- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
fradi81 #116683 üzenetére
nem azert. elso masodpercben kapasbol elkezdenek vaktaban lovoldozni, es van h telibe vernek, nem csak engem, mason is latom h mondjuk 88%on all 5 masodperc alatt. elso soban lenni veszelyes ha a gyogyosokat hatra rakja. meg ezek inkabb kisebb tierben vannak. 7 tanknal ugyse elnem tul, ha egy 4es seggbelo akkor mondjuk vesztek vagy 30%ot
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
fradi81 #116652 üzenetére
annyira nem nagy elmeny eloremenni meghalni, egy loveses tank azon a szinten, es nem olyan furge, bar a top speed nem rossz de relative lassan gyorsul. raadasul ha kilovetem magam akkor van h 8-10 percet is kell varni mire megint jatszhatok, jobb mikor a sajat tierembe rak vagy max 5os szintig, akkor meg azert van jatekelmeny.
ja meg az eleg furcsa h sokan seggbelonek indulaskor :S meg ha uresbe lovoldoznek hat istenem, de akkor mar figyelne h ne csapattarsakra -
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #116679 üzenetére
Van aki megkapja és van aki nem. Nem tudom mi alapján dönti el, gondolom a szokásos WG marketing rng.
Nekem sajnos ezt írja: "Captain, there are no available bonuses at the moment. Keep an eye out for upcoming events, which will be announced on the Portal!"
Ezen az oldalon lehet megnézni hogy van-e free bónuszotok: http://worldofwarships.eu/en/userbonus/
-
jano_77
nagyúr
válasz
fradi81 #116501 üzenetére
Én azt mondom, hogy még ha kevés is, de azért akad map is, viszont olyan csapat, akik lőnék a spottodat, no azok vannak igazán kevesen.....SAJNOS!
(#116515) KisApám: nagyon bízom benne, hogy ezek nem valósulnak meg, mert ott lesz számomra a WOT pályafutásom vége! Nonszensznek tartom, hogy pénzért megveszek egy prém tankot vmilyen adottságokkal, majd orrba-szájba nerfelik és a végén egy kupac szar marad a garázsban helyette! Ha ezeket a változtatásokat meglépik és tönkre vágják a prém tankokat, akkor adják vissza a ráköltött lóvét az utolsó forintig! (nem érdekel, hogy használtam egy jó ideig! Bemegyek egy BMW szalonba, kigurulok az M5-össel, majd az első szerviz alkalmával már csak egy Opelt kapok vissza - és még örüljek is neki?!?!?)
-
galervin93
addikt
válasz
fradi81 #116501 üzenetére
Szerintem is itt van a kutya elásva... Jöjjenek a nyitott mapok, vagy forogjon be jó sokszor az a néhány, ami van, mert én imádok(nék) villogtatni, csak ritkán van rá lehetőség.
Elvileg a lightok goldját igen drasztikusan fogják nerfelni, szóval ebből abszolúte az jön le, hogy a lightoknak a tényleges, felderítő szerepet szánják.
Konkrét infók még persze nincsenek, de így első blikkre nem rossz. Persze idővel itt is kiismeri mindenki, melyik tankcsoportnak kedveznek a változások, de addig is marad a próbálkozás, ez végre azért változatosságot fog hozni... -
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #116436 üzenetére
Az érzés amikor ott vannak a társak tőled pár méterre, folyamatosan nyomod az F7-et és nem segít senki az felbecsülhetetlen.
Tegnap volt egy csatám Prokhorovkán, vezettünk kb 7-2-re, de az ellenfél összes top tier heavyje bekempelt a sarokba és visszahozták egyenlőre. A végére 5-5 tank maradt, nekik 3 top tier heavy 1 top tier td és egy top tier med. Nekünk két low tier med(egyik én) és 3 arty. És ezek a szerencsétlenek az ellenfélnél még ekkor sem mertek kijönni a sarokból, biztos féltek a 3 artytól. Végül döntetlen lett mert 5 percig ők nem mozdultak mi meg hiába spotoltunk a medekkel az artyk nem találtak el semmit. -
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #115078 üzenetére
Nem szoktam hajókázni, de ha jól látom már megy egy ideje a public teszt szerver és mivel máj. 10. előtt kell megcsinálni gondolom a napokban jön az éles verzió.
(#115079) @Gubu0101:
Mert még nem jött ki a patch amiért előre beharangozták a prém napokat.
Ahogy írtam a napokban várható az érkezése, de az biztos hogy valamikor máj. 10. előtt. -
Szasinka
tag
válasz
fradi81 #115025 üzenetére
Hétvége az változatos tud lenni. Több az átlagos játékos és ha folyamatosan az ellennél vannak az erős szakaszok akkor az nem túl kellemes.
Az E5 van nálam most elátkozva, folyamatosan 2-3 artis csatákat kapok. Ha néha napján nem akkor lehet erős köröket menni de azt megélni, hogy one shotol egy CGC top nehézzel na az nem kellemes... (azt, hogy PTA-val még a francia arty is kicsap még csak csak persze azt is olyankor szokták mikor 60-al megyek...) -
-
-
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #111040 üzenetére
Lefoglalták az arany és free xp készleted ha úgy akarják, visszakapod
Korábban volt ilyenem az elsőként elkezdett fiókomon de hogy miért nem emlékszem (talán újra telepítettem a játékot) de hamar visszakaptam.Szerk: Ránéztem, nálam ott van minden egyes arany és free xp.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!