Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cseri0058
üzenetére
Nem csak a Hellcat. Már a T49 is kiváló járgány, de ha a Hellcat ennyire bejön, akkor a T25/2 sem lesz olyan rossz, csak kicsit óvatosabban kell vele menni előre, hátrébb maradni. Protoval meg nem lesz ilyen problémád, mész amennyivel tud.
A T30 kicsit mumus, de sz is jó tank, a T110E4 meg megint csak királyságos.HGyu
-
válasz
Cseri0058
üzenetére
Gondolom meg nem fullos a kicsike mert ha az lesz akkor nem fogod eladni . Nälam ott äll a garäzsban regota . Inkäbb sniperkedni jo vele , gyorsan lö pontos es nagyot üt . Nagyobb csatäban lehet vele okosan spotolni aztän csipegetni a nagyokat . Falkäban olyan mint a Typ volt anno . Sajna nem nagyon pattog rola semmi bärmi ätlövi . Nem erdmes vele megälni közel a tüzhöz .
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Szia!
Talán segít a döntésben.
Jagdpanther - Gyors, könnyen kezelhető TD. A városi harc a páncél miatt veszélyes, de állandó mozgással és kis odafigyeléssel szépen lehet vele sebezni ott is.
A nagyobbik 88-as kell rá. Az pontlövő, gyors, olcsó a lőszer. Ráadásul meglehet vele játszani a takarásból kijövő tankok láncolását, sebzését felváltva. Nagyon kellemetlen az ellenek amikor egy ilyenbe belefut.
A 10,5-ös sokat pattan, drága a lőszer.Ferdinand - Igazi távlövő. 500 méter feletti távolságokról is kilövöd a kupolát. Gyorsan tölt és céloz, kapás lövések 80%-a betalál. Viszonylag mozgékony, városi harctól sem kell vele megijedni. Frontpáncél elég erős, de az oldalát nem érdemes mutogatni. 9-es tier-ig alap lőszerrel is általában átlő bármit.
Jagdtiger - Ezzel nehéz rosszul játszani. Hihetetlen pontos az ágyúja, szinte mindig mindent átüt. Mivel 500 méter felett is célkeresztre megy a lövedék, egy jó zoom-mal igen szépeket lehet kiosztani. Gyorsabban tölt mint a Ferdinand, és a kapáslövések szinte mindig (kb. 90%) betalálnak. A frontpáncél iszonyat erős, ezért városban egy mozdonyként lehet közlekedni. Megállni azért ezzel sem szabad. Most állítólag 30-ról kb. 40-re akarják állítani a végsebességét, akkor meg az nagyon ütős lesz.
Tehát messziről támogatni, vagy bemenni a sűrűbe is tökéletes mindhárom.
Az AT-s öngyilkosokat, pedig imádom. Sokszor túl nagy a mellényük. Tegnap többször is belefutottam ilyen bátor tankozóba. Lövik a csapattársak, pattognak. Ekkor úgy felbátorodnak, hogy elindulnak ők majd lerendeznek mindenkit. Akkor kapnak egy 750-es puszit az ISU-tól, és mire észbe kap a garázsban találja magát.
-
nyunyu
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
Amcsiknál a proto elrettent

Csak addig szenvedes, amig nincs meg a nagy motor, meg a 120mm.
Utana mar lehet vele alkotni, felteve, ha sikerul eltalalni, hol lesz a buli a palyan.
Ha nem talaltad el, akkor eselytelen idoben odaerni.
Ja, nyugodtan ki lehet vele gurulni a T8 heavyk ele, mert altalaban nem tudnak szembol atloni.
Utana a T30 ugyan mozgekonyabb, meg nagyobbat ut, ha neha-neha betalal,
de joval serulekenyebb.
-
nyunyu
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
Melyik td ágat érdemesebb elkezdeni? orosz(isu vonal) vagy német?
Attol fugg, melyik stilust kedveled, a messzirol snipert vagy az odamegyek aztan pofanvagom modi jon be neked.
Nekem eddig a szovjet TDkbol csak a SU-76 meg a SU-100 tetszett, hetes-nyolcasokkal csak szenvedek.
Mig a JP, JP2, Ferdi hatarozottan bejon.Megprobalom sorbarakni a sajat preferenciaimat:
T2:
1. T18
2. UC 2-pdr
3. PzJg I
4. AT-1
5. FT ACT3:
1. SU-76
2. T82
3. Marder II
4. Valentine AT
5. UE57T4:
1. Alecto
2. T40
3. Hetzer
4. M8A1
5. SU-85B
6: sAu-40T5
1. Stug
2. Wolverine
3. T49
4. SU-85
5. S35-CAT6:
1. Hellcat
2. SU-100
3. Slugger
4. JgPz IV
5. ARL V39T7:
1. JP
2. T25 AT
3. AC mle46
4. T25/2
5. SU-100M1
6. SU-152T8:
1. Ferdi
2. JP2
3. T28 Prot
4. AC mle48
5. SU-101
(6. ISU-152, de ez egyelore stock, valoszinuleg feljebb kerul a listan, amint megvan a nagyobb motor+lanctalp+csuzli. Ezek nelkul eleg eletkeptelen.)T9:
Egyelore a franc tudja, Foch kb. azt tudja, amit az AC48-nak kellett volna, de ugyanugy a fejen hordja a celtablat, igy dombos palyakon allandoan szanaszet szivatjak.
T30-ban meg azt utalom, hogy pontatlan, es lassan tolt (17mp
)
Ahhoz meg tul puha a teste, hogy kimenjek vele egy heavy ele, hogy jooooool pofanvagjam. (-750 ha beut a menku.
) -
nyunyu
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
Melyik td ágat érdemesebb elkezdeni? orosz(isu vonal) vagy német?
Attol fugg, melyik stilust kedveled, a messzirol snipert vagy az odamegyek aztan pofanvagom modi jon be neked.
Nekem eddig a szovjet TDkbol csak a SU-76 meg a SU-100 tetszett, hetes-nyolcasokkal csak szenvedek.
Mig a JP, JP2, Ferdi hatarozottan bejon.Megprobalom sorbarakni a sajat preferenciaimat:
T2:
1. T18
2. UC 2-pdr
3. PzJg I
4. AT-1
5. FT ACT3:
1. SU-76
2. T82
3. Marder II
4. Valentine AT
5. UE57T4:
1. Alecto
2. T40
3. Hetzer
4. M8A1
5. SU-85B
6: sAu-40T5
1. Stug
2. Wolverine
3. T49
4. SU-85
5. S35-CAT6:
1. Hellcat
2. SU-100
3. Slugger
4. JgPz IV
5. ARL V39T7:
1. JP
2. T25 AT
3. AC mle46
4. T25/2
5. SU-100M1
6. SU-152T8:
1. Ferdi
2. JP2
3. T28 Prot
4. AC mle48
5. SU-101
(6. ISU-152, de ez egyelore stock, valoszinuleg feljebb kerul a listan, amint megvan a nagyobb motor+lanctalp+csuzli. Ezek nelkul eleg eletkeptelen.)T9:
Egyelore a franc tudja, Foch kb. azt tudja, amit az AC48-nak kellett volna, de ugyanugy a fejen hordja a celtablat, igy dombos palyakon allandoan szanaszet szivatjak.
T30-ban meg azt utalom, hogy pontatlan, es lassan tolt (17mp
) -
Atlantis
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Ahogy érzed, nekem tetszik a Prot, nemrég vettem vissza, mert a fix tornyos ágra is átmegyek róla.
Enzolord: hát lehet, kinek mi jön be, még tavaly nyáron abbahagytam azt a vonalat, a legénységet is átszerveztem onnan a med-vonalra, így az már úgy is fog maradni. Ellenfélként valóban nem rosszak, ha betalálnak, az fáj és a jó camo-t is irigylem. De mozgékony TD-nek már ott vannak a franciák, maholnap végzek a Foch-sal is.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
És ezt én tegnap miért nem vettem észre???? Hülye vakegér vagyok bacca meg.
Ha jól látom SG-s fórumon azt írták, hogy egy percen belül kell beírni az emailt és akár többet is megadhatok, valamint az email címre érkező kódok nem email cím függők, így azt akár egy felhasználónál is beüthetem mind?
Vagyis van össz 3 emailom regelve 3 régióban, akkor mindegyikre kérhetek kódot, amit mondjuk csak az eu-s szerveren lévő accomra lőhetek el? -
-
Mcray
senior tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Gondolkodok. A végsebesség nálam nagyon sokszor korlát. Ezért örülök neki, ha kitolják és nem csökkentik mint anno KV-13 esetén amit ott nyírtak ki a 10 km/h csökkentéssel . Az IS-7-ről meg annyit, hogy amikor 60-nal rongyol le 3db IS-7 Himmelsdorfon és ütközéssel viszik be az első 500-as sebzést, azt nem illik elhanyagolni. (szerintem)
-
Djuree
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
van vmi alklánja vagy nemtom mije a huns-nak is, vmi huns-a vagy mi a frász, abból is találkoztam vmi akkora idiótával hogy az már fájt. meglő, megkérdezem miért kaptam, erre hogy ne menjek elé mert a k*rva anyámat meg hasonlók.
meg hogy feljent mert elé merészkedtem menni, meg akkor ő nem segít, és t10-es géppel (is-4-el volt) végig a sarokban kempelt, merthogy ő megsértődött. 
pedig nem volt olyan rossz játékos statból itélve, de elég fura stilusa van... -
gyík001
csendes tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség! Nekem laggol az egesz ugyanúgy full és min grafikan. Gep portalanitva, vga-hoz legujabb driver telepítve. VGA: Ati HD 6780, CPU: core i5. Ahogy húzom a kurzort akkor is van lagg. Ezzel mit tudnek kezdeni? Köszönöm előre is a segítségeteket! Ja és fps 40-80. Ping 40 korul van.
-
-
CHaooSS
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Állíthatnál a stílusodon kisfiam... ez itt egy fórum válogasd meg a szavaidat..
Oda megyek ahova akarok.. orosz fejlesztésű játék így orosz szerveren megy szépen a kivételezés...
még az eu szerver többet áll mint egy és alig dobnak eléjük valamit..és sokkal különbek az oroszok.. az eu szerver egy szégyen.. olyan emberek játszanak ott akik az életet se érdemlik meg.. ahányszor ott találkoztam magyarokkal anyáztak meg csak pofázni tudtak.. szánalom
-
CHaooSS
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
oké gyere orosz szerverre szakaszba.. nem könnyű találni ott magyart.. van egy 4-es szakasz, de nem mindig vannak fenn és mást meg nem tudok hívni..

századba szoktam menni mert sokszor hívnak mert nincs rossz statom.. , de amikor így magam játszom és ilyen hihetetlen fos csapat van akkor kicsit pipa vagyok
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
CHaooSS
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
köszi, ez sokat segített nekem mert már elakartam adni a T-34-2őt .. még 80k tp kell hozzá, de így biztos kifogom már fejleszteni mert próbáltam már a 10.-es med-et és nagyon bejött, de WZ-120-ról sokat nem tudtam.
nem is nagyon találkozni vele,121 és 113 ritka mint a fehér holló

-
Fel
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Már ezen is van tranzakciós illeték
Biztos az vitte el azt a pár tízezer kreditet.A prémium nélkülit ilyenkor ne is nézd, mert rosszul számol (ha nem lene prémiumod, akkor a prémiumossal nem kell foglalkozni). Azt szokta csinálni, hogy a "for event" részt is osztja/szorozza, holott nem kellene neki. Ami aktuálisan jár azt úgyis megkapod, úgyhogy nem kell vele foglalkozni.
300.000 2/3-a 200.000; 300.000 1,5x-e 500.000. Ennyi.
-
emre
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Mert ez itt mind olyan kibaszottul konstruktív volt.

Legalább a fele még az off szintjét sem üti meg. -
Timyyy
őstag
-
Vigneau
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
Ugyan már, ne dohogj. Máskor jobban összejön majd. Hej, én is hányszor mondtam már, hogy kész vagyok a játéktól és a csapatmunkától...

Viszont legutóbb 5 kill-nél jártam az egyik csatában és a gárda nekem terelgette az utolsó tankot, hogy top gun lehessek. Ettől meghatódtam nagyon, ilyet még nem tapasztaltam random csatában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A T30 kicsit mumus, de sz is jó tank, a T110E4 meg megint csak királyságos.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)