- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
ddt500hu #54587 üzenetére
Jól teszed, ha próbálgatsz játékokat. Legendásan jók vannak, gyönyörű grafikával.
Pommern? Mekkorákat mentél már vele. Csak elbaszódnak a prémek előbb-utóbb. Nyílvánvaló hogy az újak, a költés felé terelgetnek.
Nem is tudtam a T11-ről. Az FDR mekkora op. volt amikor kijött. Aztán jött a ruszki, az még durvább volt. Utána léptem. Most olvasom, már AP szőnyegbombázás van CV-vel. LOL
A millereknek van a játék akik mindig a legjobbal akarnak játszani és akarnak is perkálni. Őmiattuk lehet egyáltalán ingyenesen játszani, ők tartják el az egészet. Nekik kell az ellenfél.
Ha üzleti szempontból nézem, zseniálisak. (de szarban vannakmost küldtek kupont és a forint költésem után már "csak" 100 és nem 200%-ot adják vissza dubiban. Háborús infláció na.
)
-
LK
addikt
válasz
ddt500hu #54575 üzenetére
A következtetéseket már régen levontuk. Csak ezek a tagok le voltak oltva egytől egyig, össze lettek mosva a teljesen noob bekérdezőkkel és hülyeségeikkel. Egy matematikust rászabadítanál a rendszer szabályszerűségeire, fogná a fejét, akkora anomáliák vannak. Olyan sincs hogy egyik nap nyersz tizenvalahányat, másik nap ugyanennyit vesztesz. Hülye vagyok hogy egy percet is elpazaroltam az életemből ennek a hiteltelen banda játékával játszva.
KJ82 #54581: én is dettó, új kártya van, rengeteg jó játék jött ki az elmúlt öt évben, neki(k) is álltam
csak sorban jönnek
Amúgy mindenkinek BUÉK !
-
-
válasz
ddt500hu #54565 üzenetére
Előtte BB 1v1 volt, T8-ban.
Elég hamar rá lehetett unni, de addig azért elszórakoztam vele, alig párszor tudtak megölni Massával.
Kispeceltem demo expertre + secondary spec, csak HE-t lőttem, a német torp BB-k és secondary buildek a hajó közelébe nem tudtak jönni, hogy torpoljanak
Nagy ritkán volt másik Massa, egy Lenin, a többi mind német volt. -
Kolbi_30
őstag
válasz
ddt500hu #54562 üzenetére
Nekem 2 hete semmit nem ad. Elotte 70+ meccs uniqum wr es kozel uniqum pr kb mindennel.. az elmult 2 hetben volt hogy nem sebeztem mert nem volt mit loni..elfogyott a pontunk mire rangbe merultem..vagy 5 perc alatt egyedul maradok..de se flood se tuz nem jatszik semmi el..de engem minden fog..keresztbe hosszaba..erdekes nem? Plusz elfelejtettem celozni ismet
-
-
-
-
-
4580693
senior tag
válasz
ddt500hu #54475 üzenetére
Kissé fáradtam roskadtam le a gép elé. Ma nem rankedezem, mert nem lennék hasznára a csapatnak. Randomba nem járok, részben a subok miatt. Marad a random scenario egy kis kikapcsolódásképp. Azt gondoltam, hogy egy laza ujjgyakorlat lesz vacsoráig.
5 meccs, abból 4 vereség. Hogy lehet a scenariot elveszíteni?
Az új japán VI-os cirkával voltam és mind a 4 vesztes meccsen én kaptam a legtöbb xp-t. Egy hatos papír hajóval... Veretes társaság gyűlt össze. -
válasz
ddt500hu #54477 üzenetére
Száraz adatok alapján próbálnak balanszolni, semmiféle feedbackre nem hallgatnak, st, cst sem számít többé.
Kb a cv rework óta folyamatos a leépülés, kíváncsi vagyok, mikor esik be annyire a playerszám, hogy szerverösszevonás legyen, és megkapjuk ázsia cv-től hemzsegő metáját, amiben a queue úgy néz ki, hogy több cv vár meccsre, mint cruiser -
válasz
ddt500hu #54475 üzenetére
Alapvető nerf volt rajtuk pár hónapja. Már csak 1 "csíkban" dob a repcsi. Többi hajóé is ilyen, a range viszont változik.
Amúgy akkor mit mondjak, valamelyik nap bevittem Kearsarge-ot, amit amúgy kedvelek, annak a hajónak nincs eszközbe subok ellen. Értsd: semmi.
Sub nyomott egy w-t map közepén, két salvoból elvitt, nem tudtam csinálni ellene semmit.
DD-k visszafordultak a map széléről, de már a csak a hullám tudták megvédeni, sub már a cv-t kerülgette, amik persze kaptak automata védelmet -
-
-
válasz
ddt500hu #54406 üzenetére
Ha működne, mást se látnál, mint Hannovereket, az emberek elindulnának előre, és kibasznának mindenkit.
De sajnos ez van, a wg valszeg nem akar még egy Tirpitz-Bismarck fiaskót, mikor a T8-ban játszó BB-k 70%-a ezekből állt össze, holott van még egy zsák másik T8 BB is, és hiába volt zsák fos mindkettő az ágyúik tekintetében, a német nagypapák vagy német fanok mást se játszottak... aztán végül feladta a wg és buffolt kicsit az ágyúkon.Talán egyszer a Hannover ágyúihoz is hozzányúlnak, de ennél nagyobb buffot nem várnék..
Pedig ez a brawler koncepció a supership metában akkor tudna műküdni, ha kapna a hajó egy nagyon erős healt és gyors dmg cont. Máskülönben semmi esélye ilyen Condék és Annapolisok ellen, vagy a max range HE spamelő retard Patrie-k ellen sem.Nekem fenemód adta a Preussen amúgy, csak elbíztam magam és mentem 1-2 instant halós kört úgyhogy rip átlag.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ddt500hu #54335 üzenetére
Na de azok az acéllemezek meg voltak döntve, közöttük pedig általában volt még valami. Így az effektív páncélzat nem annyi, hogy x vastag acéllemez oszt cső.
Ettől függetlenül igen mókás, mert nagy kaliberú AP-val oldalba küldve bármilyen cirkálót vagy rombolót annak kb azonnal vége lenne, nem az, hogy spaced armor, overpen, és cső, de ez játékmechanika szempotjából nem lenne célravezető.
-
-
-
KJ82
senior tag
-
Kolbi_30
őstag
válasz
ddt500hu #54171 üzenetére
Elozo rankeden minden uniqum meg super unicum volt nekem...most kar elindulni..felrobbanok elso talalatra nem okozok se tuzet se floodot minden melle vagy lepattan..Persze aki engem lo dupla tuz dupla flood citak kover penek..akar mivel megyek..
Kompenzalni kell mert ugy a szep...Ugyan ez randomra is igaz..semmi nem sikerul, de forditva minden is..
-
-
-
-
-
-
válasz
ddt500hu #54109 üzenetére
Hihetetlen kevés player kell hogy online legyen, hogy ilyet dobjon.
Mindenki nyaral játék helyett, jól is teszik.Az lenne a kemény, ha nem egy fostos hangoverrel kapnál ilyet meccset, hanem condéval vagy ancsival, gyakorlatilag az egész ellenfél csapatot ki lehetne irtani úgy, hogy esélyük se nagyon legyen
-
-
-
malystryx
senior tag
válasz
ddt500hu #54015 üzenetére
Gratula, megelőztél.
2 naponta rá szoktam nézni a csatornára ha van fogamra való mérkőzés. Milyen jó winrate-ed van
, csak hát mert ezen lovagol mostanában az összes gyászhuszár. Sajna nem vagyok valami jó játékos de ezt egy párszor leírtam már. Azt nem tudom hogy az "rng" a ludas érte, de a szokásos recept, szélre rak, meghal a DD, és reszeltek nekem is változó sebzéssel. Csakhogy én nem hagyom ott a társakat, próbálok légvédelemmel is segíteni, de általában hagynak ott. Csak 46% a WR, de sebaj, az itt tanultak alapján és sokat videózom, igyekszem. Azért néha beadja a jó rng-t, 3 napja végre átléptem a 200k sebzést, a csodálatos Jean Bart-al, végre megkönnyebbültem.
Volt már Nagato-val 180k, de ez mégiscsak 2-vel kezdődik.
Nem egyszer láttam már hogy a streamerek egyből nézik a statokat, 50% alatt mindenki balf.... Az első 800 csatámon azt se tudtam hogy kell játszani, ezért kezdjek egy újat? Dehogy, inkább szidjon. Ha 5-ös tanuló valaki, de bejön egy karó, az már nagy rontás statisztikailag. Majd játszom hajnalban alacsony tierben random csatát botok ellen hogy jobb legyen a WR.Ja nem..
BTW, remek csata, imádom az ilyet nézni, de még tapasztalnom kell a többi osztályból, hogy majd egy nap mehessek én is DD-vel, addig is próbálok tanulni.
-
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
ddt500hu #54017 üzenetére
Igen, az a halland meg lett volna, még egy salvo és a tiéd.
Tök jó más stílusban játszó játékosokat nézni. Így már értem mit miért hogyan merre.
Lehet engem is csábított volna a sok bb de jobban tartottam volna a shimától. Na ezért baromi fontos az rpf a ddkre. Én most osztom újra a kapitányi pontokat hogy az összesen rajta legyen.
Még sok hasonló kört -
NomAd_82
aktív tag
válasz
ddt500hu #54015 üzenetére
Tényleg nagyon szép csapás.
Csak egy kérdés, nem kötekedésképpen. miért hagytad ott a flottát?Kértél supportot és jelöltél ki enemy shipeket csapásra de nem foglaltad “B”t, azt hagytad a többieknek, akik szívtak 2 dd-vel.
Az ok, hogy kockáztattál és benyomultál az enemy shipek közé de nem féltél, hogy a shimával összeakadsz újra? mert ha az lett volna, kapod a focust.
Vagy sejtetted hogy a shimakaze átment máshová és otthagyta a sajátjait?
A végén is mákod volt, mert a hallandot kikarmolták, igaz ez a meccs eredményén nem változtatott volna.
Fasza replay. -
válasz
ddt500hu #54002 üzenetére
Shima sajnos általában az idiótákat vonzza.
Gyakorlatilag minden meccsemen vagy egy SE nélküli 20 km torpos példány rankeden.Azt a típusú playert vonzza, aki igazából nem is nagyon akar részt venni a játékban, főleg nem tüzelni egy célpontra, csak ki akar menni flankre, meg akar nyomni egy gombot, és élvezné hogy 20km-rel arrébb megdöglik a célpont.
-
-
-
-
KJ82
senior tag
válasz
ddt500hu #53966 üzenetére
Nekem eléggé nem volt credit, szóval ezért adtam el. Maradt azért még mindegyikből. Szerintem ha valami változni fog, az az xp hozam. Látva hogy Flamu egy csatában kapott 72k ship xp-t. Persze lehet épp ez a cél hogy mindenki minél előbb T10 legyen, és ott vegye a 70 dolláros prémiumokat.
-
-
-
KaLeun
senior tag
válasz
ddt500hu #53894 üzenetére
Vannak intő jelek, ha egy Repu beragad egy sziget előtt és keresztül sasszézik kb. 10km -re full broadsideba és Tündike rá se néz csak hegyezgeti HE-t. Ugyanott Smolenks és Alaska egy az egybe (nem tudom megnevezni mit csináltak ,talán egy rejtély) egy radaros Minotól, ki is nyírja később mindkettőt... Ezek azok a jelek, hogy itt pocsékolok 10-15 percet egy vesztes csatáért ahol kb. utolsó leszek mindenben hiába próbálok bármit
-
LK
addikt
válasz
ddt500hu #53866 üzenetére
De hát drámaian csökkent a játékosállomány. Kevesebb a fizetőréteg. Fogynak az emberek, miért lenne igazuk? Csoda hogy tudnak összerekni 20 k emberből csapatokat és nem t6-ig csak botok vannak.
KJ82: lehet hogy így van, akkor a tömegek helyett a pénzes réteg megcélzására álltak át?Mindenki: Savage battle volt már, vagy csak lesz? Nem tudjátok véletlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged