Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
3
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
A Valiant mindenki ajándéka, a Super Chaffe pedig valószínűleg a régi regeké lesz (a T-50-2 és a Super Hellcat után). Szerintem sosem volt szó másról, csak arról, hogy a Valiant lesz az 1500 évfordulós pontért kiváltható tank. Most úgy fest, hogy vagy nem lesz 1500 pontos tank kiváltás, vagy valami mást válthatunk ki 1500 pontért.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ha azt nézzük, hogy mindössze 210 lovas motor hajtja, akkor nem meglepő a lassúság. De mi lesz vele dombon felfelé?
A Pz.T25 megvan, az sem egy száguldó vadállat dombon felfelé, pedig annak ~23 a P/w aránya, ennek meg alig 8.
Két nagy előnye van. A 2x olyan vastag frontpáncél, mint az összes többi 5-ös mednek, és a 12,5°-os lövegsüllyedés. Szóval tornyozni jó lesz, csak győzd kivárni, amíg felér a dombra. Anélkül, hogy mondjuk egy Lefety "száguldás" közben szétkapna... -
Papooo
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
A rádió hatótávja igazából akkor számít, ha van arty supportod, mert azok vannak kellően messze ahhoz, hogy ne érjen el hozzájuk rádión keresztül a spotod.
Más: Az a csoda nyolcas polák med elérte, hogy jobban utáljam mint a cseh társát.
Ha véletlenül eltalálok valakit, az általában vagy pattan (még a hetes medekről is)vagy nullás criticalt lő,
Valahol 1000 környékén van az átlagsebzésem vele.
Nem vagyok egy jó játékos, de az még tőlem is "kiemelkedő" teljesítmény...
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Mert ha gyors akkor mindenhová odaér. Ha van páncélja, akkor 430U lesz belőle. Ha meg jó a löveg, akkor redline-ról sniperkednek vele a népek, mer' onnan is talál. Szóval pont jó ez így. Aki lengyel vagy csak érdeklik a tankok meg a játék, az fejlessze ki. De ne azért, mert op shit.
Túl sok már a nemzet, hogy egyedi dolgokat lehessen behozni, de nem is úgy kellene ágak fejlesztésére ösztönözni az embereket, hogy a T10 egy broken gép. Legyenek egyedi küldetések (de pl. ne ilyen szutyok legénységi szorzókért), nemzeti eventek stb. Pl. egy ötlet, aki lengyel tankkal kilő 10 németet, az kapjon valamit. De legyen értelme a másik nemzettel is játszani, a német is kapjon egy másfajta jutalmat (asszem volt is már hasonló). De ez csak egy gyors ötlet. Vagy a történelmi csaták visszahozása megújult formában. Annyi minden lenne, ami jobb volna, mint a túltolt tankok... -
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem a többi sem lesz jobb, Skill űbertrash-nek titulálta, de már nem tudom, hogy a 9-est vagy a tízest...esetleg mindkettőt. A stream alapján elég szar az ágyúja mindnek. Talán mozgékonyak és könnyen flankelnek? Milyen az álcájuk? Az legalább jó? mert az, hogy oldalba kapsz valakit, de eltalálni meg nem tudod, eléggé eltántorít a tankoktól. Mondjuk valahogy alapból nem érdekelnek ezek.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Akkor nem a 9-esnél eltérő hanem a 8-asnál. Tanks.gg-n néztem biztos rossz sorrendben nyitottam meg a lapokat.
Az a lényeg hogy az egyiknél (ezek szerint a 8-asnál) a töltő az, az összes többinél meg a parancsnok.(#206708) e-newsee
8-as prémnél is parancsnokot írja rádiósnak a tanks.gg. Azaz a két 8-as eltérő.
Nem egyedi eset ruszki medeknél gyakori az ilyen, direkt szívatják vele szerintem a játékosokat. Ott például a t54mod1-nél és a t-44-100-nál más a rádiós. A 9-es T54-nél szintén a töltő a rádiós míg az összes 10-es ruszki mednél a parancsnok. -
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Most láttam fb-n
https://www.facebook.com/wotinfo.hu/videos/640799719873472/ -
KISDUCK
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Hát botorság lenne minden lightra feltenni. Inkább az adott jármű szerepköre dönt majd. Én például a 13_105-re biztos nem fogom feltenni, azon marad az optika+szellőző+stabi triumvirátus. Azzal lehet sebezni rendesen, de a t100lt-re feltettem, mert az tűzerőben annyira nem jó viszont lapos és fürge, azt inkább a spotra hegyezem ki.
-
-
3
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ha nem tévedek, a tier 4-7 tankokra a legmagasabb osztályú (legdrágább) felszerelést kaptad meg, ha a felszerelés 1.10 előtti alapára magasabb volt, mint a patch után az adott tankhoz való felszerelés alapára.
Tíz darab tier 4-7 tank esetén egy felszereléssel számolva milliós nagyságrendű kredit pluszban lehetsz, ha kreditért veszel leszerelő készleteket, leszeded a felszereléseket, és az eddig fel nem szerelt magasabb tierű tankokra teszed azokat, majd a tier 4-7 tankokra új felszerelést veszel. Akkor lehet igazán nagyot fogni, ha sok felszerelés nélkül álló magas tierű tankod van, és szeretnéd felszerelni őket, és a tier 4-7-es tankokra leárazáskor veszed meg a felszereléseket.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
wow! ezt nem is tudtam! en altalaban nem jutok el a vegjatekig. dupla szemforgatos emitkonnal nyomatekositom:

Akiket mostanaban neztem, Sirfoch Leo1-en ventit hasznalt, Kajzoo konkretan azt mondta o csak Bathcat-re tenne optikat minden mas mediumon a ventit reszesiti elonyben. Annialator STB-1-en es Leo-1-en ventit hasznal. Circon Leo-1-el rankedezett es ventit hasznalt nem optikat.
Az en jatekstilusomba jobban illik a venti, a vegjatekban sincs gondom. Leirtam a velemenyem, mindenki dontse el maga mi passzol a jatekstilusahoz. Ovatos/red line kemp jatekstilushoz en is az optikat tennem fel.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Szintúgy :)
De olyan is jól esne, hogy kipróbálta így is, meg úgy is és igazából mindkét verzió jó, de mondjuk más szerepkört tölt be.
Dezgamez pl. csinált feltörő kost az Obj.268v4-ből. Leginkább funolni jó, de azért nem egy elvetélt ötlet :)
#Barcelona95: lehet, hogy most a light-oknak lesz a legnagyobb nyereség, de nem látom kizárva, hogy születhetnek eretnek megoldások amik egyvalamire jók, de arra nagyon :)
-
válasz
jano_77
üzenetére
Minden maradt kivéve:
Progettok felszerelései depo(lehet a többi balanszolt esetén is, azt nem néztem)
Improved és bounty felszerelések depoVégigmentem a tankjaimon és ahol kell, ott átmozgattam az egyes felszeréleseket a bónusz %-okékrt. Igazából eddig egyikre sem raktam most újabb fajtát, kivétel a T92 light: Ez most kapott egy optika, venti, "ellenséges álcaromboló" eszköz(-15-20% az ellenfél álcájából ) kombót. Kajával, stb úgy néz ki, hogy 500m felett van a látótáv. Így jó eséllyel még komolyabb alapálcával rendelkező tankokat is fel tudom spotolni már 445 méterről.
Progetto 46 megkapta a ventit, de gondolkodom, hogy valami érdekesebb eszközt alkalmazzak rajta. Például lehetne, hogy 55 helyett 60-nal menjen, de nem érzem, hogy ez számítana. Inkább itt is az álcaromboló az, ami elgondolkodtat.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Ez még halott. Frissítette, de nem tud csatlakozni. Csak tekereg a Connecting...
ja, nem, azt mondja, hogy "Nem sikerült csatlakozni a szerverhez. Ennek két oka lehet: vagy nem elérhető vagy a hálózat beállításaiban van hiba" ...

jó, gondolom ez a standard üzenet, úgyhogy inkább az első lesz a gond, mert Én nem állítottam a gépen semmit, az is tuti. -
3
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem elég bekapcsolni a gépet, interakció nélkül nem kezdődik el a frissítés. Legalábbis a szerver leállás körüli időszakban nem. A mai napon már egy ideje meg van nyitva a Game Center, de más szoftvereket használtam, és akkor kezdődött el a frissítés, amikor átváltottam a Game Center ablakára. Múltkor zárolva magára hagytam a gépet, hogy lefrissüljön a WoT mire hazaérek, de nem történt semmi.
A probléma talán kezelhető egy scripttel, ami időközönként rákattint helyetted a Game Center ablakára.
-
dualface
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Most olvasom ezt a leszerelősdit és ez k*rvára nem korrekt megoldás.
Minden más játékban úgy oldják meg ezeket, hogy ha nem a játékos miatt van pl skill/talent módosítás, hogy mindenkinek resetelik és ingyen újraoszthatod a pontjaid.
Jelen esetben is az lett volna a FAIR megoldás, hogy minden tankodról lekerül a depoba az összes felszerelés, és majd eldöntöd mire mit raksz fel....esetleg a haszontalan felszereléseket eladod, veszel helyette mást. (és itt is a teljes árú visszafizetés lenne a korrekt, de ezt még el is nézném)
Nem is értem ezt a 30db szart amit adnak....ki találta ezt ki...ennyire nincs eszük, hogy ez credit "bevétel" mennyire nincs arányban a felháborodással amit okoz egy ilyen húzás...
Egy ekkora cégnél tényleg nem volt egy ember, aki azt mondta volna erre, hogy Te Vlagyimir, ez egy istentelen hülyeség, gondold végig még egyszer!
A sok játékos akiknek 100+ tankjuk van, mennyi creditet kell elbasszon csak arra, hogy leszerelje/kicserélje a felszerelést, amire a fejlesztők módosításai miatt szükséges megtenni.Még egy játéknál se hallottam ilyet, de komolyan. Ti tudtok bárilyen játékot, ahol nem volt ilyenkor automatikus ingyen reset?
-
-
xFreex
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
"all players will receive a number of Demount Kits equivalent to the number of Tier VI–X vehicles in their Garage, but no more than 30 Demount Kits per account"
Maximum 30db
tippre szerintem 1/tank
és akinek kevesebb van mint 30 tankja VI-os szint felett akkor pech akinek meg több azt meg megszopta. (én is) -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Amúgy én sem értem, miért függ a 6-os tankok számától.
Azt meg pláne, hogy nem szerelik le automatikusan az összeset.
Eddig a hasonló újításoknál ilyen szempontból jófejek szoktak lenni.
Miért esne az nehezükre, hogy leszerelnek mindent, és a frissítés utáni első belépésnél egy nagy üzenet fogadna, hogy "Hahó ember, az összes felszerelésed a depóban van, minden tankodról! Csaxólok!"
Vagy akár azt is megtehetnék, hogy az első csata indításnál feldobna egy üzenetet, hogy tudod-e, hogy leszereltük a cuccokat, így is indítod-e a csatát.Vagy valami. -
xFreex
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Sajnos nem. Csak tier I -III-ig lesz leszedve a felszerelés és kerül be ingyen a depóba. Ezen felül csak azok a felszerelések kerülnek a depóba amik a változás miatt nem használhatók adott tanktípuson (pl olasz tier VIII + -osok és a töltésgyorsító.).
Leszerelő készletet kapunk max 30 db-ot a frissítés napján 1. belépéskor a tier VI +-os tankjaink számától függően, meg küldetéseket aminek a jutalma 3db leszerelő készlet lesz. + lehet majd venni ezüstért csomagban 3x5db-ot 215 K-ért, 25 db 1 milla, 50 db 1,75 milla áron. -
válasz
jano_77
üzenetére
Nem értelmezted jól

Csak a fejlesztett (lila) felszerelések kerülnek a depóba. Ha az 1.10-es patch után bizonyos felszerelést már nem tudsz feltenni egy tankra (pl. periszkóp heavy-re), akkor azok tier 4-7-es tankon rajta maradnak (működni is fognak?) és csak a következő patch-csel kerülnek a depóba. Tier 8-10-es tank esetén már most a depóba kerülnek.
A cikk alján van egy "táblázat" ikonokkal, hogy mi mire lesz konvertálva. -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Altalaban a rossz jatekosok maradnak Malinovkan a bazison hogy onnan szanjperkedjenek, csak ok tudtak volna loni a spotodat. Rankeden biztos nem probalkoznek meg ezzel. D7-be szoktam menni EBR-al, ha az eszaki bazisrol indulsz, nyert ugyed van, meg passziv spottolassal is tudod spottolni az F7-ben kempeloket, azokat a tankokat akik D6-ba probaljak betolni es a G6-ban kempelo light-ot ha ellovi magat. Pluszban az ellenfel EBR-jat is ha a mezo mocsar feloli reszen probalozik vagy a falun keresztul rohangaszik.
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Mindegyik tierben meg lehet top tierként. Arányosan nő kb a sebzés ami kell hozzá.
7-es tankkal kb 3500 dmg kell
8-as tankkal kb 4500 dmg kell
9-es tankkal kb 5500 dmg kell
10-es tankkal kb 6500 dmg kellLehet próbálkozni kukáskocsival, T30-cal vagy bármivel amivel a fenti sebzést megcsináltad már többször.
TS-5-öt is ajánlanám csak 8-as tankkal talán ritkábban rak top tierként.
Nekem valószínűleg gyorsan meglett ez a küldetés mert nem is emlékszem már hogy mivel csináltam meg. Ez amúgy szerintem szerencse függőbb mint a 15-ös küldetés mert nem csak rajtad múlik hanem a csapaton is hogy ők keveset sebezzenek. -
válasz
jano_77
üzenetére
Miért nem próbálod inkább a 15-öst megcsinálni? Az 1-es javítására lesz még vagy 5 éved
. Szerintem mihamarabb el kell jutni a 15-ösökhöz és csak azokat megcsinálni kitüntetéssel. Persze, ha nem cél a 279e elérése ebben az évtizedben, akkor nem kell sietni 
szerk.: azt hiszem sikerült értelmezni, amit írtál és nem a kitüntetés kell, hanem az is meglett volna
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Szomorú, akkor ebből nem lesz pogácsa markolás. Pedig első 10-es 3 markom lehetett volna, de most a napokban nem fogok ráérni játszani.
8-as szinten van 2 pajzs. Ha leesnél 7-esre akkor ezek megmentenek. Ilyenkor 7-esre esés helyett a pajzs veszik el. Ha elfogy a két pajzs és utána megint vesztesz stráfot akkor esel vissza 7-esre. Ha szerzel stráfot akkor meg visszatöltődik az összes pajzs. Például 8.0-án vagy, 2 pajzsod van, kétszer buksz stráfot, maradsz ezen a szinten, de a két pajzs nullázódik majd szerzel egy stráfot akkor 8.1-en leszel és visszakapod a 2 pajzsot is. Magyarul innen elég nehéz visszaesni, de azért nem lehetetlen. -
-
Dewri
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ma beléptem és egy személyes üzenet fogadott egy ismeretlentől, miszerint ha nem vagyok elégedett a jelenlegi cuccaimmal, akkor menjek föl egy bizonyos oldalra, ahol vehetek magamnak másik accountot (fullos t10 tankos/goldos/kredites/free xp-s accok 30-175 euro között, viszont "only game access, no mail", azaz szerintem később simán ki tudnának zárni belőle, hiszen kérnek egy új jelszót a mélcímre és annyi...)... A téma apropóján körbenéztem, látom, hogy külön magyar facebook oldalon is árulnak accokat, röpködnek a 100-200ezres árak...
Én mondjuk úgy tudtam tilos eladni az accot, de ezek szerint rosszul tudtam...Gondolom így lehet az ilyeneknek fiókja t10 vasakkal, soktízezres csatával...
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Ahogy írtam volt hogy nem jött be és 0 sebzés és volt hogy bejött. Sok csatánál természetes hogy voltak ilyenek amikor minden összejött. No meg nem csak én voltam hajnal 5kor kómás hanem a többiek is. Ha láttad volna milyen csaták voltak, néhánynál tényleg volt olyan hogy ott voltak mellettem az ellenséges tankok és nem vettek észre mert még aludtak.

Rankeden ilyen nem volt és ott nem is yolo-zok.
Most elég fáradt vagyok nem tudom jó ötlet-e, de ma fel akarok mászni 8-as rangig és holnap már kipihenten be akarom fejezni az egészet.
(#206226) jano_77
Felrobbantotta a menetszél.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem ebben nincs semmi szanalom, foleg hogy rajottel es beismered hogy benned van a hiba. Az a legnehezebb dolog es az elso lepes a fejlodes utjan!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Amig megy a ranked, randomban nincsenek arty-k? Mentem 5-ot tier 8-ban, 1 artaval talalkoztam!
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Mit kell tenni egy chat banert?
En rendszeresen gyava punciknak, beta himeknek, tesztosztiranhianyos szararaboknak hivom a kempereket megsem kaptam meg soha.
Mondjuk az is igaz amikor eszreveszem, hogy toxikus vagyok, kikapcsolom a chat-et, hogy vedjem oket magamtol vagy tartok 1-2 nap szunetet.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Szánalmas vagy sem, ha valamit el akarok érni benne - mármint még ennél is többet, mint a Div 2- akkor muszáj vagyok Premium lőszert is tolni a csőbe. Nem nagyon szeretem Én sem, gyakorta rakok HE-t inkább, hogy azzal legalább csipkedjek, ha már máshogy nem megy. Volt egy csata ahol szegény SQ ellenfelet ezzel kergettem az őrületbe, inkább vissza is vonult a helyszínről, megunta, hogy 1-200 HP-kat leszedek róla
Pedig, ha kitartóbb, akkor rájön, hogy alapvetően nekem gyorsabban fogyna el a HP, mint neki, de szerencsére nem volt túl tapasztalt játékos.
Most megnéztem a stajaimat és az 1200-as átlagsebzés az roppant gyenge. Bár ebbe talán az is benne van, hogy sokat megyek light-al, ott pedig nem arra hegyezem ki értelemszerűen, hogy sebezzek... -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Jajj, 2020- ban már gáz ez a kijelentés. Még 2014 környékén mikor csak goldért lehetett venni akkor talán megállta volna a helyét.
Elég sok jármű van ami a gold ammo köré van balanszolva, gyenge átütésű alaplőszerrel valamint vannak helyzetek ahol tölteni kell ha nem akarsz hátrányban lenni. Magas tierben megy a gold spam, hátrányban leszel sok szituációban nélküle. Valamint gondolom nem kell ragozni miért jobb például APCR- t lőni AP helyett ( nagyobb pontosság, átütés).
Én elfogadom az álláspontod, hogy te nem használsz gold lőszert de leszánalmasozni valakit ezért... A csapattársaim szerencsére nem szoktak panaszkodni mikor lehozom a csatát a végjátékban gold spammel túlerő ellen.
-
BloodRay
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Mivel engem 90%-ban prém lőszerrel lőnek így ha úgy adódik én is nyugodtan betöltöm. Kiélezett helyzetben nem mindegy hogy mini weakspotot kell e épp célozgatnom míg az ellen kapáslövésekkel szétszed, vagy sem.
Imádom akik agyérgörcsöt kapnak csata után/közben mert kaptak prémlőszeres lövést.
Nálam se az az alap persze, félreértések elkerülése végett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpársportok
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Creality Nebula Camera
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Pz.T25 megvan, az sem egy száguldó vadállat dombon felfelé, pedig annak ~23 a P/w aránya, ennek meg alig 8.
3-3x a 9-es szintet tudtam csak elérni.

Én mondjuk úgy tudtam tilos eladni az accot, de ezek szerint rosszul tudtam...