- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Jó olvasni, hogy meg mindig szopatjatok magatokat ezzel a szarral...A rendszer szar a playerek meg szarabbak....el kell engedni..
Neztem videot az aknamezorol..minimalisat sebez, dd vel kerulgethetoek van ra counter is max kurfurst meg a lomha szar nemet hajokat szopatja valamennyire.
A CV nem cancer(campereket meg balfaszokat nyilvan lehet vele szopatni), a sub viszont az..a smolensk is az..CV ellen tudsz vedekezni WASD, vagy AA a megfelelo hajoval. subot nem is latod.. -
Kolbi_30
őstag
A Smolensk az kb ezert van mert erre jo. Fustbol szorja a tuzet...amig en is jatszottam ezzel ez ment.. minden egetett fossa meg az is ami nem..tehat ezen nem kell csodalkozni. Vagy van az a variacio , hogy abbahagyod es nem leszel ideges.
-
Kolbi_30
őstag
A jo jatekos azert megy el, mert a jatekosbazis 99% idiota, es nem elvezheto a jatek..nem a sub es a CV a baj, hanem az hogy nem lehet egy jot jatszani mert szinte mindenki idiota es egyszeru mint a faek..lassan 3 honapja nem voltam bennt, mert elvezhetetlen..mindenki campel meg bujkal, senki nem akar foglalni mert jajj az buzis...vagy van az hogy 4 perc es vege mert az MM balanszos..nem a hajokkal van baj, hanem a fejekkel..
-
Kolbi_30
őstag
A japan cv ág el lett baszva. Papir lett a repülő, valamint az AP bomba csunyan ki lett herélve. Az amcsi HE bomba valamint az angol szuper. A tobbi nemzet sapka szart nem ér.. A nemetek DD ellen semmire nem jok light cruisereket neha betalalnak..de a raketa es torpedo is szar..AP bomba jo lenne esetleg..de nem veletlenul nem latni oket szinte sehol..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Azzal tuti. De mivel mar van minden ami spotolhat, kb a dd kivetelevel barmire igaz lehet
-
Kolbi_30
őstag
Ez most is mukodik mar
-
Kolbi_30
őstag
NAlam volt 45os szeria..utanna toroltem a picsaba..Lehetsz giga top ha a csapat semmirevalo..Ez az elso uninstall elott volt ugy 2 eve..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Hat a mai elso brawl erdekes volt..mert rajtam kivul mindenki 200 meccs 40-43% wr mellettem siman buktuk, a masodik az balanszosabb volt ott nyertunk es meg jo is volt ha bukjuk se zavart volna..tehat ez az MM siman random nincs benne semmi varazslat.
-
Kolbi_30
őstag
Nalunk is lankad a lelkesedes ..Discordon is az megy, bazdmeg mar csak mi elunk es alig 8 perce megy a csata.., vagy geci mind ott kempel es minden is az ellenfele..
Tegnap erot vettem magamon, mentem brawlt..6 km broadside Azuma..5 lepattano a tobbi melle(pommern), aztan alaska detto csak tobb ment melle..Kozben en nyeltem szepen a tuzeket meg a combos peneket..nyertunk de erdekes volt.
Ugye itt sokan mondtatok hogy a hannover egy raklap fos..igazatok volt. Amikor lehetett tesztelni, mukodott. Gondoltam kiprobalom, megvettem par hete...volt vele olyan meccsem, hogy nem sebeztem semmit, mert nem volt spot mert a ddnk leghatul fustben.. a cvnk meg 6000meccs 42%...se spot se support..igy mivel ezt a foskupacot egy vak is latja a marsrol, szepen leolvasztottak..de valami 60-70k volt vele amit lottek neki szembol...
A jobb jatekosok mar abbahagytak..pont azert mert jatszhatatlanul szar lett. DD vel ongyilkosok az elso 3 percben..spotfoglalas vagy blokkolas azt nem szelen meneteljunk aztan feluton kapufa..radaros hajoval radarozni..kizarolag a startnal, amikor kellene akkor nem..CVvel spotolni kicsit ah felejtos..ez egy single player jatek lett multi lehetoseggel. Osszesorsol 11 vagy 9 faszparaaztal akik megbeszelik hogy A-B es mind elmegy C re..beallnak egy sziget moge ha van es rinyalnak hogy kikapnak mert nincs spot meg miert az ellenfele a masik 2 pont.. -
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
az is pontatlan eg es floodol ha kell ha nem..
-
Kolbi_30
őstag
Amikor lehetett vele menni ingyen akkor 300k kornyekeket hoztam vele. Talan raktam is ide fel kepeket..most kar elindulni vele.. semmire sem jo jelenleg
-
Kolbi_30
őstag
Volt 100 miliom..vettem egy hannovert, mert mikor lehetett probalni akkor remekul szuperalt..most hogy megvettem..kar volt 60k sebzesert imadkozni kell..volt meccs ahol tobbet sebzodtem 1 salvotol mint amennyit sebeztem..overpent szorja, ha talal egyaltalan..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Nekem 2 hete semmit nem ad. Elotte 70+ meccs uniqum wr es kozel uniqum pr kb mindennel.. az elmult 2 hetben volt hogy nem sebeztem mert nem volt mit loni..elfogyott a pontunk mire rangbe merultem..vagy 5 perc alatt egyedul maradok..de se flood se tuz nem jatszik semmi el..de engem minden fog..keresztbe hosszaba..erdekes nem? Plusz elfelejtettem celozni ismet
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Este coopot is buktuk
en maradtam a vegere egyedul azt a full hos preussent nem tudtam befejezni a 15k s sajat preussennel.. Vegtelen gyenge volt barhol a szinvonal.. -
Kolbi_30
őstag
Ma nem kell jatszani ertekelhetetlen..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Igy szokott lenni
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Tegnapig eleg jol ment megiiint..Most ismet szembol szogbol barhonnan devstrike..semmi nem talal amit en lonek..Melle meg kapom a fasza 40% pr 20 jatekosokat magam melle..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
KAptam valaszt a tiketre..lenyegeben leirtak, hogy leszarjak, nem foglalkoznak a replayel..adatvedelmi okok miatt..
Az utolso 2 mondat vicces..
I am officially warning you that any further tickets containing insults and swear words will be just closed without any response.
If you should change your attitude, we, of course, remain at your disposal and would be very happy to help you.
Tehat ha leirod hogy ok maguk szart sem ernek..zokon veszik..De elotte ezt le is irjak , hogy nem vizsgalnak semmit..Ergo igazat irtam nekik azzal hogy szarra sem jok..Igy lehet csitelni mert basznak rá.. -
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Ugyan az..a masiglagosa gyenge. Az agyuk pontatlanok..same as goku..eg mint ha nem lenne
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap vagy tegnap elott mentem egy kört T8ban az ellenfelnel volt 1 Kaga nalunk egy Shokaku..a mi jatekosunk a vegen kapott 230 base XP-t(CV vel)(az utolso elotti kb 5x annyit) gyoztunk igy nekem lett 2k körul azt hiszem..Az ellenfel CVje nem volt afk csak kibaszott nagy balfasz..A mienk AFK volt es melle kibaszott nagy balfasz..El is kuldtem a replayt ticketben, a supportnak, hogy ez mi a geci..mert ha leirom hogy mit kene csinalni akkor bannolnak, de amit pl a csapatom fele muvelt az termeszetesen normalis..es meg kell oket jutalmazni..kivancsi leszek lebasszak e a CVt legalabb 300 coop meccsre, bar ketlem..inkabb nekem adnak meg par honapő bannt..mert ertelmesen szeretnek jatszani.Itt a fejlesztok basztak el, valamit azok a jatekosok akik 80 meccs utan mar T9ben basszak el a napod, mert ott meg T4 körul kene gyakorolni..
-
Kolbi_30
őstag
Nem a cv a baj. Azzal lehet mit kezdeni..Itt azzal van a baj, hogy nincs balance. Ugye van sokmsemmkre sem valo hajo, meg 5-7 amivel lehet jatszani..csak az mukodik ami eget es lo.mint egy gepagyú..meg a rettento sok idiota aki hattal ul a monitornak...
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Yoshinak miota 835 m/s a lovedek sebessege? Valami 920 volt .
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap jatszottam kicsit..az elmult 21 napban uniqum winratem volt uniqum es cian Pr mellett.. kb 40 meccs alatt.. tegnap 6 meccs 1 win..semmi vel nem mukodott semmi, semmi nem okozott floodot/ tuzet.. ha AP val lottem akkor beletort lepattant torpedo prot hit..esetleg overpen.. termeszetesen en barmivel barhonnan szedegettem a citakat eros peneket..CV vel is kapaszkodni kellett hogy sebezzen de az is szepen csak szopott..ugy erzem most jon az 1 honap kompenzacio.. -
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Sekuryu vagy Sekiryu
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap talalkoztam az uj japan szuper CV vel. En is az angol megfelelovel voltam..3 tamadasbol kicsapott..15k volt a legkevesebb amit sebzett egy csapasbol...Lesz meg itt miatta siras. Jelzem en a közelébe se tudtam kerülni.
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Ha valakinek 10k meccs alatt mindig annyira rossz napja van, hogy kb semmit nem csinal, vagy ha megis akkor azt is elbaszottol szarul, akkor ott sajnos a jatekossal van hatalmas probléma..pl szellemi fogyatékos..vagy hasonlo..nem részletezem mert megint bannolnak vagy egy honapra..de a lenyeg az hogy a valódi természetben kidobtak volna időben a fészekből, hogy ne vigye tovább a selejtet...es ha ebbol veled van nehany akkor inkabb hagyni kell...vissza a kikotobe..vagy alt f4
-
Kolbi_30
őstag
Annyi az ertelme, ha van legalabb 3 veled akkor kimesz fozol.kavet, szarsz es nem huzod magad fol azon hogy meghalnak 2 percen belul vagy fustben ulnek a "jatekon". kivul egy sziget mogott..nalam ezek jobbara 10k plusz csataval 50-70 pr el rendelkezo ertelmifogyatekosok..akik jobb lenne ha nem leteznenek a jatekban..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Mot 4 rankedet probaltam..Mind sima bukta lett...40-43% Wr barmokkal.
-
Kolbi_30
őstag
Na igen..amikor a csapt fele 10k plusz csata 41-42%WR. 50-100 pr..es 50 perc alatt vege az egesznek..igy nalad sincs pr mert nincs mire..az erzes megfizethetetlen..nem vagyok top jatekos nagyon nem de nagyon borzaszto embereket kapok nagyon sokszor...amikor CV vel.ledobok 2-4 adag torpedot es vege a meccsnek azert az meredek..
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap vegre sikerult mennem par elvezetes rankedet! Pl Yoshinoval 2 solo cap kb 150k sebzes..es a vegere egyedul maradtam egy petro es monti ellen..Halisten az orosz csoda lepattogott ha meg nem akkor 1200, nem tudom hogy szamolta..Monti azert neha be be zorgetett 15k- t de kibbekkeltem a hatralevo 5 percet..es nyertunk..A vege 3 kompliment lett.. Aztan váltottam CV re randomhoz..es jott a 3-4 report/meccs..
De elvezetes volt kb mind..Ami nagy szo -
Kolbi_30
őstag
Epp nem lett first blood...kb 4 mp mulott..rika nagy balfasz volt egyebkent..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Amugy, a holland repulo csapas celkeresztje, valamint a subok bombazasahoz az iranyzek miert tunt el? Nalam csak egy halvany pomt van a regi helyett...igy eleg vicces hasznalni
-
Kolbi_30
őstag
Elozo rankeden minden uniqum meg super unicum volt nekem...most kar elindulni..felrobbanok elso talalatra nem okozok se tuzet se floodot minden melle vagy lepattan..Persze aki engem lo dupla tuz dupla flood citak kover penek..akar mivel megyek..
Kompenzalni kell mert ugy a szep...Ugyan ez randomra is igaz..semmi nem sikerul, de forditva minden is.. -
Kolbi_30
őstag
Most nekem 13 meccs kellett hogy rank10 rank 8 legyen...Ha telefingok egy befottesuveget annak tobb esze es affinitasa van a jatekhoz , mint akikkel osszerakott..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Jelenleg is siman max 300 csata a T10..ha csak egy nemzet 1 agat erolteted..en rendszeresen kapom oket magam melle..T10 300-400 csataval..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Igazabol emberi hulyeseg miatta szar..Huzom az Angol CV agat, mert tetszett a super cv az angoloktol..Az utolso randomon ma a csapatom osszes tagja kivetel 1 hajo elment egy oldalra nem foglalt senki en spotoltam megprobaltam mindent, de nyilvan bukta..lehet felteszem a replayt..de 1 Vlagyivosztok kb kinullazta miondet mert faszlamak..A jatek alapjaban jo lenne, csak sajnos a jatekos allomany egy sapka szart sem er..HA pedig normalisan probalsz segiteni esetleg chaten akkor beledallnak, aztan meg jon a chatban..MErt szegeny fogyatekosnak nehogy a lelkebe gazolj..bar az senkiit nem erdekel hogy o meg szetbassza a tarsaival tobb ember "szorakozasat"...
-
Kolbi_30
őstag
5 perces meccs utan kerdoiv mennyire voltal elegedett
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Most hogy letelt itt a 2 hetes banom..
RAnkedezgetek..de minekl 40 meccses emberke 1 darab Carnottal rankeden..semmi mas nincs neki..
Rankeden lila volt minde statom ugy 800 meccsel..na mar nagyon nem az..hihetetlen kikkel rakl ossze..Eddig az volt a jobb rankedben mert lehetett tobbnyire ertelmesekkel jatszani..Na mostanaban szarabb mint a random.. -
Kolbi_30
őstag
Nalam a chat ban automatikusan hosszabodik..pedig ki van kapcsolva a chat..
De tegnap elkezdett kompenzalni a jatek..semmi nem sikerult minimum csatak voltak igy hagytam az egeszet..CV vel.is izzadtam 30k sebzesert..nemletezo AA ugy leszedett hogy reagalni nem volt ido..es itt T6 ddrol van szo..mas hajoval meg korbelottem mindent is..en meg nyeltem mindent szepen maxra..fire flood modulok else talaltak mar egtem..persze ez igy normalis..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Igen nekem is feltűnt pár hete..papirabb lett és tohonya
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Nekem megvan a pommern..nagy reményeket fűztém hozzá...de német.. szépen beveszi a nagy peneket, nagyon ég..az anti air gyengusz..annyi hogy prémium, de tech terében van ami kb ugyan ez a szint. Az ágyúk aránylag kicsik és eléggé pontatlanok. Másodlagos dettó
Ha megvan a kurfurst vagy ami most helyette van, akkor feledhető hajó. -
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Én meg reggel bementem preussennel mindenre is minden pozícióban citát lőttem..cserébe vissza is kaptam szinte mindenkitől szemből szögből a sokat és aki HEvel.lott fixen égetett..rövid de eredményes lett számomra az a kör..amúgy bérelhetnek ezeket a HE spemmer szarokat, mert élvezhetetlen a játék tőlük
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap jatszottam kicsit..az elmult 21 napban uniqum winratem volt uniqum es cian Pr mellett.. kb 40 meccs alatt.. tegnap 6 meccs 1 win..semmi vel nem mukodott semmi, semmi nem okozott floodot/ tuzet.. ha AP val lottem akkor beletort lepattant torpedo prot hit..esetleg overpen.. termeszetesen en barmivel barhonnan szedegettem a citakat eros peneket..CV vel is kapaszkodni kellett hogy sebezzen de az is szepen csak szopott..ugy erzem most jon az 1 honap kompenzacio..
vegig sipolt