Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
És a díszek segítségével sikerült elérni a VIII-as ünnepi szintet, azaz 3 hóangyal is a garázsban van már. Így néz ki jelenleg a garázsom:

szerk: a hóangyaloknál félre értelmeztem volna, hogy hiába lesz meg mind a 4, egy nap csak egyel tudunk "beszélgetni" és ajándékot kapni!? Azt hittem mindegyikkel naponta egyet.
-
zozyk
addikt
-
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Bakker ... az első gondolatom ugyan az volt , mint Neked . A tavalyi sokkal magával ragadóbb volt , mint a pár nap múlva megjelenő . Így , első látásra ....
A második gondolatom is ugyan az ..... kezdem sajnálni a pénzt a ládákra . Tavaly egy percig sem sajnáltam a ládákra "kidobott" pénzt . Most meg - látva a felhozatalt - már sajnálom érte a pénzt .... Nem jól indul a dolog a wg oldaláról nézve , ami az én account-omat illeti . Persze ... nem fognak belerokkanni . Ismételten dőlni fog a pénz . 400-500 euróval több vagy kevesebb , nem számít .
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Én mondtam, hogy közepesen hülye ellenfelek is kellenek ahhoz, hogy némelyik küldetést megcsináld.

Azért egy-két lila vagy kék statos játékos simán megesz engem, bármikor. Néha mákom van azért, de többnyire Én vagyok a kuki rosszabbik oldalán. Nekem ezért extrém kihívás ez az Obj.260 meg a Chimera, hát még a 279e...oda sosem jutok el szerintem
Most éppen a sebezz 5000-et és legyen 3 kritikus találat is küldit nyomom, az Obj 263-al már egész közel vagyok hozzá és még csak a kisebbik ágyú van rajta. Tetszik az a tankvadász. Nekem ilyen hülyebiztos tankok kellenek
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Lehetne kedvezőbb de régóta így van, ha írnánk hogy tegyenek valamit, sem hiszek a változtatásban.
Nem igazán FL-tam de állítólag ott kedvezőbb a vesztes csapat top 5 értékelése, max. azt tudnám elképzelni mint változás.Amúgy ti jó játékosok vagytok és ott a prém fiók, kiosztható 5x xp és rakat személyes boost.
Nem hiszem hogy az a pár vesztes csatában szerzett kevesebb xp ennyire égetően fontos lenne. Én szimplán azért kapom fel a vizet ha egy jobb kör vereség lesz (xp és kredit csak másodlagos) mert tudom hogy vért izzadtam (pl. +2 tierben) de mégis képtelen a csapat egy már nyert mecset elbukni. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nyilván bosszantó hogy játszod a játékod amíg a többiek várják a csodát de tudjuk hogy az ritkán jön magától de le van írva mire mennyi xp és kredit jár.
Győzelem esetén 1,5-szeres xp szorzó, bla bla bla.
Ahogy a wg-t ismerjük ez nem is váltózik a jövőben mert nagyobb bajok is vannak ennél a játékban.Imént nekem szépen számolt de nem tudom mire és mennyit mert nem magoltam be a táblázatot.

-
válasz
jano_77
üzenetére
Ha ennyire rossz arty-val játszani, miért kellett korlátozni a számukat először 5-re majd most már 3-ra oldalanként? Miért még mindig a leggyűlöltebb tankosztály? Miért kell mégis sokat/többet várni arty-val, hogy csatába kerülj? Miért játszanak még mindig rengetegen velük? Miért van gyakran, hogy több arty vár a sorban, hogy csatába kerüljön, mint bármelyik másik tankosztály? Miért módosították már többször az MM-et miattuk?
ui.: persze a kérdések egy részére legalább részben válasz az, hogy korlátozva van a számuk egy csatában, de ez csak részben válasz -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Picsogsz te mas miatt itt eppen eleget.
Egyebkent szerintem sem kell esz hozzajuk, foleg ahogy Kchryss is irta, KOZEPES szinten jatszva. En is amikor kuldeteseztem es keves volt az idom vacsora kozben toltam, eleg egy kez is hozza.
Az arty osztaly sosem fog kikerulni a jatekbol mivel akkor megbomlana a ko-papir-ollo elve. Az arty az az osztaly amivel a gyengebb kepessegu jatekosok is tudnak ervenyesulni, keves palyaismeret kell hozza, a gyenge pontokat egyaltalan nem kell tudni, HP-t nem kockaztatnak a fronton.
En voltam talan az egyik legnagyobb arty-hater aki hangot is adott ennek a forumokon, en ketszer hagytam abba a jatekot a (szerintetek nem letezo) xvm/arty fokusz miatt. Egyszeruen szamomra erthetetlen volt, hogy valakinek az adja a jatekelmenyt, hogy a sarokbol raszarik egy 500-1000-eset egy jatekos fejere aki a fronton van, spottol, pattint, sebez.
Az arty rebalance utan mar nem igazan erdekelnek, sajnalom inkabb azokat akik csak azzal az osztallyal boldogulnak. Talan annyit tennek, hogy a szamukat maximum kettore korlatoznam csatankent.
Sot, igazabol ki merem jelenteni, hogy a kabitas + megnovelt pontossag miatt egy jo jatekos jobban ervenyesul artyval a jelenlegi mechanikajukkal mint a nagy rebalansz elott.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Letojom milyen artyval játszani, nem arról ment a diskurzus, hogy milyen a játék vele hanem, hogy milyen ellene. Ne keverd a két dolgot, mert tök másról szól.
Az a poén, hogy én nem is számítok itt nagy arty haternek, tudok velük élni. Csak az húz fel néha hogy egyesek hogy beállnak védeni azt a tankosztályt amit statisztikailag bizonyítottan messze a legtöbben utálnak és hogy próbáljátok beállítani, hogy mennyire jót tesz a játéknak az artyk jelenléte.
Komolyan néha olyan elszántsággal tudjátok védni a védhetetlent, hogy még én érzem magam hülyének, hogy nem élvezem amikor mondjuk prokhorovkán heavyvel mászkálok miközben a pálya végéből 3-an potyogtatnak a fejemre.
A közepes szintű artyzáshoz meg tényleg nem kell ész. Kajálás közben, a kezdőbázisról nem mozdulva csak az egyik kezedet használva, csak az egérhez nyúlva lehet menni vele jó köröket. Mondj még egy bármilyen tankot amivel ezt meg lehet csinálni.
-
popey37
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
hát azért ezzel vitatkoznék kicsit: a skorpió G nálam mostanában kizárólag tier 10-ben játszik. az esetek 95%-ban ezt még megfejeli 3 arty, amiből kettő legalább tizes.
ez még nem lenne baj, de tudok legalább 50 olyan replayt mutatni ahol mindhárom arty folyamatosan engem lőtt, mig ki nem szedtek. pont az én 1050 hp-m hiányzott nekik, amikor ott volt a sok superheavy.
tuti van valami olyan mod ami segiti az artykat. ha én tolom artyval a max sebzésem 350 tier 8-al. ha én kapom az áldást tanktól függetlenül a minimumsebzése az artynak 600, még akkor is ha csak mellém lő.
a harmadik dolog meg az, hogy 450 hp-s artyt nem tudok egy lövéssel kiszedni, sokszor van olyan, hogy 3 lövés kell, de a másodikra már betől ő is és persze jön a 800 hp-s lövés.
a skorpió G-t egyébbként amióta bejött a játékba, legalább kétszer nerfelték bejelentés nélkül.
az ágyúja pontatlan, nem üt át szinte semmit, a sebessége csőkkent, a talajellenállása meg nőtt. egy éve nem volt ritka az 5k sebzés, ma meg már 1500-nak is örülök. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Jano, Te nagy Standard B-s vagy. Városban mit lehet kezdeni vele?
Előbb mentem egy kört vele Ruinberg-en, 8-ból 3 átütésem volt (nem használok goldot ennél sem, bár lehet kellene..), de egyébként behúzott farokkal járkáltam egyik helyről a másikra és próbáltam erőlködni valamit.
Korábban sem kedveltem, mostanában megint előszedtem, kicsit jobb a helyzet így kimaxolva, de szerintem amint megvan a progo65-ös azonnal cserélem, nem élem vele a játékot..bár a nagytesó sem jobb tudtommal azt is minden átüti.
-
peterson79
őstag
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Jó reggelt.
3-szor próbáltam belépni tegnap, mindannyiszor kifagyott a játék, úgyhogy végül csökkentett módban léptem be és kaptam meg az ajándékokat, jó sok mindent, de arra már nem tudtam figyelni, hogy Super Hell Cat-et kaptam-e. Beta tester vagyok, így elvileg kaptam...nem?
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Karcsú? Emlékszel még arra, amikor egy leárazásra is hónapokig kellett várni...?
Tessék örülni, hogy belépünk a játékba, és kapunk egy rakat jóságot. Be positive! 
kredit vs. prémuim
Előbbinek én is jobban örültem volna, így muszáj leszek farmolni. Most nézem, holnaptól fogyó akció, végre! Kifogytam már a kólákból, csokikból, nagy javítókból, épp ideje feltölteni a készleteket.
-
3
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Azt notika77-nek írtam.
Annyi angoltudással valóban nem érdemes felkeresni a supportot. Ugyan elegendő lenne, ha csatolnád a képet, és megkérdeznéd "WTF?", de akarva-akaratlanul nem értenék, mi a gondod, mert fogalmuk sincs a termékről, amit támogatnak. Minden munkanap bemennek melegedni, pötyögtetnek valamit, aztán hazamennek. De lehetséges, hogy otthonról tesznek az ügyfélre. Mindegy is.

-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Én értem, hogy mit mondasz, de azt ne várd, hogy majd szépen arányosan minden negyedik univerzális után ad egy nemzetit. Akkor meg az lenne a gond, hogy olyan nemzetit nem ad, ami épp kell. Nálad pl azért is gyakoribb az univerzális, mert azt eleve ad a dobozokból, plusz mivel neked már sok tankod ki van fejlesztve, sokat átvált. Nekem épp az a bajom, hogy kevés az univerzális, mert sok specifikusat kapok, ráadásul az utóbbi időben a németekhez, ahonnan kb nem is húzok jelenleg egy tankot sem.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nem kell reklamálni, semmi pluszba nem kerül a tervrajz.
Játszol, ahogy korábban, és időnként kapsz. Ez tiszta haszon akkor is, ha 100-ból 1-szer ad nemzetit. Amúgy nekem sokat segített pl a KV-3-nál. Kb 30-40%-os kedvezményem lett a tervrajzokból. Az azért nem mindegy, mert anélkül még egy csomó plusz csata várt volna rám. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Én annyira nem irigylem, sohasem érdekelt különösebben az ász.
Egy dolgot mutat, hogy egy adott csatában egy adott időszakra vetítve elértél egy kiemelkedő teljesítményt. Ami persze nagyban függ a csapattársak és az ellenfél teljesítményétől is.
Semmi extra jutalmat nem ad érte a játék. Ha számolná, hogy hány ász/csata a teljesítményed, akkor az mutatna valamit, de csak annyit látsz, hogy egyszer elérted, oszt csókolom. -
jimmy74
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Ez nem kedves megfogalmazás hanem a valóság. A puszta jelenléte is sokat segített mert azért nem ugrottak rám mert ott volt. Nagyon sokan elrettennek attól ha két tank egymást fedezve tart egy pozíciót és sokszor nem mernek rájuk menni túlerőben sem. Egyedül nyilván oda sem mentem volna. Egyébként ahogy írtam kellett hozzá az ellenfél szerencsétlenkedése, mert akkora túlerőben voltak, hogy egy pillanat alatt kinyírhattak volna mindkettőnket. Elég kockázatos volt odamenni, de most nekem bejött nagyon.
(#192120) ollie
Lehet ruszki szerverről vannak az adatok.
Annyira nem ellenőriztem, ha jól rémlik a régi targetdamage oldal is elég pontatlan volt. Ráadásul a 3moe értékekhez oda van írva, hogy béta funkció. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Neked is, e-newsee-nak is. Tudtommal azért több XP jár, ha magasabb Tier-ű tankokat molesztálsz és ez teljesen rendben is van, hiszen Ő elviekben erősebb, nagyobb, többet tud sebezni stb., persze, hogy több jutalmat kapsz azért, mert kiskutyaként megharaptad a nagykutyát.
Ezen azért ne csodálkozzatok. Azon amit Dobi ír, hogy afk-val többet kap, mint aki dolgozik az nagyon nagy baj, de Ti most kicsit bekevertétek a szezont a fazonba...
-
KISDUCK
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
"Azért mert elütötte a kutyáját az autó vagy elment a nete, miért is kellene bármivel is jutalmazni?!? Én DobiLacival értek egyet, hogy ha nem csinál semmit, akkor NE kapjon SEMMIT! Még 20 XP-t se!" erre a részre válaszoltam, még szerkesztés előtt olvastam a hozzászólásod.
"...miért is kellene bármivel is jutalmazni?!?" rész miatt válaszoltam neked, mivel sehol nem írtam olyat, hogy jutalmazni kéne az afk játékost. -
KISDUCK
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Mert megint a félreértelmezés... ehh...
"12 percig tartott a csata, ne mond mar nekem, hogy 12 perc alatt nem lehet visszalepni."
Az erre vonatkozó mondataim:
"Ilyen téren történhet sok minden amit a többi játékos nem lát. Lehet, hogy elment az áram, meghalt a net teljesen, besz@rt a router, megjött a futár, elütötte a kutyáját egy kocsi vagy éppen szívrohama van. A nem tetsző játékosokra ott a report mást nem lehet csinálni."
"Velem is fordult mar elo es elfogadnam, hogy ha nem veszek reszt a csataban akkor ne is kapjak xp-t, mert igy lenne fair."
Az erre vonatkozó válaszom:
"A wg meg nem hiszem hogy változtatna a rendszeren, hány ígéret volt amiből még nem lett semmi."
Légyszíves legközelebb figyelmesen olvasd el mások kommentjét, ne csak felületesen és utána ne olyan dologra válaszolj ami nem is hangzott el! Köszönöm!

-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ebből arra következtetek, hogy ez egy balanszolt tank lett, nem egy túltolt prémium tank, ami mindenben jobb, mint az eredetije. Szerintem mindegyiket így kellene kihozni. Így azok veszik meg, akik szeretik a Hellcat-et, és tudják is használni, így az új tankra is rá fognak érezni. Nem veszi meg minden gyüttment, csak mert az a hír járja róla, hogy ópé.
Amúgy érdekes, mert két dolgot figyeltem meg a közösségben a prémium tankokkal kapcsolatban. Ha ópé, akkor azért megy a sírás, hogy ezzel Egységsugarú József is tud jó lenni. Ha nem ópé, akkor meg azért megy a rinya, hogy ilyen szar prém tanknak semmi értelme, semmi kiemelkedő nincs benne, nem volt értelme kiadni.
És a két eset közül a cég melyik mellett dönt? Naná, hogy az ópé mellett, mert abból többet tud eladni, ami aztán generálja a többlet bevételt, mert gold kell, hogy átlődd, ahhoz meg prém fiók kell, hogy pluszos legyen a csata. Az is megfigyelhető, hogy alacsonyabb tierben sokkal kevesebb az ópé prémium tank, mint a 8-asok között. Pont a fenti okok miatt. T8-ban már kell a prém fiók, hogy pluszos legyél átlag (vagy az alatti) játékosként, ha el akarsz sütni pár gold skulót. Én a helyükben, ha már mindenképpen ki kell hozni új prém tankokat, akkor telenyomnám az 5-ös, 6-os, 7-es tiert ilyen normálisan balanszolt tankokkal, olcsóbban, sok kicsi sokra megy alapon. Ha új játékosokat akarnak megnyerni, és megtartani, akkor az is egy opció, hogy ezekkel a tankokkal kicsit megállítják őket a közepes tierekben, ezzel akaratlanul is növelve a tudásukat, mielőtt továbblépnek. Persze ez vissza is üthet, mert így hamarabb összegyűlik az XP a nagyobb tankokra. Viszont legalább talán nem full kezdőként vesznek egy 8-as prémet, és azzal botkodnak a 10-esek ellen.
Vagy a fene tudja. Annyi változó van, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja, melyik lenne a jobb módszer. Én a magam részéről annyit tudok tenni, hogy mindegy, mi jön szembe, megpróbálom beütni alap lőszerrel, mert egy spúr köcsög vagyok, és sajnálom a kreditet a full goldra. Csak 5-6 db-ot viszek, hogy ha biztosra kell menni, akkor legyen.
Hű, jó messzire elkalandoztam, de a lényeg, hogy én örülök ennek a nem ópé Hellcat variánsnak. -
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Igen, kissé túlzó a szerepem megfogalmazása. De a sebzéshez képest vállalható XP-t kaptam mert azért spotoltam nem csak a sarokban álldogáltam. Volt sok szerencsételen lövésem, mint a Bat-Chat oldaláról pattanás AP-val, meg hasonlók... Ez a klasszikus semmi sem jön be csata volt. De tény, hogy ketten voltunk sokuk ellen és ha nem lettem volna ott, akkor Chryss egyedül nem tudta volna megállítani az oldalt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Másképpen keresve viszont megtaláltam és össze is hasonlítottam őket.
Ahogy nézem a torony ugyan gyorsabban forog, de a tank sebessége az elég siralmas a Pokolcicához képest és a célzásideje is gyengébb. Kár érte, mert jól néz ki a tank amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi