Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #18270 üzenetére
A másik tier 9esből..
(#18272) Djuree
Most látom csak az aláírásod a Family Guy Star Wars részéből van...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #18275 üzenetére
Az ágyúra gondoltam, mint Tier 9..
(#18276) myckey Hát nem cukcsi, mind a 40 kilójával?
Szerintem a Super Pircing is lesz ilyen ratyi nerf után...[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Fel
addikt
válasz Bingisz #18270 üzenetére
Igen.
---------------------------------------------------
Hozzányúltak a Szerviz ablakhoz, de nem kellett volna. Eddig nem volt vele semmi bajom, de most kissé idegesítő a lőszerek kiosztása. Állandóan visszaugrik az alap mennyiségekre, ha valami egyebet állítgatok. Föntről lefelé szoktam haladni. Bepipálom a javítást, auto feltöltést, kiosztom a lőszert, átállítom a gold-kredit izét, majd fogyócikkek. Na ez itt most már nem megy...
-
04ahgy
nagyúr
válasz Bingisz #18321 üzenetére
Jaaa, már értem, tehát nem a lövedék-karakterisztika, hanem az autoloader karakterisztika kerül módosításra.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
scyllarus
veterán
válasz Bingisz #18627 üzenetére
Abszolút egyetértek! Már régóta nézegettem, hogy miért nincs rá a KV-1 ágyújánál jobb, de nem a 122-es, mert akkor nagyon jó lenne. (Én a T-34-85 top lövegét vizionáltam rá). Akkor tuti bérlete lesz a garázsban.
Egyébként, ha délután ráérek nézni a streamet, nekem is lesz átadó Locust kódom. Ami egyébként nagyon jó kis tank, elsőre 50%-os srácokkal is remek volt, pedig nem kedvelem a lightokat. Ha meglesz a kód, szólok.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Kakumix
senior tag
válasz Bingisz #18708 üzenetére
Ja, az angolon ez volt a kérdés, amit írtam és az egyik moderátor írta, hogy a helyes válasz a 42 volt.
Ha a 7,5mm volt a korrekt válasz és azt is fogadták el, akkor kénytelen leszek beletörődni, hogy vannak nálam gyorsabbak isszerk: Viszont most a default válaszom "Hauptmann Grillenberg" lesz
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Fel
addikt
válasz Bingisz #19094 üzenetére
A maiban is van egy-két jó: [link]
--------------------------------------------------
Végre láttam a teszten a 4 új mapból 2-t!! Komarin és Swamp. Nem tűnik rossznak egyik sem.
Azt viszont még továbbra sem értem, hogy miért nyakra-főre csak az assault és encounter mapokat dobálja (holott továbbra is ki van kapcsolva)... 10-ből 8 csata tutira a fenti kettő. -
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #19518 üzenetére
Őőőőőő.....talán azért mert a 100mm-t könnyebben átlövik, mint a 122mm-t, és így könnyebben lesebzik a motort?
Egyébként bírom az ilyeneket! Ha 100mm a történelmi vastagság, miért nem annyira csinálták kezdetekben?
Mielőtt elkezdődne a kórus, hogy "ez nem szimulátor"!
Igen, tudom, hogy nem az, de az ilyen adatokban igenis illene történelem hűnek lenniük, a balanszolást meg a "fiktívebb" dolgokkal megoldaniuk, mint pl. HP, célzásidő, pontosság, stb.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #19521 üzenetére
Ha ez így van, akkor megeszem a kalapom!
Mert ugye eddig nem jutottak hozzá semmiféle eredeti, mára a titkosítás alól feloldott német tervrajzhoz, ugye?Mindegy!
A tanulság számomra egyre világosabb; kerülni fogom a nagyon népszerű tankokat, főleg magas tierben, mert azokat folyamatosan b*szogatják!
Az sem baj, ha kicsit UP, csak hagyják békén! -
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #19600 üzenetére
Na neeee...
Ez komoly..
A pi.. ba.. Ez már tuti?
Ja, látom az orosz honlapon, tényleg ez lesz...[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
válasz Bingisz #19641 üzenetére
Jo persze tudom hogy nem mindent goldal kell löni,de már be volt töltve és nem akartam 16 mp et ujra várni.3 skilles emberek vannak benne tehát nem is lö olyan pontatlanul közelre.Középen lötem meg az oldalát.Még a nyoma is megmaradt,csak nem volt idöm screenshotot csinálni.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
xtmod
senior tag
válasz Bingisz #19660 üzenetére
ja, ezt mondom én is. mindenesetre szépen visszavettek a gold hatékonyságából, de legalább drágább. ahogy a t14-esem se ér egy kalap sz....t sem ahhoz képest, amilyen akkor volt amikor megvettem. a kv1-s se hoz már annyit, mert gyengítettek rajta, így viszont már drága 1-1 lövés, és még sorolhatnám. még szerencse, hogy ennek tetejébe szívat a játék, és nagyrészt a gyengébbik csapatba kerülök a tankjaimmal, lehetőleg min. 2 osztállyal nagyobbak közé, és az "ingyenes játékban sűrűn vehetem a prémet, hogy valamit nyerjek is.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz Bingisz #19840 üzenetére
Ma volt egy seggfej a csapatomban (ez nem olyan meglepő, tudom), pár szitkozódás után ő maradt alul, bosszúból meglőtt... mondtam neki, h hagyja abba. persze viszonoztam, de végül kilőtt, mert kevesebb életem is volt, meg hát ugye pont csatában voltunk, máshonnan is lőttek... A lényeg az, h tőlem levont 3400 kreditet, kompenzálást meg nem kaptam... Az milyen?
-
Fel
addikt
válasz Bingisz #19840 üzenetére
Nagyon helyes!
Pár napja volt egy esett, hogy sikerült kifognunk egy nyomoronc hármas platoont, tier 9 csatában. AMX 12t hozott magával két Pz I. C-t... Azzal szórakoztak a kezdés után, hogy lövöldözgették egymást, meg akit sikerült... Az egyik Pz I kilőtte a másikat, majd azt a 12t, aki ezután stílusosan vízbe ugrott... GG!! Ezért megérte. De legalább elszarták másik 12 ember játékát (Mert ilyenkor ugye -3-as handicap + mindenki velük foglalkozik), és tenni meg nem sok mindent lehetett ellenük. Report? Hagyjuk már.. Akkor már ez az auto TK, ban jobb lesz.
Švejk #19828: Lehet meglepő, de a legegyszerűbben a játékban találhattad volna meg ezeket.. Option, settings, controlls stb... és ott a felugró help, amit az 'F1' varázsol elő.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Bingisz #20023 üzenetére
Kajak ekkora nyomorékok kapnak?
Engem meg már 7 klánba hívtak lehet simán lenne már Obj 907-em is..
csak ha tudnék folyékonyan oroszul..
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #20136 üzenetére
"T-62 nem fog bekerülni a WoT-ba. SerB nem akarja hogy megjelenjenek a huzagolatlan csövű ágyúk. (SerB azt mondja a jelenlegi "túl kicsi a páncélzat jelentősége" sírás enyhe lenne ahhoz képest amit okozna mivel az ilyen lövegeknek 400mm+ átütése is van)"
Mert ugye nincs rá ellenszer, mi?
Rétegelt / üreges / acél-kerámia-urán páncélzat, reaktív páncélzat, stb! -
PR0JECTNR56
addikt
válasz Bingisz #20136 üzenetére
- SerB azt mondja az E-75-nek történelmileg nem volt 120mm-es oldal páncélja se 128mm-es lövege, 80mm-es oldalpáncélja volt. Nem a KT tovább fejlesztése volt, hanem a gyártás egyszerűsítése. Jelenleg a játékon belül történelmileg nem pontos és ha találnak helyette valami mást lehet meggondolnak egy cserét.
- A Panther II utolsó variánsának állítólag 120mm vastag alsó front páncélt terveztek. SerB utána néz.Itt már nagyon kacagtam ezen az emberen.
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #20245 üzenetére
Win Rate: 51.77% 58.62% (+0.02%) 55.07% (+0.02%) 52.09% (+0.02%) 53.57% (+0.17%)
Average damage: 1,054 1,182 (+0.3) 1,108 (+0.4) 1,183 (+7.0) 1,319 (+24.6)
Average experience: 588 782 (+0.5) 709 (+0.8) 704 (+6.2) 720 (+12.3)
Maximum experience: 2,676
Avg. base capture: 1.44 1.90 (+0.00) 1.90 (+0.00) 1.11 (-0.02) 1.26 (-0.02)
Avg. base defense: 1.75 6.76 (+0.01) 1.78 (+0.00) 2.49 (+0.04) 2.36 (+0.06)
Average kills: 1.07 1.21 (+0.00) 0.96 (-0.00) 1.32 (+0.01) 1.31 (+0.02)
Battles survived: 47.39% 62.07% (+0.04%) 55.07% (+0.05%) 52.28% (+0.26%)
Kills to deaths: 2.03 3.18 (+0.00) 2.13 (+0.00) 2.77 (+0.04) 2.81 (+0.06)
Average tier: 6.53 6.72 (+0.00) 6.62 (+0.00) 6.42 (-0.01) 6.86 (+0.03)Én ezt akárhogyan nézem az annyi, persze az utóbbi időszakot nézem, aminek értelme is van.
De részemről ennyi, nem nyitok arról vitát, hogy másnak mekkora statja van, nem érdekel. Én tudom, hogy megtanultam vigyázni a hp-ra, ami vissza is köszön sebzésben. -
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #20253 üzenetére
Hagyjuk, fáraszt a kötekedésed és kezd izzadságszagú is lenni.
Mutasd be, hogy milyen átlagokat mész és milyen bevételeket termelsz a prémium tankokkal, aztán felőlem arra a prémium tankra beszéled rá a szerencsétlent meg olyan elvárásokat adsz nekik, amit csak akarsz. Téged fognak szidni, nem engem, hogy miért nincs nekik 60k tiszta bevételük átlagban, pedig azt mondták nekik a fórumban, hogy megindul a krediteső úgy, hogy számolni se bírják
-
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #20332 üzenetére
Köszi szépen, ezt én is ismerem, de ennél "mélyebb" infó kell!
Konkrétan:
Az AT 8-hoz vettem egy rakás prémlőszert, amikor bő egy hónappal ezelőtt akciós volt.
Azt szeretném megtudni, hogy ezek a lőszerek mennek-e pl. a Black Prince top és a TOG II ágyújába, mert a karakterisztikájuk ugyanaz; sebzés: 150, átütés: 171/239AT 8 top ágyúja: OQF 17-pdr AT Gun MK. VII
TOG II / Black Prince top ágyúja: OQF 17-pdr Gun Mk. VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest