- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Tanácstalan vagyok.
Meg vegyem-e majd az Annapolis Cirkálót vagy inkább vegyek 2 X-es cirkálót? -
IreN!CuS
őstag
Jó egy év után mentem pár kört - még nagyobb cancer szar lett ez az egész a subokkal az élen, folyt köv 1 év múlva
-
malystryx
senior tag
Ahogy mondjátok Urak! DD és CV orgia mindenhol. A sub még elmegy, most az új átalakítással lényegesen jobban tudtam ellenük harcolni BB-vel.
Végigmentem a japán BB vonalon, hát eddig messze a legjobb és legizgalmasabb ág azon kevés közül amit csináltam. Sokkal türelmesebben lőttem, meg is hozta a gyümölcsét, az eddigi 40-50k-s átlagot (ezek zöme cirkálós - 1 salvo bekap majd hal...) simán kitoltam 90-100k fölé. Mindegyik hajó tetszett, aztán amint meglett a Yamato, mintha elvágták volna, olyan pokoli rossz lettem mintha most kezdtem volna a játékot, vagy mintha el lennék átkozva.
Érdekes hogy a legendás hajókhoz nagy reményeket fűzve ugyanakkorát csalódok. Ld. Bismarck, Yamato... Hát mindegy, majd még próbálkozok vele, lehet egyszer beadja, ha nem, akkor pihentetem a játékot, lassan már nem tudom követni.
Az eddigi bevált recept, tökmindegy milyen hajód van, lőjön mint a marha, és gyújtson... Szegény Yamato kb 1 perc alatt rommá ég. -
Eagle16
addikt
válasz
- = Zk = - #53393 üzenetére
Hétvégém összefoglalva röviden, ahogy elmondtad. DD-vel nem tudok ülni a füstben, mert random rámpingel pár másodpercenként, küldi is a célkövetős torpedót. Jobban felidegesítettek mint a CV-k, csoda hogy nem kaptam chatban-t megint. Akizukival mentem amúgy, mert kampány küldetést csináltam és ahhoz kellett, de majdnem folyamatosan Tier 9-10 volt, 2 sub + CV meg egymillió radar / hidro.
-
- = Zk = -
félisten
tök mindegy hova megyek és mivel... CV+sub/ok..... azt köszi
-
Kolbi_30
őstag
Yoshino nem rossz, de érteni kell hozzá. Moszkva jobb kicsit. Pommern az német, lehet vele jót menni meg nagyon rosszat. Salem nekem tetszik de nagyon kell vele figyelni, az konkrétan egy nagy DD Citadellaval. Immelmann szerintem jó ha szereted a CV-t. Játékstílust függő.
-
Usul
tag
Sziasztok!
Össze jött annyi szénből (meg egy kuponból), hogy megvegyek egy növelt kredithozamú hajót (cirkálók jobban kézre állnak de minden érdekel) mit/melyiket javasoljátok?
Üdv
U. -
atikom
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy az Aslain modpackban nincs benne egy menü pont?
Konkrétan nem találom az "Over Target Markers (OTM)" menüpontot , szóval a hajók felé nem tudok HP bar, és nick name-et kirakni.
Találtam jutub videókat ott még ilyen néven fut.
Újratelepítettem a modpackot legalább 10-szer (hátha csak nem vettem észre), a játékot is újraraktam, steamből futtatom, de már azt is újratelepítettem, és egyszerűen nincs sehol.
Vagy esetleg már más néven kellene keresnem?
A válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
Chris0321 #53378 üzenetére
A szonár az 1-es gomb, azzal jelölöd meg a célt a torpedónak!
Ha 1x eltalálod, akkor szürke lesz a jel, ha 2x kb. ugyanott, akkor zöld.
A szürke hamar leesik (5-10 sec) és a torpedó nem követi tovább.
A zöld jelet elég komolyan követi, és sokáig (40-50 sec) rajta marad a hajón.
Első képen látszik a célkeresztben a hajó, akit a többiek látnak, és mellette egy DD "árny", amit a hydróval látok én! Azt már sok gyakorlás eltalálni!
Második képen a hajón a zöld jel látszik. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Chris0321 #53352 üzenetére
Nos, mentem pár csatát subokkal.
Hát jóval kevesebbet bír az aksi.
A sonárjel tovább ott van a hajókon, picit több a torpedó találatom mint az utóbbi időben volt. (előző subos időszak)
Mintha most nem sérülne úgy a sub, olyan 1.5x annyit bír érzésem szerint.
Mást úgy nagyon egyenlőre nem vettem észre. -
sh4d0w
félisten
Lesz még rosszabb: jönnek a kísérő CV-k. Spec. bombázó lesz rajtuk, sebzést, tüzet, süllyedést nem okoz, de időlegesen használhatatlanná teszi a consumable-öket. Óriási élmény lesz, amikor egy BB amúgy is túlterhelt DCP-jét kiüti, majd kap 2 torpedót, mindkettőt süllyesztéssel...
Hogy az ég szakadjon rájuk.
-
Chris0321
veterán
válasz
ddt500hu #53362 üzenetére
Nem tudom, én még nem találkoztam össze velük olyan hajóval amin van vizibomba így nem is tudtam még velük megküzdeni. Egyszer támadta meg az egyik a csatahajómat, hát elég kellemetlen ez a követő torpedó, hogy nyalja meg a fázist az aki kitalálta. De szerencsére kisegítettek a csapattársak és kilőtték a tengeralattjárót így túléltem.
-
ddt500hu
veterán
12 csata Yoshinoval, Zaoval, Conquerorral és nem tudtam 150k fölé menni.
Ja és 3 győzelem összesen.
Mára ennyi. Bazd meg wg. -
sh4d0w
félisten
válasz
Kolbi_30 #53364 üzenetére
Mostanában minden új eleme a játéknak a statikus gameplayt erősíti minden felszíni hajóosztályban. HE, SAP spammer szarok, amik csak akkor nem tudnak letankolni, ha távol maradsz mindentől; 10 km-ről vagy a rövidebb felszíni spot-távolságról fog felspotolni a CV (kibaszott nagy nerf a DD-knek), tehát ott tartunk, hogy nincs surface class, amivel előre mész.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
sh4d0w #53363 üzenetére
Én meg reggel bementem preussennel mindenre is minden pozícióban citát lőttem..cserébe vissza is kaptam szinte mindenkitől szemből szögből a sokat és aki HEvel.lott fixen égetett..rövid de eredményes lett számomra az a kör..amúgy bérelhetnek ezeket a HE spemmer szarokat, mert élvezhetetlen a játék tőlük
-
törölt tag
Csak úgy beírom, mert ahhoz van kedvem, rohadjon meg az összes, aki radaros-szonáros-faszomtudjamilyendetektoros hajóval játszik!
-
ddt500hu
veterán
Valamit csináltak a subokkal vagy van valami küldetés, mert megint előkerültek.
-
dokee78
félisten
válasz
ricshard444 #53357 üzenetére
Teszt szerveren kipróbálhatóak a SuperShip-ek.
Itt ahogy látom nem kell külön kifejleszteni,hanem az adott ágon,ha ki van fejlesztve a 10-es,akkor meg vehető. -
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Egy rendelésemhez kaptam kódot, hátha valaki örülne neki:
F2H95ZRK-2FRPH-ADYUN
-
Akira1987
csendes tag
Sziasztok,
Van egy ugyan ilyen bónusz kódom:
https://hardverapro.hu/apro/world_of_warships_premium_2/hsz_1-200.htmlHa valakit érdekel írjon rám és szívesen elküldöm.
-
ddt500hu
veterán
Inkább úgy mondanám, hogy a statikus játék nem az. Igen ebbe beletartozik az "állok a füstben és lövök másfél percig" is.
Csata elején ha jó irányba mész(szerencse) és jön 3-4 BB a zászlóért na az nagyon adja.
16km-ről egy torpedó salvo jobbról, 1 balról, reload booster, még egy balról aztán jöhet megint a jobb. Mire végzel 11-12km-re vannak és lehet futni, füstölni.
Már a látvány is szép, 4-5 találat pedig kielégítő élményt ad.
De hát ugye a rombolók szopatnak, CV szopat (bár az nem annyira), radaros hajó szopat.
A citadellát annyira nem eszi de rettentően kevés a hp-ja.
Valamit valamiért. -
-
LK
addikt
-
4580693
senior tag
Lassan én is ott tartok, hogy ezt a második accountom is eladom. 😁 1700 csata, 55%-on voltam. Viszont két hete folyamatos vereségsorozatban vagyok. 2%-ot esett a wr. Amint 52%-on leszek uninstall.
Öland valami 36% wr. Ez azért maradt meg bennem, mert azt húztam tegnap. Szóval, jó és élvezetes az utóbbi időben ez a gané. Majdnem 100 nap prémiumom van, de gyanítom hogy nem lesz lejátszva. És amúgy is, egyre kevesebbet játszom vele. Elkezdett hidegen hagyni. -
LK
addikt
válasz
ddt500hu #53341 üzenetére
Nem irigylem tőled, félre ne érts, úgysem játszom már. De jó nézni hogy a wg-nek megint elsült az agya egy nyilvánvalóan antibalansz agyatlanságon? Kívánom nyerj vele sok csatát
Le kéne állnia a fejlesztő stábnak a cuccról. Vagy a Vodka volt túl sok.
BB-knek gombnyomásra működő időleges sebezhetetlenség consumable-t vagy atomcsapást kérünk, ha lehet. Vagy adjanak jó MM-et ötezresért havonta, vagy ugyanennyiért lehessen kérni SUB és CV mentes csatát. Lenne itt még ötlet. Ezek teljesen készek szerintem.
-
ToMy_
tag
TAKEMETOTHEPOTOFGOLD
ITALIANDDHEADSTART -
Chris0321
veterán
Hello.
Úgy látom megint lehet kapni tengeralattjárót, valaki kipróbálta már milyen lett? -
Chris0321
veterán
Hello.
Megint működget valamilyen szinten a wows.hu és van kikerült a magyar felirat is. -
Eagle16
addikt
válasz
ddt500hu #53338 üzenetére
És az se valami jó, hogy nincs rajta hidro. Belősz a füstbe pár torpedót, kb. 100% hogy elkap párat.
Ilyen stílusban inkább Neptun szerintem, azzal nem tudtam rossz csatát menni igazából.
Nem játszottam ezzel amúgy, Tier 7-es megvan, de a hidro hiánya miatt nem erőltetem egyelőre.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Kolbi_30 #53337 üzenetére
Elmehetek? Nem! Elmebeteg!
9,8-as camo, 13,5km-es mélyvízi torpedók, 4x5 vetőcső rendes kilövési szöggel, torpedó reload booster!!, füst! Szóval megfelelő körülmények között (nem kell extrém jónak lennie) simán elküldesz 40 torpedót fél percen belül.
Hátrányok? 14,5km lötáv, nagyon kevés hp.
Első salvo, első csata. -
sh4d0w
félisten
A ruszki CV-k külön sztori (FDR is beletartozik a történetbe): tulajdonképpen ezzel hozzák vissza a régi, RTS-style CV-ket, mert egyszerre támad az összes gép (lehet, az FDR-nél nem, de attól sem akarsz bekapni 8 torpedót) - csak már ugye az AA szarrá van nerfelve, plusz már AA blob sincs (nagyon nem vicces, amikor én Thundererrel, a tőlem 4 km-re lévő hajót támadják a repülőgépek, benyomom a defAA-t és torpedóvetés előtt 1, utána 4 gépet lövök le).
Mindezek mellett a wargambling javaslata az új repülős spotolásra: kapcsold ki a légvédelmet...
-
dokee78
félisten
Nem olvasgatni nyitom meg a Game Centert.
Szabad időmben a játékot elindítom és annyi a Game Center. -
LK
addikt
válasz
sh4d0w #53330 üzenetére
Nagyon szépen összefoglaltad.
Ezért sem játszok már. Montival kevesebb mint 2 perc alatt kiszedik az embert HE fókusszal, lehetsz bármilyen jó. Nagy nehezen megemésztettem.
10-15 seccel később léptem be a csatába (T10 BB,nem emlékszem melyik) , cirkák eltűntek körülöttem. Kib@szott ruszki CV kinézett magának, a játék elején 2 perc alatt kiszedett, forgolódtam mint egy grillcsirke,de minek. Megemésztettem.
De amikor jól sáfárkodva a fogyóeszközökkel, jól helyezkedve 20 % HP-vel megúszva megállítom a szemben álló szárnyat. Jön egy v@l@g torpedó a semmiből, és esély sincsen kikerülni, na ez volt a vége a dalnak. Ezt már nem tudtam és nem is akartam megemészteni.
A hab a tortán, hogy a csata végén várni kell arra, hogy megkeressék az utolsó subot és kiszedjék végre. Olyan mintha dolgozna náluk egy csapat aminek a dedikált feladata lenne játszhatatlanná tenni a játékot. -
sh4d0w
félisten
válasz
CactuS #53329 üzenetére
Valójában egy Henry volt még velünk, amit hamar kifókuszáltak, a Kremlin és a Yamato meg egyrészt nem száguldó idegbeteg, másrészt ha forgolódsz velük - kerülgetve a gránátokat és torpedókat - még annyira sem. A DD-knek a subokkal ellentétben nincsenek homing torpedóik, tehát ha ellőtte őket és elfordulok, akkor íj. A subokkal nem ez van, ha elfordulsz a homing torpedó elől, utánad megy. Egy ideig lehet őket kerülgetni - legalábbis amíg van sebességed. Plusz, hydro nem deríti fel a sub helyzetét, ha periszkóp mélységben van, a radar sem.
Tehát az egész class úgy van elb.aszva, ahogy csak lehet - ezért is kedvelik a noobok. Túl könnyű velük jó eredményeket elérni és ugyanez igaz a CV-kre is.
-
dokee78
félisten
Szerver frissítés van?
Mert nálam nem megy a szerver. -
sh4d0w
félisten
válasz
CactuS #53319 üzenetére
A subokkal nem csak az a baj, hogy idióták is tudnak vele játszani, hanem az, hogy hozzáértő kezekben a jelenléte eldönti a csatát és nincs countered.
Már leírtam egyszer: én Kremlin, társam Yamato. Csak mi ketten voltunk azon a szárnyon, hozzáértő sub jött arra. Mivel sosem látszott, semmivel nem tudtuk elkergetni, de közben mindkettőnket szarrá égettek az oda érkező kisebb hajók és a távolból egy brit BB. A Kremlinnek véges számú DCP-je van, tehát eldönthettem, hogy a pinget veszem le magamról és leégetnek a f.aszba, vagy bevállalom a homing torpedókat és csak a tüzeket szedem le magamról.
Szóval de, OP volt, counterplay nélkül.
-
-
válasz
sh4d0w #53317 üzenetére
De az alapvetően csak egy irányba lesz, nem? Bár kérdés, hogy mekkora szögben fog "látni". Tudom a subokat itt sokan nem szeretik, de szerintem az utolsó körökben már egyáltalán nem voltak olyan op-k, mint ahogy indult a dolog.
Mondjuk így, hogy mondod, a kamikaze DDk még gyorsabban el fognak hullani, mint eddig.
-
dokee78
félisten
Ez a Gibraltar Pillarsból lesz még forduló?
Mert 46 pontom van és már nem tudok többet szerezni. -
-
scyllarus
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
-
Eagle16
addikt
válasz
scyllarus #53312 üzenetére
Na tényleg, bocsi, a devblog-on olvastam, és valamiért összekevertem a mostani patchel. Most olasz DD-k jönnek.
0.11.3-ban jönnek, szóval a következő utáni patchben.
"In Update 0.11.3, Superships will finally exit testing and make a permanent appearance in the national tech trees."Akkor addig még lehet gyűjteni a kreditet. Nekem az Edgar kéne, de az még később jön.
-
dokee78
félisten
Ennek az ág resetelésnek mi az előnye?
Sajnos a Harugumo ágat reseteltem,nem lehet vissza csinálni?
-
sh4d0w
félisten
Valójában a supershipek közül egyik sem mozgatta meg a fantáziámat, de van vagy 180 millióm, így egy belefér - túl sokat valsz nem játszok vele.
-
sh4d0w
félisten
Szuper, olyan nerfet kap a CV class, hogy hűha...
A repülők csak egy tölcsérben spotolják a hajókat, olyan távolságból, ahonnan azok a felszínen is látszanak (viszlát DD és cruiserek), de lesz consumable, amivel 360 fokban látnak majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!