- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Király, PanzerIV-re 7.5cm es ágyu kifejlesztve
Első 2 köröm 12-14k nyereség,212-400xp
-
diegho
nagyúr
T110-el mentem egy kört, persze malinovka, mi más. Buktuk, de 4k-t sebeztem, jó lesz ez is úgy érzem.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #2592 üzenetére
-
diegho
nagyúr
Nos végeztem az M103-al. Számomra egyértelmű, hogy ez a legjobb 9-es tank, bár E-75öt nem használtam, sem Bélát, de a lomhaságuk miatt nem hiszem, hogy tetszenének.
Adatok:
293 kör
65% win
85% hit rate
606 kill
3056 átlag sebzés
1098 átlag xpMost kerül bele új legénység skillek nélkül, szóval ez csökkenni fog a jövőben, de ettől még nagyon jó tank marad.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Patrick76496 #2589 üzenetére
hehe, mostanában én is simán beledurrantok a noobok-ba, aki blokkol meg beáll elém. Meguntam.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
-6-os T50-2?
-
válasz
néha én is szívesen csinálnám ezt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Remus389 #2583 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Én is csak lesek mikor berak vele hozzá képest brutál erős gépek közé. Na akkor csak sunnyogni szoktam, ott nem rontok előre.
Amúgy én annyira megkedveltem a Stugot hogy még mindig ott a garázsomban és szoktam vele játszani pedig nekem nincs 20-30 garázs slotom mint itt sokaknak.
Viszont ha összejön végre a pénz a Tiger II-re akkor alighanem megválok tőle. Bár agyalok rajta hogy ha lesz féláras slot akkor pár darabot veszek hogy több tanknak legyen hely. Most például artym sincs. Pedig hébe-hóba azért játszanék azzal is. -
törölt tag
Panther II-t ammorackeltem PanzerIV vel
-
-vitya-
őstag
lehet észrevettétek, de mostanában kicsit elszaladt a ló, túl sok dolgom volt, meg ilyenek ;-)
ma végigpörgettem a topicot, az utolsó 1800 hozzászólást, mióta nem néztem ide be ;-)
/éppen ráértem, annyit kellett várnom a konzoljaimra.../Nagyon szép termés lett, grat mindenkinek, aki ide kommentel
bevallom elfáradtam bele.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Remus389 #2562 üzenetére
Latom nagyon vitatkoztok.
Type nekem nem volt, igy csak ellene jatszodtam, igy nem tudok velemenyt mondani milyen vele jatszani, tuti hogy jo.De :tegnap 2 Type-nek lottem loszerrekesz robbanast IS-el (122mm-es loveg). A masodik Type-t pedig 100%-rol nyirtam ki, nem is akarhogyan, kozelharcban...igaz hogy veletlen lehetett, hogy az utolso lovesem epp felrobbantotta a loszerrekeszt nala, maskepp valoszinuleg o nyir ki mert keves eletem volt es az o lovege ugye gyorsabban tolt.
A Parduccal is lehet penzt gyujteni, igaz, sok nem jon, ha jo kort megyek vele kb 25 ezret ad.
Abbol levonva a javitast, meg egyebeket gondolom mindig marad 5-10 ezer, nem sok, de megis legalabb +-ba. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a KV-1 lol tank.
KV-1 tankommal megyek, top 85-ös ágyú. Lövöm a másik KV1-et kb. 100 méterről AP-vel, első két találat szépen sebzi. Azután 8 találatom semmi sebzést nem vitt be neki, pedig csak kettő ment a láncára.
Később végül ki tudtam lőni úgy, hogy az elejét találtam el. Aztán jön egy PZ4, az meg meg se karcolt, de a rá következő PZ3/4, viszont gond nélkül átlő szemből, ahányszor csak eltalál.Legalább lett master gunner és top gun érmem a 24 találat és 5 kill miatt.
-
Remus389
veterán
válasz
Napfénysüti #2579 üzenetére
tudom, jó kis tank az, de mit keres az én társaságomban szegény pára? (VK Aladár)
szinte sajnálom a játékost ahogy beszűkül a célkereszt, lő rám egyet a kis Hetzerkéjével, vagy Stugjával és kétségbeesetten vonulna vissza, nekem klikk és pamm! Bye
szinte én érzem rosszul magamat, egyébként igazságtalan is a játék részéről
vagy a GW panterral is egy lövés ezek a P4-ek, Stugok(de már a Hummelel is)
ott lapít a bokorban, azt hiszi nem látom
és bye
viszont az Aladár nem olyan erős a tierjében, de viszonylag gyors
-
CptMisi
őstag
válasz
Remus389 #2577 üzenetére
Na itt a különbség. Én nagyobb szintű tankokkal szoktam nagyrészt játszani, ott meg a Type már nem olyan kemény(T8-on T34 és ISU-152).
T8-ban tényleg nem rossz, t8 medek között meg elég erős. Viszont tartom azt, hogy T34-gyel elég könnyen átlőhető már, sőt inkább IS3, Tiger2 fullosan már szépen viszi.
Másrészt nem okoskodásból, tényleg így van: T9 tank addig hol nyereséges, hol meg viszi a pénzt ezerrel, amíg nem fullos. Onnantól már elég jól hozza a pénzt. Persze rossz széria esetén...
-
-
Remus389
veterán
válasz
CptMisi #2573 üzenetére
igen a VK4502A-nél tartok, de van Jagdpantherem, GW pantherem is
ezek már mind kifejlesztve teljesen, már "csak" a következő tankot kell kifejleszteni
illetve az IS is ki van fejlesztve de nem vettem még meg
szóval, eléggé szétbontottam a játékot, igazából akartam egy tankot egy TD-t és egy Arty-t, de még jött egy orosz tank pluszba(mert olvastam hogy érdemes)
nekem nehéz ellenfél a Type, nem mondom, néha leggyőzőm és nagyjából tudom hogy hova kell célozni, de többször halok meg tőlük mint ők tőlem(főleg amikor P4-gyel nyomultam, röhögve elbántak velem
, talán onnan maradt meg az iszonyom tőlük)
szóbal tényleg egy jó tank(ha nem a legjobb) mint kívülálló én úgy látom
tényleg szerinted melyik a legjobb tank? a Maus?
-
Arpee78
senior tag
válasz
Remus389 #2557 üzenetére
mindjárt jön korrigálás és a P38tnA lesz a legjobb A Pz38na a legjobb T4-es passzív scout.
különben a Stugon és a Hetzeren röhögök, Tigrissel és VK-val egy lövés, a JP4 az kettő szemből, oldalról egy talán, szóval ezektől a bicikliktől már nem félek
Az a 245 player sem félt akit JagPz-vel lőttem ki a 146 csata alatt, köztük pl 5db Type59, 1db TigerII, 2db VK4502A. A teljesség igénye nélkül.
(#2572) Danielssss Egyértelmű, L70
-
CptMisi
őstag
válasz
Plazma185 #2570 üzenetére
T29 jó tank, 320as átlag 7es szinten elég jó. Az IS-nek meg a KV3nak nagyobb, de az átütésük kisebb. T32-n már ez nem mondható el, ott IS3-on a BL9-nek jobb az átütése és a sebzése is.
Ennek ellenére nem rossz tank a T32, sőt... T29-től már elég jó az amerikai HT ág.
Danielssss: szigorúan 75öst. Aztán szépen sniperkedni.
Remusz911: Jól értem amúgy, hogy T8 a legnagyobb tankod? No offense, csak kérdés. Mert akkor már értem, hogy miért nehéz ellenfél egy type 59 mondjuk, főleg, hogy az a 8as tank egy VK A, aminek nem a legjobb az átütése.
-
törölt tag
PanzerIV-re melyik ágyut tegyem?
7.5cm KwK 42/L 70 vagy a 10cm-es? én inkább a 7.5 cm es felé hajlok.
-
Remus389
veterán
válasz
Murder3 #2563 üzenetére
igen a Panthereket könnyű kilőni még szemből is
a Löwét is legalább lehet sebezni a hasán, kis szerencsével kilőhető
de a Type az egy kis méregzsák
ha lehet inkább másfelé keresek fraget
főleg az a bosszantó ha csak a tornyát látom, ő tud engem sebezni én nem őt
azt áruljátok el mitől lomha? [link] sík terepen 45km/h, lejtőn 50 km/h vagy több, elég jól fordul
milyen hülyeség ez hogy lomha, a T-50-eshez képest lehet, de egyébként elég gyors
-
Mcray
senior tag
Más:
Sikerült elveszítenem a szüzességemet. Megvolt az első ticketem a WG billing supporton.
Egy kedves Francia és egy Lengyel kolléga (Én is ügyfélszolgálatos vagyok) foglalkoztak velem. közölték, hogy igazam van és utólag meg is kaptam a pénzt, amit amúgy rég levontak...
Lényeg: Nem távoztam fájó seggel, mint sokan mások, akiknek a beszámolóit olvasom a Wot hivatalos fórumon. Ez is valami
-
vhw
addikt
válasz
Plazma185 #2564 üzenetére
Ha jól játszol nem lesz bukta, és ezzel már jóval több tankot tudsz biztosabban átlőni.
Murder3: két nem is olyan rossz T6 meden van dupla szorzó, két 5ös TD-n, két 4es arty-n, stb.
A Panthert kivéve 4 tank lesz fél áron első körben amik dupla kreditet kapnak. Ez azt hiszem elég sok ember igényét lefedi, aki érdekelt az ilyen jellegű mid tier farmolásban... -
Plazma185
csendes tag
T29-re érdemes feltenni a 105-ös ágyút?
Az 1000-es lőszer ár miatt szerintem úgy már bukta lesz. -
Murder3
addikt
válasz
Remus389 #2557 üzenetére
typal kacspolatos dolgokat én se értem, jó jó ott a gyenge pont...
mégis nem egyszer szembe lövöm és pattog ok nem ott találja el, de ezzel nem tudok mit kezdeni, rosszkor mozdul egm és az utolsó pillanatba már rossz szögbe is találom el, akkor az meg a másik, hogy ok h lehetetlen szögbe nem kell rálőni, de ha nagyon sokszor úgy áll hpogy nem látom csak a tornyát amiről pattanok tök mindegy mivel lövöm...ok nem foglalkozok vele de az meg ugyna az mintha egy is7 állna szembe mert azzal se foglakozom mert úgyse ütöm át..menet közbe meg ok lomha, de az hogy mit találsz el rajta abszolút nem rajtad múlik.
úgyhogy ha type vs panther 2 én inkább a panther 2-t választanám ellenfélnek, messziről is biztosan lőhető,közelről is.
-
Remus389
veterán
válasz
CptMisi #2559 üzenetére
nagyon jók:..." "...illetve néhány durva amerikai(T34..." Most akkor egy rakás szar a T34 vagy durva és nagyon jó. Mintha inkább te akartál volna nekem ellent mondani, de magadnak is sikerült. nem mondtam hogy rossz a T34, elég félelmetes, de a Löwe azért jobb, attól jobb meg szerintem a Type(mert gyors, alacsony profilú, elég erős páncélzatban és lövegben is, gyorsan is tölt)
honnan jön ez a rakás sz*r? te adtad a számba
na mindegy, ha lesz is type, azért 10k-t forintot nem ér, inkább kifejlesztem a Maust vagy az is7-et
Na mindegy, a gyakorlós ajánlat még él, egyébként részemről ennyi, nem fogok leállni "vitatkozni". kösz de nem élek vele
a type-ot oldalról kell lőni(inkább a hátsó részt), de szemből pedig az alját, de még így is gyakran lepattan, nem azt mondom sikerült már jópárat kinyírnom, de 1:1-ben elég nehéz legyőzni (perzse az sem mindegy te miben ülsz)
-
vhw
addikt
válasz
Murder3 #2555 üzenetére
Nem fog a WG minden eventet a te igényeidhez szabni (ráadásul ha nincs is meg a többi tank, éppen az első fázisban lesz ezek közül jó pár fél áron megvásárolható)
Másrészt ha megfigyelted olyan tankokat válogattak össze, amik anno részt vettek a harcokban (D-nap event!) ezért nincs VK36 akciósan.És végül, egy 2x szorzós pantherral mindenbizonnyal lehet farmolni, ha nem is annyira mint mondjuk egy 5-6ossal, de lehet.
-
CptMisi
őstag
válasz
Remus389 #2557 üzenetére
Jól van. Érdekes módon másnak nem tűnt okoskodásnak, de mindegy.
Másfelől engedtessék meg, hogy mire az 5. T10 tankomat(+3 T9 TD kifejlesztve, 1 T8 arty...) húzom ki, addigra megtanuljak annyira játszani, hogy ne legyen veszteséges egy adott tankkal játszani.Nem felvágásból mondom, de tényleg...
"nagyon jók:..." "...illetve néhány durva amerikai(T34..." Most akkor egy rakás szar a T34 vagy durva és nagyon jó. Mintha inkább te akartál volna nekem ellent mondani, de magadnak is sikerült.
Na mindegy, a gyakorlós ajánlat még él, egyébként részemről ennyi, nem fogok leállni "vitatkozni".
-
Remus389
veterán
válasz
psycroptic #2545 üzenetére
jó csak utálom ha 180 fokban csak azért is az ellenkezőt mondja, hogy én mindent rosszul tudok, a type igenis gyakran lepattanan, vannak gyenge pontjai , de messziről nem biztos hogy eltalálod, az hogy pl lomha nettó baromság, röhögve körbetáncolja a valóban lomha tankokat(pl tigris)
ugye és a Löwe a jobb, mások is leírták, de nem, ő jobban tudja nálam
szóval a tljesség igénye nélkül szerintem a legjobb tankok eddigi tapasztalataim alapján:
prémiumból a Type
Maus, IS7 nyílvánnagyon jók: TigerP(ez talán annyira nem jó, de nagyon szerettem vele menni, kedvencem), Királytigris, IS3, Ferdi, illetve néhány durva amerikai(T34,T32,T28 Prot., T95)
amiknagy trék: az amerikai HT(rengeteget lőttem ki
), P38tnA(a legtrébb amim volt, tudom felderítő, de utáltam)
a többi az olyan középszerű, de mindjárt jön korrigálás és a P38tnA lesz a legjobb
különben a Stugon és a Hetzeren röhögök, Tigrissel és VK-val egy lövés, a JP4 az kettő szemből, oldalról egy talán, szóval ezektől a bicikliktől már nem félek
-
Murder3
addikt
mert a másik 8 tank nincs meg, amúgyis max e2-e8 érne vmit.
light dupla credit vicc, arty uanlams,t5 td szintén unalmas,marder 2 meg 100% kredit+-ért se kéne...különebn is akkor miért nem lehet a vk36-nak ha már az amcsi vonalon is a 2 t6-os med kap.
Pantherral nem lehet farmolni, másért emg nicns értelme a dupla creditnek csak egy t8-as vagy t9-es tankon mert ott ugye segít fentartani akkor is ha nagyon szerencsétlen csatát mentél.
-
emre
veterán
-
Zeratul
addikt
válasz
Murder3 #2546 üzenetére
Magyar szempontból egyik se hozott nekünk jót, a bécsi revíziós döntések Mussolini nevéhez fűződnek, mert Hitler kb. annyiba nézett minket mint a lengyeleket vagy az oroszokat, oláhok akik 2x hagyták csak cserben a fricceket a VHk idején, természetesen kedvencei voltak.
-
Remus389
veterán
válasz
CptMisi #2526 üzenetére
jól van, tipikus okoskodó vagy, pont mindenben a 100% ellenkezőjét mondod mint írtam
köszönöm az értelmes hsz-t, kiderült hogy a type egy könnyedén kilőhető lomha tank(hehe), és a (gyengébbik) T34-est kell venni a (jobb) Löwe helyett
tudod mit, felesleges volt, látszik hogy csak kioktatni akartál
jah és persze olyan király vagy ráadásul hogy E100-ig prémium nélkül jutottál el
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #2538 üzenetére
Jólvan na,gyorsan írok...
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Plasticbomb #2528 üzenetére
Na, ez az ,ami nincs meg szerintem nálam. Próbálom átszoktatni magam, hogy nem menjek az első sorban, csak városi pályákon nehéz megállni, mert ott nincs is második sor, "ki kell menni a sarokra". KT-vel szerintem ezért nem megy jól, mert minden átlövi, nem tudok vele csiki-csukizni.
Danielssss: értem, köszi. Tudom, ez csak egy fórum, de a "megselytettek" egy kicsit fájt.
Peace!
-
CptMisi
őstag
Az egyensúlyt nem azzal borította fel, hogy jó vagy rossz. Hanem azzal, hogy 10 T8 medből 8 Type 59 volt. Hányszor volt olyan csata, hogy oldalanként egy rakat Type 59, aztán semmi más t8 med. Amúgy több Type együtt tényleg jó tud lenni, csak nem mindig a nagy játéktudás jellemző a Type-osokra.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Szibilla #2514 üzenetére
T34 csak akkor, ha a heavy tankokkal egyébként jól, illetve nagyon jól tudsz bánni, kevés lövést kapsz be stb. Illetve kevés sebző találat ér, mert tudod úgy rejteni illetve forgatni a tankot, hogy lepattanjanak rólad a lövések. Ha ez megvan, akkor jó tank, jól fog hozni a konyhára.
-
Szibilla
aktív tag
Akkor az oroszlán lesz, köszönöm. Így legalább teljes lesz a német macskakészlet, van Leopard, Párduc, Tigris, most ez is meglehet. Nem is értem, a Maus miért azt a nevet a kapta...fordított logika, a többi cicának ezt kellett volna elvileg elkapni?
-
CptMisi
őstag
válasz
Remus389 #2518 üzenetére
Type?
1. Nem vásárolható meg.
2. Pattanós páncél? Csak ha nem tudod, hol kell lőni... Tornya is simán lőhető.
3. ERŐS LÖVEDÉK? 175 átlag pen, talán 240 átlag sebzés? Ez mihez képest erős?
4. Lomha
5. Ammorack"hát tier 9 felé már kötelező a prémium annyira drága a lőszer meg a javítás alig keresel valamit(hacsak nem vagy világbajnok player)" Nem vagyok világbajnok player, de kihúztam az E100at E75ből úgy, hogy T34-gyel csak a napi duplázókat mentem le, és nem volt előtte sem több millió kreditem.
Szerintem T34... Löwének sem jobb annyival a páncélzata, a lövege szerintem rosszabb, legalábbis én jobban szeretem a T34 120-ához hasonló lövegeket. Tornya jól páncélozott, ha tudod használni, akkor nagyon jó tank...Bármit átütsz vele, nagyobb az átütése mint a top német heavy lövegeknek, és a sebzése sem rossz. Az alacsony ROF miatt nem mindig könnyű vele játszani.
Castor: T29-nek még nincs nagy titka, T7en teljesen jó az a testpáncél, legalábbis Tiger-rel egy szintű. Úgy mozogj vele, hogy mindig keresed a fedezéket, ami mögött a testet el tudod rejteni.
Tiger 2-vel már máshogy kell játszani, mint Tigerrel. Elég jól lehet forgatni, de inkább távolról érdemes használni, nem közelharcban a legjobb, de abban sem rossz.
Löwe páncélzata sem nagy szám, szemből is elég könnyű kigyújtani. -
Szibilla
aktív tag
válasz
Paul119 #2517 üzenetére
Akkor inkább a Löwe? T34-től is tartok kissé, T29-hez hasonló, ahogy látom és egyelőre sajnos azzal se nagyon megy, mindenki tudja, hol kell lőni. Valószínűleg rosszul helyezkedek vele, nem tudom rejteni az alját.
Löwe meg...Tiger-rel szerettem játszani, Löwe inkább annak a "folytatása", nemde? KT-vel viszont nem megy, érthetetlen is számomra, ugyanúgy használom, mint a sima tigrist.Remusz: de azt nem lehet megvenni vagy csak én nem látom? Hát igen, még IX-es gépem nincs, de van KT-m, nem tudom, hogy tudnék ezzel annyi kreditet összehozni, amiből megvehetem a majd az E-75-öt. Minden második köröm mínuszos vele. Előre félek, mi lesz IX-es szinten.
-
Remus389
veterán
válasz
Szibilla #2514 üzenetére
jó világnézet
Más: szeretnék beszerezni egy 8-as prémium tankot, egyszerűen képtelen vagyok annyi kreditet összehozni, mint amennyi kéne. Per pill. ~5M kredit kéne, hogy a már kifejlesztett gépeket meg is tudjam venni. hát tier 9 felé már kötelező a prémium annyira drága a lőszer meg a javítás alig keresel valamit(hacsak nem vagy világbajnok player)
Szóval melyiket ajánljátok: T34 vagy Löwe? én a Type 59-et venném, szerintem az a legjobb tank az összes közül, mindent beleértve(bár nem mentem vele, de sokszor jön ellenem, és legtöbbször én húzom a rövidebbet sajnos)
gyors, pattanós a páncél, erős lövedéke van, örülök ha az Aladárral sikerül távoltartanom őket magamtól
-
emre
veterán
hogy egy kis on is legyen
D-Day Phase One Special.
50% credit discount on the following tanks:
M4A3E2
M4A3E8
M5
M10
PzKpfw IV
Tiger 1
Hummel
Panther 1
JagdpantherAlso 50% gold discount on barracks slots.
Phase two will be announced shortly. Sorry for the delay in this information guys, phase two will be announced in advance.*as promised guys*
D-Day Phase Two Special:
Double credits earned for the following tanks:M4A3E2
M4A3E8
M5
M10
M7 Priest
StuG III
Grille
Panther
Marder II50% Discount on PzKpfw IV
Discount premium accounts:
3 days for 250 gold
7 days for 650 goldCrew training rate doubled.
50% off consumables.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
#56230144 #2509 üzenetére
Érdekes egy világnézeted van, hallod-e. Törökökkel nincs bajod? Ők 150 évig boldogítottak minket....vagy az osztrákokkal esetleg? Javaslom, egyszer beszélgess besenyő és/vagy avar emberrel (persze nem tudsz), akiknek a földjén mi ~1100 éve tanyázunk...
Az én meglátásom szerint előre kell tekinteni, a múltból max. következtetéseket kell levonni, de rágódni rajta felesleges.
WOT-hoz visszatérve: én még nem találkoztam magyart szidó beszólásokkal.
Más: szeretnék beszerezni egy 8-as prémium tankot, egyszerűen képtelen vagyok annyi kreditet összehozni, mint amennyi kéne. Per pill. ~5M kredit kéne, hogy a már kifejlesztett gépeket meg is tudjam venni.
Szóval melyiket ajánljátok: T34 vagy Löwe? KV-5 nem tetszik, véleményem szerint a fegyverzet kevés azon a szinten, meg a KV-tankok eddig nekem nem jöttek be.
Megint más: írták, hogy replay-eket érdemes nézni. Ok, de hol? Youtube-on vagy vannak jobb források is?
-
Plasticbomb
addikt
KV-1S el ez valami nagyon jó kör volt. Kár, hogy vereség lett a vége.
7 kill 2783 damage
Vereség
Csata: Ruinberg 2012. június 4. 12:03:38
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 797
Szerzett kredit: 27 341
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top GunXD 2 KV-1S-et nyírtam ki...XD
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Van olyan mód vagy addon ingame ami mutatja vagy jelöli a tankok gyenge pontjait pl:lőszerrekesz.
Mostanában elég sokszor 1 lövésből kilőnek!(lőszerrekesz pukk)
-
Zeratul
addikt
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Nintendo Switch
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest