- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
#21346560 #54602 üzenetére
Hja, régi szép idők.
Amikor a 30 kilós monitorokkal vonultunk 5-en egy autóban.
Ja, nem gyengén csal a csávó, és erre mondják hogy aztaaa milyen ügyes. Nem tudom milyen elfogadó világ van ma, (meg a pr*de meg minden) de igen, anno 5-en püföltük volna a monitorjával.Meg a régi multikban szavazás indít --> kick.
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
#21346560 #53535 üzenetére
Hiszti helyett nézd meg a videókat és próbáld meg látni mi a gond, utána lehet beszélgetni.
De úgy nagyon nehéz bármit is kezdeni a témával ha így indítod "Szerintem meg túlzottan is látható, és sebezhető!"
Miközben ennek pont az ellenkezője a valóság.Saját példa egy DD+Én cap-en belül voltunk egy Sub ellen és nem tudtuk spotolni, sem sebezni miközben mi végig spoton voltunk. Külön poén, hogy én a kearsarge-el mentem amin repcsik vannak, de az sem ért semmit....simán megnyerte.
-
Chris0321
veterán
válasz
#21346560 #53524 üzenetére
Szerintem meg ilyesmi formában nyugodtan maradhatna a játékban a tengeralattjáró. A camo-ja jobb tudtommal mint a rombolóé így nem kell feltétlen a víz alatt manővereznie folyamatosan. Kell időkorlát a merülésre, mert különben lemenne a csata elején, majd végig ott lenne és nyugodtan bemehetne az ellenséges hajók közzé és torpedózhatná őket míg van kedve. A szonárt jó, hogy lehet látni, mert segít megtalálni a víz alá merülve is és úgysem fogod folyamatosan eltalálni mélyvízi bombával akkor sem ha látod honnan pingel. Plusz az értelmes játékos nem pingel folyamatosan, így pozíciót tud váltani. A rombolók és a cirkálóknak tényleg van esélyük kikerülni a torpedókat, de én úgy vettem észre a csatahajóknak már nem biztos. Plusz arról ne is beszéljünk, hogy rombolóval befüstölsz, kiereszted a torpedókat és az ellenfél hajója belesétál mert nem számít rá. Így a tengeralattjárók nyomkövetős torpedója még kicsit túlzás is.
-
LK
addikt
válasz
#21346560 #53475 üzenetére
Aki nem tudja, hogy egy csatahajóval nem lehet kiszambázni a csatatér közepére, csak a megfelelő időben és támogatással és ezt kempelésnek hívja, nincs mit mondanom. Sokan felszisszentek szerintem.
Legyen. Amiről te beszélsz, az amikor valaki teljesen kivonja magát a csatából és nem csinál semmit. Egy kulcspozíció védése azt jelenti, hogy ha te ott meghalsz, azon a helyen átjön az ellenség, vége a csatának, legalábbis annak az oldalnak illetve ilyen helyen állva megakadályozod az ellenség foglalását. De hát te ezt mind tudod, mert hiszen penge vagy. -
Chris0321
veterán
válasz
#21346560 #53475 üzenetére
A szigetekre szerintem azért van szükség, hogy tovább tartson a csata mivel van mi mögé visszavonulni fedezékbe. Az Oceán mappon az a gond, hogy ha elkezdenek lőni, csak akkor tudsz elmenekülni ha gyorsabb vagy és míg nem érsz ki a lőtávból folyamatosan kapod az áldást. A rombolók is nagyobb területet tudnak felderíteni mivel nincs ami takarjon előlük.
-
Eagle16
addikt
válasz
#21346560 #53164 üzenetére
Én év elején nyitottam pár ingyenes ládát amit csak úgy kaptam, összejött belőle 4 hónap prémium
Cserébe 4-5 mega konténerből semmi értelmeset nem kaptam akkor, igaz az is ingyenes dubloonból ment.
KÓD: OGHJANGIFT (3 camo)
KÉRDÉS: összejött 1 millió free xp, mit csináljak vele? Tech tree hajóra nem kell. Tegyem félre későbbre? Az Agir-en gondolkodtam, de azt mondták elég közepes. A Napoli tetszik, hasonlónak tűnik a német is.
A német BC ág se sokáig bírta, már jönnek is a nerfek. Hydro + másodlagos ágyúk...de legalább a Nakhimov is kap belőle, közel sem eleget.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
#21346560 #53124 üzenetére
Tegnap a ranked jól ment sőt nagyon jól. Gondoltam a random is úgy lesz...hát nem..nagyon csúnya volt mind..se spot se support DDk leghatul szigetek mögött füstben..gyalázatos volt a szint.. ha Moskvaztam fixen 6 hajó lőtt, csak menekültem meg néha visszalottem..kiradarozott hajókat senki nem bántotta..
Ha yoshinoval mentem , meg nulla spot volt...így a sebzesem béka segge alatt spot dmg magasabb volt vele mint a sima.. -
scyllarus
veterán
válasz
#21346560 #53117 üzenetére
Az új módiban nem kell küzdeni a sz.r WR-ért, csak a nem megfelelő hajókkal kell játszani. Szombaton 0%-os WR-em volt a Prinz Rupprechttel, 93k átlagsebzés és 1600+ PR mellett. És gondolhatod, hogy azzal nem a sarokból lövöldöztem, a cirkáknak nagyobb a lőtávja azokban a tierekben
-
Kolbi_30
őstag
válasz
#21346560 #53115 üzenetére
Hat ezek tobbnyiire mintha ott sem lennenek..
aheten mentem egy taggal 60% wr 15k meccs után..gondoltam jo lesz..Tier 2 Tier 3 ban jatszotta ennek a 98%..T10ben mintha ott sem lett volna..
Mostaniban amiepp most ert veget aliig 400 meccses srac volt sima Yoshinoval..meg csak nem iis Black, hogy penzert vette valami dobozbol..hanem a sima..de ugy is jatszott first blood lett..Es nem az a baj hogy vesztek, hanem az hogy eleve ugy indul hogy bzuktuk..mert a csapat haromnegyede full fogalmatlan..azt se tudja, merre induljon el..banna a tokoom ha ugy kapunk ki hogy egy jot jatszunk..De nem ez a helyzet..csak annyi hogy 5 perc utan mar a csapatbol elunk harman..az ellenfel meg talan veszit egy hajot, amit 90% hogy en lottem ki..mert a tobbi lovi a szigetet vagy hajokazik valahol messze..elvezetii ertek nincs benne..csak ritkan -
ddt500hu
veterán
-
LK
addikt
válasz
#21346560 #52931 üzenetére
Szerintem nincs fogalmad arról mekkora baromságot írtál a radaros hajókról több okból is. A Shimakaze szintű ddk rongyosra szivatnának mindenkit radaros hajók nélkül. Mit gondolsz ki lehet kerülni több torpot úgy hogy az ellenfél alig várja hogy broadside fordulj? Subok ellen hydrót használok,most rohadjak meg? Legyél már észnél miket írsz be ide!
-
LK
addikt
válasz
#21346560 #52870 üzenetére
FDR-t azért vette meg, mert miért ne? tele van acéllal, nem tud vele mit kezdeni, Stalingradot nem akar, mert nem szereti azt a játékstílust. Vegye meg! Én csak azt sajnálom,hogy nem szeret divezni, mert mennék vele amikor FDR-el van
, sőt kellene egy sub expert is a csapatba, meg egy fasza BB.
Viccelünk egyébként, azzal játszol amivel akarsz.Kinek mi a perverziója, az magánügy.
-
LK
addikt
válasz
#21346560 #52584 üzenetére
Igen és ezáltal tovább csökkent a DD-k támogatása is. Innen látszik mennyire tanulmányozhatták a wg-nél azt hogy hogyan fogja befolyásolni a játékmenetet. Gondolom nem kell majd sokat várni a prém Subokra sem. Megint az van, hogy kérdéses tudású játékosok kedvükre dönthetnek arról, kit pöcköljenek ki a csatából, és még célozniuk sem nagyon kell. Agyrém.
-
válasz
#21346560 #52210 üzenetére
Ennyi. Elért minket a mágnesvihar, szar csapatokat kaptam.
Amúgy néhány éve én is konteóztam ilyen hülyeségekkel mint a többiek, mikor rankeden gyanúsan alacsony volt a wr szinte minden meccsen topxp teljesítmény ellenére is, de aztán inkább vettem a fáradságot és átrágtam magam hogy hogy is működnek ezek a dolgok a valóságban, és ha én megtettem, másnak is menni fog.
Persze ettől még #buziwégé, csak épp máshogy
-
-
LK
addikt
válasz
#21346560 #48434 üzenetére
Sajnos a hatékonyság néha unalomba torkollik. Conquerorral nem mehetek közel, mert 50 k sebzéssel küldenek vissza a kikötőbe...... Nemrég összesen 2-3 km-t mentem egyik csatában és megtörtük kb. hárman 6 hajó támadását. Ebből 4 hajó süllyedt. GK+Slava+Mino+valami DD. Megnyertük. Első lettem 210k körüli sebzéssel ami nem is sok. Csak a Slava-ról 75k-t kaptam le. Meg is köszöntem neki chat-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest