- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
psycroptic
őstag
Állat ez a T-54:
Victory!
Battle: Mines 2012. június 2. 15:00:20
Vehicle: T-54
Experience received: 1 962
Credits received: 80 512
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker -
fsb1000
nagyúr
AMX40-el van valakinek tapasztalata?
Amcsiknál népszerűnek tünik, és kisebb tankkal szinte kilőhetetlen.
70-es páncélzat "gömbölyítve" -
Kelvin
őstag
válasz
homeless09 #2196 üzenetére
Nem sokat, ugyanúgy ahogy a Phanter sem amíg teljesen ki nem fejlesztjük.
-
homeless09
őstag
Tiger II gyári toronnyal meg löveggel eddig nem ér semmit.
-
fsb1000
nagyúr
Amcsi szerver... t1-t3 szint.
Felmegyek a hegyre és küzdök 2 ellenféllel, nálam nagyobbak, de én domb mögött vagyok, ők meg nyílt terepen állnak. Végre jön a segítség, beáll mellém. Segít kilőni a jobb oldalit.
Kezdem lőni a másikat, de oldalról belémlőnek. Nem látom honnan, de arrébb megyek kicsit. Még 2x belémlőnek, tanknak vége. Ekkor jobban megnézem honnan lőnek.
Nem hiszed el... csapattárs rajtam keresztül lőtte a 60m-re lévő ellent. Akkor is mikor már elpusztult a tankom.Utolsó kör: BT2-vel lista alján vagyok, de elszenvedem magam foglalni. 10Hp-val kinyírok egy PZ2-öt az ellen bázisán, meg az artyt és beállok capelni.
Jönnek a csapattársak is. Már 3-an húzzuk a zászlót, de 98%-nál az egyik kilő.
Még kérdezni sincs kedvem miért..... -
Arpee78
senior tag
Nem.
Azt a 400 métert(nominal view range) még el kell osztani a 0,875-el.
Tehát van egy tank, garázsban 400 méter a view range adata. Commander 100%-on és nincs rádiós meg egyéb látásjavító skill/perk, nincs optika meg távcső sem, ahogy gold izé sincs. Így lesz a 400 méter a view range.
Feltesszük a ventilátort, ami ad 5%-ot a commander-nek. Ezzel 408,6 méter lesz a látótáv, ha a BIA is hozzájön 417,1m
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jimmy74 #2187 üzenetére
1. Klán vezetők meghatározzák melyik területre akarnak belandingolni
2. Jelzik a rendszernek, hogy támadják a területet. (lerakják a tokeneket)
3. Kötött időben, ált 18-23 között kezdődnek a CW-k, a rendszer adja meg az időpontot.
4. A területért a klánok kieséses módszerrel küzdenek, a győztes csatázhat a területet birtokosával
5. A CW ablak automatikusan megjelenik a klántagoknak 15 perccel csata kezdés elött
6. Bármelyik tag beléphet a várakozó listára, de asszem csak a soliderek rakhatják fel magukat a csatázók közé.
7. Nyilván a Field Commander dönti el kit válogat be.
8. Bármilyen tankkal részt lehet venni, nincs korlátozás, de értelemszerűen t10-es tankokkal és t8-as artyk a jellemzőek.
9. Tehát tudjuk ki ellen játszunk (klán), de annyi a különbség a t10 század csatákhoz képest, hogy induláskor nem látszanak az ellenfelek a jobb oldali listában, csak ha beszpottolódnak.Klánhoz a wot web oldalán lehet csatlakozni, nem ingamne.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. június 2. 13:17:46
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 095
Credits received: 38 646
Battle Achievements: Boelter's Medal, Steel Wall, Top GunNem egy hű de extra kör, de 2 is7 plusz egy t34 nem tudott velem mit kezdeni, szeretem ezt a pályát...
-
Patrick76496
őstag
Valakinek sikerült még megkapnia az 500 aranyat? Mert akkor holnap I will give it a try, too!
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Hogy müködik ez a klánháború?Meghivtak egy klánba és kiváncsi lennék erre.
Pl:hogy ossza le a játékosokat klánokat,ilyenkor is a szerver ossza tankok erőssége szerint vagy klán a klán ellen és kész?Esetleg megvan szabva hogy milyen tankok lehetnek?
Illetve ingame hol csatlakozok a menüben?Hogy kell csatlakozni?
köszönöm! -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2174 üzenetére
Nem vagyok túl nagy artys de azért csak húzni kellett hogy haladjak azzal is. Az S-51 csak a 203-as azaz a nagyobb ágyúval fog érni valamit én azt hiszem valamennyi free xp-t is áldoztam rá mert az alap lövege katasztrófa. Viszont ha megvan a 203-as akkor egész jó kis arty, lehet vele szépen 700-1000 közötti damageket kiosztani közvetlen találat nélkül is, de 1 hiteltem vele már object704-et, is7-et is full hp-ról, de legfőképp a 800 damage körüli értékek jellemzőek rá, viszonylag szép nagy a splash területe tehát érdemes fedezék mellé is lőni, tuti viszi az ellen moduljait is.
Az egyedüli negatívum, hogy nagyon lassan tölt, és a célzási ideje is lehetne gyorsabb, a lövedék röppályája viszont magas, így számolni kell azzal hogy lassabban ér be a lövedék (előrébb kell célozni ), viszont cserébe be lehet lőni vele zártabb helyekre is.
Összességében nem rossz kis arty, de nem is vagyok nagyon oda érte, kíváncsi vagyok a következőre,mert azért néha jó látni amikor egy KT vagy IS3 1600hp-ról elpukkan
A végcél nyilván egy obj261 lenne de 300k xp ...hát az még odébb lesz...
-
virkir
veterán
A commander mitől 110%-os?
Tudtommal az csak 100%-os lehet a legénység kapja a 10%-ot a commander után.
A wikin ennyit találtam hirtelen:
The maximum possible view range you can currently (v0.7.3) achieve in game is nearly 598.842m with a Patton and 100% commander and crew having the Brothers in Arms perk, the commander having 100% Recon skill, the radio operator having 100% Situational Awareness skill, the tank having Improved Ventilation and Binoculars equipment installed and using Case of Cola premium consumable.
Ebből lehetne visszaszámolni de mivel ezek szerint már a rádiós is bele számít nem egyszerű.van egy tank aminek 400m a látótávja 100% legénységgel, akkor mennyi lesz, ha van rajta BIA és Venti?
Ha így teszed fel a kérdést akkor add hozzá a bia 5%-át ha jól tudom de lehet csak 3% meg a venti %-át és kb annyinak kell lennie ha a játék is úgy akarja éppen. -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #2175 üzenetére
Nekem mind a kettő ugyan az és a gmail-es fiókra jött a mail is.
A játékba már mentem is egy kört tetris-el és sehol semmi. -
Arpee78
senior tag
Viewrange = (nominal viewrange * (0.00375 * (Commanderskill + Vents + GoldConsumable) + 0.5 )) * (Optics <or> Binos)
Más. Újabban klánoktól kapok meghívásokat. Ezekre ti illedelmesen válaszoltok, vagy repülnek a kukába az üzenetek? Majd egyszer magyar klánhoz csatlakoznék, ha megjön hozzá az igény. Mivel külföldi klánok hívtak, nem volt opció a csatlakozás.
A CW nem igazán érdekel, mindig ugyanolyan tankokkal menni nem unalmas? Századozás – ha értelmes taktikára épül – érdekel. De ehhez nem is kell klántagnak lenni.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Nemsoká elérem az Obj212-őt az S-51-ből, aki már áthaladt rajtuk, és van tapasztalata velük meg tudja mondani hogy azon kívül hogy +1 tier, lesz-e érdemi változás az obj212ben ülve? Adatok alapján az ágyú ugyanaz mint az s51-en....
-
virkir
veterán
válasz
Flatron710 #2169 üzenetére
Na nekem meg mail az van a gold meg sehol.
-
diegho
nagyúr
Valaki tudja konkrétan hogyan megy most a legénység %-ával felfelé a látótáv? Tehát, ha konkrétan van egy tank aminek 400m a látótávja 100% legénységgel, akkor mennyi lesz, ha van rajta BIA és Venti?
-
káen
tag
válasz
Flatron710 #2167 üzenetére
A WoWP-ben való részvétedért kaptad. Küldtek emailt is, csekkold.
-
Flatron710
tag
Kaptam tegnap 500 aranyat - csak a meló miatt ma láttam.
Hol lehet megnézni, hogy miért kaptam? Mert a "fejlesztőgyilkos" csapatban nincs a nevem. Vagy az létezik, hogy kétszer is megvédtem volna 250-ért úgy, hogy észre sem vettem?
( sem mail nem jött, sem a fórum/online profilban nincs semmi jele ) -
Simulacrum
senior tag
Én egyszer valahova leírtam már, hogy megdöbbentő, de nagyon sokszor mikor nem használok spniper nézetét (nagyon ritka, én szinte mindig használom) és csak úgy tankra állítva lövök olyan páncélokat ütök át, amit alapesetben nem is kéne vinnie a töltényemnek. Szóval lehet, hogy ő is ezt tapasztalta és teljesen tudatosan nem használja.
-
Dobi 562
addikt
Az MM-mel nincs baj, vagyis nem az MM hibája, hogy sok "ilyen" játékos van. Inkább a játékosokat hibáztatom, mert lusta utánanézni a dolgoknak a neten. Én is tiszta hülye voltam az egészhez, aztán elkezdtem követni a prohardveres meg egyéb fórumokat és már van némi fogalmam a játékról. Azokról meg ne is beszéljünk, akik csak azért mennek fel, hogy elrontsák mások szórakozását. Őket képtelen vagyok megérteni, nem tudom elfogadni hogy az másnak szórakoztató hogy belesz@rik a csapatjátékba és csapattársakat lődöz/akadályoz direkt.
Előbb T-28-asunk lődözte KV-1-esünk meg nem hagyta mozogni, hiába kértük, hogy hagyja abba, végül belelőttem, akkor leszállt róla, elkezdett menni egy M-18-asunk után, de nem találta el, az ellenfél kilőtte a barmot, hál-istennek. Utána fizethettem a büntetést csapattárs sebzéséért 4 vagy 5K kreditet... Egyre alacsonyabb a tolerancia szintem, egyre inkább zavarnak az ilyen malőrök.
Ma még 2 TK-val találkoztam, mindkettő az ellenfél csapatában volt, a kezdéstől számított fél percen belül, tehát azok sem vétlen lövések voltak.
-
fsb1000
nagyúr
Persze, így már kétágú lett, mindenki választhat kedvére magának.
Vidámság és Rakendroll.A TK-zók meg mindenhol lejáratják magukat és játékközösségüket, az meg még gázosabb, ha letagadja és hülyének néz, hogy 20méterről nem látott.
A mi közép-kelet európai TK-zóink legalább bevállalják.Őszintén mondom, azt hittem, az amcsi szerveren emberibb lesz a hangulat, de ott is vannak okoskodok Field Commander jelöltek, megmondja merre menjünk...
Atya-gatya... az ellenfél bázisa mögötti részt jelöli célterületnek. Én meg szorgalmasan nyomkodom neki az F5-öt.Még csak pár órát játszottam NA-an, nem akarok végleges véleményt mondani, lehet rosszkor voltam ott. Alacsony szinten EU szerveren is ritkább a noobozás, meg az anyázás, mert még azzal vannak elfoglalva hogy merre menjenek, meg hogy eltaláljanak valakit.
20K-nál nem láttam több játékost és várni kell az MM-re, ping 127, nincs lagg.
-
pws
aktív tag
válasz
Dobi 562 #2156 üzenetére
Ezek "szopóági" srácok meg fizetnének 4x aranyat, hogy mégis bekerüljenek melléd.
Pénz beszél, kutya meg ugat.
Szerintem a MM a leggyengébb része a játéknak. Bár más műfaj, de az SC2 majdnem "zseniális" ehhez képest. Alapvetően gagyi modellt csak a profit max irányba fejlesztették. Úgy tűnik grafikus, programozó stb van az Oroszoknál, de kreatív tervező nincs. -
Patrick76496
őstag
válasz
ThunderStrm #2155 üzenetére
Én tegnap kilenctől kettőig a tesztszerón voltam, kihúztam a T-44-esem fullosra, hát hűdejólett.
Eszméletlen, hogy az a tank mit tud.
KV-4-et is kihúztam normál szerón, a teszten meg is vettem, és meg kell mondjam nem olyan rossz. Ha olyan kedve van, nyeli a lövedékeket rendesen, de van amikor 2 perc alatt kilövik. Egy prémiumos JT lenoobozott, mert D-25T volt rajtam, és nem bírtam kilőni az E-100-at, mert nem volt HE-m... aztán defeat lett... persze mindenképpen nekem kell lőnöm a tizes tankot, próbálná meg, milyen abba a helyzetbe kerülni, amikor mindenki nooboz, másik meg normál szerón KV-1S-sel 100 alatti HP-val nem bírtam megállítani a bázisfoglalókat, a 16 mp-s töltési időmmel megint én vagyok a noob... mondom hogy stfu de megint csak nooboznak, 850-es heti eff értékkel, + még ami a héten jött, na meg 6 top gunnal csak nem lehetek noob...
-
koliz1
tag
Sziasztok
Virkir mod pakkját használnám de a teszt szerón nem igazán működik, van e új összeállítás ? föleg a célkereszt kéne köszönöm!
-
Dobi 562
addikt
Én hajlandó lennék érte fizetni dupla aranyat ha lenne olyan extra prémium tagság, hogy ne kelljen találkoznom olyan játékosokkal, akiknek sok ezer csata után is extrém alacsony az effjük, 45% körül a win rate-jük vagy sok feljelentést kaptak csapatsebzés és/vagy afk-zás miatt. Ja és azokkal sem akik nem képesek kikerülni a másik tankot, hanem dodzsemeznek a kezdőkörben és/vagy maguk elé lövöldöznek mint az idióták.
Komolyan én nem bánnám ha olyan játékosokkal rakna össze, ahol én vagyok a núb, magamban legalább látom a lehetőséget a fejlődésre. De akik tier 10 tankban alacsony effel szaladgálnak, azokkal nem akarok találkozni, sem a saját csapatban sem az ellenfélnél.
-
ThunderStrm
csendes tag
Tesztszerón lehetetlen játszani,folyton van vagy 5-6 arty minden csapatba..
Viszont az IS-6 elég jó tank -
pws
aktív tag
Túl jó voltál
Orosz barátaink így motiválják a jónépet, nehogy mán túl jól érezd magad. Pár szopóági csata után, ember meg elkezdi tolni bele az aranyat /ammo, premium acc/, hátha jobb lesz
Felküzdöttem magam 54%-ra a T54-el, erre olyan csapatokba rakott be, amit még nem láttam 10k meccs alatt. A tapasztalatlan, béna nem jó kifejezés ezekre a játékosokra. Nem, ezek több ezere kört mentek, de oly mértében ostobák, és arrogánsak, hogy egy külön szopóági kasztba raknám őket. Hiába csinálsz ki 5-6 ellent egyedül, ha a többi 14 játékos elhullik.
Ekkor visszamászik a win% 51-52, és láss csodát, megint kapsz csapatot, akik érnek valamit. -
törölt tag
Na én megpróbáltam,de ma sem lett külömb a játék.Viszlát!
-
Dobi 562
addikt
Ez egyszerűen hihetetlen! A drága csapattársak nem tudtak eltalálni szinte senkit! Már ha egyáltalán lőttek, az én oldalamon 3-an voltunk, egy jagdpz iv, egy su-152, meg én a ferdivel. Jött egy vk2801 spottolni minket. Jagdpz lőtte maga előtt a sziklát, a SU-152 nem próbálkozott ilyen ostobaságokkal, hogy lőjön. Én meg küldtem rá egy 0 dmg-s kritikust (természetesen, hát mi mást...), következő kanyarban 1%-ra lőttem, majd jött középről és ment az erdő felé ahonnan már a jobb oldalon kempelő tankok is lőhették volna, de nem. Nekem kellett kilőni...
Középre természetesen nem ment senki, a heavyjeink F8-ban (igen, egy mezőn belül szinte az összes) hullottak el, jó zsíros arty célpontok lehettek.
Na van erre egy katonai műszó: "szópóág". Erre rakott most engem a játék. Mert a csapattársakon még túl tudnám magam tenni, de hogy a lövéseim igen jelentős hányada 0dmg-s kritikus az már több mint gyanús! Biztos paranoiás vagyok, de ahogy az 53% win rate felé haladok, egyre több a 0dmg-s kritikus sebzésem. Már ha egyáltalán kirepül valami a fegyvercsőből, mert szokott lenni olyan is, hogy durran, tölt de a lövedéket nem lehet látni, becsapódást sem... Érdekes.
-
fsb1000
nagyúr
Úgy tűnik, az amcsi szerver sem különb az EU-nál.
A 3. csatámban saját csapattárs sebzett le de kilötték, most kb. 20. csatában szintén csapattárs 4 lövéssel kilőtt közelről, úgy hogy közben próbáltam elmeneküli előle.
Kérdem miért tette?
Válasz: sry nem látot.... -
francia artyt láttatok már?
-
-
válasz
#56230144 #2133 üzenetére
10/8 nyerős meccseket csinálok a königstigerrel. Igaz, a 105mm-es ágyú egy rakás fos, a 88assal lehet darálni a népet. 6.5sec reload, tiszta olyan, mintha egy Panther2-ben ülnék, csak sokkal jobban pattognak a népek, bár kicsit lassabb
Meg ezen nem tudnak szemből ammót lőni
Lassan jön az e75, ott lesz királyság asszem... -
Fel
addikt
T-54-en szemből hogy lehet ellőni a lőszerrekeszt?
Victory!
Battle: Abbey 2012. június 1. 23:24:51
Vehicle: T-54
Experience received: 1 968 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 34 337Repairs:
Vehicle T-54 repaired successfully. You have spent credits: 20 173
Purchased:
The ammunition on vehicle T-54 resupplied successfully. You have spent credits: 20 910Xarházi Löwe több, mint 1300 hp-ről robbantott fel.. Így már helyből mínuszos lett a kör
-
erikke17
őstag
Ez semmi, máma haverral platoonoztam ketten voltunk IS3-al, első csata mi csapatunk:
IS7 IS3(én) IS3(haver) még egy IS3 meg még valamik voltak T8-as tankok..
Ellen: E100, 4db! E-75, KT, marha leosztás volt mondhatom, természetesen vesztettünk, de hát nem csodálom..Akkor T7-es volt a legkisebb tank KV1-e egyedül voltam T5-ös, ma MM nagyon szivat..
-
Bingisz
addikt
válasz
Werewolf20 #2134 üzenetére
Sőt még prém nélkül is pluszos lehetsz tier8-ban is....
Csak ott már nem jön össze annyi, hogy fejlesztés után meg tudd venni egyből a következő tankot...
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #2130 üzenetére
T5-T6 nem veszes,T7 annal inkabb
-
jahrn
senior tag
Ezek az uj jatekmodok nem rosszak, a problema az MM-el lessz. Elore latom amikor a tamado csapat tele lessz lassu TD-kel, vagy a vedok tobzodnak vakeger hvy-kben es persze medjeik sem lesznek. GG
A tier 3 francia TD-tol sokat vartam, de a gyenge horizontalis agyu kiteres igencsak odab@sz a jatekelmenynek. Viszont a felette levoek elegge hasznalhatoak, ugyan agyufelhozatalban kisse OPnak tunnek de maga a jarmu (tier 4 es 5) elegge gagyi - bar utobbinak nagyon jo a loveg kiterese. Az ARL 39V pedig igencsak utos dognek tunik.
-
bullseye
addikt
-
Chris0321
veterán
válasz
Dobi 562 #2120 üzenetére
Tegnap M103-assal top voltam és volt két T-50-es csapattársam aki szakaszban volt. Kezdés képen azonnal elkezdték egymást lőni, majd amikor az egyik végzett a másikkal beírta amelyik túlélte a dolgot az artyaink helyzetét a közösbe. Többször megkértem a könyéken lévőket, hogy öljék meg, de senki nem tette meg. Gondoltam akkor majd kilép. Én messze voltam, egyszer ki is dobott a játék de szerencsém volt és mikor visszaléptem még életben voltam. Később rálőttem, de sajna mellé ment. Közben folyamatosan írt az ellenségnek az artyaink pozíciójáról. Mivel körülöttük kóválygott az ellenséges arty kiszedte, persze az egyik artynk sem élte túl az akcióját. Sajnos a kilövése után is benn maradt a játékban, és folyamatosan tudósított az ellennek. Engem közben kiszedtek. Akkor is ezt tette mikor a megmaradt artynk és egy KV-2 támadta az ellenség T95-ét. Egy artyjuk is volt még. Már alig volt idő hátra. Szerencsére az artynk ki tudta szedni a TD-t nem sokkal a vége előtt és még épp az artyt is kilőtték.
Persze bejelentettem helytelen játék miatt és más is megtette. Remélem egy jó időre kitiltják. -
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #2106 üzenetére
Ezeknél a prémium tankoknál mindig "historicaly accurate" szokott lenni a konfiguráció.
"T26E4. Experimental version armed with a long T15E2 gun two-part ammunition, improved mounting removed the need for springs."
Úgyhogy nagy valószínűség szerint 90mm-es T15E2 lövege lesz, ami már most is megtalálható a játékban, mint a T32 stock ágyúja:
-
törölt tag
Köszi mindenkinek,de nekem ingyenes online kéne...
Valaki nem tudja mikor lessz újra type59 event?
-
Dobi 562
addikt
Atya-úr-isten... Gyakorlatilag játszhatatlan a játék... Én nem tudom, hogy ezeket a játékosokat honnét szalajtották... Végignézik 4-en, ahogy egy 19%-on lévő IS elrobog előttük, majd hátba támad engem, miközben egyedül védem a nyomorult lenti utat abbey-n Ferdivel... És a csapat egyik fele a bázison kempel, köztük egy Löwe. A másik fele elment lemmingezni bal oldali útra és ott elbuktak. Egy KV-5 pedig megpróbálkozott felmenni az apátságba... Egyedül.
De ez csak a sokadik ilyen csata volt, minden gépemmel buktam egyet...
-
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #2117 üzenetére
Nem tudom, fórumon olvastam.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #2106 üzenetére
Mármint IRL szerelték a T32 lövegével? Mert annak csak 90mm volt
-
GrooveHero
addikt
válasz
belaazallat #2113 üzenetére
Battlestations: Pacific. Magyarok csinálták, illetve magyarok is, vagy nem is tudom pontosan. Van benne csatahajó, meg ilyen torpedónaszád, meg romboló, meg ilyesmik, plusz tengeralattjáró, vadászgépek, légvédelem...ilyesmik. És két kampány is van benne, az amcsik és a japók.
-
bullseye
addikt
válasz
#56230144 #2114 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Tank_simulation_video_games
+ valaki már kipróbálta a Red Orchestra 2-t, ő nyilatkozhat, hogy milyen a tankos része
-
törölt tag
válasz
belaazallat #2113 üzenetére
Köszi megnezem.Tankosról nem tudsz?
-
törölt tag
Egyébként nincs valami wot-hoz hasonló játék?Mert ez kiborit....
-
törölt tag
Najó,mostmár tényleg elég,egyszerüen nem értem mi a fasznak kell el lehetetleniteni tier 5-6 os szintet,egyszerüen az embernek már nincs ehez a fostalicskához türelme,na mind1,viszontlátás,szarok bele...
-
Kucsek
aktív tag
-
törölt tag
Mégsem
-
GrooveHero
addikt
Hm...de mivel medium tank, ezért sztem 7.500 gold legyen. Nem tudom amúgy, hogy mennyi. Az amcsi propaganda uygan hevinek állította be a tankot anno, tehát akkor 12.500 arany, na de annyit mg nem ér meg. Mondjuk olvastam olyat is, hogy eredetileg talán a T32 lövegével is szerelték, tehát a 105-össel, ami ugye 198 pen 320 dmg, ami kicsit barátságosabb, na akkor azt mondom, hogy 10k gold. De addíg maradjunk sztem a sima 7.5-nél.
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #2099 üzenetére
Látva, hogy ezért a két új haszontalanért is mennyit kérnek, nem hiszem, hogy 7500 aranyból megúszható lesz T26E4
. Én alsó hangon 10.000 aranyra számítanék.
-
vJokka
aktív tag
válasz
GrooveHero #2094 üzenetére
Ajjj, nagyon "baba"
, a sima kedvencem volt, de nem hiszem hogy fogok erre aranyat áldozni
-
GrooveHero
addikt
válasz
WOT Armory #2100 üzenetére
Csak nyugodtan. De ha van egy segítő kolléga, aki bejön velem test szeróra training room-ba, akkor dobok még vagy egy tucatot
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest