Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HellGreg

őstag

válasz Baltazár123 #257099 üzenetére

Ebben egyet tudok érteni. Pláne amikor rámir csata után egy 100K csatával rendelkező egyén, hogy "weekend player" meg "noob", a csúnyábbakat inkább nem emlitem. Hát hogy a viharba ne lennék weekend player? Neki tán az a főállása? Sokan elfelejtik hogy ez csak egy játék, mint a többi, szórakoztatási, nem pedig önmegvalósitási célzattal, de úgy fest hogy vannak akik tényleg vérkomolyan veszik ezt a "hivatást", ennek jegyében kivántak már nekem, vagy az egész csapatnak mindenféle tipusú korai halált, 7-8-9 ezres ratinggel a hátuk mögött. Úgy látszik az intelligencia és a játéktudás nem jár kéz a kézben. :C
    Ilyenkor én is elgondolkodom, jutott-e nekik vajon ennél nagyobb boldogság is az életben, mint a WOT.

De amúgy a gunmarkos dologra rácáfolnék, ugyanis én egy kifejezetten átlagos játékos vagyok 25K csatával és 5100-as ratinggel, ergo ennél jobb már nem leszek. De pont 3 TD-vel sikerült 3 markot elérni (Su-85, Stug IIIg és Jgpz IV), más tanktipusokkal esélyem sincs még kettőre sem, nemhogy 3-ra.

Új hozzászólás Aktív témák