- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
#95904256 #39398 üzenetére
Én a múltkor pont úgy nyertem, hogy a legutolsó pillanatban kilőtte a JT az artyt, a vekker már 00:00-t mutatott.
(#39395) Bingisz: mi ez a 140 lőszer? Nincs még meg a 17 fontos löveg?
Akkor bizony egy élmény lehet játszani vele
Sebaj, a 17 fontos meglehetősen jó löveg és majd ha kifejleszted a med vonalat akkor sokat könnyít a Cent Mk1 fejlesztéseiben is. -
törölt tag
Megszűntették, hogy a foglalásnál 100% elérése után még pár másodpercig lehet resetelni? Ketten foglaltak az ellenből, elérték a 100%-ot. Cruiserrel kilőttem az egyiket, meglőttem a másikat, sőt azt is kilőttem volna ha nem szakad meg a játék. A játék összesítőben nézem, hogy összesen 94 foglalási pontja van az ellennek. Ezzel nyertek. Ez kb. olyan mikor az idő lejártakor utolsó másodpercben lövőd ki az utolsó ellenfelet. Akkor sem nyersz.
-
đe$|re
senior tag
A sok szívás után összejött egy ilyen kör is:
Victory!
Map: Karelia 2014.01.12. 16:39:14
Vehicle: T69
Exp: 2 313 Credits: 59 703
Battle Achievements: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"4619dmg/7kill/0 elszenvedett sebzés
-
dfsz34
őstag
válasz
Tomi0703 #39381 üzenetére
Az biztos, hogy vannak furcsa lövések. Látni olyant számtalanszor, hogy kapáslövés simán gyenge pontra tart, mintha zsinóron húznák. RNG ugyebár, csak miért nem lehet kicsit kevésbé látványosan csinálni?
Az ellenkezőjére is számtalan példa van. Pont az imént háromszor pattantam amx48-al a T69-ről, komolyan nevetséges. Egyszer arannyal. Ok, biztosan jól számolja a szöget, nem ezt vitatom, de közvetlen közelről ugyan már miért tart a lövés pont olyan pontra, ami pattint? Beszűkült célkereszt mellett. Ráadásul egy T69? Mikor kétszer pattant már tudtam, hogy itt nincs esélyem, de azért aranyat töltöttem, kíváncsi voltam és az is pattant. A távolság kb100m, mindegy, hogy zoomból vagy nem zoomból lőttem.
-
Doom83
tag
Még annyit hogy van a rangsor lentről felfelé színek alapján, alsó a piros utánna?
Mit jelent a név mellett a csillag? -
PAWI
tag
Sziasztok!
Ránéznétek a statomra, mert én úgy érzem, fejlődök, sőt statjaim alapján is úgy látom, mégis, olyan messzinek érzem még a sárga játékos szintet is
Pedig megteszek érte mindent.
Mondjuk első 2-3k csatám nem igazán jött össze, akkor kezdtem el foglalkozni vele, videókat nézegetni stb.
Vagy várjak türelemmel, és majd javulnak a statisztikáim lassacskán?
-
Chris0321
veterán
válasz
Doom83 #39384 üzenetére
XVM-nek nevezik, több fajta típus is van. Én ezt használom. Ez pedig egy alap XVM.
-
Doom83
tag
Hogy lehet azt megcsinálni, játék közben mutassa ki milyen szintű játékos mennyi csatája volt stb.... ?
Le kell hozzá tölteni valamit , hova kell bemásolni ha így van?Köszönöm!
-
KisApám
addikt
Eddig ma CSAK TIER II-III-al toltam 10 csatát (ebből 8 győzelem).
Mielőtt felmegy 50%-ról 100%-ra az átképzés, a kicsiknél fel akarok tolni pár skillt, és úgy átrakni a nagyobbakba.És tényleg adja az Eff-t és a WN7-et hozzá szépen: 2599 illetve 1845.
-
Kakumix
senior tag
válasz
#40993792 #39367 üzenetére
Az E5 király tank, király legénység (4 skill) és felszerelés, annak találnia is "kell" akár mozgásból is, ez OK. Az IS-3 viszont 75%-os legényeket kapott mikor áttettem az IS-8-ba a legényeket, azok már az IS-7-ben vannak a 3 skill végén. Az IS-3-ban pedig az első skill van 99%-on. Úgy gondolom a tank/ágyú tulajdonságai közzé leírt pontosság alapján nem kellene jobb találati aránnyal rendelkeznem vele, mint bármelyik német tankkal. Márpedig El Halufon kapáslövéssel be-be talál a szemközti oldalra, miközben megyek a darálóba. A KT-vel meg álló helyzetben sem találom gyakrabban (vagy annyiszor) el a szemközti oldalt.
Csak oda tudok kilyukadni, hogy valamit rosszul csinálok mikor célzok vagy rosszul van beállítva. Az előbb mentem két kört E5-tel és próbáltam csak a parancsnoki belépőt lőni egy IS-4-en, ötből egyszer sebeztem meg kétszer lepattant és kétszer elment felette ~190 méterről. Volt lehetőségem próbálkozni, mert HE-vel lőtt
. Másik kör, E-100-at ugyanott, Karelián a hegynél, kicsit messzebbről 7 lövésből egyszer sebeztem a tetején lévő gerendán keresztül. Másik ismerősöm, rosszabb stattal, nettel, géppel, kevésbé odafigyelve sorra szedi ki a tankokat a kupolán keresztül. Mondjuk a stat, hogy az enyém ~1190WN6 az övé pedig még narancssárga nem jelent sokat, nem nagy különbség.
diegho #39368: Persze, azt nem lehet megfejteni látatlanba, hogy miért bénázok, ezért is írtam a végén, hogy nem neked szól a sírásom, hogy miért nem találom el a tankokat. Csak arra voltam kíváncsi, hogy az IS-6-tal visszajátszásban lévő kapáslövésekre adott találatok nálad átlagosnak számítanak vagy egy különösen szerencsés kör volt.
Olvastam azt is, hogy a 8.8-ban (?) bevezetett új szóráseloszlás/képlet miatt pontosabbak lettek az ágyúk és ezért jobban megéri szűkülés nélkül lőni, mint korábban, csak ezt nem érzem mikor egy elvileg pontos tankkal vagyok. -
Kakumix
senior tag
válasz
diegho #39358 üzenetére
Igen ez is feltűnt, hogy már láthatatlan tankokra lősz és viszonylag gyakran találsz is. Ebben a visszajátszásban is lőttél vagy hatszor a már nem látható Jagdtigerre és a végén látszott, hogy ~400-zal kevesebb HP-ja van, mint a legutóbbi feltűnésekor és így már csak egy lövés kellett bele és mivel már te is egylövéses voltál, ez nagyon kellemes "meglepetés" lehetett neked. De ezzel nincs gondom. Vagy talál vagy nem. Ellenféltől függ, hogy megmozdul-e egyáltalán, ha lövést kap. A becsapódásjelződ meg mutatja, hogy merről jött a lövés és a tapasztalatod meg azt, hogy melyik bokor, sarok mögött állhat. Ami "zavar", hogy látható tankra szűkülés nélkül rálősz, találsz és sebzel is. Én meg ilyenkor csak nagyon ritkán, ezért nem is erőltetem.
Az IS-6-tal tegnap próbáltam kapáslövéseket is, de vagy magam előtt a földbe lőtt vagy Föld körüli pályára állt a lövedék, de a célzott tankot nem találta el, de még ha teljesen beszűkült akkor se oda csapódott be, ahová céloztam, ezért aztán gyakran le is pattant. Pl. Tigris II, nem túl jó játékos sötét piros színben, szemben áll nyílt terepen kb. 200 méterre, IS6-tal szikla mögül ki-be mozgok, sidescrape-elve, 6 lövésemből 1 sebezte meg, pedig eléggé nagy célpont a hasa, de az elsőt követő 5 lövés vagy a tank alatt ment el vagy a tornyát találta el, illetve egyszer elrepült fölötte és persze amíg szűkültem, megsebzett vagy háromszor.
Van fent paintball modom, így látom hová csapódik be a lövedékem és vagy 10 évig fps-sel játszottam, kedvenc puskám a Mauser Kar98 illetve egyéb mesterlövész puskák voltak, szóval nem rángatom az egeret mikor a tűzgombot megnyomom. -
Simulacrum
senior tag
válasz
SoulReaver #39356 üzenetére
Másik fórumon olvastam, hogy 1-2 nap mire mindenkinek frissül.
-
04ahgy
nagyúr
Győzelem! Csata: Steppes 2014.01.12. 13:50:03 Jármű: M18 Hellcat Szerzett tapasztalat: 1 321 Szerzett kredit: 36 688 Küldetés teljesítve! Jutalom: Prémium időtartam hozzáadva: 3
Küldetés teljesítve! Jutalom: Jármű hozzáadva: IS-6 Férőhelyek hozzáadva: 1
HGyu
-
Chris0321
veterán
válasz
Szepi1979 #39350 üzenetére
Én nem érzem olyan gyengének az IS8-at. Igaz a páncélzata gyenge, de mostanában nem igazán számít a páncél mert ami páncélozottabb úgyis gold-al lővik. Az ágyúja és a mozgékonysága jó, inkább med mint heavy. Már kifejlesztettem az IS7-et de még mindíg duplázom az I8-at. A 7-et nincs még kedvem megvenni, elég sok kreditet kellene gyorsan összekaparnom, amíg nem javítanak az ágyúján nincs is hozzá sok kedvem. Felszerelést és a legénységet már félretettem rá.
-
diegho
nagyúr
válasz
Kakumix #39352 üzenetére
Én mindig mindenre lövök, ezért tűnik úgy, hogy beadja. Stieger szemtanúja volt, ahogy egy fel sem spotolt hellcat-et erlenberg A0 bokrokból szedtem ki úgy, hogy középen voltam és csak odalőttem egyet kapásból, nem volt spotolva, egyszer lőtt rám, odafordultam lőttem meghalt anyázott. De én rengeteg ilyen lövést csinálok, mert rengeteget lövök. Amikor nincs mire lőni, akkor is lövök vakon, mert úgyis be fogja adni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bingisz #39353 üzenetére
"- IS-3-at átmodellezik."
Ez elképesztő.
Annyi súlyos hibát felvonultató modell van a játékban a régebbi tankok közül, hogy parádés nézni, de az IS-3-nak is már a harmadik újramodellezés megy.
Ilyen tempóban nem csodálom, hogy sok elhibázott tankmodell változatlan formában lelhető fel a 8.10-ben is. -
SoulReaver
veterán
válasz
Simulacrum #39354 üzenetére
Nekem nem akar frissülni, pedig test2 van fent... vagy az már régi?
-
Zeratul
addikt
válasz
L-e-f-i-e #39348 üzenetére
Azzal vitatkoznék hogy jobb konstrukció a nV, főleg a GCN AMDvel összehasonlítva, de lényegetelen mert olyan szinten CPU a limitált a játék hogy AMD GPU is csak unatkozik alatt, 4830t alig tudta 100% terhelni, a 7850 meg 50-60% terheléssel fut, miközben a CPU kegyelemért könyörög. DX11 terveit nézve a WGnek könnyen nV szopóroller lehet. pl.: Ágyú torkolattüze külön fényforrás. Tipikusan Forward Rendering megoldást igényel, ami az nVnek nem annyira fekszik.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
SoulReaver #39343 üzenetére
Ez a kulcsmondat. Már így is látni, hogy a jó játékosok sokszor kivárnak, teljesen jogosan. Nagyon kevés jó csata lenne magas szinten. Azt megvalósítani, hogy legalább az eloszlás megegyezzen a két csapat között, az gyanítom 1-2 perces csatavárást jelentene, amit lehet, hogy sokan elfogadnának, én személy szerint nem.
Többen bosszankodtak az XVM régi adatai miatt. Csak jelzem, frissült. Ha jól néztem tegnap reggeli adatokkal. Gratulálok mindenkinek, aki színt váltott, remélhetőleg a lila irányába!
-
Bingisz
addikt
Néhány info FTR-ről:
- Úgy tűnik a T110E3-at és a T110E4-et nerfelni fogják, az E3-nak jobb a nyerési aránya.
Hova akarják nerfelni még azt a szerencsétlen E4-et?
-Még nem biztos hogy a fák fejlesztetett törés modellt kapnak-e.
- Lehet hogy a bokrok és a fű és új modellt kap hogy ha át megy rajta a tank akkor össze nyomja.
- A különböző lőszertípusok különböző képen fogják rombolni az épületeket.
- Jócskán megfog nőni a lánctalp nyomok időtartama (de nem maradnak örökre)
- Lehet hogy lesz egy lényeges optimalizálás azoknak akik max beállításokon játszanak.Váá, csak legyenek már bent a játékban...
- IS-3-at átmodellezik.
No comment
(Harmadszorra talán sikerülni fog)
- Veider a hardver (grafikus kártya) upgraderől: "Én is egy 7600GT-vel kezdtem, aztán 9800, GTS250, GTX460, GTX550, GTX580 és most GT770. Ha szeretsz játszani akkor szeretned kell a videó kártya cserét is."
- Veider nem tudja hogy a GTX770 elég lesz-e a HD kliens max beállításaihozA fejlesztők eléggé Nvidia pártiak, szóval van valami abban, amit Diegho írt.
-
Kakumix
senior tag
válasz
diegho #39334 üzenetére
Szia Diegho! Most néztem meg az IS-6 Lakeville visszajátszásod és számomra hihetetlen milyen kapáslövéseket ad be az RNG neked. Én ilyenekkel még a T110E5-tel vagy német tankokkal sem nagyon próbálkozok, az IS-6-tal meg még beszűkülve sem találom el a célt. Megmondanád hogy kb. milyen legénységed van az IS-6-ban vagy ez neked is egy szerencsés kör volt a találatokat tekintve? Illetve a végén a Jagdtiger 8.8-at szemből jobb felső sarokban lőtted meg és az átütésjelző piros volt, ezt hogy adta be? Az átütésjelző nem zölddel jelöli, ami páncélvastagság és az ágyú/lövedék átütése alapján átmegy (nem effektív páncélvastagságot figyelembe véve), narancssárga az ami RNG-től függően átmegy és piros, ami nem megy át?
Egy ismerősöm azt állítja, hogy a lövészen a Deadeye perk automatikusan a gyenge pontot célozza. Ez nem igaz, ugye? Azt is állítja, hogy ő nem is szokott célozni csak előjön a sarok, szikla mögül és a deadeye perkkel felokosított lövésze céloz és sebez az esetek nagy százalékában. Itt a magyarázat a sok sebző lövésére annyi lehet, hogy nagy átütésű tankkal megy és kész? Vagy igaz az egész és neked ezért is adta be a találatokat a kapáslövésekkor? Bár korábban azt írtad nem használsz deadeye-t mert mikor próbáltad sok volt a 0 sebzéses kritikus találatod.
A lényeg, hogy én ezzel nagyon szenvedek, hogy célzom a gyenge pontokat, de mire beszűkül legalább annyi sebzést kapok, mint adok. Persze vannak szerencsés találatok, mint tegnap is IS-7-tel ~300m-ről mozgás közben sebeztem és azt a tankot amelyikre céloztam
, de ez ritka. Legénységre, felszerelésre figyelek és igyekszem jól felkészíteni a tankot a hangárban, pingem általában elfogadható (20-50ms), fps-em 40+. Ennek ellenére az elvileg pontos német tankokkal rosszabb találati arányom van mint az oroszokkal, kínaiakkal. T6-tól felfelé átlagoltam a találati arányokat tankonként (nem korrekt, mert csataszám nincs benne, de azért valami) és a statisztikából tényleg az derül ki, hogy a németekkel találok legritkábban (77,2%) és a kínaiakkal a leggyakrabban (80,8%). Vagy ez a 3,5% különbség nem számít és csak azért érzem soknak, mert a németekről mindenki azt mondja, hogy nagyon pontosak, ezért nagyobbak az elvárásaim is és esetleg olyanokat is ellövök, amiket más nemzetekkel meg sem próbálok?
Valami alap gond lehet nálam, valamit nem tudok a célzásról, de gőzöm sincs mi az. Most nézem, hogy IS-3-mal és E5-tel járok CW-zni, CW gyakorlókba, ahol gyakran kell mozgás közben lőni és mégis ezekkel van a legjobb találati arányom (~83%). Na, jó, az utolsó két bekezdés nem csak hozzád szól, hanem mindenkihez. Vagy senkihez?
-
dfsz34
őstag
válasz
Linkin #39338 üzenetére
Többen vannak, akik nem szeretik (én sem) az IS7-t. Főleg az ágyúja nem tetszik. Az E5 messze jobb tank. Nehéz ezt megmagyarázni, de az IS7-el olyan szenvedősek a csaták. Sok a lepattanó, amikor azt hiszem, hogy jól beforgattam vagy jól beállítottam a szöget, akkor meglövik a nyakánál vagy az ágyú alatt vagy -ritkán- a tornyán levő gyenge pontot. Egy idő után elbizonytalanított, hogy ez a páncél azért messze van a hírétől és mellé egy ilyen pattogós ágyú, nulla kitéríthetőséggel. Valahogy nem az igazi. Neki is álltam inkább az IS4-nek. Annak legalább jobb az ágyúja és több a hp-ja, meglátom majd. Az E5 minden tekintetben jobb és azon az ágon is nagyszerű tankok vannak (T29-t lehet a legjobban kiemelni), inkább azt javasolnám, ha még nem álltál neki.
Kicsit más, de talán kapcsolódik. Ma reggel megvettem a T57-t és hát az a tank egy klasszissal jobb minden eddig általam használt tízesnél. 5 csata után már megvan az első osztály. 3800 átlag sebzés, egy halálosztó. Bírom, mikor rámászik az ellenfél az éppen töltő 50B-re és én akkor értem oda addig észrevétlenül. Az 50B már megcsipkedte őket és látni lehetett a mozgásukon a páni félelmet, amikor megláttak és nem is alaptalanul, mert kettő ottmaradt. A T57 egy brutális tank, a városi harcban egy terminátor. Ráadásul elég pontos az ágyúja, nagy távolságból is lehet csipegetni, univerzálisan használható és ahogy tapasztalom elég jó kamoja is van. Ráadásul még keresni is lehet vele, eddig egyik csatám sem volt mínuszos, most a legutolsó nettó 48e kreditet hozott. Értem, hogy kicsit más stílus, mint az IS7, de ha valaki tényleg ütős tízes tankban gondolkodik, akkor a T57 ág egy jó választás lehet, bár néhány csapda van benne (kétszer van tanktípus váltás, tehát a legénységet vagy arannyal kell átképezni vagy újakat kell venni). Ezzel kellett volna kezdenem nekem is és akkor nem alakult volna ki egy fajta apátia a tízes tier iránt az IS7 miatt.
F155, WTE100 még nincs, nemsokára meglesznek azok is, de szerintem azok másfajta játékstílust követelnek a hosszú töltés miatt. A T57 23 sec alatt betölt, azaz közelharcban is simán jó, kicsit kell többet várni csak.
Összefoglalva, szerintem az IS7-el nem jó érzés menni, E5 és főleg T57 meg király, azokkal az ember meg tudja valósítani, amit kigondol, amíg az IS7 általában elpusztult közben.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Zeratul #39346 üzenetére
Azt jelenti, hogy jobban fut nvidian, alapjába véve is jobb konstrukciók, minden kategóriában, de ezek sokszor apróságok, a legtöbb játék mindig is az intel+Nvidia pároson futott a legjobban, számoktól függetlenül...a wotnál is így van, meg a tapasztalatok is ezt mutatják...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #39345 üzenetére
Annyi. Bár azért a meglepetés ereje mindig náluk lehet, láttam már lila játékost elvérezni az első percben, mert elszámolta magát és olyan pirosat is, aki Easy Eighttel 4K sebzést tolt tier 7-ben.
Meg a randomfaktor itt is meglenne, +/- 2 tier, szal lehet a pirosak lennének top tier, a kékek zöldek meg felderítőt játszhatnak, meg hasonlók.
Bár én azt nézem mostanában, hogy 20 meccsből, ha 1 azon múlik, hogy kinek milyen statja van, mivel a top tier td-k ellen a lila felhő sem véd meg jobban, mint a paradicsomlé. A baj az, hogy a játékosok nagyrésze bízik az xvm-ben és ha mondjuk olyan helyzetbe kerül, ahol többen vannak és jobbak az ellenfelek, akkor leblokkol, elcsügged, bármi. Tudod a weakspotokat? Tudod. Tudsz sidescrapelni? Tudsz, akkor gyerünk.
Meg amúgy teljesen mindegy, nem az MM a legnagyobb gond jelenleg a játékkal. Top tier kempfeszt, ami gyűrűzik lefelé, tegnap láttam már tier 6-ban olyan meccset, ahol több volt a td, mint bármi más. Ghost shell-el nem találkoztam 8.10-ben eddig, cáfoljatok meg, ha van. -
Zeratul
addikt
válasz
diegho #39321 üzenetére
Mit jelent az nVidia párti? Fill rate, shader igény, compute igény vagy mi a fene? Ebben a játékban egyedül ami nV párti az morfológiai AA mert FXAA használ, de ha megfigyeled a GPUd nagyrészt így is unatkozik, ha a X270 kevés lesz HDre akkor a kategóriájában hasonló teljesítményű nV is kevés lesz, közép kategóriában az nV eleve gyengébb mint az AMD a felső kategóriában meg marginális a különbség ha nincsenek fejlett DX11 eljárások, ha vannak akkor viszont az AMD a nyerő mert a nV shaderben gyengébb.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles #39342 üzenetére
"Viszont garantáltan (a meccsek többségénél) izgalmasabb csaták, kiélezett, élvezetes küzdelmek lennének."
Így is akkora campfestek vannak, mint a fene, hát még, ha ugyan olyan szintű játékosok is lennének a csapatban....
(#39344) HáGé: Akkor meg mindig a narancsok és a pirosak szívnának ami megint nem lenne jó.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#43783936 #39341 üzenetére
Nem is így kéne megoldani, mindkét csapatban arányosan lenne mindenféle képességű játékosból. Mondjuk 5 piros, 4 narancs, 3 sárga, 2 zöld meg mondjuk 1 kék/lila. Hivatalossá kéne tenni valamelyik stat rendszert, talán a WN8 elég kiforrott már és az alapján, kvázi súlyozni az embereket, ugyanúgy, mint a harckocsikat.
Mefi: szerinted mikor fognak tudni olyan MM-et csinálni, ami ezt meg tudná tenni? Ezek változó értékek, az orosz úriemberek pedig az állandó értékű tank súlyok alapján készített MM-et sem tudják úgy megcsinálni, hogy ne lennének anomáliák (valaki linkelt egy képet nemrég a 6 vs. 9 top tier felállásról, én tegnap linkeltem egyet a tier 8 alatta meg tier 6 felállásról, voltam már felderítővel top tier, artyk rendszeresen vannak felül). Amúgyis, amióta megvan ez a medálért győztes xp rendszer, azóta kánaán van mindenki számára. El tudsz jutni arra a szintre, hogy rendszeresen hozz mesterlövészeket, végkifejlettől függetlenül és akkor már ne érdekeljen a vereség. -
mefistofeles
veterán
válasz
#43783936 #39341 üzenetére
Hát igen rátapintottál... Az e pénisz kicsit megrövidülne sok menő játékosnál.......
Viszont garantáltan (a meccsek többségénél) izgalmasabb csaták, kiélezett, élvezetes küzdelmek lennének.
Ha valaki eddig, mondjuk fele olyan tudású gamerek ellen szerezte a TopGun plecsniket az ugye amúgy sem ér sokat (max. persze neki) ha meg jók ellen azt ezentúl is prezentálhatná. Megnőne az efféle kitüntetések értéke. Én az első topgun-jelvényemet kb. a 200. csatámban szereztem, nyilvánvalóan nem a hatalmas tudásomnak köszönhetően. -
törölt tag
válasz
mefistofeles #39339 üzenetére
Az senkinek se lenne jó.
Most gondolj bele, hogy mi lenne ha összesorsolna a gép 30 azonos szintű játékost.
Ott már nem lehetne TopGun plecsniket se gyűjteni, a komolyabbakról nem is beszélve, mert olyan szinten kiegyenlítődnének az erőviszonyok. -
mefistofeles
veterán
Tudom sokan lehurrogtak már (bár ész érveket még nem olvastam azon kívül, hogy a prok 1 percel többet kéne, hogy várjanak) de tényleg mi szól az ellen, hogy személyes stat alapu legyen az MM? Olyan nagy gáz lenne ha megszűnnének a kétperces 15-2 es meccsek?
-
Linkin
senior tag
az IS7-ről mi a vélemény?
-
Departed
őstag
válasz
diegho #39315 üzenetére
Nemrég ejtettem meg az Athlon II X4 --> FX-6300 váltást, most 4GHz környékén tartok vele tuningban.
Minden maxon FullHD-ban árnyék nélkül olyan 50fps és afölött van a dolog a HD6950-esemmel, persze vannak helyek ahol kicsit jobban lemegy.
Mondjuk az új pálya az előző procival szaggatott 20-25 fps körül, ezzel már 40-50 körül van.
Miért is kérdezted az AMD-t ha Intel-ben gondolkodsz? -
diegho
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #39331 üzenetére
Látom 6870-ed van, majd tesztelgethetünk kicsit, ha van időd, de még én is kitalálom mit kéne tesztelni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Bingisz #39325 üzenetére
Én úgy gondolom az új nvidia vonal érkezése után fog jönni a hd kliens, azok lejjebb fogják nyomni az árakat és 60 alá be fog menni a 770-es május környékén.
Mondjuk FPS gondom nincs jelenleg. Minden maximumon 1-2 hülyeség kikapcsolva 40-60 között ugrál, viszont találtam 2 bokrot, amik mögött fix 30, érdekes, mert mindegyik single bokor, tehát redshire erdőben semmi gond. Tegnap visszavettem mediumra, így meg 50 alá nem esik. A proci 4000-en megy, mármint mindegyik mag, turbo kikapcsolva. Igazából nincs fps gondom, de még ma vagy holnap letesztelem egy south coast replayen, hogy mi a különbség a 6870 és a 270x között fps-ben.
-
zozyk
addikt
Kellett nekem statot posztolni,20 csatából 6 nyerő...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
diegho #39321 üzenetére
+1 a 4670K-ra. Okosan paraméterezett turbo-val egy szálon jól meg tudod küldeni még gyári coolerrel is, azt meg szereti a kliens.
Nekem most 3570K 4,3GHz-en fut (egy szálon), az alaplap BIOS-ban paramétereztem a turbo-t megfelelően, hozzálőttem a feszeket, és ennyi, gyári hűtővel. Nincsenek FPS gondjaim.
HGyu
-
-
diegho
nagyúr
Én is most gondolkodok, hogy mi legyen. A 270x-et lehet eladom még most, jó áron, mert a HD klienshez nem biztos, hogy elég lesz, hiszen nvidia párti a játék, így még jól ki tudok szállni belőle a 6870 meg itt porosodik csak, azt visszarakom addig, de procit meg le lehetne cserélni. 4670k-t nézegettem, 54k, hozzá lap 23k, az én procim elmegy ~40-ért, lapom ~15-ért, tehát ~25k ráfizetés lenne.
-
mefistofeles
veterán
válasz
#40993792 #39316 üzenetére
Hát ez az.... átok.....
De a poén, hogy meccs kezdetén körülöttem is pufogtatnak egymásba a srácok serényen (lehet azokat is nekem szánják...)
Mindegy, megpróbálom poénosan felfogni a dolgotnem mindig megy......
Könnyen lehet, hogy estig nem kéne játszanom. megint olyan csapatokat kapok,.....
Még a végén az >54% win rátám is tovább romlik (volt közel 60% is) -
diegho
nagyúr
Játszik itt valaki FX6100/6300-as procival, amit tuningol is?
-
mefistofeles
veterán
Áh ez nemigaz! Vonzom a teamkill idiótákat vagy mi?
Nagyon komoly kis meccsem volt az előbb. Kiélezett szoros csatában (kb. egyforma erős volt a két csapat) közelharcban megszerzem a 3. killemet erre a hegyről a csapattársam egy tűpontos lövéssel kiszed! Biztos én vagyok a hibás láncszem. Eddig véletlen teamkillem talán 1 volt (beugrott elém lövéskor) de ha eddig nem szedtek ki 10x a csapattársaim akkor egyszer sem.........
ja és persze innen el is vesztettük a meccset...... -
törölt tag
Tegnapi friss tomato:
Malinovka ecounter 8-as csata.
Honfitársunk Tigris 2-vel 360-as effivel déli oldalról indulva elmegy a házakhoz, majd rájön, hogy a hegyen megy a buli.
Mire felér a hegyre, épp kilövik az utolsó tankunkat.
Már csak hárman td-k (JP1,Borsig, PzsfV) és ő van életben, szemben velünk nyolcan.
Neki jutott egy komplett zöld szakasz(T34, 50 100, Tigris2), mi a bokrok közül irtjuk a dombra felmenőket sikerrel.
Írjuk neki, (németül, angolul, törökül, lengyelül és magyarul) hogy vonuljon vissza, és mi leszedjük az ellent.
Magyarul válaszol: NEM!
Unalmunkban megbeszéltük a taktikát, hogy melyikünk mire fog lőni, amikor leaprítják szegényt.
Kb három perc múlva megdöbbenten tapasztaljuk, hogy a full hp-s szakasz eltűnik, és a Tigris 2 elkezd levágtázni a hegyről.
Mi is elkezdtünk rohanni, mert már csak egy JP2 élt az ellennél.
Amikor felspottolódott, csak lesebeztük , de kilőni nem akartuk, megérdemelte a srác a plusz fraget.
Amekkora malaca volt, az első lövés csak leláncolta, a második elhibázta, mire a harmadikat kapta volna, addigra kilőtte az ellent.
Hiába, bátraké a szerencse!Azért azt a replayt megnézném, hogy mit művelt odafent.
-
SoulReaver
veterán
válasz
mefistofeles #39309 üzenetére
Igen, valahányszor én is eljutok egy jó szintre, mindig megszólal egy hang bennem, itt elég lesz.... De nem XD és elrontom... de nem tudom, hogy ez miattam történik vagy mi mástól?
-
mefistofeles
veterán
válasz
SoulReaver #39306 üzenetére
Ismerős érzés...
Mondjuk én még messze vagyok a te csatáidnak a felétől is és igazából nem a statokért játszok (bár rá szoktam nézni) de én is baromira bosszankodok mikor a -relatíve- jó játékom ellenére is veszítünk. Sima vereségek 5-6 kill mellett. Ez elég bosszantó. Tegnap délután olyan statom volt, hogy ugráltam örömömben. Aztán hibáztam..... visszaültem játszani. 5-ös vereség sorozatok, szánalmas 0-1 killes körök, olyan lövések szálltak el az űrbe amikkel délután simán kinyírtam az ellent, szumma szummárum éjfélre olyan gyönyörűen elcsesztem a statomat, hogy jaj de jóóóóó. -
Drenadar
veterán
válasz
Bad Pritt #39302 üzenetére
nekem átlagban 5-10 másodperc mire betesz csatába, csak ugye itt is megvan az elején az a bizonyos 30másodperc, csak itt a csapatot mutatja, ha nem kattintasz rá hogy enter battle, nos ezért tűnik úgy hogy sokat kell várni...
szerintem is feelinges de valami mégis hiányzik... meg ez most nagyon nem jött jól hogy elköltöttem a free xpt
-
Simulacrum
senior tag
Ezt a replay-t szeretném minden olyan játékosnak a figyelmébe ajánlani, aki kétségbe esik mikor meglátja a saját csapatának WN-jeit és az ellenfélét.
Nyerési százalékot nem íratok ki, de bőven elég azt látni, hogy nálunk csak én vagyok zöld a túloldalt meg 6-an.
Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a mi oldalunkon levő gyengébb játékosok alkottak igazán csapatot. Tökéletesen álltak fel (minden oldalra ment valaki), segítségre reagáltak és jól csináltak szinte mindent. Míg a másik oldalon csak ment együtt a zöld team és azt hitte majd egy oldalon ledarál mindenkit, csak közben a másik oldalt felejtették el, illetve ha nem foglalással nyerünk, szerintem simán lehozzuk a végén már az egész csapat leverésével is. -
SoulReaver
veterán
-
Szepi1979
senior tag
NSzerintem ez teljesen rendben van. Ha minden 4000 csatás sárga-zöld lenne legalább akkor nem lenne ennyi radley meg pools medál. Ha nem húztál volna ki annyi tankot (pl e75' e100 ) akkor ezek az értékek nagyobbak lennének. A stock tankok lehúzzák a statokat nálunk egyszerű halandóknál.
Arra figyelj hogy ne a stat miatt játszál mert megutálod a játékot, görcsös leszel, nem fog menni. Több embernél láttam ezt, én 2000 csatánál estem ebbe bele. Szerencsére szeptemberben nem volt gépem 1 hónapig, azóta a szórakozás hajt nem a statvadászat.
Ha mégis javítani szeretnéd játsz op tankokkal, pl T18, hellcat, kv1s.
Nem te vagy itt a leggyengébb de ez nem is számít -
zozyk
addikt
~3 hónapja még azt sem tudtam,mi ez a játék,most meg : zozyk_HU
Tudom,itt én vagyok a leggyengébb,de én azért örülök...
-
törölt tag
Dicker Max tulajokhoz lenne egy kérdésem:
Nálatok is sokkal pontatlanabb lett az ágyú?Régen a látóhatár széléig simán ellövöldözgettem, kb. 75-80%-os találati aránnyal.
Amióta bejött a 8.10 azóta néha 200 méterről is elhibázza a célt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Drenadar #39299 üzenetére
Én pont most kezdtem el a WoWP-t, aztán azzal a lendülettel abba is hagytam. Nem lenne rossz, megvan a feelingje, de alig játsszák páran. Megcsináltam a traininget, kaptam 100 aranyat meg 1500 free-t mentem pár kört, aztán töröltem. Sokat kell várni a csatákra és ez nem tetszik.
Más: a rendes hétvégi küldik meg effélék mikor állnak vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest