Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Melyik tank?

A 2. 30-astól kezdve 2 presztizs pontot kapsz minden 30-asért. A 7-8. után 3-at, a 9. után 4-et a 10. után 6-ot.
Magyarul:
- a STA-2-höz 4x kell elérni a 30-at.
- a WZ-111-hez 6x kell elérni a 30-at.
- az Emil-hez 7x
- A Secret tankhoz 8x
Mindezt 10x 1 hét alatt úgy hogy mindig ott folytatod ahol előző epizódban abbahagytad. Azért ez simán teljesíthető annak aki csak 1 tankra hajt. -
frame>24
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Tényleg gyorsan kiégős.
Én aránylag kevés játékkal és amúgy is "kezdőként" csak 11. szintig jutottam; ez egyrészt biztató, de úgy érzem, hogy havonta a lvl 30 kitolása fájna.Viszont a 30 Frontline levelnél hogy is van a fejlődés?
Erről nincs táblázat,mod: ezt találtam, szóval egyre nehezebb szintet lépni:
According to a Reddit post, cumulative xp needed for the tiers: (30500 total xp needed to complete 1 prestige level)
Tier 2—300 points Tier 3—650 points Tier 4—1,000 points Tier 5—1,400 points Tier 6—1,800 points Tier 7—2,300 points Tier 8—2,900 points Tier 9—3,600 points Tier 10—4,300 points Tier 11—5,000 points Tier 12—5,800 points Tier 13—6,700 points Tier 14—7,600 points Tier 15—8,600 points Tier 16—9,600 points Tier 17—10,700 points Tier 18—11,900 points Tier 19—13,100 points Tier 20—14,400 points Tier 21—15,700 points Tier 22—17,100 points Tier 23—18,600 points Tier 24—20,100 points Tier 25—21,700 points Tier 26—23,300 points Tier 27—25,000 points Tier 28—26,800 points Tier 29—28,600 points Tier 30—30,500 points
-
peterson79
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Tegnap nekem is érdekes napom volt. Semmi nem jött össze, a T-44 konkrétan olyanokat lőtt, hogy az eszem megállt tőle, kb 5-ből 1-szer találtam el ellenséges tankot és akkor is lepattant...no comment.
A végén meg nyomtam olyan dezertálást, hogy szerintem megint le leszek tiltva egy darabig...
Sajnos ezzel, hogy ennyire kitolták a max levelt nagyon elásta magát a gém. Pedig ez volt a kedvencem, de ezt is sikerült elcseszni.
-
válasz
h1mpi
üzenetére
Így van, pont ez az, hogy mivel nincs sikerélmény, ezért nagyon hamar megutálja az ember. Jó lenne csakúgy egy prémtank(a sok többi mell) a Frontline-ból, de inkább úgy voltam vele, hogy a Charioteert húzom randomban.
Megvan már a középső ágyú is, nagyon kellemes kis grind ez a brit TD vonal. a 100 5x szorzómból még maradt 57 darab.úgy számolom, hogy a Convay-t még ki tudom húzni velük + arra is még valami modul belefér a buliba. Kár a nagyobb ágyú nem opcionális, mert úgy látom, hogy az annyira nem előnyös. Nagyon várom már az FV4005-öt.
-
válasz
h1mpi
üzenetére
Én is össze-vissza gyulladoztam olyan tankokkal, amikkel sosem szoktam. Nekem annyira nem jön be a Frontline. Úgy érzem, hogy túlságosan deathmatch szaga van, más a tempó, mint korábban. Nem tudok akkora hatással lenni a játék kimenetelére, még a saját szektoromban sem és a tankok is úgy viselkednének, mintha nem lenne 3-4 skill a legényeken vagy nem használnék felszerelést. Attól meg oltári agyfaszt kapok, hogy a távoli lövéseknek semmi köze a célkereszthez.
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Többek között ezért sem értettem, hogy a frontline prém tank értékelő videójában miért rakta nem ajánlott kategóriába az elc even-t és a t92-t. Pont ezt írtam akkor, hogy ilyen ninja foglalásra ezek kiváló tankok és amúgy is sok a td ami a lightoknak kedvez. Ráadásul a lightok 3 tartalékot vihetnek magukkal ami nagy előny.
-
peterson79
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
dehogy van elkönyvelve. mindegyik helyen van olyan pont ahol rohadtul be lehet védeni a területeket, kis kereszttűz és már senki sem jön át...
Ha ezt a védők megjátszák, akkor meg a támadás van elbukva és a védekezés van elkönyvelve győzelemnek, vagy hogy?

néha tényleg nem értelek Titeket

Azt kell csinálni amit már mondtam, meg most khcryss is írt. szard le a végeredményt, érd el a tábornoki rangot és már 200% XP-d van, mi kell még?
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Nem érdemes a győzelmi arányt nézni. Én 6-ot mentem eddig, mind a 6 bukó pedig voltam védő és támadó oldalon is. Ez már ilyen volt tavaly is. Olyan sok a játékos 1 csatában hogy nagyon kicsi ráhatásod van a végeredményre. Emlékszem tavaly skill4ltu amikor próbálgatta ezt a módot ment egymás után 8 olyat amikor tábornok lett és abból 7 vereség volt.
Ki kell tolni annyi sebzést amennyit tudsz, ha jó a szitu akkor be kell foglalni a bázist vagy resetelni kell és a végeredményt le kell tojni. Vereséggel is nagyon jól jön az xp és a kredit is.Tekintély pontot a csatában elért rangod után kapsz. Az xp szorzó is az elért rangtól függ. A rang szempontjából mindegy, hogy nyersz vagy vesztesz.
-
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Neked könnyű placebo-val a kedvedre tenni.

Az új mm még csak tervezet, a mostani patch-csel még nem változott semmit az mm.
(#178953) @Flash Gordon:
A limitesek mostani környezetével kapcsolatban készül egy "esszém". Én nem látom olyan rossznak a helyzetüket, de majd kiderül mi lesz a teszt végeredménye, csak legyen időm játszani. -
PitLee
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Viewrange and camouflage
link
Úgy lehetsz sikeres, ha
- más "spot"-olja
akkor eleve a bokor mögött állsz 15-méterre és igen a piros (lila) körvonalas sziluettre lősz- te "spot"-olod akkor lövés előtt hátra tolatsz 15 métert és szintén sziluettre lősz
ez nehezebb,mert
--lejárhat közben a 10mp "spot" idő
--míg tolatsz fedezékbe ér
--..ect. -
Papooo
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
F2p, de kőkemény üzlet is.
Ha valaki elkotyogja, hogy 4-6 hónap múlva jön egy szuper prémtank, akkor azzal alávág az addig bevezetendő, és a jelenlegi prémtank eladásoknak, ami pedig már valós anyagi kár.Ha pl kiderül, hogy fél év múlva jön a táras defender, akkor ezzel kinyírja a prém ruszki heavy eladásokat, illetve az egyéb prémtank eladások is visszaesnek.
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Mondjuk előbb meg is nézhetted volna a videót mielőtt ilyen álhíreket sugallsz, hogy azért rakták ki, mert wg-nek nem tetsző "véleménye van" ...
Akit a véleménye miatt raktak ki az SirFoch, de őt is inkább a stílusa miatt. Csak aztán a balhé után megpróbálták megzsarolni, hogy zároltatják a youtube fiókját amiből aztán jó nagy botrány lett.
Scheff a puhább streamerek közé tartozik, nem emlékszem, hogy valaha látványosan szidta volna őket. Ellenben Circon állandóan fikázza a wg-t és skill4ltu is évek óta mondogatja, hogy csak a pénzt sajtolják ki és nem törődnek a játékkal úgy ahogy kéne.
Na de hogy erről a konkrét Scheff esetről is írjak. Jó nagy marha volt. A CC-kkel a wg ha jól tudom szerződést ír alá amiben kötelezi őket, hogy miről beszélhetnek és miről nem. Üzletileg nagy érvágás lehet ha egy hír a tervezettnél korábban szivárog ki, ezt érthető okokból komolyan veszik. Emlékszem amikor skill4ltu a wg teszter acc-on tesztelgette a progetto-t, akkor mindenki arról kérdezgette, hogy mikor lesz megvásárolható, igaz-e hogy maraton lesz érte és ha igen mikor, mennyibe fog kerülni és ilyesmi. Ő meg csak a szája elé tartotta a kezét és azt mondta, hogy nem mondhat semmit, mert kirúgnák a programból.
Nem értem, hogy ha már korábban figyelmeztették Scheffet akkor miért nem tudott erre figyelni. A CC program elég sok előnnyel jár egy streamer esetében:
- Állandó érdekes tartalmat kap azzal, hogy a játékba kerülés előtt tesztelheti az új tankokat
- Az extra tartalom miatt újabb nézőket is szerezhet, néha a wg promótálja is a streamereket ami szintén több néző
- Sokszor meg is tarthatnak tankokat vagy például karácsonykor kaptak 200 dobozt fejenként ami ha azt nézzük mennyibe került volna ha pénzért veszik nem olyan rossz ajándék.
- Mindezért cserébe semmi hátrányuk nem származik a CC programból, nincsenek rá kötelezve hogy jót kell mondaniuk a wg újításairól -
-
-
jano_77
nagyúr
-
Darkness1
aktív tag
-
peterson79
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Lentebb a linkben írja, hogy most nincs arany kompenzáció...
Important: If you already own the Type 62 and choose to buy this package nonetheless, you won't receive any gold compensation for the duplicate.
Important: If you already own the WZ-120-1G FT and choose to buy this package nonetheless, you won't receive any gold compensation for the duplicate.
Mondjuk az nincs ideírva, hogy akkor most azt bukod és még ezüstben sem kapod meg?? ez azért elég szemétség azzal szemben akinek megvan az egyik, de mondjuk kellene neki az egy év premium...
Egyébként elgondolkoztam rajta, csak nem tudom mennyire használnám ki a járgányokat.
Type62 ami nagyon OP tank? Nekem ezek a TD-k annyira nem kedvenceim, inkább azok amiknek forog a tornya. Bár a 8.8-as Jgpnz megvan, de nem az igazi vele...
-
Dr.Én
veterán
-
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Azoknak akiknek alacsony az fps-e 99%-ban vga limitjük van és nem cpu limitjük. Rajtuk ez az 1.4-es optimalizálás nem fog segíteni, ezt írta is a wg, hogy ők nem fognak nagy különbséget tapasztalni. Azoknál lesz számottevő javulás akiknek viszonylag erős vga-juk van, de gyenge teljesítményű cpu-juk sok maggal, elég ritka eset. A wot a mai játékok közül még mindig a kevésbé cpu érzékenyek közé tartozik, fps szempontjából a vga a fontos és ez az 1.4-gyel még inkább így lesz.
-
Puculo
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Gratulálok, és őszintén irigyellek. Nekem nagyon nem adja a light tank érzet. MT25-el szenvedek, a küldikkel. Ha meglesznek, csak 1 könnyű tank ág lesz kifejlesztve az tuti. Nem tudom idővel ahogy fejlődik az ember változik e majd a stílus, de egyenlőre a td a favoritom.. Már azon is gondolkoztam hogy az lt 432 mennyire való kezdőnek passzív spotokra elsősorban. Legénység lenne rá. Szerinted?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Akkor nem velem van a gond, egyszerűen nem élvezetes játszani vele. Nem néztem még meg milyen lesz a hatos, de az biztos, hogy a modulok mennek rá freeből.
BÁ Nutrition Rég volt, hogy azt az ágat húztam, jó 5 éve már lassan kb. De akkoriban az egyik ha nem a legkedveltebb tankom volt. Most nézem, arra még a harmadik kiválóság jelet is kihúztam

Mondjuk azóta változott egy kicsit a játék. -
-
Kelvin
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Pont ezen a hétvégén lesz a legénység átképzésre az akció.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Valóban érdekes számok, de ettől függetlenül le a kalappal!
Tolom a Chimeras sort, de nem mondanám könnyűnek egyes küldetéseket. És még nem is a 279-ről beszélünk... Tény hogy a direktívákkal meg lehet úszni teljes sorokat is ha mindent a korábbiakból kitüntetéssel csinálsz, de a 279e már ilyen korán a garázsban az igen-igen komoly dolog!
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Meg lehet nézni az aktuális elvárt értékeket mindig itt: [link]

A 1390-nek és a Ru-nak még a T49-nél is kisebb az elvárt sebzése. Egyébként úgy általában az összes 9-es light-nak nagyon alacsony szinten van.
A spotted oszlop ne tévesszen meg senkit, ott nem az elvárt assziszt van, hanem az elvárt felderített tankok száma (olyan tank amit te spotolsz először a csatában) és nagyon kis befolyása van a wn8-ra. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
"Esetleg ha tudsz jobbat mutatni akkor ne fogd vissza magad.
Nem tudsz? Akkor ne köpködj mert hater vagy. Allitod hogy nem vagy az? Varom akkor skill4ltu vagy dakillzor esetleg akarmelyik mas streamer szep körének linkelése esetén a köpködésed..."Én nem kezdeményeztem a buzulást, de mivel eröltette ezért megadtam neki amire vágyott, attól félek begint vlmi bullshit jön majd érvek helyett

-
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Ahogy olvasgattam anno, mikor ott tartottam, elég megosztó egy arty. Sokan szeretik, és odáig vannak érte, sokan meg agyf@szt kapnak tőle. Én inkább az utóbbi vagyok, bár nem utáltam annyira, de még egyszer nem játszanék vele, az tuti. Én azért nem szerettem, mert olyan laposan lő, hogy alig lehet vele valahova belőni. Legalábbis nekem az volt az érzésem. Az utána lévő 8-as már sokkal jobb, én jelenleg ott tartok az ágon. Az előtte lévő M44 pedig szerintem a best. Simán elvan T8-ban is, egy daráló. A 9-est is nagyon dicsérik, álítólag jobb, mint a 10-es. Majd meglátjuk, kíváncsi leszek.
-
Jadro
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Ez a kínai ágon van.
Viszont szerintem az egész ág jól használható. Normál accomon már csak a tizes nincs kihúzva, de rajta vagyok azon is.Az 59-16 az átalakítás előtt nem volt túl jó, nekem nem jött be, de most rendben van. A következő a Wz-131 viszont nagyon jó volt régebben és ahhoz is hozzányúltak. Egyelőre még nem próbáltam az új verzióját.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Tudnék mesélni az orosz artykról! Most mentem 5 v. 6 csatát a nyomorék S-51-el, mire egyáltalán sikerült egyet nyerni - a nyomorékabbnál, nyomorékabb csapatok miatt - és olyan lehetetlen mellé lövéseket produkál, hogy az már FÁJ! Kibaszott elcsalt csaták sorozata van most reggel, ahol nekünk SEMMI nem megy be, viszont az ellen akkor is talál és sebez, ha nem is arra néz a lövege!

-
Zolee_70
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Nálam is volt, valamelyik mod csinálja, de nem jöttem pontosan melyik. Nem az XVM (nálam nincs felrakva, de mégis kilépett), a kistérkép modokat -löveg irány és egyebek, ill. egyéb csicsákat vettem le, azóta nem tapasztaltam.
Főleg a lista alján levő modokat hagytam ki. Próbálkozni kell.
Egyébként rohadt idegesítő, én azt szoktam csinálni, hogy elindítom a csatát, majd visszalépek a böngészőbe a töltés alatt. ha ilyenkor lép ki, mire feleszmélek, a fél csata lement nélkülem....
Új hozzászólás Aktív témák
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon beteg gép, igaz fel is szereltem minden jóval. Abszolút fun, semmi erőlködés, csak csapatni kell vele, imádom.