Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
Nanana, a Type62-ben ezer sebzés felett már lila WN8-at ad Most képzeld el mennyit ad 2,5k sebzésre. Vagy ott van a fürdőkád (S35CA, lősz hármat a 105-össel és ugyanez, lila WN8)
Nem a sok sebzés a mérvadó, hanem az adott tank átlagához mérten viszonylag sok sebzés. Legyen ez Tier 10 vagy Tier 3.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Beleszól a dologba (javíthat a helyzeten még),ha valaki prémiumfiókkal játszik,arany lövedéket használ,klánban játszik,új acc-ot nyit már nem kezdőként, stb stb. Ill. minél több csatád van,csökkentheted az élét a kezdeti bénázásoknak. Ezért nézik az ut 1-2 ezer csatát.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Valentin90
tag
A WN8 mindig az adott tankra vetítve nézi a teljesítményedet. Ha egy lassú csigával mész, aminek rossz a sebzése, páncélja, átütése (nem akarok két kézzel mutogatni az M3 Lee nevezetű csodára ) és mégis be tudsz vinni 4-5 találatot akkor azt a játék sokkal jobbnak értékeli, mintha mondjuk egy Hellcat-tel találtál 4-5t.
Nézd meg például ezt a srácot. Csak Tier 1ben nyomja szinte és mégis milyen statjai vannak! Egyszerűen azért mert a WN8 tankokra lebontva nézi a teljesítményt.
-
Angel1981
veterán
A WN8 adott tankhoz van rendelve, a szintekhez semmi köze nincs - régen linkeltek be olyan arcot, aki kizárólag BT-2-vel ment, és 2500-as WN8-a volt.
A korábbi mérőkhöz viszonyítva (EFF, WN6, WN7) pont hogy a WN8 mutatja meg a legjobban az illető képességeit - persze az sem szentírás azért, de olyan nagyot nem csalódhat az ember egy másik játékos tekintetében, pláne ha csak az utolsó 1000 csatát nézi.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Szerintem ez jó választás. Az ágyúja kiváló, vannak hátrányai is, de minden prém tanknak van.
Kellett emlegetnem ma a centurion-t. Nem tudom komolyan mondom, de valami iszonyat szop.álarcot rakott rám tegnap óta a játék. Erőltettem a játékot a batchat-el tegnap, 3/16 lett az eredmény , tulajdonképpen 1 csata volt, ahol ha jobban odafigyelek talán lehozzuk, de egymás után 5x crit nulla sebzés 5x, komolyan mondom, ja és ebből 3x artyn, egyszer ágyú, mi más, 2x meg lánctalp úgy, hogy gyakorlatilag csak a felépítménye látszott ki, a lánctalpból kb 1mm és természetesen a felépítmény közepére céloztam és lett belőle, lánctalp, crit nulla egymás után és meglépett az arty. Utána meg a WTE-re lőttem két crit nullát. Ja és persze, hogy nem csal a játék, a T95 is 2x crit nullát lőtt, a WTE-re meg egy másik arty-ra. 7 crit nulla zsinórban a csapatomnak. Komolyan mondom, szemmel láthatóan húztak lefele a lánctalpra a lövések, főleg a második nagyon bűzlött a csalás szagtól.
Egy simának tűnő győzelemből lett döntetlen. Le is rontottam a batchat WR-t 2%-al és az átlagsebzést meg 100-al. Fene vigye el, nem szabad erőltetni a játékot, ha látja az ember, hogy mocskos szemét mm és rng büntetés mellett kell játszania éppen.
Ma viszont komolyan veszem a szisztémámat, különben ordas bukták lennének zsinórban. A centivel engedtem egy harmadik kört, de csak az fv húzás miatt, azt sikerült nagy nehezen leduplázni. Obj, type mind két dupla vereség, 40% fölött nem volt a nyerési esély és ennek megfelelően is viselkedtek az agyhalottak. Azt hiszem, hogy jegelem is a játékot mára, ilyen negatív mm és RNG csalás mellett a minimálisat szabad csak menni, ezt tudom másnak is tanácsolni, aki ilyen cipőben van.
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
Centurion I 1/3 450 213 (12)
Obj. 416 0/2 1 581 1 587 (61)
Type 58 0/2 1 086 1 946 (74) -
PAWI
tag
Nekem van, bár nem megyek vele sokat. Egész jó az az ágyú, ha tier V-be rak, lehet vele osztani rendesen. Ami nagy mínusz, hogy a 0 fele konvergál az ágyúsüllyedése.De nagyon jól forog és emlékeim szerint egész jó a camoja is. Bár ez nem bizi. Szerintem tipikus TD felszerelés jó rá.
-
Kean_Sorbo
őstag
A csatajelentésnél tűnt csak fel, hogy véletlenül arra váltottam. Gondoltam először vaktában belövök egyet repesszel, aztán így alakult. A JgPz-rel mindig megszórom 3-4 repesszel ezt a sávot mielőtt jön a csapatás, de van hogy az összeset kilövöm a helyzettől függően. Az a jó benne, hogy szinte célozni sem kell, úgy osztja az 5-600-as sebzéseket.
Itt meg biztos mehetett a sírás, meg a goldnoob-ozás ezerrel a chat-ben. Még azt a szerencsétlen arty-t is azzal lőttem seggbe.(#72327) ddt500hu: Ott a fejecske. Nem akarok senkit sem megbántani, nem azért írtam. Mindenki tudja, hogy a két csata nem egyforma. Bár abban van valami, hogy azért itt lent is belehet védeni a hátunkat. Aki meg fentről lövöldöz, az alulról elég jó célpont.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Valentin90
tag
Amíg bírja a kassza...
Miért nem a SU-100Y-t vetted meg? Az legalább egy nagyon fun prémtank, ráadásul szovjet TD legénység képzésre is kiváló, mert 2 loader van benne.
Nem akarlak újabb vásárlásra rábeszélni, de ITT egy nagyon jó kis tesztet olvashatsz a Su-100Y-ról. Dicsérték is, ellentétben a SU85I-vel, amit csak mazochistáknak ajánlottak. -
vhw
addikt
Végülis nem mondom... valamiből mennie kell a WoT szervereknek is.
De tudatos vásárló előbb tán kipróbálja a tankokat teszt szerveren - szinte egymást érik, még hónapokat/éveket sem kell várni.
Vagy ha ez nem, akkor megnézi a tank paramétereit, összehasonlítja az általa már játszott normál tankok értékeivel; több-kevesebb? Jobb-rosszabb?
Tudom kompenzálni a hátrányokat/kihasználni az előnyöket?
Ha nem, akkor nem veszem meg.De mint mondtam, nem levegővel mennek a szerverek... szóval csak hajrá.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
xAttilax
őstag
ne izgulj, nekem egy halom prém tank áll a garázsba amikkel így voltam elején tetszett aztán rájöttem, hogy nem olyan frankó, vagy már nem az én stílusom
Én 3 (4) db prém tankot vennék mai fejjel: Su-122-44, FCM 50T, Type 64, (Su-100y - EZT csak a fun miatt). Nekik nincs nagyon hátrányuk az azonos Tierbeli társaikkal szemben és szerintem/nekem élvezetes is a játék velük."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Angel1981
veterán
Bocs, tényleg nem sértésből, de amikor legutóbb írtad, hogy Löwe meg SU85, már sejtettem, hogy így fogsz járni - csak be kell helyettesíteni a megfelelő dolgokat.
Ez itt H1mpi!
H1mpi nagyon szereti a World of Tankst!
Sok-sok csata után úgy gondolta, végre megérdemelne egy prémium tankot, mert hát az ugyebár aranyba kerül, és biztos nagyon király!
Felnézett a Prémshopba ahol egyszer csak felfigyelt a "XXX" prémtankra....Ha tucatszor nem írtuk le, hogy "kezdőnek ezt ne meg azt ne" akkor egyszer sem!
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Annyiban egyetértek Angyallal, hogy amennyit kérdezel (mert sokat kérdezel ami nem baj) simán megúszhattad volna ezt a szopást. Vannak jól bejáratott prémtankok minden tierben (ahol van prémtank) amit mindenki használ és van velük jó tapasztalat.
Exelsior, SU100Y, Dicker Max, E25, T34, JT 8.8, Löwe, IS6. Erre te veszel egy SU85i-t. Lemaradtam róla és valaki ajánlotta itt ezt neked?#72343) jagada: Tier 8-as csatában az összes gold lőszer felét T34-től és Löwe-től kapom. Az 50 100-am ellen nem elég a 248-as pen 297-es kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Az, hogy ki tudod fizetni és meg kell venned két külön dolog.
Egyszerűen nem akarjuk, hogy belőled is csak egy olyan account váljon, amin van 10 prémtank értékelhetetlen eredményekkel. Ilyenekből van elég.(#72347) ddt500hu: Most vett egy Löwét. Vegyen még egy T34-et is, hogy garantáltan mindenki lenézze a pályafutása elején? 6 prémtankja van már most 2700 csatával a játékban (ebből mondjuk egy a TOG).
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
Csak azon vidulunk, hogy itt többen is tanácsolták, hogy ne vásárolgass ész nélkül, amíg nem ismered ki a játékot, és nem szerzel elég tapasztalatot.
Ez kb. olyan mint amikor a szűz srác elmegy befizet S/Mariska és Marica úrnő páros műsorára.
Az élmény garantált, de nem biztos, hogy élvezni fogja. -
xAttilax
őstag
-
scyllarus
veterán
Jól írta valaki: türelmetlen vagy.Veszel mindenfélét, kipróbálod, csalódsz. Pedig csak a saját statjaidra kellene ránézned... 48% alatt vagy globál, de nézd csak:
És hozzá még a Sherman Jumbo, ami amolyan semi-heavynek tekinthető. Messziről világít, hogy neked a heavykkel megy jól. Akkor miért erőlteted a td-ket? Játssz azokkal, amikkel megy, játssz sokat, hidd el: több ezer csata után is fogsz még újat tanulni. A WN-ad megy felfelé szépen, képes vagy a fejlődésre, akkor ne blokkold ezt a folyamatot olyan járművekkel, amikkel szenvedsz. Játssz T5-7-ben sokat heavyvel. Ha már jól megy, akkor kezdj medezni vagy TD-zni. És magasabb tierbe csak akkor menj, ha már a T7-es csatában T5-tel nem káromkodsz, hogy mit csináljak a nagy dögök ellen, hanem örülsz, hogy jön a sok lőhető hp. Csak egy javaslat, nem kell megfogadni, de a te statjaid ezt támasztják alá.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
dfsz34
őstag
Ott a löwe, minek veszel másik prém tankot? Ha azzal megtanulsz játszani, többet kredit problémád nem lesz. Ha meg annyi csak a cél, hogy legénységet fejlessz, akkor jó a su, mert 50%-al több xp-t hoznak a tier5 prém tankok plusz ha bekapcsolod a gyorsított képzést még 25%-al számolhatsz.
A híres type-al is tudni kell játszani, szerintem nincs nagyon olyan prém tank, aminek ne legyen valami komolyabb gondja. Mondjuk egy T-25-t fel lehet úgy szerelni, hogy ne nagyon maradjon hibája (modulokkal, prém benya amit kitermel simán, skillek stb), meg talán pár low tier prém tank lehet ilyen, de általában valamit gyengítenek rajtuk.
Más, megvettem a T29-t az ákcióban, belement a chaffee sport legénysége (remélem nem képzik majd vissza a chaffee-ra egy újabb programhuba miatt).
Map: Steppes T29 4 410 (x3 minden nap az első csatáért) 37 557
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Acélfal, Védő, Elit lövész, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"A 90mm ágyúval, kidugtam a fejem a zászlónál a domb aljában és lőttem és lőttem és lőttem. Nulla hp-t vesztettem, 3347 sebzés 451 spot és 4 frag, 1260 alap xp, 15625eff és 6432wn8. Pattogtak az ellenfelek, mondjuk egy t-25 kilőtte a lövegemet, mondom mi van? Mindegy volt, mert olyan közel voltak, hogy meg sem javítottam A csapatom természetesen lemminget játszott a másik oldalon a szokásos heavy húsdarálóban. Pont ezért nem mentem a lemmingekkel, mert stock motorral még lassú a T29 és tudtam, hogy valakinek a zászlót is meg kell védeni a befoglalás ellen, nem érnék oda és valóban senki nem jött segíteni, mondjuk nem is volt rájuk szükségem.
Ez a tank nagyon kilóg a tierjéből, fullosan egy brutális dög, próbáltam teszten. Ászt valószínűleg csak nagyobb tier ellen lehet szerezni vele (és ott is abszolút megállja a helyét), mondjuk azt sajnáltam, hogy az ellenfél togja leragadt ott fönt, lejöhetett volna az is a zászlóhoz, akkor lehet, hogy behúzom az ászt
Replay-t nem teszek fel, mert ez egy semmi csata, fej kirak aztán lő mindenre, ami mozog.
-
Bad Pritt
félisten
Össze-vissza vásároltál, pedig többen mondták, hogy ne, szóval szerintem eddig is hanyagoltad a topikot.
Rengeteg kompetens játékost termelt ki az itteni közösség közvetve és közvetlenül is (köztük engem), de azt el kell fogadni, hogy nem fog senki megdicsérni, amiért nyakra-főre csinálsz bullshit dolgokat. A prémtankok esztelen vásárlása pedig az. Deal with it.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
scyllarus
veterán
Te nem bántottál meg senkit. Idejöttél, és eljátszottad a gazdag hülyegyereket. Hogy az vagy-e tényleg (bármelyik paraméterben), az lényegtelen: úgy viselkedtél. Teljesen érthető, ha van olyan, aki ezért kiröhög. Meg lehet sértődni, de először nem így viselkedett veled senki, mindenki segíteni próbált, tanácsokat adott. Nem fogadtad meg, és még ki is hirdetted a melléfogásaidat. Ezek után mit vártál? Szerintem még elég finoman kaptál érte.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
xAttilax
őstag
Szerintem itt mindenki korrekt volt veled, csak sokszor előbb írtál mint kéne. Nem megsértődni kell, csak ha nem is fogadod meg a tanácsunkat (35 vagy, szóval szíved joga) akkor meg ne problémázz miatta! Amúgy én írtam rád a játékba, hogy menjünk a SU-85i-vel, gondoltam segítek...
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Angel1981
veterán
Bocsáss meg, tényleg nem megbántani akartalak, bár igaz, ez talán erős volt, sejthettem volna, hogy nagy eséllyel így fog elsülni.
Nem, én is hibáztam az accom kezdetén, nem is egyet, nem is kicsit - és pont ettől akartalak megkímélni, több itteni kollégával együtt.
Alapvetően egy szimpatikus srác vagy, de tényleg vagy egy tucat olyan alkalomra emlékszem (bocs, visszakeresni azért nem fogok), amikor tanácsot kérsz, majd kapsz (legalább fél tucatszor tőlem is), elfogadod, megköszönöd, pár hétre rá meg egy screenshot, vagy hsz kapcsán egyértelműen bebizonyosodik, hogy szinte homlokegyenest másképp cselekedtél.
Többször leírtuk, hogy a prémtankok szinte mindig gyengébbek, mint a velük azonos tierű és fajtájú kifullozott járgányok, nem rambózásra valók, hanem kredittermelésre, legénység húzására - ergo igazából nincs olyan prémtank, ami "1 FT-ot sem ér", mert igazából csak "menni kell velük" és teljesítik a feladatukat.
Természetesen vannak olyan prémek, amik jobban megfelelnek a prémtankok alapkritériumainak, és vannak, amik kevésbé, sőt, 1-2-vel még fun is a játék, szerintem ezeket is felsoroltuk.Azt is mondtuk, hogy magas szintű, drága prémtankot még egy ideig ne vegyél, mert jó eséllyel csalódni fogsz, és kidobott pénznek fogod érezni - erre is írtad, hogy igazunk lehet, és köszönöd.
Ha most rászánnék 1-2 órát, vagy tucatnyi kérdés-válasz-köszönet-ellentmondás kombót tudnék belinkelni, de nem teszem, mert nem akarlak lejáratni (a videóval sem akartalak, azt hittem, viccesen fogod majd fel), másrészt szerintem a kollégák is tudják, miről beszélek.
Őszintén sajnálom, hogy így érzel, bár óvtunk ettől.
És szó sincs róla, hogy "hülyegyereknek" nézünk, 35 éves vagy (idősebb, mint én).Én sajnálnám, ha elmennél fórumról, mert szerintem egy jó ember vagy, és az fontosabb, mint jó wot játékosnak lenni.
Csak annyit mondok még egyszer, hogy hidd el, a tapasztaltabb játékosok nagy része nem véletlenül tanácsolja azt, amit. -
Valentin90
tag
Aki megnézi statjaimat illetve a tankpreferenciáimat talán kissé hitetlenkedhet abban, hogy nekem ez az első accom a játékban. Az eddig elért eredmények miatt szerintem abszolút nincs miért szégyenkeznem. Igazából tényleg két fegyver volt csak a birtokomban, aminek nagyon sokat köszönhetek fejlődésben (és abban, hogy nem nagyon nyúltam mellé a vásárlásoknál), ez pedig az "utánaolvasás" és a "türelem". Tavaly áprilisban raktam fel a játékot először, azzal, hogy "jaj, ökörködöm egy kicsit a tankokkal". Aztán tavaly ősszel történt egy nagy pálfordulás nálam és akkor döntöttem úgy, hogy "Ez a játék engem nagyon érdekel, hogyan válhatnék igazán jó játékossá?". Akkor kezdtem komolyan tankparamétereket olvasni, replayeket nézni és twitch csatornákat nézni.
Wot infon, wotwiki-n sok esetben nagyon szépen le vannak írva az egyes tankok paraméterei (és itt a fórumon is szépen pörögnek a dolgok, hogy melyik tankot mennyire éri megvenni). Ha ezeket átnézed és végiggondolod a dolgokat akkor 90%ban nem fog nagy meglepetés érni téged a játékban. Szóval, türelem és utánanézés, ha a jövőben fogsz még prémtankot vásárolni.
-
Valentin90
tag
Kitartást! Nem szabad feladni! A tesztszerver pedig valóban segít. Csak arra készülj, ha mondjuk kipróbálod a T34et akkor csak T10es meccseket fogsz vele látni, mert ott szinte mindenki csak azokkal megy...full gold lőszerrel
(#72374) ddt500hu: Nem, Valentin___Zarandy a nickname-em a játékban.
(#72375) Diarmand: Persze nem veszem annak. Tudod, hogy van ez, ha egyszer jó egy tank, akkor miért ne mennék azzal? Mondjuk tény, hogy nagyon szívem csücskei voltak ezek a tankok és ki is élveztem a helyzetet velük, amíg lehetett: T18, Matilda, Hellcat (nerf előtt), T67, a régi KV-1S és még felsorolhatnék pár tankot.
-
jano_77
nagyúr
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest