- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #39898 üzenetére
Jagdpanther! Gyors, jól sebző ágyú, távolról használandó, de simán tier 8-ban is megállja a helyét...SŐT, ott lehet igazán aprítani. Nekem maradt a garázsban és szoktam is vele játszani továbbra is, ha egy jót akarok menni.
T25/2 sem rossz, forgó tornyos, de viszonylag lomha és nem olyan jó az ágyúja szerintem. -
psycroptic
őstag
válasz
SoulReaver #39883 üzenetére
Nyitsz egy ticketet a supportnál, melyben leírod, hogy melyik prémium tankot szeretnéd visszakérni és azt, hogy kb. mikor adtad el. A fiókodon rendelkezésre kell álljon annyi credit, mint amennyiért anno eladtad. Köszönöd szépen és vársz...
-
Tuco Ramirez
őstag
T25/2 és Jagdpanther közül melyik ajánlottabb...?
-
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum #39891 üzenetére
50b-m nincs, csak 50 100 és az nagyon tetszik, de más a játékélmény, mint a T57 esetében.
Amit a stat alapján látok, hogy valamivel lassabban tölt, mint a T57, cserébe gyorsabb. Igen ám, de a tártöltősök kedvenc terepe a közelharc, amikor az ellenfél ellövi magát és töltés közben kap négyet az arcába, hátába vagy az oldalába
Vagy ha sok kis hp-s van, akkor belelállok a lövésbe, ha cserébe tudom, hogy biztosan kiszedek egyet vagy többet. A lényeg, hogy brutál sebzést minél hamarabb, hogy megroppanjon az ellenfél gerince.
A T57 igazi ereje, hogy 22,92 sec alatt betölt minden jóval felszerelve (kólát kivéve) és ez szinte alig több, mint a nagy td-k töltés ideje. Meg valahogy közelharcban ez az idő nem elég általában az ellenfélnek, hogy legyűrjön. A T54e1 30 sec felett tölt be és az már sok közelharcban. Nehéz ezt pontosan megmagyarázni, de a T57-el bele merek menni a csatába. Az 50b hasonló lehet, mint az t54e1, hogy óvatosabban kell kezelni, olyan kerülgetős, med stílus.
A tier10 közelharcnál meg kevés dolog van élvezetesebb ebben a játékban, kezdem belátni. Nekem ne mondja senki, hogy bokorban kempelni meg onnan puffogtatni az marha érdekes és izgalmas. Artyknak is akkor van maximum izgalmi állapotuk, ha az ellenség vadászik rájuk. Ha arra gondolunk, hogy ez egy játék, ahol az ember az eszét is kell használja, de mégiscsak játék, úgyhogy akkor játszunk inkább, mint azzal menjen el az időm, hogy lesek egy bokorban. Mióta most az akcióban megvettem az E5-t (csak most annak a legényei mentek át), a T57-t meg a maus-t, alig haladok a WTE grinddel, mert az is egy kempelős tank, nem közelharcos. Most nekem annyira bejött a tier 10 közelharc és annyira érdekesek, izgalmasak így a csaták, hogy a francnak sincs kedve ilyen kempelős tankokkal menni. Le tudom a napi duplát velük, oszt jónapot, inkább játszok egyet. Az is7-el mentem korábban, az nem tetszett vagy csak én nem tudok vele játszani, régen, több hónapja meg az E100-al mentem egy keveset, az is tetszett, csak nekiálltam a maus ágnak és kellettek a legények.
Én biztosan kifejleszteném a T57-t, mert ez egy überbrutál tank. Ha sikerül vele az ellenség gerincét a csata legelején megroppantani, akkor már hozható a győzelem. Ha sikerül még ráadásul sokáig túlélnem, akkor meg brutális sebzés az eredmény. Ennyi nyafogást meg anyázást az ellenség részéről én még nem tapasztaltam, mint ezzel. Aki tapasztalatlanabb vagy csak nem számít rám és nem tud fedezékbe szaladni és kilövöm 1000-1500 hp-ról, annak gyakran eldurran az agya. Nem tagadom, hogy ez is hozzátartozik az élvezeti részhez
Ráadásul f.ssa a kreditet, nagy sebzést oszt ki és ha kell javítani akkor is marad bőven, ha nem kell javítani, akkor meg szépen adja. Nekem 3e a sebzés átlagom vele és vannak sokkal profibb játékosok, azok szerintem ezzel farmolnak.
-
Chris0321
veterán
-
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #39889 üzenetére
Ok, köszi, akkor majd várom a későbbi beszámolót!
A frontváltó nem azért zavar, mert kigyújtanak - azt eloltom szinte azonnal - hanem, mert szimplán ellövik a váltót, és onnantól választhatok, hogy vagy csigatempóban nyomom tovább a csatát, vagy elhasználom a javítót.
(Amit általában az ágyúra vagy lőszerrekeszre tartogatok, mert azok nélkül tényleg nagy mértékben csökken a vas harcértéke....)#39877 HáGé: természetesen vicc volt, vágom a dolgot!
-
diegho
nagyúr
Kíváncsiságból megnéztem, hogy mennyit számít a proci a játéknál, nemrég mutattam, hogy a vga szinte semmit. 6870-es 1680x1050 medium beállításokkal:
2500k@4ghz: 56fps átlag, 42 min
2500k alapon: 54fps átlag, 39 min
2500k alapon 2 maggal: 52fps átlag, 26 min2 maggal 1 pillanatig volt 26, lehet valami indult a háttérben.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #39884 üzenetére
Kitaláltam, hogy megszerzem magamnak az T57-et, pedig ódzkodtam tőle, egyszerűen azért, mert teszten sokat mentem vele és az 50B-vel is és ez utóbbi a mobilitása miatt sokkal jobban feküdt nekem, de aztán rájöttem, miért is ne legyen kettő autoloaders. Nos tehát belevágtam a T69-től, amit sokan csak arannyal használnak. Hihetetlen mekkora meglepetés az a tank, imádom. Egy darab arany nélkül rettentő jó statom van vele és imádok vele menni és így megint elgondolkodtam, hogy érdemes-e tovább vagy maradjak meg ennél.
Te hogyan értékeled ezt az ágat a 8-as tanktól, melyiket élvezted a legjobban? Te tovább mennél, ha lenne 50B-d?A körhöz pedig grat!
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #39883 üzenetére
én már kértem vissza, de ha agyon csapsz sem tudom megmondani, hogy hogyan zajlott
talán levontak annyit, mint amit kaptál érte annak idején. -
dfsz34
őstag
válasz
Angel1981 #39870 üzenetére
Temészetesen beszámolok a maus-ról 50 csata után is. Voltak már vele szemét csatáim, de még töretlen a jókedvem
, mert nagyon tetszenek ezek a közelharcos, bunyók vele.
Ennek ellenére a maus ágat nem ajánlanám. Az E100 hasonlóan jó tank, ha nem akarsz aranyat használni, akkor felrakható rá ugyanez a löveg, ami egy fokkal jobb, mint a nagy.
Az aladár még ok, nekem tetszett, de nagyon sok embernek nem, mert nem forgatják jól és akkor papír. A bélával már nem barátkoztam meg, ennyi csata után sem mentem vele jól, az ászt sem sikerült megszereznem csak nagyon közel voltam hozzá, de szenvedős tanknak tartom, nem "jó" vele menni, úgyhogy arra nem hiszem, hogy lesz ász valaha is bár egyelőre megtartottam, de ha kell a garázshely, akkor eladom. Lehet, valamikor rászánom magam az ász kísérletre, ha már jobban játszom, de szenvedős tank, nem igazán vágyom rá, hogy menjek vele.
Ezzel szemben a másik ágon két zseniális tank, a tiger 2 és az E75, azokat nagy hiba lenne kihagyni és az E100 is jó, arannyal használva a nagy ágyút meg erősebb tank, mint a maus. Majdnem olyan jól pattint és az ágyúja üt, mint tyson, csak költséges, bár nem kell állandóan arannyal lőni, jól meg kell válogatni.
A gyulladást nem éreztem. Van skill ellene a vezetőnek meg automata tűzoltó meg beforgatás ha lehetséges és több legényen tűzoltás, ha mégis beüt a baj. Nem azt mondom, hogy soha nem volt, de nem tűnt fel, hogy állandóan égne, ahogy sokan panaszkodnak.
Más. Úgy látszik ma ász napot tartok
6,6k sebzés és 6 kill. Már a harmadik tank ászom ott TD-vel (kell hozzá a kamo), felmegyek homokdombra a J3-nál és már többször belefutottam buta szakaszba, akik nem mozognak, csak kibújnak és lesnek az F1 sziklánál. Bónuszként tudom lőni a felbukkanó ellenséget az E4-G6 vonalon és ha látom, hogy jönnek F8-G8 átjáróban, akkor lejjebb megyek és őket is megcsipkedem. Bizonyos esetekben brutális sebzéseket lehet itt összehozni.
Van több pályán is olyan pont, ahol már több ászt csináltam különböző tankokkal. Ha ászra hajtok, akkor mindig odamegyek. Például Airfield E7, ahol már vagy 5 ászt csináltam, mert kis mozgással szinte a pálya 2/3-t tudom onnan lőni, okosan persze, mert folyton spotolnak, de kivárom a 12-15 másodpercet.
Győzelem!
Csata: Sand River 2014.01.16. 10:26:41
Jármű: AMX AC mle. 48
Szerzett tapasztalat: 4 626 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 175 118
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Doom83
tag
válasz
dfsz34 #39886 üzenetére
Kínaiakat is néztem és szeretem a medium tankokat, de a T34-3.es a 112 ágyujuk ugyan az mint az IS6-nak vagy is átutés sebzés töltéssebesség..... De a páncélzata gyengébb.
Akkor IS6 vagy T34
IS6 félelmetes lehet ha egyszer megtanul vele játszani az emberMármint tudja hogy kell döntögetni és eltalálja az ellenfél gyenge pontjait, mert a nélkül söha nem fogja kilőni, füleg T9-szintü tankokat...gondolom én ....
-
szbalogh
addikt
válasz
Bad Pritt #39885 üzenetére
Nálam az is szerepet játszott, hogy a T57H-hez már volt T14, Is-3-hoz pedig Churchill III legénységet képezni. Franciából meg csak ez az egyetlen prémtank van.
Az ágon az ARL-44-nél tartok, szerintem nagyon ász tank, jó frontpáncél amit még fel is lehet tolni dombra, az ágyú meg félelmetesen erős.dfsz34: a kínait az ágyú miatt nem választottam. Nomeg a legénységi képzés miatt. Nincs kínai tankom
Próbáltam a T-44-et nagy ágyúval ami olyasmi, mint a T-34-3 ágyúja. Kész csőd... A menet közbeni pontosság sokkal fontosabb, mint a nagy alfa. -
dfsz34
őstag
válasz
Doom83 #39882 üzenetére
Kínaiak nem jöhetnek szóba? 112 vagy a t34-3
Amit még megfontolhatsz a KV5. Az sem egy versenyautó, de a T34 mellett elhúznak, azt biztosan tudom, csak ritkán lehet megvenni.
Többen legénységet húzni is veszik a prém tankot és hát úgy egyébként is kevesebb francia nehéz tankot látni, nem népszerűek. Nincs páncél, az ágyúnak teljesen be kell céloznia, különben szinte garantáltan mellé megy a lövés. Ahogy látom, 50 100-ig esetleg kihúzzák az emberek, de sokan le is állnak ott, de szerintem sokan már az arl-nél feladják vagy hamarabb. Elég szemét tankok vannak azon az ágon vagy olyan speciális gyakorlat kell hozzájuk, amire senki nem szán időt, hogy megtanulja.
Itt el tudod olvasni az előnyöket és hátrányokat.
[link]Aki játszott francia tankkal és elolvassa ezt "Worse aim time than the hard stats imply", az szerintem sikítva menekül tőle, bár akinek van ilyen tankja, az nem panaszkodik, úgyhogy kellő gyakorlattal ezek szerint meg lehet szokni.
A T34 a gyengeségei ellenére szerintem egy elképesztően jó tank. Szuper ágyú és a hull down, ami még a tízes tankokat is megtréfálja. Én pont ezért választottam inkább azt, mert ütőképes az ágyúja és speciális helyzetekben bizony egyenrangú ellenfél. A sebesség jogos érv, nem egy med stílus, de ha harcba kell menni, a frontvonalon nem annyira számít a sebesség, inkább a jó helyezkedés. Hogy előny vagy hátrány a tizes csata, nem tudom, nekem tetszett kifejezetten, hogy a legnagyobb vasak ellen megyek, mert előbb-utóbb azt is meg kell tanulni.
Ha med stílusú tankban gondolkodsz és a sebesség fontos, akkor még a t34-3 jöhet csak szóba, vagy esetleg a 112, aminek 45km a sebességhatára, alig kevesebb, mint a két mednek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Doom83 #39882 üzenetére
Szerintem:
- speciális játékstílust igényel, nincs nagyon még egy ilyen harckocsi a játékban
- kicsi alfa elrettenteni az embereket, heavyt várnának tőle
- később jött be, mint a másik kettő
- francia heavyből úgy unblokk kevesebb van, mint szovjetből, de szerintem még amcsiból is több van. speckó játékstílus kell hozzá, az embereknek nem szimpatikus sem az ARL, sem az AMX M4, valaki már a B1-nál feladja
- papír
- nincs akkora "neve", mint a másik kettőnek
- aki ismeri is az ARL-t és az AMX M4-et, és meglátja az FCM ágyúját, rögtön keresztet vet és elátkozza szerencsétlent , mert azt hiszi, itt lassú töltés, lassú célzás, nagy szóródás lesz jellemző az ágyúra. pedig nem.Biztos lehetnek még indokok, például tudok egy srácot, aki azért nem vett, mert eggyel több ember kell bele, mint a francia heavykbe 8-as szinttől.
-
dfsz34
őstag
Wow, az első tank ászom tier10-ben. Kellett hozzá 8773 dmg 804 spot és 4 kill, mind tier9-10 ellenfelek.
Győzelem!
Csata: Karelia 2014.01.16. 9:39:04
Jármű: T57 Heavy Tank
Szerzett tapasztalat: 3 888 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 111 558
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"A csata maga nem volt olyan értelemben érdekes, hogy semmi különös, szerencsés vagy rendkívüli dolgot nem kellett tennem, csak kiürítettem a tárat és mindig volt fedezékem és társak, akik töltés közben védtek.
Mondjuk helyezkedni kellett, meg előre menni, anélkül nem jött volna össze.A sebzés mind közvetlen közelről történt, foch155, tortoise, is8 full hp-ról, wt auf pz4 fél hp-ról kilőve meg a többi nagy tankot is megcsipkedtem. Felmentem balra az ellenséggel megütközni, mondom én nem bújok meg egy bokorban az ellenséget várva, mert ez a tank nem arra a célra készült, hanem hogy brutál sebzést kiosszon lehetőlég minél hamarabb és most sikerült is
Mindezt arany nélkül, volt nálam, de nem használtam, mert sikerült flankolnom őket.
-
SoulReaver
veterán
Valaki kért már vissza prém tankot? Hogy működik ez az opció? Gondolom nem adják vissza ingyen
-
Doom83
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Még így is gondolkoznom kell
T34 nekem lassú, IS6 éa az FCM 50t gondolkozom, a francia tankal olyan kevesen szoktak játszani.
Miért? -
szbalogh
addikt
-
-
atis123
tag
Sziasztok!
Meglett az IS-6 50-es legénység járt ugye hozzá. De mivel van IS-3-asom két perkkel ezért velük használom. Kérdésem, az hogy simán elküldhetem a Is-6 legénységét, vagy később még lehet belőlük hasznom, hogy belerakom mondjuk bünti nélkül őket egy KV-4-be mondjuk később? -
törölt tag
válasz
Doom83 #39865 üzenetére
Csak mint ellenfél tudok róluk nyilatkozni, mert egyik sincs meg.
Az is-6-ot általában már hetes meddel vagy hatos td-vel is a free frag kategóriába sorolom.
Szerencsére és a wg-s küldetésnek hála elég sokszor futok velük össze.
Az FCM picit komolyabb ellenfél, viszont a T34-el szoktak gondjaim adódni. -
szbalogh
addikt
válasz
Doom83 #39865 üzenetére
Klánbajnokságban nyertem egy 8-as prémtankot. Sokat agyaltam melyiket válasszam és az FCM mellett döntöttem. Az elején nagyon furcsa volt, hogy nehéz tank létére mindennel átlövik, de medesként hamar megszerettem. Megtanít rendesen medezni, hogy kerüld el a biztos bukta szituációkat és mikor milyen húzás a leghasznosabb, nagyon mozgékony. Preferált MM, pontos, jó átütőerejű ágyúja van nagy DPM-el. Szpotolni is nagyon jó, mert 400-as a látótávja. A rammolás meg csak hab a tortán
3000 sebzésért már 100k kreditet ad.
-
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #39806 üzenetére
Köszi a beszámolót, még mindig vacilálok, hogy melyik német ágat húzzam ki elsőre, a 2 Tigris megvan, de ahhoz nincs kapacitásom, hogy efelett is párhuzamosan nyomjam, lassan döntenem kell.
Az általános vélekedés szerint az E-100 használhatóbb, és a Henschel vonalon a speckók alapján a T8 / T9 is szimpatikusabb mint a Porschénál, de igencsak zavar az a frontváltó, nagyon kényes lesz tőle a vas...
Majd olyan 50 csata környékén írj légyszi, hogy milyennek gondolod az Egeret az E-100 mellett!
Köszi előre is! -
Doom83
tag
válasz
Iron Funeral #39866 üzenetére
Azért mert többet sebez az ágyúja, és ezalapján adják az xp? Kempelős tank a T34? Mert azt nem szeretem, szeretek részt venni a közelharcokban is, oda nagyon jó az IS6, de a 175mm -es átutés nem sok mindenre jó...
-
munnergep
senior tag
Nekem emre avatarjáról mindig egy dolog jut eszembe:
Hey Blondie ! You know what you are? Just a dirty son of a b.... aiaiaiaaaaa!!....
-
Doom83
tag
A 3 prémium tank közül melyiket ajánljátok, tapasztalatok alapján.
IS6
T34
FCM 50tÉn meglepően jónak tartom a francia tankot az adatok alapján. Mennyire pattogós a páncélja és mennyire jó az ágyúsülyedése?
-
Bad Pritt
félisten
Próbálom értelmezni, amit írsz, tényleg nagyon igyekszem, de sajnos nem sikerül. Vagy általánosságban írtad, amit írtál és akkor megértem, vagy, ha közvetlenül nekem címezted, akkor meg nem értem, hogy miért.
Hogy kevered ide, hogy diegho segít? Igen segít, erről sosem volt vita, a stílusával nincsenek kibékülve egyesek, de ha nagyon figyelmes vagy és veszed a fáradságot, hogy visszakeresd, egy szörnyű konklúziót fogsz találni: én ezekbe a vitákba soha nem folytam bele. Ez egy.
Azzal, hogy kvázi meghirdetett itt egy századot, aztán visszamondta, sok embernek csalódást okozott (lenne ide jobb szó is, de most nem jut eszembe), köztük végül is nekem is, mert kíváncsi lettem volna rá. Ha valaha klánt fog alapítani, az tekintve, hogy super unicum játékosokból álló klánt keres jelenleg is, valószínűleg nem lesz számunkra nyitott szervezet, erre irányult a poénom. Itt megint nem értem, hogy került szóba a nagy segítség. Ez kettő.
A harmadikra meg csak azért válaszolok, mert unatkozom és kapsz egy grátisz választ, ha már ilyen kedves voltál: tőlem aztán Michelin-babaként is twitchelhet valaki, ha ilyen a stílusa, akkor lelke rajta, még vicces is lehet. De ezt leírtam már fentebb, azért annyira nem unatkozom, hogy megkeressem, az a Te feladatod lesz, ha érdekel. Ez három.
És mielőtt még nagyon belelovallnád magad itt a vitatkozásba: nem fogok válaszolni az erre írt válaszodra, ha lesz, mert kinőttem már a szájkarate korszakomból. Tisztelem az itteni munkásságodat, Te is segítesz, ha úgy van kedved, de azért ha lehetséges, ne nézz mindenkit lámának.Köszöntem.
Ui.: tetszik a profilképed, remek analógiát tudok vonni a mindenkori Eastwood karakterek stílusa és az itteni hozzászólásaid között. Nem tudom, direkt csinálod-e de tényleg mulattat.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Cray Tyler #39782 üzenetére
klán társsal voltunk tegnap szakaszban - Ő egy FV403 artyval....remélem jól írtam a számát.....Ruinbergen voltunk......én T25 AT-al bementem a városba, mert top tier voltam....ő is jött be, hogy tudjon támogatni. beállt a H1-be ha jól emlékszem, ahová vele tartott a full paradicsom KV-1S-ünk is és folyamatosan löködte....így nem tudott lőni sem, támogatni......majd az agyhalott majom rászorította a térkép határa és az épület által bezárt sarokba, mozdulni sem tudott.....erre Ő kilőtte és kék - teamkiller - lett.....és még az a tetves KV-1S akarta feljelentetni a chaten még az ellenféllel is.....mi a szart képzelnek ezek a ..omoroncok magukról?!?
(#39792) kismatyi123: HELLCAT!
(#39814) +SoulRiever-: ez nagyon durva két csata volt....mi lett a nap végén végül? Gratula
(#39815) v!ct0y: a többiek mi a szart csináltak? Gratula
(#39855) olcsii: felejtsd el...Te tutira nem jutnál be!
-
törölt tag
Karélia támadás, északi oldal, full nyolcas csata.
Magyar lőwe szakasznak írom, hogy nem szabad megállni, le kell menni az északi sarokból.
Jön a válasz: Nem, mert ott várnak minket.
Mire én: Tényleg vazze??? Ez nem a gruppentetris????
Sértetlnenül lemegyek a panther 2-vel a golyózáporban, és visszanézek.
A három majom áll kint a nyílt placcon, és szép sorban elhullanak fél perc alatt.
Azért az egyik búcsúzóul még belém lőtt egyet, némi cserépedényezés kiséretében. -
Iron Funeral
őstag
válasz
SoulReaver #39802 üzenetére
Valami RadialMenu-be belerakták ezt az "xxxx you caught it? Why so silent?" scriptet. Mit mondjak, nem elég hogy köcsög, akkor még főköcsög is ráadásul.
Tier X meccsben téged lövöldöz, annak ellenére, hogy te vagy a legutolsó (ok, alattam volt még egy Chaffee) tank Pershinggel, meglő, és akkor még benyögi ezt. Mindezt M53-al.
A jó múltkorában meg a csapatomban volt (megint csak M53) arty platoon, egyszerre lőtték a tankokat közben spammolták ezzel a chatet (mellesleg valami jobb playerek lehettek, a klánjukból kiindulva, de XVM-et nem használok), aztán már én kértem meg őket, hogy hagyják abba mert irritáló.
Biztos nagyon jó móka, csak én nem értem. -
emre
veterán
válasz
Bad Pritt #39856 üzenetére
Nem sok játékos van itt akinek tényleg nincs szüksége mások segítségére. Ha annyira hiányzik akkor csinálj te századot. Mi a fasz van már? Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az? Tegyél te többet a ph játékosaiért aztán majd utána szoljál be. Az itt levők kb. 90%-áért én sem mozdítanám kisujjamat sem.
-
Jo33by
tag
Röhej egy csaták vannak, komolyan mondom azoknak van igaza akik csak "úgy" lődözni jönnek be ide és nem érdekli őket a stat meg a tank ász vagy ilyesmi. Halál nyugodtan lödöznek, meghalnak fél perc alatt, jókat röhögnek a sok statvadász meg had bosszankodjon, mérgeskedjen. Isten biza igazuk van. Hiába teszi oda az ember magát ha pár ember meg csak bohóckodik.
-
Viktoár
addikt
Toronymagasan vezet a többi tankom előtt ami a csaták számát illeti.
Az angol TD-k olyan erősek?
Amikor huzamosabb ideig játszottam a játékkal még a 6-os verziónál tartott.Aztán abbahagytam mert nősülés,család stb,de most kb 1 hete megint elővettem és elég sok változáson ment át a játék.Új pályák (nekem) és egységek vannak benne.Elég elveszettnek érzem magam,talán ezért is nem jön át a régi feelingje.
-
Viktoár
addikt
válasz
SoulReaver #39843 üzenetére
Mostanában a kis kv1-essel szeretek menni.Szegényke pöttyet lassú de legalább mindenkit tudok sebezni vele mert nincsenek akkora különbségek a tankok között.
Pár napja már nekem volt kellemetlen hogy nem tudtak kilőni pedig 640 az életerőm és 19 találatot kaptam.
Ennyit arról hogy mennyire igazságos a játék.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Drenadar #39845 üzenetére
1.Nem tudom. Nézd meg a replay-t,
2.Én is tapasztaltam. Rohadt WTE100 csak a tornya látszik na mondom He-t neki. Várom, hogy kap egy 1100-1200-as sebzést aztán lesz belőle 230. Mindezt obj.268 HE lövedék min. páncélátütése 68mm ami -25%-al is bőven elég kéne, hogy legyen.#39846) +SoulRiever- Vazze. Bocs.
-
Drenadar
veterán
válasz
ddt500hu #39841 üzenetére
és nem lehet hogy előzőleg valaki már kilyukasztotta?
Állítólag ha volt már előtte lyuk a páncélon a HE átmegy, ha a lyuk közelébe kapja. Vagy ez csak urban legend, és ilyet a program nem bírna el?Apropó HE...
adott a WT e100 tornya, ugye 20mm.
Adott a hesh HE, ami valami 110 pen átlagban valamint valami 550 sebzés. hogy az istenbe lehet, hogy csak ~150-et sebzett a toronyba? -
ddt500hu
veterán
válasz
SoulReaver #39843 üzenetére
10k sebzés? Replay-t ide.
-
Viktoár
addikt
Nekem mára elég volt az isu152-ből,megint hulladék szériát dob a játék.
Észrevettem hogy egyre kevesebb játékidő kell ahhoz hogy elegem legyen a játékból.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Antonius1978 #39840 üzenetére
Na most jobb ha tudod a másik kettőt oldalsó toronylövéssel gyújtottam fel.
Én sem hittem a szememnek.
A sima lőszer nem ment át na mondom HE. És kigyulladt. Replay-t ne kérj mert ez vagy 2 hónapja volt. -
Antonius1978
addikt
válasz
Antonius1978 #39839 üzenetére
Megneztem a Maus hit zone kepet.Hat a motor pont kozepen van, akkor epp a szellozoracsok a hibasak, amiket emlitettem.Ha a forumon kivul masnak is elmondod, en uuugy seggbe ruglak...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Antonius1978 #39837 üzenetére
Megneztem, 1/8 lassitassal, tenyleg kigyujtottad...mondjuk a torony - a lovegpajzs alatt vannak valami szellozoracsok, lehet oda hatolnak be a repeszek ? De hogy gyujthatja ki a motort, az nem hatul van ???!!!
-
Antonius1978
addikt
válasz
dfsz34 #39806 üzenetére
En is azert vettem most meg, miutan befejeztem az IS-6 megszerzeset, mivel ki akarom probalni.Eladtam a folosleges tankokat, es meg par felszerelest, amit amugy is felaron vasaroltam, szoval valahogy osszekapartam ra a zsozsot.
Van 9 nap premem x1 premtank, ossze kell kapirgaljam a T-54 arat, es esetleg az M103-et.Csak gondolkodom, hogy a T32 az jol jonne csapatos csataban...Emre, a hangot is leszedi ? Mert engem az idegesit allatira...A pukkanasok meg az a suket harmonikazas, mar a konyokemen jon ki.
ddt500hu nem akarlak csesztetni, csak hihetetlennek tunik, hogy HE lovedekkel felgyujtottad, kiprobaltuk, AMX 50 120-at lottem oldalrol az E100-al, es az istennek sem tudtam kigyujtani, pedig lehet at is utott a HE,...megnezem a visszajatszast most azonnal, mert ha ez igy igaz, akkor
-
SoulReaver
veterán
Kár, hogy így lett meg a tank ász
replay
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #39834 üzenetére
ok
-
KisApám
addikt
Az első alkalom, hogy majdnem 7x annyit sebeztem,
mint a 2. helyezett a csapatban.
És kb. 5 db GOLDot lőttem ki összesen
(azt is feleslegesen, csak hát az izgalom).
És újból HÁLA annak, aki ezt a kis szörnyet ajánlotta.
Azt hiszem már nem igazán tudom feljebb tolni az embereim skilljét ma.
Ma már pakolom át őket máshová. -
zozyk
addikt
Egy kérdésem lenne.
Szeretném színesben látni az ellenfél neveket. (az xvm szerkesztőben már megoldottam,mindent úgy jelez,ahogy szeretném,csak ez az 1 kérdéses még,hogy honnan vegye az adatot)
Melyik változót használjam? -
diegho
nagyúr
válasz
Scheff #39819 üzenetére
Ha nincs ilyen, majd csinálok, ha meguntam a 322-eseket.
M00h-val nem szívesen lennék egy klánban. A 322 sem volt rossz, amikor behívtak, de már felhígult, most már 1500WN-esek is vannak, akik randomban végig pofáznak mindenkinek, mintha nagy királyok lennének, aztán vagy lehozom nekik a csatát, vagy nem.
-
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum #39813 üzenetére
Ja, tudom, hogy legalább 50 csata kell egy alapfokú véleményhez, majd meglátjuk. 6 csata után,5 győzelem, 3091 átlag sebzés, 1256 átlag xp. Volt már 4 arty, akkor elbújtam, az lehúzta az átlagot, meg angol TD is, de az olyan lepattanót lőtt, hogy öröm volt nézni. Aranyat módjával használok és meglepő, de még kreditet is szépen termeli, legalábbis 6 csata alatt 200e nettó kredit eddig.
Meglátom 50 csata után, mit tud a maus, de nagy kedvenc eddig. Ezzel megyek, mint az úthenger, egyik csata sem unalmas (hogy lesz így meg a WTE, túl sokat játszom a maus-al
).
-
Bad Pritt
félisten
Mit csinált az a KV-1S az elején? Valaki tudja?
Amúgy szutyok egy meccs volt, ahhoz képest mennyi aranyat ellőttem, durva, hogy pluszba jött ki... -
HellGreg
őstag
Sziasztok, nézegettem a holnaptól induló akciókat, igencsak jók, de valami nem világos ezzel:
Lőj ki 10/20/30 ellenséges járművet.
Csak normál (random) csatában
Minimum Tier IV-es járművel
Naponta 1x teljesíthető
10 kill: 50.000 kredit
20 kill: 100.000 kredit
30 kill: 150.000 kredititt ha kilövök 30 járművet, akkor 300 ezret kapok (összeadódik), vagy összesen 150 ezer jár 30 killnél (mindig 50 ezret ad hozzá, ha egy fokozat megvan)?
Köszi
-
Scheff
tag
válasz
diegho #39804 üzenetére
Be kell vallanom, hogy elnevettem magam, amikor megláttam ezt a kérdést. Először azért, mert alapból röhejes információ utáni igény ez, másodszor azért, mert tudom rá a választ.
Válasz: H4X
Code of honour :
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
§ H4X is for the rare players in Europe.
§ You´re a purely talented Super Unicum or Unicum (eff, wn7 & wn8) without low tier statspadding.
§ There is no clan hierarchy in H4X, everyone is equally worth.
§ H4X is not a CW or TC clan (however we might farm some high-income gold province in the future).
§ You´re not a forum troll, your gameplay speaks for itself.
§ You behave yourself in randoms (working on it^^).Competitive play :
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Go4WoT 7on7 on Sundays is a possible gold source that fruits more avg gold per month then any CW can offer.
Wargaming tournaments might also be of interest.
The 3rd campaign tank will be prioritized. -
sith7
félisten
válasz
SoulReaver #39814 üzenetére
Nagyon várom már, hogy meglegyen nekem is ez a tank, nagyon kíváncsi vagyok már
-
Gyuri27
félisten
válasz
SoulReaver #39814 üzenetére
Azt mondod?
Top1 3 tankkal: stugIII (1228 dmg), dicker (2131 dmg), t29 (2930 dmg).
Mindhárom csata egy oldalas leming rushhal indult (boritékoltam a vereségünket).
Mindháromszor a másik irányba mentem.
A random isten is jó volt ma hozzám. -
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #39806 üzenetére
50-100 csata után várom ugyanitt a véleményed.
Próbálom IS-4-el az ászt és hihetetlen látni, hogy tényleg lehet forgatni azt a tankot, de 1 pattanás után már kapom is goldot T10-es tankoktól. Így viszont mivel lassú semmi előnye nincs. A Maus ugyanez.
Kapsz majd olyan csatát vele, ahol lesz 4 arty, meg brit 10-es TD aztán kevésbé fogod szeretni. -
ddt500hu
veterán
válasz
dfsz34 #39806 üzenetére
Hát nem tudom én eddig kb. 3X lőttem érdemben Maus-ra és mind a 3X kigyulladt a HE-től.
Most ebben a pillanatban volt egy csatám ahol 2X felgyújtottam és mind a kettő egyértelműen front toronylövéstől volt!! Másodikra le is égett.
Ő is azt csinálta félig amit te. Jött előre csak félúton megállt gondolom, hogy fedezze a hasát.
Ha érdekel: [link] -
emre
veterán
-
dfsz34
őstag
A MAUS-al egymásra találtunk, félelmetes egy troll szerkezet ez.
3 csata, két győzelem, 1332 átlag xp, 3600 átlag sebzés eddig. Igazából az egy vereség is foglalás miatt volt, mert egy agyhalott e100 otthagyta a foglalókört, mert felbukkant nem messze egy ellenség és neki, az ő sebességével üldöznie kellett.
Ki tudják szedni az egeret, de olyan brutális véráldozat árán, hogy öröm nézni. Belemegyek vele a sűrűjébe mindig, nagyon jó, hogy kifejlesztettem, tiszta élvezet ezzel menni, bele a tömegbe, aztán adni nekik. A második csatámban sand riveren 8 ellenség vett körbe, ott jöttek oldalt én meg a házak között voltam, egyet kilőttem, hatot a csapattársaim. Kilőttek, de brutális veszteség mellett.
Az utolsó csatám vele, nem egy csúcs természetesen, de annyira nem rossz. 5 ellenség lőtt rám (köztük egy WTE), miközben egy 3 agyhalott csapattársam próbált fedezni, de kettő elhullott a harmadik meg semmit se csinált. Magam sem értem, hogyan maradtam életben, mert 15e potenciális bekapott sebzés mellett, nagyjából nyílt terepen, azt hittem ott marad, főleg mikor egy 50 120 kitárazott a seggembe arannyal, de inkább az amx, mint a WTE, úgy forogtam.
Győzelem!
Csata: Pearl River 2014.01.15. 18:02:06
Jármű: Maus
Szerzett tapasztalat: 1 654
Szerzett kredit: 73 614
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"Komolyan nem gondoltam, hogy maus ilyen élvezetes játékot nyújt. Sokan végig kempelik vele a csatát, pedig amit ez a tank tud a húsdarálóban az nem mindennapi. Már az is elég a győzelemhez, ha jól forgatom és lekötöm a fél ellenséges csapatot hosszú percekre. A sok majom próbálja kilőni a tornyot szemből, de azt is forgatom, eddig csak egyszer lőtték meg.
Ok, három csata, kell még tapasztalat vele, meg nem tank ász (bár valamiért az első osztályt nagyon könnyen megszerzem, de a tank ászt még egy tízes tankommal sem tudtam), de ez a maus elbűvölt most. Mind a három izgalmakkal bőven teli csaták voltak. Arty is volt, oda is b..ott, de van szupernehéz védő rajta.
Igen, ezek érdekes, élvezetes, pörgős csaták, csak ajánlani tudom, de mindenképpen bemenni vele a sűrűjébe, nem kempelni.
-
Jo33by
tag
Hogy számolja ezt ki? Foch 783 életerővel van, belelövök T30-al 780 -at és marad 3 életereje. Miért csinálja ezt? Abszurd.
-
diegho
nagyúr
Létezik olyan klán, ahol a játékosok nem cwznek, csak platoon, esetleg team battle és mindenki azért jó, mert sokat sebeznek? 322-ben is nagyon szar úgy játszani, hogy még az állítólag brutálisan jó játékosokat is bőven túlsebzem ha együtt megyünk és jellemzően, ha én tudok még több extrát hozzátenni, akkor nyerünk, ha nem, akkor bukunk. Amit keresnék: tier8 2000 sebzés, tier9 2500+, tier10 3k felett. Nem néhány játékosnál a klánban, hanem mindenkinél. Van ilyen klán?
-
scyllarus
veterán
válasz
szbalogh #39756 üzenetére
Ahhoz azért sok minden máshogy kellene, hogy legyen rajta. Normális célzás- és töltésidővel az lenne. Vagy körbeforgó toronnyal. Vagy erősebb felfüggesztéssel. Így ebben a formában nagyon messze van tőle.
Alapból nem a stílusom, tisztában vagyok vele, hogy én nem tudom jól használni, direkt kezdtem neki újra neki, hogy megtanuljam ezt is. A végére egészen belerázódtam (az milyen már, amikor T9-es csatában többet sebeztem vele, mint az ST-I és a Tiger 2 összesen... Nem nullások, és nem egy ilyen volt.), de messze nem nevezném az egyik legjobb tanknak. Az utódjában erősen bízom, az szimpatikusabbnak tűnik. -
SoulReaver
veterán
-
sith7
félisten
Nem tudjátok, ez a karácsonyi garázs mod meddig lesz ?
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni, hogy a régit lássam ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés