- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz h1mpi #248314 üzenetére
Az elhangzottakon kívül, T34-85 kezdőbarát talán, de a svéd medekből is lehet tanulni. Nagyon jó az ágyú, 0 páncél. TD tanulásra a két amerikás ág párhuzamosan jó lehet szerintem.
Első 10-esnek a 60TP-t csak ajánlani tudom. A lengyel heavy ágon nincsen rossz tank, és amennyire egy HT lehet, hülyebiztosak.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Gubu0101
veterán
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #248284 üzenetére
Kezdőknek még mindig a ruszki ágak ajánlhatóak. Ha "taktikusabban" szeret játszani, lesipuskázni, akkor az orosz TD vonal, ahol választhatja majd a brutál páncélozott V4-t vagy a klasszkus td obj268 vonalat. Ha akciódúsabb játékot szeret, akkor kv1-ig elmenni és után lehet ágat választani. Sőt ott a kv2, ami ajánlott fun tank és abból át lehet térni a TD-ket kipróbálni.
Kezdőbarát még nagyon az amcsi nehéz ág, kb tier7-ig, utána viszont véleményes, mert sokan nem szeretik a t32-től felfele. A német tankok meg direkte nehezebben játszható, bár a tigris szerintem nagy vonzerő kipróbálni.
Szerintem az összes többi ág olyan, hogy inkább bünteti a kezdőket.
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #248305 üzenetére
Én a weboldalra mentem, "Ünnepi hadművelet" menü pontban találtam.
Játékon belül nem dobot fel semmilyen üzenetet, max. napokkal ezelőtt a -80% ajánlatot nagy dobozokra de akkor nem láttam 4 dobozt közte.Derron
Igen, 2 acc amit oda is írtam.
EU1 és volt RU fiókom amit áthoztam EU3. -
kisharsany
tag
-
Gubu0101
veterán
válasz h1mpi #248255 üzenetére
Bétában IS-7-ig jutottam,mikor jött a nullázás és ott/ezen az ágon tanultam meg, kb ennyi idő kell "ráérezni".De javarészt az első klánba ahova beléptem,ott mentünk sokat gyakorlópályákon.Ha még lehet így menni gyakorlóba,akkor vidd be magaddal és tanítsad ott,milyen szögben álljon be stb Pár 1v1 csatát lenyomtok és majd ráérez.Persze ha megoldható és van külön gépe.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #248250 üzenetére
Szerintem max T5, úgy max T7-et lát, nem lesz tele T8 farmoló/funoló prémekkel.
Valentine kis tierben tök muri, asszem relatíve jól páncelozott. Ruszki T-28 bálna, de papír med jó ágyúval, szintén ajánlott. Matilda lassú, de legalább van egy kis páncél, meggymagköpködő.
Torony nélküli TD-k közül a németek és az angolok T5-ig.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Gubu0101
veterán
válasz h1mpi #248223 üzenetére
Tegnap en is mentem jo par kort a masik accomal,nem adta a ladakat,hiaba futottam jo kort.Ma meg elso csata utan kuldte is,hogy kedvezmenyesen vehetek ladat,pedig gyalazatos kort mentem
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #248138 üzenetére
Karácsonyi etap szerintem a legjobb időzítés a kezdéshez a rengeteg potya cucc végett.
Jó meghívó kód és sok szabadidővel hogy az ingyen prém fiókot leginkább ki lehessen használni.
Érdemes az összes kampány küldetést bekapcsolni.
Végig menni a "kiképző" feladatokon, be lehet húzni pár jóságot.
Ha lehetséges klánba kerülni a boosterek véget. -
aktív tag
válasz h1mpi #248138 üzenetére
Megerősítem, nem egy leányálom.
Nekem van egy kis accountom, pár éve csináltam és semmit se költök rá. Most tartok a Tigris II-nél, az eleje elég meredek volt “noob” legénységgel, meg fogyócikkek, felszerelés nélkül.
Nem irigylem azokat, akik mondjuk resetet kértek, ugye ott úszik minden jó legénység is, köszönöm, de nem vállalnám be. -
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #248134 üzenetére
megnéztem neked, még bent volt a könyvjelzőmben, innen vettem ki egyszer cimbinek:
https://earlygame.com/codes/all-active-world-of-tanks-codes-get-exclusive-wot-rewards
van egy kazal, de elég kesze-kusza az oldal, középen keresd decemberi wot invite kódok, a pewdiepie kód egész korrektnek néz ki, ha még aktívja meg ne felejtsd el a toborzóba is behívni, még mielőtt nekifut egy csatának is vagy várhat 30 napot, amíg nem lép be Bár már moderáltan adják a cuccokat ott, de még mindig sok jóságot ki lehet venni belőle
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #248105 üzenetére
Szoktak osztogatni olyan kódot amit új acc kreáláskor kell beváltani.
Nem tudom ez működik-e,de múltkor reklámozta valaki.
Elvileg új acc kreálásnál kell használni.
HANDOFBLOOD
Ha nem megy bocsi,én is cseten láttam.
Jut eszembe ez is meghívókód vagy mi.
WOTGURU.
Ha jól emlékszem az egyik T34-et a másik T14-et ad.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #248087 üzenetére
Az ingyen tankokról jutott eszembe,én játszom WoT mellett néha WoWs-al és WoWp-vel is utóbbival nagyon ritkán ha lehet napi 500 aranyat szerezni olyankor.
Mert ugye a WoT-al közös az arany és az xp.
De most a karácsonyi eventen játszom legalább napi 5-6 csatát hajós játékkal,a napi küldikkel lehet pici ládákat kapni,néha nagyot is.Ma lett meg a harmadik napi küldiből nyitott prém hajóm,T8-T7-T7.Plusz a konténerekből nyitott egyéb dolgokból vettem egy T10-est akciósan,mert kaptunk 25%-os kupont is.
WoT-hoz képest iszonyú bőkezű a WG WoWs-ban az idén.
[kép][ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz h1mpi #248068 üzenetére
Kpz07-el egy gond van, hogy 200-at sebez és sokszor kell vele kinézni. a mostani meta-ban szerintem azok a tankok érvényesülnek jobban, amivel kevesebbet kell kinézni, de legalább 400-at sebez és van némi páncél a tornyon. Skill4ltu most nyomja vele twitch-en.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Gubu0101
veterán
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #247701 üzenetére
Nyilván, ha jó játék a cél vele akkor mihez nem. De egy bot is meg tudja nyomni a W-t majd egyet belédverni, T8-ban leszaggatja a 2/3 hp-dat, miközben esze annyi mint egy kakaós bögrének.
Szerencsére sosem voltam oda a heavykért, T-34-2-ben ülve találkoztam vele, mondjuk sok köszönet nem volt benne.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #247699 üzenetére
Faca, kicsit átnéztem a száraz statokat, hát bőven elég lett volna egy 185 körüli alap, meg 220-as gold (HEAT) átütés meg egy 550-600-as alfa, mert ez így elég fail.
Mondjuk nagyon nem találkozok vele, de megértem hogy borítja a T8-at...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
aktív tag
-
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #247543 üzenetére
Nekem a Type63 eddig egy sima átlagos tank, semmi extra.....örültem, ha 2K tudtam sebezni vele. Mondjuk az is igaz, hogy ez lehetséges, hogy az én hibám, mert láttam már játékost, aki 4K sebzett - de hogy hogyan elképzelni nem tudom.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz h1mpi #247432 üzenetére
CS-t ne keverjük ide, mert van marketje, azt később eladhatja és akár még profitja is származhat belőle. Itt nem tudsz ilyet csinálni, maximum az accountodat eladni, ami egyrészt illegális, másrészt akkor se hozza vissza a ráköltött összeget gondolom. Tudom hogy a full WoT-osoknak fura ez, hogy egy játékban nem csak költeni lehet, de még szabadon adhatod-veheted is a szellemi javakat, napvégén akár ki is hozhatod és kenyeret is vehetsz belőle...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
őstag
válasz h1mpi #247393 üzenetére
Már a másfél éves fiam születése előtt is egy évvel alig játszottam WOT-tal, pedig előtte nagyon függő voltam, mostanában talán két havonta egy meccs. Ránéztem ma én is az árakra és
Ennyi pénzből egy rakás mikrokontrollert vehetek szenzorokkal, az sokkkal jobb buli.Semper fi!
-
aktív tag
-
korren
aktív tag
válasz h1mpi #247325 üzenetére
Intel CPU-t nem zavarja a 4 db RAM modul, sőt, vannak játékok, ahol akár pár FPS-t is hoz a 2 modullulal szemben.
Persze az kell hozzá, hogy ugyanaz az időzítés, de leginkább 4x4-es kit legyen.
1., 2. gen. Ryzenek valóban prüszkölnek tőle, én is szívtam nemrég 2700X-el emiatt, ott 2 db modul és pont.
-I like the misery. -I like this world!
-
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #247292 üzenetére
e25 mint useless.
azért ez erős, még mindig rohadt jó, kis rohadék, utálom ha ellenem van.
van sok useless tank szerintem is, de inkább én nem tudok azokkal játszani effektíven.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kisharsany
tag
válasz h1mpi #247191 üzenetére
Nekem van 11 tokenem úgy, hogy szereztem csatából 2-őt (ebből az első nem nyitotta meg a tokenboltot amikor megkaptam, szerintem elveszett), 5-öt twitchről és a maradék 4 vagy 5 nem tudom honnan van. Egy skin 15 token és jövő csütörtökön lejár a bolt. Szerintem ilyen tempóban nem sok mindent fogok tudni kivenni, pedig elvileg twitchről mindent beszedtem amit lehetett.
-
Plata
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #247113 üzenetére
"pure skillt nézzük, akkor QB az utolsók között van"
és most ez a mondat gazdájának szólt.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
joergie
őstag
válasz h1mpi #247108 üzenetére
Eh.
Most rakta ki QB discorcdra ezt:
Hi @everyone it's great to be back after 9 days off streaming! I'm now back FULL TIME so see you on Twitch!
Also if you haven't played World of Tanks in 30 days you can instantly get me as a commander for free use code: 7Y0EQUICKYBABY23 or use links to redeem! EU https://eu.wargaming.net/shop/redeem/?bonus_mode=7Y0EQUICKYBABY23
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #246986 üzenetére
én elhiszem, nem rosszból írtam. én is dolgozok eleget, csak csesznek megfizetni.
bár még mindig jobban keresek mint a borsodi átlag...amíg tudok néha költeni wot-ra addig nagy gond nincs. amióta kijött a játék vagy 200-300k-t elvertem én is rá szerintem. de nem érzem kidobott pénznek.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #246971 üzenetére
én játszogatok a herowars-al, még a cc-k ajánlására kezdtem, meg mert vonatozás közben lehet vele játszani. elég primitív, karakterfejlesztős és főleg PvP harcok vannak benne, viszont addiktív. Na, ott az arany ligás céhekben jellemzően havi 100 dodót elköltenek arra játékra, de vannak akik havi több ezret! nem túlzás ez, néztem eladó accokat még amikor kezdtem és voltak olyan hirdetések, hogy hát elköltött a játékra 65e dodót és 10e dodóért már hajlandó lenne eladni
Én is azt hittem, hogy a WoT drága játék és mondhatni nem is olcsó, de hogy milyen rohadt lehúzós, mocsok drága játékok vannak, elképesztő ez valahol.
Beszélgettem egy sráccal erről a herowars serveren és mondta, hogy ismer valakit, aki egy gacha játékban, egy karakterért kifizetett 100e dodót, 35 millió forintot szóval még annál is van drágább.
Igaz már nem költök a WoT-ra, mert megvan minden, ami nekem kell, semmi nem kell, csak pár karácsonyi ládát veszek majd én is. Korábban egy méregdrága játéknak tartottam a WoT-ot, de most már úgy vagyok vele, hogy nem is drága ez a játék. Én is kicsit hülye voltam, rálocsoltam 80-100e-t a herowars-ra és a döbbenet az, hogy szinte semmit nem kaptam a pénzemért. szó szerint néhány karaktert tudtam kicsit feljebb fejleszteni, de mások ennek a sokszorosát elköltik a játékra és levernek a francba folyamatosan. Abszolút P2W az a játék, aki többet költ, nyer és nem hinné el az ember, hogy csak 1 szerveren, ahol én vagyok van legalább 100! olyan barom, aki felfoghatatlan összegeket elköltenek. Olyan gyorsan fejlődnek hozzám képest, csak nézek és mondom 5 hónap alatt, havi 20e-t rálocsoltam, de egyrészt nagyon keveset kaptam a pénzemért, másrészt meg mások sokkal többet költöttek és levernek, bármit is csinálok.
Azért a WoT-ban 80-100e-ből nagyon sok tartalmat lehet venni. Több prémtankot vagy rengeteg karácsonyi ládát és a másik dolog, hogy ezekkel sokáig lehet játszani.
viktoár: nekem most is működik, aslain pack van telepítva és visszarakja a legénységet automatikusan, amikor tankot váltok
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #246940 üzenetére
Azért a bz176 gonosz egy tank és egyáltalán nem papír. A gyenge pontokat meg persze el lehet lőni, de kevés játékos játszik olyan nyugodtan, hogy amikor egy bz céloz rá, hogy akkor ő vígan lője a gyenge pontot. Mert ugye a játékban levő ágyúk nagyon kis része használható normálisan kapáslövésekre vagy célzás nélkül is jó találati aránnyal. Illetve akkor még az RNG is veled kell legyen.
A sebzés átlag egy másik kérdés, de az elrettentő erő elég magas. Ahogy pl tier6-7 csatákban a kv2 lövésébe se szívesen néz bele senki.
Más. Megnyertem egy steel hunter csatát, 5-ös szintű arlequinnel a két megmaradt ellenfél aprították egymást. beraktam közéjük a gömböt és 2 lövés maradt az egyiken. Szerintem, akiknek nem tetszik ez a mód, azok csak nem vették a fáradtságot, hogy megismerjék. Jó a koncepció, fejleszteni kell a tankot, ahol eleve vannak kombináció és utána meg az 1:1 csaták, ahol a tank tulajdonságait kell a lehető legjobban kihasználni. Győzni mondjuk nem szoktam gyakran, de top 5-8 azért a csaták nagy részében megvan. -
Viktoár
addikt
válasz h1mpi #246933 üzenetére
Azért nem ugyanaz az 1X 800 vagy 3X 300 mert lövésváltásnál nem mindegy mekkorát kapsz cserébe. Hiába tudnál hármat lőni ha visszabújik a sarkon vagy visszagurul a domb mögé. A másik hogy nem sok tank yolózik rád amikor van 750 hp-d főleg tier8-ban. Az aránytalanul nagy alfa sokkal nagyobb előnyt ad mint amennyit hátrányt a vele járó töltésidő. Ha van melletted 1 vagy 2 tank egy egész oldalt le tudsz tartani amíg a másikat áttolják mert senki nem akarja a hp-ja felét beáldozni a támadásért. A páncél meg hát.... az is erősen kérdéses hogy miért kellett hulldown tankot csinálni belőle. Egy szó mint száz, kilóg a sorból...
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz h1mpi #246914 üzenetére
Én ugyanígy jártam csak T30-al.
Gondolom a WG is rájött hogy a BZ nem tier 8-as tank de már nem mernek hozzányúlni. Az lesz szép amikor bekerül a shop-ba. (Mert lássuk be, pénzért mindent is leszarnak a wg-s fiúk) Milyen jó lesz tier 8-ba játszani és farmolni a kreditet a többi tankkal. Az is lehet hogy majd akkor kerül be amikor már nem lesz olyan hatékony mert mindenki 50-el fog szaladgálni 250-es alap átütéssel.
Baltazár123 A komponenseket azért találta ki a WG hogy az olyan játékmódokat amit még streamen sem néz az ember nemhogy játsszon vele legyen mivel "népszerűsíteni". Hányan játszanának acélvadászt meg gyogyós marsos eventet, stb... ha nem lenne a jutalmak között komponens? Én biztos nem.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #246914 üzenetére
okés, a szétszerelés valóban egy opció, mert komponenseket nem ad a wg, de fejlesztett cuccot magát gyakrabban ad. 1-es szinten ezek használhatatlanok, legalább 2-es, de inkább 3-as lenne a jó. Már kettes szinten is használható, de azért a hármas szint az, amikor azt mondja az ember, hogy "no brainer" a használatuk sok tankon.
A szétszerelés viszont csak 100 komponenst ad, amivel messzire nem lehet jutni, mert 400 + 2000 kéne belőle a kettes és hármas szintig. Ha sikerül végig tolnom a stell huntert és tényleg csak 100 hiányzik a végén, akkor egypár felszerelést szétkapok.
tween: kettes, de inkább hármas szinten igencsak hatékonyak ezek. Ha neked van 4700 komponensed, akkor kb szétkaptál mindent, amit adtak. Egyébként vicces, mert még ez se lenne elég, hogy 2 darab felszerelést kifullozzál hármas szintűre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Lightyear - befektetési app
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest