- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
Battle: Dragon Ridge 2012. június 12. 16:18:31
Vehicle: M103
Experience received: 13 611
Credits received: 565 140
Battle Achievements: Sniper
diegonak igaza volt ez a tank zseniális -
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #3795 üzenetére
nekem az csak jó ha át lövöm, én inkább a gold ammo nuubra lettem allergiás
-
Paul119
addikt
ez vicces volt typeal 4lövésből 3 át ment a t110 elején és" nice gold rounds fagg" kedves nem?
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #3789 üzenetére
jobb mm beosztása maximum, sok mindent nem tudnak rajta javítgatni, max picit pattogósabb lesz
-
Fel
addikt
válasz
Stauffenberg #3783 üzenetére
A 7.5 július vége, legkésőbb augusztus elejére várható. Elvileg csak ún. "contetn update" lesz, azaz csak tankok és valószínű újabb map-ek lesznek benne, és ezekkel nem időznek sokat általában.
A Super Pershing = 7500 gold dologba nem ringatnám bele nagyon magam...
A 7.4-ben érkező IS-6 11.800 arany lesz, a 88-as Jagdtiger pedig 10.000 arany.
A T26E4-gyel együtt jövő Dickermax-ról kikerült infók szerint 9.500 aranyat kérnek majd érte... És ez egy T6-os TD lesz. Szóval a Pershingnél vajmi kevés esélyt látok arra, hogy 10.000-nél kevesebb legyen.Dicker Max Stats:
HP: 570
Speed: 40/12
Armor Hull: 50/20/20
Viewrange: 400m
Radio: 620
Gun Depression: -10/+12
Reload time: 8.7 seconds
Aim Times: 2.3 seconds
Penetration: 169/227/60
Damage: 300/300/380
Ammo: 26Current Price: 9500 Gold
-
sanya67
tag
Hosszas vajúdás után tegnap az E50 mellett tettem le a voksom.
Eltapsoltam rá minden kreditet, free xp-t, örökséget, családi ezüstöt...
Hát, 4 meccs után megállapítottam, hogy van még hová fejlődni med ügyben... -
Patrick76496
őstag
Timyyy, Runo: Bocs, ezek szerint rosszul tudom. Akkor várok.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #3785 üzenetére
Rosszul emlékszel..... kb 2 hete vettem meg.....
-
Timyyy
őstag
válasz
Patrick76496 #3785 üzenetére
2 héttel ezelőtt is féláron volt, nemsokkal az előző leárazása után. Bármi lehet, mert WG.
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #3783 üzenetére
szerintem bűn ronda ,legszebb tank a játékban az m46,tigris 2 , dehát ízlések és pofonok azzal a toronyra aggatott pb palackkal meg az elejére rá kókányolt páncéllal el csúfították rendesen, meg mi az a hátulján? valami rokkant hordozó keret
na meg végső ítéletet majd akkor lehet hozni mikor teszten ki próbáljuk, bár ott a banda 99%a gold lőszerrel lövöldözik tehát még csak a páncélját sem lehet felmérni,de gyanítom hogy a typenál nem lesz sokkal jobb -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Paul119 #3781 üzenetére
Nem csodaszép? Ránézek és az egyik legszebb lesz az egész játékban! A Type-nál is rögtön szebb a szememben!
Viszont ha nem lesz olyan jó, mint a Type és még ugyan annyiba is fog kerülni akkor az gáz.
Gondolom Type-ot nem lehet már szerezni egyáltalán. Ha pedig túl sokára lesz a 7.5 akkor az is bosszant, mert én mostanában vennék egy prémium tankot. Mostanában van időm esténként játszogatni. A KV-5 valahogy nekem nem jön be, a Löwe meg nagyon drága. Más prémiumot meg most nem lehet venni.
# Danielssss: Tehát jó sokára még.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #3763 üzenetére
A 7.4 után.Egyébként a 7.4 után kb fél év.
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #3763 üzenetére
-
törölt tag
válasz
DessertFox #3759 üzenetére
Április1-re volt vicc.
-
Remus389
veterán
válasz
Stauffenberg #3772 üzenetére
látom ez kísérleti dolog, de miért már törölték ezt a projektet?
-
Remus389
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
Simulacrum #3766 üzenetére
Ettől függetlenül szép munka volt...
Más: ha bekékülök, meddig maradok kék?
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #3768 üzenetére
Hülyeség lenne részükről, ha feláras lenne, egyébként nem oly rég volt fél áron kapható.....
-
Patrick76496
őstag
Várható valamikorra, hogy a Churchill feláras legyen?
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Kezdésnek nem is volt rossz.
Győzelem!
CsataHimmelsdorf 2012. június 12. 13:03:59
JárműIS-3
Szerzett tapasztalat: 2 826 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 543
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész14 lövés 14 találat.
(Prém nélkül)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
GrooveHero #3760 üzenetére
Na ez már jól hangzik. Lesz olyan király, mint a Type 59?
Azért az amcsi tankokhoz jobban vonzódom, mint a csájníz darabokhoz. A 7500 gold meg nem vészes, fele annyi, mint egy Löwe és a med stílus amúgy is sokkal közelebb áll hozzám.
Mikor jön a 7.5?
-
Atlantis
veterán
válasz
Simulacrum #3746 üzenetére
Szép, igen jó százalékban találsz mozgás közben is, nekem ezek nem szoktak sikerülni.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Stauffenberg #3756 üzenetére
Valamint a 7.5-ben majd egy SuperPershing, tier 8-as amcsi premium med, 7500 goldért.
-
törölt tag
3. játékom a Ferdivel....
Győzelem!
Csata: Mines 2012. június 12. 12:32:33
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 731
Szerzett kredit: 20 593
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: III. osztály, Kiváló Lövész, Elit lövész, AcélfalFeéltem hogy nem jön majd be, de ha nem lúzer a csapat, akkor szépen lehet vele játszani
-
Paul119
addikt
válasz
Stauffenberg #3756 üzenetére
7.4ben az is6, prémium jt 88as stukkerral
-
Stauffenberg
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy jönnek-e még mostanában prémium tankok? Gondoltam vennék egyet farmolásra. A Type 59 már nem vásárolható, a KV-5 nem szimpatikus a Löwe pedig nagyon drága. Ha jön még mostanában akkor mi jön?
-
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #3749 üzenetére
"E-50M-ről már most lehet sejteni, hogy 90%-ban milyen lesz (szvsz 0.6.6 teszt1 féle E-50 kicsit jobb ágyúval és ~2k HP-val.)" -- Ééés... Hátul lesz a váltója (hosszabb hull): [link] Ezért kerül a mostani T9-esen (és az E-75-ön) előlre.
-
emre
veterán
válasz
Simulacrum #3746 üzenetére
Köszi, de ez inkább a csapat, legfőképp a ferdivel játszó érdeme, mert miatta nem tudott rám jönni a 2db T32-es.
-
Snooker
senior tag
De attól függetlenül még ott van a videóban
Egyébkén nem tudtam, hogy vicc volt... és kedves Timyyy mielőtt kajabálnál, értelmezd a hsz.-emet. A második hozzászólásomba amiben megemlítettem a Rattét, már nem azt irtam, hogy nem legyen benne a játékba, hanem azt, hogy abban a videóban ott van
-
Paul119
addikt
-
Iron Funeral
őstag
Többi sem lesz jobb
Mondom ezt úgy, hogy két dolgot változtatnák a jelenlegi T-54en; olcsóbb lőszer a top ágyúba és +20 sebzés az ágyúnak.
E-50M-ről már most lehet sejteni, hogy 90%-ban milyen lesz (szvsz 0.6.6 teszt1 féle E-50 kicsit jobb ágyúval és ~2k HP-val.) M48 is hasonló lesz mint a mostani M46/47 Patton jobb páncélzattal. Én nem hinném, hogy a Patton/E-50 ágyú többet sebezne majd 390-nél, ellenben el tudom képzelni, hogy a mostaniakat majd lehúzzák egy 30-al, kivéve a T-54et persze.
Kíváncsi vagyok, hogy látjuk-e majd ahogy kidobja a T-62 a hüvelyeketNem lenne utolsó ha kapnánk egy E-75M tankot amolyan zsákutca tanknak hátsó váltóval és egy szuper 10.5cm ágyúval, vagy akár tier X tank-ként amolyan német T110-ként.
-
Simulacrum
senior tag
T-44 szépségei. Tényleg azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb tank a játékban, pedig a Pershing is nagyon jó.
emre már biztos linkelte a szép csatáját. De álljon itt újra, hogy hogyan kell a hegyről szépen játszani Minesen és ha jól veszem ki stock motorral nyomta, mert elég lassan fordulgat. Nagyon szép teljesítmény!
És jöjjön az enyém is, hogy én merre szoktam menni. Általában akkor is erre megyek, ha mi vagyunk többen medek. Van hiba benne bőven, de imádok menet közben lőni, most kétszer, háromszor is bejött.
Amúgy Mines az egyik kedvenc pályám, még heavy-vel is szeretem. De meddel, lighttal a legélvezetesebb.
-
jahrn
senior tag
Miert kellene h legyen rajta 115mm?
"T-62A (Objekt 165) – Predecessor of T-62. It was essentially a stretched T-55 chassis with a 2245 mm turret ring, a new suspension, and a Objekt 140 turret modernized with the addition of a spent-cartridge ejector; armed with the 100 mm D-54TS (also sometimes called U-8ST) tank gun equipped with the "Kometa" two-plane stabilizer. Only a very small number entered service.
-
sutyi^
senior tag
válasz
Iron Funeral #3728 üzenetére
Kapsz egy mobilabb T54-et, ugyanazzal a papír hullal, nagyobb DPM-el és +300HP-val.
Szerintem kiábrándító. Ha nem lesz rajt a 115mm-es, akkor lofasz a seggukbe.
-
grunge
addikt
válasz
Paul119 #3652 üzenetére
A KT váltóját is mósositják. Eddig is elöl volt, de csak középen ( a két tankos között hosszában, ahogy kell). Erre betettek neki is mint az E75-50nek egy hatalmas teljes front szélességő hitboxot. Ezek a tankok égni fognak ha valami átlövi a felső lemezt is. Igazán átgondolot módositás...retek banda.
-
Snooker
senior tag
A péntek este rendelt aranyam ma reggel érkezett meg...nem rossz
-
Fel
addikt
válasz
Paul119 #3731 üzenetére
A 7.5-ben a T6 prémium Dickermaxon kívül nem nagyon lesz német TD.*
Egyelőre titkolóznak, de Ovi azt írta, hogy "valami szovjet" lesz benne..*Mert az eredeti tervekhez képest átalakul a 2. TD ág. A Dickermax T5-ös lett volna, de oda túl erős, így lesz belőle T6-os prémium. A helyére valami Waffenträger verzió jön.
-
Murder3
addikt
de kellettek t10 medek meg td-k..pff
fántáziátlan szar mi ez e-50 ausf M?
miez?a fórumon is egy ausf B-t említettek de az is totéál hülyeség..ugyan az +10 pennel emg +20 sebzéssel...hát biztos sok keresnivalójuk lesz t10-en...td-ből is..
ez a németeknél megint ugyan az a fos dizájnú xar lesz csak azeggyiken 17-es ágyú... -
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #3712 üzenetére
Sajna nem sok remenyt fuzok en sem a Chieftain-hoz. Ugyan 1956-os a prototipus (T-62 meg 1959
) de 380mm effektiv front hull + 400mm effektiv turret front + 48km/h a 120mm-es agyuval parositva elegge OP szagu medium tanknak. Ezt meg az sem ellensulyozza h nincs mantlet, hiszen pont emiatt brutalisan jo gun depression-nal kell rendelkeznie.
-
bullseye
addikt
remélem úgy 6-9 hónap még hátra van eddig a t10 update-ig
-
Multikiller
tag
Egyre világosabb számomra, hogy miért utálja mindenki a prémium tankos játékosokat. Ma El Hallufon lerongyoltam a type-ommal, fel a szerpentinen, kilőttem egy M4A3E2-t, majd látom, hogy valami hátulról megcsapott. Kizártnak tartottam, hogy bárki mögöttem lenne, megfordulok erre az ellenség type-ja beszorított az M4 és maga közé és nagy erővel lövi a tornyom. Az összes lövése lepattant, én pedig max életről kilőttem. A végén egy ultra lol felkiáltás mellett elnézést értem tőle, mert már rendesen sajnáltam, aztán kilőttem még egy kv-1 + ARL 44 párost, amíg a csapat gyakorlatilag 0 killel a bázis körül csálézott. Tanulság, ha nagyon béna vagy prém tankkal az a baj, ha jól nyomod az a baj! (igaz, általában az ellenségnek)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stauffenberg #3724 üzenetére
Milyen t10 tankkal szoktál játszani?
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha normál artyval megyek akkor is állandóan mindenki elém áll.
Nem értem én ezt a bőgést az artyk miatt... én megyek velük is, így ismerem, hogy mit tudnak belőni és mit nem. Ha lenne erre statisztika akkor látható lenne, hogy nálam az artyk okozzák a legkevesebb halálozást az összes tank típus közül.
Aztán amekkora sírás megy állandóan, épp annyira érdemlik meg az emberek a kiadós ólom záport. A játékosok többsége annyira egyszerűen belőhető helyekre áll. Szinte tálcán kínálja magát.
-
jahrn
senior tag
válasz
Stauffenberg #3722 üzenetére
Gondolom sejted h mennyi lehet a loveg vertikalis kiterese. Az azert gaz h csak arra tudsz loni ami eled all
Most megneztem jobban ezt a ELC AMX-t es egyre jobban tetszik.
Jah ma sokat mentem a tier 5 es 6 francia artykkal es hat tul pontosak. Nem vagyok egy mesterlovesz, de 60%+ talalati arany siman osszejott veluk miutan megszoktam oket.
-
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #3712 üzenetére
Tul sokat nem tudok a T-62A-rol, de az nem egy szimplan feltapolt T-55 egy tuningolt 100mm agyuval?
Btw ez az Object 268 ugy nez ki mintha bepialt sziberiai katonak loptak volna egy hoeket oszt rahegesztettek egy agyut is mert milyen fasza is az.
Leopard 2 kizart, szerintem az tul modern. A Leopard 1 meg hmmm, neztetek mennyi a pancelzata?
-
Cucuska2
addikt
Én egy t16-os Landkreuzert akarok.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Paul119 #3714 üzenetére
A tier 7-8-as arty az a 9-10-es heavynek, mint a 9-10-es heavy a 6-7-es tankoknak. Ez egy kő-papír-olló játék. Ja és a 8-as artyval állítólag nem olyan jó a random csata, mire betölt néha már lefutott a meccs.
(#3717) Cucuska2 Nem tom milyen lenne a játék azzal, ha tényleg beletennék.
-
törölt tag
Nekem kell egy ilyen arty!!!!
20 perce szakadok a röhögéstől,mert elképzelem a sírást,amikor egy arty elpusztít egy csapatot egy lövéssel
Diegho: Nekem jó azis
Azt hallottam,hogy jó volt az elődje is (Nem WG-s infó,történelmi)
Na de most nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek,illetve jó játékot.
-
-
Joe.36
addikt
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #3688 üzenetére
LESSZ T62-es??????A régi idők legjobb tankja volt!Kedvenc tankom,meg sem állok odáig.
-
Gyuri27
félisten
T11-12-re jöhetnek a modernebb tankok (mbt-k). Nem kell mindenáron ragaszkodni a klasszikus heavy tankokhoz.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy még t72 is jön majd egyszer med ágra.
Az a hatvanas évek vége hetvenes évek eleje. Kb eddig fog elmenni a játék szerintem.
Mondjuk egy leo2 nem lenne szar. -
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- I7PC(i7-5930k/RX6500XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest