedélyt, hogy egy témával kapcsoltaban kérdezzek, ha valamit nem értekLehet OMG-zni, de én még mindig nem nagyon tudom, hogy diegho ezen mondata
"Majd kiderül, de 3szor kaptam már ma hasonlót, mindháromszor T32-vel, mindhárom bukta" mire vonatkozik konkrétan.Illetve mostmár körvonalazóik, arra hogy csetbant kapott, de ebből az egyszerű fórumolvasó még mindig nem tudhatja meg mihez volt hasonló az a 3 csata. Valószinüleg virkirrel közös csatáik, vagy olyan csaták amikről máshol beszéltek már.
A lényeg ebbe a lényegtelen témában: az információ folyam azon része nincs itt.
Persze lehet tekinteni ezt a forumot is magáncsetnek, engem nem zavar, de akkor az se zavarjon senkit ha kérdezek valamit.--
emre... a te logikádat követve kérdezhetném: Te miért reagálsz olyasmire amihez semmi közöd. De nem teszem, mert nem így gondolom. Ha viszont te komolyan gondolod amit írtál, akkor tarsd ahhoz magad. Kösz!
-
Iron Funeral
őstag
Azért én nagyon elégedett vagyok a DCA45-el, simán hozza hosszú 88as teljesítményét, igaz, kicsit lassan céloz, de nem lehet minden tökéletes.
A hull armor viszont kifogástalan, jól beforgatva a ~200 pen. ágyúkat simán ledobja, más kérdés, hogy a tornyot átlövi egy M3 lee isés ha szemből lövik a lánctalpakat akkor sebződik a tank valamiért
-
diegho
nagyúr
Akkor már nem élne, ezért éli ki az efféle hajlamait itt a fórumon. Amúgy szerintem tényleg mindenki értette egy valakit kivéve, de már megszokhattátok, hogy ő mindig mindenbe beleszól, mindenkibe beleköt és mindig igaza van, nem értem miért akadtok ki ezen, én csak mosolygok rajta, mert megmosolyogtató az amit művel.
-
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. május 22. 11:02:33
Vehicle: SU-152
Experience received: 1 722 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 23 330
Battle Achievements: Master Gunner, Reaper, Steel Wall, Top GunTop tankként könnyű.
Szerencse, hogy pont duplás kör volt.
-
homeless09
őstag
Szóval akkor, forgó vagy fix?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest