- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
CactuS #55536 üzenetére
Szia, ez a topik gameplay beszélgetős szempontból teljesen döglött, általában vagy sírni jár ide a nép, vagy semmiért.
Egy új magyar Discord csatit csinált most valaki, hogy összehúzza a közösséget, itt a linkje. -
LK
addikt
válasz
CactuS #53554 üzenetére
Sírás és sírás között lehet különbség, és lehet jogos, ha tényekkel van alátámasztva. Jelen esetben elolvasod amit a többiek írtak, rájöhetsz hogy nem hazudnak csak azért mert savanyú a szőlő. Én megértem, hogy aki jó subbal azoknak rosszul esik hogy nem is ők játszanak jól, hanem op. az osztály. Képzeld el, valaki 5 éve építgeti a tudását, fejlődget és mindezt lenullázzák azzal, hogy semmiből jövő célkövető torpokkal nem tud semmit kezdeni. Akik mostanában ugranak a sűrűjébe ők nem érzik azt, hogy mennyire megváltozott a játék.
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
válasz
CactuS #53496 üzenetére
Ja, és itt nem lehet eladni az alsóbb BR –s hajókat, hanem a következő szintű hajóba tudod a legénységet átképezni, és akkor azzal mész tovább, de bármikor visszaválthatsz alsóbb BR – re, illetve tudsz összerakni , elmenteni setup – kat, pl. 3 db 4.0 BR hajó, 4 db 5. 0 BR hajó, és akkor azokat egy kattintással tudod váltogatni
Apropó legénység … 6, vagy 7 részre van osztva a legénység, azon belül mindegyiknek van 4-5 tulajdonsága amit lehet fejleszteni …
Kicsit összetettebb a játék, mint a Wows
-
sith7
félisten
válasz
CactuS #53496 üzenetére
Már kinn van egy ideje, igaz még minden nemzetnek nincs flottája
Más
2 részre van osztva a vizi hadviselés, magyar használat esetén az egyik a "Kék vizi flotta" , a másik a "part menti flotta".
Az első hasonló a Wows - hoz, a másikban csak motoros torpedó, meg ágyúnaszádok vannak, az annyire nem fogott meg.A "Kék vizi flotta" - ban jelenleg van romboló, ez az első 4 tier, itt BR - nek hívják, és van tizedes jelölés is , pl. 4.3 , de ez igazából mindegy. Szóval van romboló, könnyűcirkáló, nehézcirkáló, csatacirkáló, és csatahajó.
Nincs sub, nincs cv
Csatahajó, csak a legfelső tierben van , jelenleg ez 6.7
Itt van pl. német ágon a Scharnhorst is
1-2 ismerős hajó van a Wows - ból, de nem sokA torpedó veszélyes cucc, 1 találat és véged, de körülményesebb itt torpedózni, mint a Wows - ban.
Ha rá vagy zoomolva az enemy hajóra, támadod, lövöd, akkor !!!!látod!!!! , amikor tordedót indít, látod, ahogy a vízbe csapódnak.
Engem eddig 1x lőttek ki torpedóval, nekem 2 találatom volt de az is véletlen, nem az kapta , akit céloztam, hanem továbbment, és valakit elkapott. Meg is lepődtem, hogy kit lőttem kiWarthunder - ben, ez érvényes a tankos, repülős részre is, 3 féle mód/nehézség van
Arcade battle, Realistic battle, Simulation battle
Az emberek nagy része az RB - t toljaGrafikailag teljesen más
Mint mondtam itt az első 4 BR - ben csak rombolók vannak, de akkorák, hogy az 1/3 képernyőt elfoglalja, itt nem tudsz vele olyan manővereket csinálni, mint a wows - ban, már itt érződik, hogy nem egy papírcsónak, hanem több 100/ 1000 tonnás hajó.Ha sérül a hajó, akkor tudsz javítni, oltani, de ha olyan mértékű a sérülés, vagy nem tudják időben javítani, akkor megbillen, elkezd süllyedni stb.
Az ágyúzásra rá kell érezni, van egy kis segítség RB - ben is
Ha kijelölted középső egérrel a célpontot, akkor bekapcsol távolságmérés, és ha a csík végígment, akkor mutatja, hogy kb. hova célozz, csak ugye közben te is mész feléje, ő kanyarodik, szóval az a 8,23 km, az lehet, hogy már 8,41, és akkor a lövedék nem fog találni
Ezt látod amikor célzol, és mauálisan tudsz állítani rajt, nem kell mindig szentírsának venni, amit mutat.Itt ha van kifejlesztve, akkor akár 3-4 hajót - az elején , alsóbb BR - ben csak 2 - t - is be tudsz vinni egy csatában.
Amikor bejön a csata előtti képernyő, látod a hajóidat, és azt, hogy van mondjuk 400 belépési pontod, és egy hajó 100 pontba, egy másik 120 pontba stb. kerül
A lényeg, hogy mindenért kapsz pontot
Találat, kritikus találat, kilövés, foglalás, stb.Amig van elég pontod, hajód, addig tudsz játszani
Magyarul ha kilőnek az első hajóval, ugyanabba a csatába be tudsz menni egy másikkal
Sőt , lehet repülővel is menni - JAAAAJJJJJJ CV itt is- igaz, hogy ezt is ember irányítja, de már az alsóbb BR rombolókon is olyan légvédelem van, hogy ihaj
Nem egyszer volt csata közben kiírta, miközben bőszen ágyúztam zoom módban, hogy lelőttem egy repülőt, na mondom köszi
Másodlagos szintén nagyon tud darálni
Itt nem HP alapú sebzés van, hanem modul alapú
Lőszerrekesz egyből kill, de pl. ha az ágyút kilövik, és meg tudod javítani, akkor mehet tovább a mókaModulokat, pl. javítás, tűzoltás, jobb célzás, jobb manőverezhetőség, nagyobb átütésű lövedéket stb. neked kell kifejleszteni a csatában kapott xp pontokból
Még a másodlagos fegyverzetnek is tudsz erősebb lövedéket kifejleszteni, csak ezt el ne felejtsd átállítani, ha már megvanTudsz váltani a fegyverek között
1 főágyú
2 másodlagos
3 légvédelemEngem egyszer légvédelemmel gyújtott ki az enemy, nem tudtam mivel lő, néztem a tech tree - ben is, hogy milyen ágyúja van ennek a hajónak, aztán jöttem rá, hogy átváltott légvédelemre, és azzal "géppuskázott" szét
Nem hülyeség, igaz kisebb az átütés, de HE lőszer volt, és fosta a lőszert, és ugye a nagy számok törvénye szerint egyszer betlál, és gyújtJa, és amíg mondjuk légvédelemmel darálsz, addig lő a többi ágyúval, persze nem olyan eredménnyel mintha Te lőnél
A dokkban meg tudod nézni a hajó moduljait, mi hol van , itt láthatod, hogy pl. a lőszerek az ágyúk alatt, környékén vannak
Ez pl. 2 dolog miatt jó1. Nem töltöd fel teljesen csata előtt - nem fogsz 400 - at ellőni, meg saját körben /foglalási ponton, visszatöltődik automatikusan, mert ha igen, akkor nagyobb az esély a lőszerrekesz találatra. Ha csak 250 - t raksz bele, akkor látod, hogy kisebbek a lőszer kupacok az ágyúk alatt
2. tudod hol lődd az enemy hajótMinden találat a jobb felső sarokban kirajzolódik a hajó képével, és mutatja hol találtad el, ha többször is eltaláltad, kezd elszíneződni, sárga/narancssárga/piros .... utóbbi kettő esetében érdemes oda lőni
Szerintem a pályák is kisebbek, itt nincs 20 km - ről lövöldözés, itt a 12 is nagy távolságnak számít, szóval a cap kör közelében megy a darálás
Amikor 2-3 hajó küzd ugyanannyi ellen, és mennek a másodlagosok mindenkinél, meg mindenki lő, azt se tudom néha ki kivel van
, na jó, azért lehet azt tudni
Hát kb. ennyi "dióhéjban" , én azt mondom ott van steam - en is, ingyenes is, ha nagyon unatkozol, próbáld ki, vagy nézz róla Youtube videót
pl. Warthunder Naval Battle Scharnhorst -
LK
addikt
válasz
CactuS #53466 üzenetére
Régen pont T7-8 ment nekem magasan a legjobban. Régi és az új accounton is ezek a kedvenceim, amikor befejeztem a játékot: Richelieu 59.4%, Akatsuki 55.6%, Sinop 57.8%, Monarch 63.9% voltak. A régi accon is hasonló eredménnyel. Egy lóg ki, egy kapott accal a Richelieu sokkal gyengébb, mint a másik kettőben (amit azóta sem értek) Ja, régi accon a Gneisenau+Bismarck 60%+-osak voltak.
De a fentiek már nem érnek semmit, mert ezzel a tudással bemennék a kedvenceimmel egy csatába, és szétaláznának CV-vel és subbal. A játékmenet teljesen megváltozott. T9-10-ben sosem tudtam megtanulni játszani. Kremlinnel voltam a legjobbHindi+Monti kedvencek voltak. De bejöttek ugye a szuperszarok és sok minden megváltozott. A sub csak hab a tortán.
-
LK
addikt
válasz
CactuS #53450 üzenetére
Kitartóan játszik vele? Régen 20-25 ember járt ide naponta. Most a régiekből van 1-2, és van 4-5 új. Ez drámai csökkenés a játékosok számában. Egyszerűen a játék minden elemében romlott, és emiatt a legtöbb játékos aki a kezdetektől játszott lekopott már, és hidd el aki azóta játszik pontosan tudja honnan indult és hová tart a játék. Megmondom: sehová. Pénzlehúzás. Aki játszik még, a régi szép idők kedvéért teszi. Elmondom hogy működik: elfogja az embert az érzés hogy játsszon kicsit (nosztalgia). Nagy vívódások közepette felteszi a játékot (de már tudja, hogy szar lesz). Elkezd nagy örömmel játszani, majd lassan visszajönnek a reflexek, és a szar játékosfelhozatal közepette elkezd jó eredményeket elérni, kedvenc hajó stb. (kb. első nap estéjére). Top 5, top 3. Mert aki régen jól játszott, most sem rosszabb. Aztán jönnek azok a csaták amiben az ég világon nem tud csinálni az ember. Elkezdik frusztrálni a counter nélküli baromságok, új f@szságok majd a második Alt+F4 után megfogadja, hogy soha nem teszi fel többet a játékot. Ezt eljátssza az ember 3x, aztán sosem kerül vissza a game. BIF klánban 42 tag volt, nem tudott többet felvenni, Chabe törölt 7 ! inaktív tagot. Én kiléptem, felvettünk kb. kettőt.
Most: Members count 35 Active members count 13.
Ez magáért beszél azt hiszem. Magának köszönheti a WG. -
Eagle16
addikt
válasz
CactuS #53450 üzenetére
Nincs alternatív játék, és jól néz ki
A tier 9-10 katasztrófa amúgy, BB-vel vagy CA-val, amikor 4 DD meg 2 SUB meg 1 CV van mindkét oldalon., lényegében értelmes játékot nem lehet játszani. És akkor még néha bekerül egy-két Tier 11 is, némelyik azt se tudja szerintem mivel játszik. (sub szintén, mivel bizonyos xp után automatikusan odaadja akárkinek a Tier 10-est is) Lényegében az éles szerver a teszt szerver.
-
LK
addikt
válasz
CactuS #53423 üzenetére
Meg az összes hasonlóan kitalált idiótaságra. Duplacsövű tankra, kilőhetetlenül gyors könnyűtankokra, lelőhetetlen repülőkre, BB-ket közelről kivégző sorozatlövő cirkálókra. Mindenki tudna ideírni. Valaki meg a radaros hajókra van rákattanva ugye
Hála az égnek aki kitalálta őket
Uram isten mennyi DD-t szedtem ki Missouri-val, Atlantával. Sírtak-ríttak is rendesen
-
sh4d0w
félisten
válasz
CactuS #53329 üzenetére
Valójában egy Henry volt még velünk, amit hamar kifókuszáltak, a Kremlin és a Yamato meg egyrészt nem száguldó idegbeteg, másrészt ha forgolódsz velük - kerülgetve a gránátokat és torpedókat - még annyira sem. A DD-knek a subokkal ellentétben nincsenek homing torpedóik, tehát ha ellőtte őket és elfordulok, akkor íj. A subokkal nem ez van, ha elfordulsz a homing torpedó elől, utánad megy. Egy ideig lehet őket kerülgetni - legalábbis amíg van sebességed. Plusz, hydro nem deríti fel a sub helyzetét, ha periszkóp mélységben van, a radar sem.
Tehát az egész class úgy van elb.aszva, ahogy csak lehet - ezért is kedvelik a noobok. Túl könnyű velük jó eredményeket elérni és ugyanez igaz a CV-kre is.
-
sh4d0w
félisten
válasz
CactuS #53319 üzenetére
A subokkal nem csak az a baj, hogy idióták is tudnak vele játszani, hanem az, hogy hozzáértő kezekben a jelenléte eldönti a csatát és nincs countered.
Már leírtam egyszer: én Kremlin, társam Yamato. Csak mi ketten voltunk azon a szárnyon, hozzáértő sub jött arra. Mivel sosem látszott, semmivel nem tudtuk elkergetni, de közben mindkettőnket szarrá égettek az oda érkező kisebb hajók és a távolból egy brit BB. A Kremlinnek véges számú DCP-je van, tehát eldönthettem, hogy a pinget veszem le magamról és leégetnek a f.aszba, vagy bevállalom a homing torpedókat és csak a tüzeket szedem le magamról.
Szóval de, OP volt, counterplay nélkül.
-
-
-
LK
addikt
válasz
CactuS #53024 üzenetére
Nem játszom vele. Havonta előveszem néhány meccsre.
ddt500:miért kéne 5 db-ot beraknom? Miért nem rögtön 10-et? Te egyet raktál be újdonságként.
0-12 meg szinte képtelenség ??? Szerintem akkor hagyjuk is ezt. Többen is panaszoltuk már ugyanezt a problémát. Máskor is írtam már erről, miért pont most tűnt ez fel?Nem is értem. Wotnál is rendszetesen volt ilyen. Oda-vissza előfordult, és már évekkel ezelőtt találkoztam vele. Valaki tett is ide be videót a 0-6-ról egyébként.
-
válasz
CactuS #49243 üzenetére
volt cirka 8600-8800 dubim amit innen-onnan gyűjtögettem, legutóbb hópehely eventből jött 2*600, meg a minap 500 asszem', aztán az egyik zászlóm elfogyott, azt dubiból pótolta ez a retek program, mire észrevettem -200 dubi, beváltottam egy kupont, így kellett vennem 511forintért 500 dubit...
Legutóbb anno amikor a Misszut kivették, akkor költöttem erre a játékra, akkor valami 1500 forintért vettem dubit, hogy fxp-re váltsam, és az utolsó órákban vettem ki a hajót.
Kb ennyit költöttem erre összesen. -
LK
addikt
válasz
CactuS #49166 üzenetére
Nagyon sokan 1-2 hét alatt kitolták. Persze a többsége pc-n. Aki szereti a műfajt és kitolták azoknak többé-kevésbé némi kritikával fűszerezve tetszett. Persze sok refund is volt. Én két karakterrel 30%-nál járva game braking hibával még nem találkoztam. Persze pc-n
De hát ha wows-al összehasonlítom, ahol a játék maga game braking évek óta........
-
-
válasz
CactuS #48447 üzenetére
Amúgy ha visszanezed a kommenteket, akkor nem nehéz megállapítani azt, hogy a "birkakat nyirni kell" kijelentés arra vonatkozott, hogy 40k-t kérnek egy "hajoert". Amit aztán majd fu alatt nerfelnek. Mint ahogy tették ezt sok (kb mindegyik) premiummal.
Csak gondolom ezt a részt nem olvastad ^^ -
- = Zk = -
félisten
válasz
CactuS #48444 üzenetére
"De ott a sokak által várt CP2077 cím is. Emlékszik még valaki arra, hogy miket ígértek az előrendelés indulásakor? Hát, ahhoz képest elég sok dolog változott, igazából egy ismerős se maradt, aki ne kért volna refundot végül."
nofene.. szabad tudni, milyen indokok vezérelték eme döntésük mellett?! -
-
-
cheatergs
senior tag
válasz
CactuS #48286 üzenetére
Agyvérzés nincs pve-ben (nekem pvp-ben se volt), pláne, h alkalmanként lépek már csak be. Viszont kriminális hulladék az a fele is, ami jelzi, h a wows nem játék, csak időtemető (rosszabb esetben pénz- is); mert élvezni nincs nagy mit benne.
Ezen a cuccon max. az segítene, ha kikerülne a forráskódja.
-
LK
addikt
válasz
CactuS #48290 üzenetére
Prém. De figyelmeztetlek, iszonyatos munkás vele a játék, de cserében garantáltan nem unalmas. Magasabb tierben HE+spotting+support, saját tierben mehet vele az agreszzívoskodás
. Nem könnyű vele játszani, csak baromi hatékony.
Massá-t mindig is meg akartam venni, majd ránézek. Azt sem tudom csak dubiért vagy szénért van-e. Megnézem este.
-
Kelvin
őstag
válasz
CactuS #48293 üzenetére
Szerintem lazán benne van a pakliban, hogy nyitsz valamit. Azt várd meg mindenképpen szerintem. Én tuti nem adnék ki egy hajóra annyi pénzt (16-19k), majd veszel szénből Tier 9-10-es hajót ami ugyanolyan jó kredit farmra. Elég gyorsan összegyűlik rá, főleg a karácsonyi snowflake event-el. Abból a dubiból pedig vegyél 180 nap prémet, többet segít mint bármely prémium hajó.
-
Kelvin
őstag
válasz
CactuS #48290 üzenetére
"Black massachusetts pl: csak 9k, ahogy a Tirpitz B is." Valamint 2500dubit visszakapsz küldi után. A Massa pedig kikerül a shop-ból pár hónap múlva, szerintem nem rossz vétel. Küldikkel pedig bezsákolhatsz elég sok Black F ládát ahogy nézem, azokból is nyithatsz hajót, akár Jean Bart B-t.
Runo: Az ember idővel ráun mindenre, ha normálisan játszol meló, család mellett szórakozásból jó pár év van benne. Azonban ha valaki napi 10-50 csatát lenyom, hajhássza a win rate és egyéb teljesítmény mutatókat az gyorsabban megkeseredik, beleun. (minél több csatád van annál inkább konvergálsz az 50% felé, ez sokaknak furcsa és úgy érzik összedől a világ mikor egyre nehezebben tartják a vért izzadva megszerzet wr-t
)
-
LK
addikt
válasz
CactuS #48286 üzenetére
Kiemelnék egy hajót: Duca d'Aosta
Nemrég találtam ezt a gyöngyszemet a hajóim között. T6 ban 70-80k átlag, csatákat lehet vele lehozni. 12km torp, conseal alacsonyabb....
Magasabb tierben, vesztes meccsen is plusszos, 60k dmg minimum garantált.
Egyszer egy Bismarck üldözött 12-ről, és megöltem. Nem hittem el.Torp-égetés-torp. Rohadt jól manőverezhető ,defAA, Hydro, spotting repcsi, nagy sebesség és fordulékonyság. Élvezet vele a vesztes meccs is. DD-ket HE-vel nyírom, CA-knak AP-vel instant CIT. -
Kolbi_30
őstag
válasz
CactuS #48225 üzenetére
Prémium nélkül T10 többnyire bukos vagy nagyon minimális profitot hoz. Úgy van kitalalva. Pl top 3ban voltam prémium nélkül nyertes meccsen és nullára jött ki a vége. Premiummal kB plusz 100k. Lentebbi tierben jobb a helyzet a sweet spot az T7 és t8. Ezekben lehet prémium nélkül is profitot hozni akár bukó meccsen is. Fölöttük minuszos esetleg a nyertes is.
-
sh4d0w
félisten
válasz
CactuS #48208 üzenetére
Nem. Magas tierben sok a prémium hajó, újonc megveszi őket és cseszi a játékát a többieknek.
Ha kreditet akarsz farmolni, akkor mid tiert ajánlom, leginkább cirkáló és romboló vonalon. Kevés a szervízdíj, viszont csatánként elég jó nettó hozamokat lehet elérni.
Ha meg mész a Thundererre, akkor minél előbb farmold ki, mert hamarosan kiveszik a játékból.
-
LK
addikt
válasz
CactuS #48208 üzenetére
Egyébként aki pofázik, azt le tudod tiltani egyedül is a csatában. Kinek mi az értelmes? Szénből megvan a Thunderer, nem fizettem érte, rettenetesen jó hajó. T10. Húzd ki szénből.
Én kaptam egy accot, és azon pl. Sims-el és Akatsukival (mindkettő utolsó a hajók között a wows-numbersen) rohadt jó vagyok, de neked hogy ajánlhatnám a Sims-et? Duca d'Aosta egy állat. 3 hajót tartottam fel vele, ebből kettőt teljesen lenulláztam. Most ezt sem ajánlhatom, mert nem tudom Neked hogy menne vele a játék. Kinek a pap, kinek a papné. -
KJ82
senior tag
-
-
LK
addikt
válasz
CactuS #48172 üzenetére
Itt jönne képbe a tapasztalat. Nagyobb tier csapatot kerülni kell, cirkát def AA-val kerülni kell, jobb AA hajókat kerülni érdemes. Lomhább egyedülálló,min. támogatással rendelkező hajókat kell támadni.
Amikor a cap-en lévő saját DD-t kell védeni, a rád támadó vagy az utolsó capet éppen foglaló DD-t kell levadászni, ott nincs választásod. Nem kertelek, neked még nem ajánlom a cv-ket. Saját tierben egy T6 cv-vel vért izzadsz 60-70k sebzésért T8 csatában a 20-30 k-ért. Ugyanez T8 cv-vel T10 csatában.
Sok csatában választanod kell, nyerésre játszol vagy sebzésre. -
Sipasanyi
tag
-
Kolbi_30
őstag
-
KJ82
senior tag
válasz
CactuS #48058 üzenetére
Jobb, de hosszabb. Plusz ha a csapattársaid retardáltak, akkor elcsesztél 20 percet az életedből kb. coop rewardért.
Narai a legegyszerűbb, utána a Killer Whale. Aegist nem sokszor csináltam, nem annyira jött be. Raptor Rescue az AI hajók bugjai miatt felejtős, Defense of Newport meg annyira feltekert nehézségű hogy az emberek többsége nem is csinálja.
Volt még 3, de azokat kivették, és nyilván vissza se jönnek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Konteó topic
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest