- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
ipiranga semmi más , idióta csapatnál azzal könnyen mentek a csillagot
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag

Ez ér valamit? Semmit nem mond, random kis karácsonyi ládából jött. -
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
1000 steel kellene a bremen / hawaii....valami tuti tipp? Ki/beváltottam már mindent is amit lehet
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag

Szerintem kimaxoltam nulla költéssel random event ládából -
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Aztán legyen kedve az embernek ehhez a fosszarköcsögséghez

-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Két év után a poén kedvéért
Hamar letöröltem 
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Dúblón helyett inkább az "új" bug-on röhögjetek és ne költsetek erre a fosra semmit
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Az első találat arra vonatkozott, hogy szó szerinti első tehát nem jobb, bal, közép, nyugati, keleti l, kormány közeli vagy ellenzéki.
Pedig volt pár barom aki itthon is összekente a kocsiját - talán az egyiket meg jól el is verték
-
IreN!CuS
őstag
It's Not a Bug, It's a Feature.
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
De várj nem értem. Az általad leírt dolgokra tökéletes illik "úgy működik ahogy tervezték - working as intended "
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Ranked - 3 L 1 W Yamatoval
A 3 L-nél top1 160+ k dmg..kurvaanyádwgteoroszszemétremélembelerokkantokaszankciókba
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Hiszti helyett nézd meg a videókat és próbáld meg látni mi a gond, utána lehet beszélgetni.
De úgy nagyon nehéz bármit is kezdeni a témával ha így indítod "Szerintem meg túlzottan is látható, és sebezhető!"
Miközben ennek pont az ellenkezője a valóság.Saját példa egy DD+Én cap-en belül voltunk egy Sub ellen és nem tudtuk spotolni, sem sebezni miközben mi végig spoton voltunk. Külön poén, hogy én a kearsarge-el mentem amin repcsik vannak, de az sem ért semmit....simán megnyerte.
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Jó egy év után mentem pár kört - még nagyobb cancer szar lett ez az egész a subokkal az élen, folyt köv 1 év múlva

-
IreN!CuS
őstag
New Super CVs with jet planes - hol a popcorn ?!
-
IreN!CuS
őstag
Kimaxolták a standard elnézést kérünk, a mi hibánk angol mondatokat amiket 5 perc alatt a megtalálsz a google-ben - majd megígértek fűt s fát, majd biztosítottak minket afelől, hogy mától minden jobb és ez mindennap ismétlődni fog az az holnap még jobb lesz.
Basszák meg i have spoken
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Így van, lehet mutogatni a Hood-al történt csatát milyen hamar mennyi lövés után mérték be, fogták villába...itt meg lófaszestifényben

LK: pedig a logika számomra az diktálná, hogy a ténylegesen megépített harcokban megjárt hajókat kéne "magasztalni" hiszen ennek lehet vonzereje....oszttt akó kiválasztod a petro-t és citát kúrsz a yama orrába
-
IreN!CuS
őstag
Te a történelmi hitelességet kéred számom ezen az orosz propaganda gépezeten? Amikor még talán tervrajzon se létező USSR szörnyekkel küzdesz az érintethetetlen CV-k mellett miközben a 460 mm-es 1.46 tonnás yamato AP lövedék lepattan egy CV-röl vagy broadside akármi bármiről és a híres bismarck semmit sem talál el????????
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Mi az az xvm? Sosem állítottam, hogy a világ legjobbja lennék, sőt azt sem állítottam hogy a potato arcokat játszani sem kéne engedni. A bújócska most is megy, stattól függetlenül teljesen irreleváns....ha te nem érted miért jó/jobb a stat alapú ranked nincs is miről beszélni. Nekem a jó/szoros körök adnak élményt nem pedig a 3-4 perc alatt véget érő mm. Nem fogok valorant/csgo stb stb példákat hozni ahol van skill alapú mm és mennyivel értelmesebb, de nézz után ha gondolod.
-
IreN!CuS
őstag
Szerintem pedig nem, azért nem mert a WG tehetne az ellen ,hogy ne engedje össze a fogalmatlan potato arcokat azokkal akik egy ici picit is komolyabban esetleg odafigyelve akarnak kikapcsolódni. Amíg a WG direkt szarik erre az igényre és órákig napokig copsz mert olyan arcokkal rak össze random MM alatt akik leírás nélkül levegőt sem tudnak venni szerintem full jogos a rage. Megannyi játékban sikerült többé kevésbé leosztani skillek/attitűd alapján az embereket itt is menni....
-
IreN!CuS
őstag
Biztos, hogy az utóbbi lesz és napi szinten jön majd a - tegyük hozzá- jogos rage
KJ82: nem tudok rá azért haragudni mert felhívta a figyelmet arra, hogy a WG átkúrja a fejed kőbalta arccal, egyben örök élet+1 napra biztosította, hogy egy petákot se elköltsek a játékra
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Mai napig rettegik a német veteránok
Más, Flamuu-t kikúrták a CC-böl mert stat szégyenítést alkalmazott
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
katasztrófaaaaaaaa
Tüzi: szerintem nekem is jön majd a chatban

-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de köszi megnézem mennyire lehet haladni vele

Hamar letöröltem