Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
Minek fejlesztenének a játékon és oldanák meg a problémákat, ha ömlik hozzájuk a pénz így is. Számomra elképesztő, milyen összegek repkednek itt, de persze mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Nekem ez nem képvisel értéket, nem adnék érte pénzt. Van más, ami viszi a lóvét így is.

-
e-newsee
addikt
Nagyjából én is így vagyok. Csak mércének használom ezeket MAGAMHOZ képest. Mindig van egy kis cél, de semmi extra. Nem unikum, meg ilyenek, csak kb. kicsivel javulni. Arra pont jók ezek (és szerintem arra is valók), hogy legyen valami támpont, hogy merre haladsz, hol tartasz. Nem kell neki ennél nagyobb jelentőséget tulajdonítani. A csatában lévő Player panelekről le is vettem már hónapokkal ezelőtt a WN8-at, és semmi hátrányát nem érzem. Sőt, nincsenek előítéleteim a játékosokkal kapcsolatban.
Azt nem mondom,hogy összességében teljesen feleslegesek lennének, mert ez egy online játék, ahol valós emberekkel játszol, tehát innentől alapvető emberi igény, hogy össze tudd mérni magadat a többi játékossal. Mint bármelyik másik sportban pölö. Egy offline játékban nem véletlenül nincs semmilyen mutatószám a teljesítményedre vonatkozóan, mert ott nem lényeges, nincs kivel összevetni. -
jr1994
addikt
Jó az 20-nak is
Visszahivtam a referal programmal a kis accomat, de most játszok először T-44-gyel. Ez a tank zseniális. És ha már szóba került a helyzetfelismerés: volt már ászom is, első osztály is nem egy vele, de egyelőre arra a manőverre vagyok a legbüszkébb amit ebben a csatában adtam elő, mikor ketten estek rám a gödörben. Ezek általában nem szoktak sikerülni

-
ooloo
őstag
Ez a pro játékosok az utolsó vonalban jelenség szinte minden csatában visszaköszön . Természetesen nem TD vagy tüzér egységekkel játszanak . Szakács Tibor is szeret nehéz tankkal a 2. vonalból operálni ... közepessel meg a 3. vonalból . Neki bejön ez a harcmodor ... úgy látszik másoknak is . Persze , a kitűnő wn8 miatt nem lesz a közértben olcsóbb a kenyér ... gyakorlati haszna egyenlő a nullával .
Itt egy gyöngyszem mellettem a bokorban .... nem elég , hogy hátul kempingezik könnyű tank létére , de noob jelzővel sem fukarkodik , ha a csapattársainak üzen .

-
kchryss
veterán
Minden csata más és a legjobbaknak is lehetnek rossz csatáik, rossz döntéseik. Mennyi a győzelmi aránya az illetőnek IS-7-tel. Ha jó a wr-je akkor akármilyen hülyének tűnik, jól csinálja amit csinál.
(#199749) gurubefree
Mit értesz azalatt, hogy "Aki 20k csata utan 2500 wn8-ra hegyezi a cerkajat"? Remélem nem azt akarod mondani, hogy ezt a szintet csak a csapat kárára lehet elérni. Magas wn8-hoz általában magas győzelmi arány párosul, azaz amit csinál azzal a győzelmi arányt növeli a csapatnak meg mi más lehetne fontosabb mint a győzelem?
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy sokszor azok vádaskodnak ezzel, hogy nem segített valaki, miért hagyta ott a többieket vagy miért nem támad akik nem látják át eléggé jól a csata folyását és nem tudják mikor nem érdemes támadni és mikor kell visszavonulni.
Vegyük példának ezt az iyoxin csatát: The most crazy battle I've ever had on T29
A ti olvasatokban az szokott az ilyen csatára a reakció lenni, hogy a hülye köcsög unikum otthagyta a társait és csak a saját sebzésével foglalkozott aztán az ellenfél bénázása miatt nagy mákkal lehozta a csatát. Az én olvasatomban meg ez történt: a béna csapattársak nem látták hogy az ellenfél jobb pozícióban van ezért tök felesleges kitámadni rájuk így ingyen eldobálták a hp-t és amikor még időben vissza lehetett volna vonulni akkor csak ott álldogáltak és várták a halált. Nagyon jól elemzi egyébként a videóban a helyzetet és jól elmagyarázza, hogy mikor mit miért csinál, beszél pozíciókról, map kontrollról, a hulldown előnyéről és azt is jól megmondja előre, hogy melyik pozíciók esnek el és ezeknek mik lesznek a következményei. Gyakorlatilag a felállásból már mindent tudni hogy mi fog történni, de nagyon kevés játékos van aki ezt értelmezni is tudja és aszerint játszik. Itt konkrétan mákkal hozta le végül a csatát, de ha az az idióta TD akinek legalább 4x jelezte hogy vonuljon vissza, hogy kövesse őt és akire még külön rá is írt hogy mit kéne csinálnia hallgatott volna rá és beáll K0-ba akkor az ellenfél bénázása nélkül is hozható lett volna. Persze gondolom ez a TD meg van győződve róla, hogy ő mindent jól csinált, csak a rohadék lila nem segített neki amikor kellett volna, mert nincs meg még a tudása hogy észrevegye halott pozícióban volt.
És igen gyakran én vagyok ez az idióta TD, mert én is sokszor benézem a helyzetet, sokszor vonulok vissza későn, még gyakrabban támadok ki tök feleslegesen csak én a csata után ezt belátom és nem az okosabbat szidom a saját marhaságom miatt. -
xAttilax
őstag
akkor itt a képlet, hogy kell 3GM arra a tankra
kérdezted, hogy miért kell visszamenni kisebb tierekbe játszani. KB ezért
Szerintem ennek a játéknak 3 kardinális elme van amitől jó játékos lesz valaki:
- mapok tökéletes ismerete: hull, bokor és egyéb tereptárgyak frankó ismerete, hogy honnan tudsz az elején 1-2 lövést leadni vagy melyik pozíciót lehet hol tartani vagy oda rusholni.
-minimap: figyelni kell, hogy ki merre az ellenféltől, tőletek és hogy alakul a csata, mikor kell támadni vagy védekezni netán pozíciót feladni.
-helyzetfelismerés: mikor kell tolni, mikor nem. nem menj bele olyan helyzetbe amiből nem tudsz kijönni. mikor kell pozíciót váltani akár úgy, hogy ott hagyod a többit aki nem ismerte fel..stbezeket kisebb tierben könnyebb gyakorolni, mert pl X-ben sok a jó játékos vagy az OP, unbalance szörnytank ahol már kisebb hiba is garázsba vezet.
A fenti példádból kiindulva, hogy ha valakinek egy X-es tankon 3GM van az már a játék elitjébe tartozik (személy szerint én 94%-ig jutottam el X-es tankkal de végül nem lett meg... nekem mapok ismeretével és a helyzetfelismeréssel is szoktak gondjaim lenni ami miatt nagy eséllyel soha nem lesz 3GM-es X-es gépem )
azzal a tankkal nagyon agresszív játék kell a 3GM-hez mivel lassú és ha sokat kemplesz akkor lemaradsz a sebzésről, szóval ha ő ott csücsült a bokorba annak biztos oka lehetett.. de dobd fel a replay-t (ha van
) és megpróbáljuk megfejteni neked
-
Mindig csak 1 konkrét tankra szól a képzettségük, ez független attól, hogy van-e prémium tankod, vagy nincs. A prémium tank annyi különbséget tesz, hogy azokban képzettség nélkül használhatod a legénységet, amennyiben ugyanarról a tank osztályról van szó (pl heavy tank legénységet, heavy prémium tankban).
-
Kelvin
őstag
"Én is szívom a fogam a sok 15-3-as csata után, de nem azért mert jaj 15-3, hanem mert tudom, hogy 10x helyen is csinálhattam volna mást, jobban, csak béna voltam, ez nem a csapattársakon múlik."
Áruld már el nekem, hogy egy 15:3-as két perces csatában mikor van rá időd, hogy valamit 10 helyen máshogy csinálj?
-
e-newsee
addikt
Na az első mondatot lájkolom, és régóta nekem is ez a vágyam annak ellenére, hogy szeretek artyzni (is). Egy arty már csak egy oldalt tud "fedezni", azt is elég kis hatékonysággal, de ahhoz éppen elegendő mértékben, hogy legyen értelme. Két arty még csak-csak, az még annyira nem gáz, ha figyeled, hogy mik azok, és mikor lőttek/fognak lőni. A 3 viszont szerintem is sok. Az olyan pályákon, ahol egy (esetleg 2) jól belőhető ütközési pont van, ott nagy cancer a 3 arty.
-
popey37
addikt
az a baj a defivel meg társaival, hogy kevés a pen a mai metában: mivel nagyon nagy a szórás, igy gyenge pontot esély sincs ellőni, a mostanában bejött op szarok meg máshol nem igazán üthetők át 220-250 átütéssel.
és a páncéljuk sem a régi, szemből simát átüthető mindegyik, pedig elvileg nem nyúltak hozzá.
megnéztem egy tavaly előtti találati arányomat: 77% fölött volt, most 70%. ennyit rontott a megnövelt szóráskép. az az átlag 0,3-0,4/ 100 m az nagyon sok 200 méteren túlról 80% az esély hogy mellé megy vagy nem pontosan oda ahová céloztál, tehát esély sincs a gyenge, belőhető pontok eltalálására.
bezzeg a kerekes op mocsok tankok ezerrel száguldva is pontosan találnak minden lövéssel. -
peterson79
őstag
Azzal kb látótávolságon túlról, a csapattagok által felszpotolt tankokat tudod lőni. Városin? Ugyanaz, annyi különbséggel, hogy az elején hátul vagy, elbujsz és akik low HP-sok, azokra ráesel, hogy egy "tárból" kiszedd őket, lehetőleg hátulról vagy oldalról támadva, de oroszok még így is meg fognak lepni

Tanuld meg, hogy 3 lövésből mennyit tudsz sebezni, akkor kicsit könnyebb lesz
Egyébként többnyire érdemes csipegetni, azaz egy lövést leadni és megvárni amíg betölt, így a legmagasabb a DPM. A teljes tárat max akkor verd el, ha megölöd az ellenséget és van időd elmenekülni. -
Stauffenberg
nagyúr
Igen. De karácsonyi event alatt annyit szórtak ki, hogy minden főbb nemzethez annyi töredékem van, egyszerűen már az univerzálisból nincs elég, hogy mindet felhasználjam. De azért kb 3 darab tier 10-est ki tudnék belőlük rakni.
Nézd meg a Tankrewards oldalát, ebben az eventben is be lehet rántani tokenekből (Ardenneki Offenzívában is húztam be azt hiszem 60 darab USA töredéket).
-
dualface
tag
Sajnos én még csak abban a fázisban vagyok, hogy időm már nincs sok játszani, de még elvárnám magamtól, hogy ugyanolyan jól menjen a játék, mint régen amikor egyetem mellett azért volt akár 4-5-6 órája is az embernek, ha úgy alakult. Meg este belefért 1-2 óra CW a random mellett.
Jelenleg olyan hülyeségeket tudok csinálni, meg olyan sima lövéseket baszok el, hogy magam sem hiszem el, milyen béna vagyok, és ezen eléggé fel szoktam húzni magam. Talán kell még pár év és beállok én is konteózni hátha úgy könnyebb elviselni a romló teljesítményemet
-
Papooo
senior tag
Anno, amikor megtaláltam a topicot, és elkezdtem tudatosan játszani, az 50% fölótti wrem egy százalékot visszaesett.
Azóta már újra visszamászott, de azt megfigyeltem, hogy ha rágörcsölök, akkor saját magam ülök fel a szopórollerre.
Ha beveszem a lesz@rom tablettát, és csak egy dologra hajtok (kreditfarm, mission, vagy csak funolok), a csata végeredményét figyelmen kívül hagyva, akkor simán összejön 55-60%-os wr, és egy hozzám képest szuper wéjennyóc.
-
Ispy
nagyúr
Na, még mindig nem tudok játszani (tudom, mindenki ezen izgult eddig
), de már közelebb a megoldáshoz....Szóval a bill szarakodik, gyanús volt, hogy a tabra az ablak elkezd össze-vissza villogni, aztán persze kapcsolat a hibával kivág a játék, gondolom azért, mert lenyomásra elfelejti a bill parancsot és folyamatosan küldi, egyszer már nagyon régen mintha lett volna ilyen hibám, amit valami beállítás megoldott.
Ja, mechanikus billről beszélünk, nem tudja valaki mit és hogy kell állítani rajta?
-
kchryss
veterán
Mivel a 2. kampány küldetéseknél csak a szövetséges küldetéseknél van stun elsődleges feltételben így logikus az amerikai vagy az angol ággal kezdeni. A kettő közül pedig az amerikai barátibb, stun-ra alkalmasabb. Az excalibur-hoz a stunolós küldetések nekem például mind könnyen sikerült a 6-os amerikai arty-val. A 8-as amerikai pedig már elég az első kampány arty küldetéseinél is mindegyikhez.
-
Jokerdapro
senior tag
Ha amcsi ágon indultál el akkor az M44el tuti megszereted az artizást.
Jól írták bia első skillnek. (Ami hasznos lehet még az a mesterlövész másodiknak, valami olyasmi a leírása hogy növeli az esélyt a modul+legénységi tag sérülésnek.) + töltés gyorsító + célzás gyorsító + periszkóp (végjátékba jól jöhet amikor még valakit pofán tudsz köpni
) Egyéni preferencia szerint 7es szinttől pótkaja.(én bia után már ajánlom) bonus tipp: ilyen gwe100, T92 kaliberű gépekre 105ös olaj, esetleg szupernehéz repesz az ellen artyik ellen. (Deszép fogalmazás
) -
zola96
senior tag
Bia(elit alakulat). A tobbi kb felesleges is. De meg utana a lovesznek a loveg forgatása kozbeni pontosítás, vezetonek meg menet kozbeni pontosság. Ezek a priorok. Tobbi csak formalitás. Szvsz. Bar egy francia artyn jo lehrt az alcazas, de egy T92 HMC felesleges hosz akkora mint 3 haz

-
peterson79
őstag
Tulajdonképpen ez a baj, hogy nem találtam még meg a hozzá illő stílust és hiába tudom ezeket, hogy kábé ilyen TD szinten kellene játszani vele ( már ha meglenne hozzá a pontos ágyú, de szerintem az sincs neki..)
szal akkor is megyek vele be a sűrűbe és persze, hogy kinyírnak seperc alatt miközben alig sebeztem...
Valahogy ezt kellene legyőznöm magamban és megtalálni az arany középutat, ami már megy a Progetto-val és akkor frankó lenne minden
-
jim bcs
nagyúr
IS-7, normál löveg, úgy be lehet lőni hogy csak úgy pislog, csak nagyon jó helyen kell eltalálni. Obj. 277 is simán belövi, plusz középen 2 oldalt a 2db kis döntött részt is, illetve szemből lövegcső bal oldala, valamint ha nagyon közel vagy akkor középen a bal oldali kisablak közepe.
-
fradi81
veterán
Épp super conquerorral lövögettem malinovka hegyen normál lőszerrel.
-
Gyuri27
félisten
Az az ágyú az egyik legrosszabb t10-ben. Kicsi pen, lassan szükül és meg nem is lézer ágyú.
[link]
A régi is széria elavult sajna. Is7, is4. Illetve a gold meg a troll ágyúk miatt a páncél kb semmit nem ér (persze ha clownfiestát rendez az rng akkor egy atom csapást is pattintasz). Ugyanez a sorsa a obj 257-nek, e75-nek, e100-nak, t110e5-nek.
De a wg nem rakja rendbe a régi vasakat.
Inkább ad új jobb tankot hogy legyen mit megszerezned. Obj 7xx-277 pl. -
galervin93
addikt
Nem használatról volt szó, csak gyűjtői értékról, illetge mint értéknövelő tankról. Ilyen kontextusban szerintem ez értelmezhetetlen, ez nem egy festmény pl., vagy bármilyen fizikai tárgy, esetleg egy nagy eszmei értékkel bíró valami. Itt nincs értelme ilyenről beszelni szvsz.
Maga a gold-beli ára semmi, ha igazán jó lenne kétszer ennyiért is mehetne, de - számomra - fura eszmei értékről beszélni ebben a helyzetben (virtuális elem). -
Kelvin
őstag
Amit írsz nem zárja azt ki, hogy ez a rossz irány a játékban. A prémium járművek már a normál tankok felett állnak, lassan nem lesz értelme normál tankokat húzni és velük játszani. A játékosállomány olyan szinten leromlott 2-3 év alatt, hogy elképesztő. Ingyen játékról senki nem beszélhet, ha ismered tudhatnád mekkora profit van a cégnél kezdetek óta minden évben. írhatnék még egy oldalt, hogy szerintem miért ássa a saját sírját a wot, de ezt a többség úgy is tudja.
-
Chris0321
veterán
Egy troll gun-al sokkal élvezetesebb lesz eltalálni vagy arty-val. Plusz kíváncsi leszek a sebesség mennyire lesz kihasználható egy átlagos játékosnak. Játszottam egy kicsit ezzel a Haloween-es MT-25-el és abban is van egy sebességnövelő ajándék vagy mi és nem örültem neki ha bekapcsolt mert megnehezítette az irányítást városi pályán.
-
-
ooloo
őstag
-
-
Szerintem nem probléma, ha 9 évesen már játszik/netezik, inkább az a fontos, hogy megértsen bizonyos dolgokat!
Például hogyan tud biztonságosan böngészni, hogy kezelje, ha az interneten zaklatják(osztálytársak, más szemét kölykök). Próbálj meg vele tartatni egy egyensúlyt, tehát sportoljon is a kis vakarcs, menjen el a barátokkal (és veled is) néha lődörögni, biciklizni, általánosságban IRL dolgokat csinálni. Az interneten ne csak a frászbukot lássa meg a játékokat, hanem a lehetőséget arra, hogy mindenféle tudást megszerezzen.Ha a közös szakaszozáson kívül más apa-fia programokkal is lebombázod, akkor nem lesz gond a lurkóval. Öcsém esetén nem hallgattak rám anyámék(19 év különbség, féltestvér). Mindent sikeresen elbasztak
, lesz ott kármentés rendesen. -
popey37
addikt
ó, nálam ez notorius dolog.
amikor a fél csapat irkál a csetbe hogy go spott, az meg szarik rá akkor néha elgurul a gyógyszer.
de volt már olyan is, hogy vétlen voltam: kinai tizes TD RRO löszer és a hülye a lövés pillanatában betolatott elém, persze ammorack és lehet pihenni egy hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Minden jöttment szétbarmolja a rekeszt azon is, imádom érzés.

Gondolod milyen jól sikerült a kredit farm.