- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
Szerintem hétvége van ezért van annyi őrült.
Napi első csatámban T10 Dd frontálisan belement egy cruiserbe.
Nyertünk,de akkor is vicces volt,mert BB-vel voltam és az orrom előtt csinálta.
De egyébként asszimetrikusban a botok is hajlamosak megbolondulni.
Ocean-al láttam ahogy három bot összeütközött és tolták egymást.
Torpedóval jól megszórtam őket.
Ui: Nem megy dockyard,most mentem sliffel két csatát,nagyon sok másodlagosom lett és a dockyard küldetés nem számolta be.
-
Plata
félisten
-
KJ82
senior tag
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Nyilván én is fizetni fogok érte,mert anélkül meg sem szerezhető,de jó lenne azt érezni hogy kicsit meg is dolgoztam érte.
Én sosem toltam végig a Mafia 3-at.
Az első résszel játszottam legelősör,amikor még kijött,majd a másodikkal is,harmadik nagyon csalódás volt.Lehet újra meg kellene próbálni.
Az első két rész többször is megvan,sima és definitive edition,sőt nem csak steamen de még a régi Cd-s is megvan valahol.
Ha nem rohadt már szét.
Anak idején az első résszel sokat játszottam free ride módban,a gyerekekkel taxiztunk rengeteget,élvezték hogy beszarattam az utasokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
Igen.
A jele is full arany,nem csak aranyozott mint G Kurfürst.
Ma próbáltam vele melóban menni egy kört,orbitális szívás lett.
T10 hajók közé rakott,Aegis operations,csak aknamezőkkel és random felbukkanó cruiserekkel.
Yodd és Worchester intant meghalt az aknamezőtől,majd az első hullám ellenségtől elesett Moskva és Smolensk is.Nem tudtuk elérni lassú hajókkal a random felbukkanó pontot,így spawnolt még ellenség,úgy hogy cumi lett de durván. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Djuree
félisten
-
scyllarus
veterán
-
KJ82
senior tag
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Igen, előtte mentem már hármat, egyet CV-vel kész lett repcsis küldi, majd szuper dd-re váltottam dd küldi miatt, utána qq Johny-ra váltottam és ő jobb volt, így egyből jelentkeztem újra, sokáig várakoztatott majd behívott de randomba.
Nyertünk gyorsan, kB semmit nem csináltam csak két bázis foglalás. -
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
scyllarus
veterán
-
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
-
scyllarus
veterán
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
- = Zk = -
félisten
régen pedig nem volt így.. szerintem
pl a T9 sok esetben gyatrább volt, mint a T8 vagy a T10 változata... lsd Goku (régen) előtte volt a FdG... hát az egy nagy szenvedés volt... de gondolom mára már ez az érzés nincs meg. Hiszen vannak ship, commander stb xp boosterek... "régen" keményen meg kellett szenvedni, mire egy vonalon végigmásztunk....
-
dokee78
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
-
dokee78
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
-
sh4d0w
félisten
Valsz nem a sajatodat nezted. En is furcsallottam, hogy van raketa altal elpusztitott hajo a logomban, pedig biztosan nem mentem olyan jatekot. Bizonyos akkor lettem, amikor mutatta az Oregont, mint az uberfranko hajomat - de nekem nincs meg az Oregon.
Kattints a sarga gombra es akkor latod majd a sajatodat.
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Plata
félisten
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
-
NomAd_82
aktív tag
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
subaruwrc
félisten
érdekes válaszok
nekem a GK, bár kb csak fikát olvastam róla mégis a legjobb a winratem vele.
akkora mint egy fél város, jól állja az ütéseket, cserébe visszafelé is oda tud b...ni rendesen.
hibrid buildem van úgyhogy a main gun-ok is elég pontosak.yamato cheek weaknesst egyszer remélem buffolják
( előbb lesznek rakéták a játékban LOL ) -
dokee78
félisten
Nagy dilemmában vagyok,mert DD-t akartam mert az Assymetric módot szinte csak azzal tolom,így azt hiszem olyan jó vagyok ezzel az osztállyal.
Viszont a Salem nem lenne jó nekem,mert a Des Moines-t sem szerettem.
Viszont szemezek a Brisbane-el,olyan mint a Mino,csak füst nélkül de van HE is.
De még el döntöm mire érkezik a kupon,hogy Marceu vagy Brisbane! -
Plata
félisten
Én leginkább csatahajókat szeretem,meg CV-t,DD-t és Sub-ot,bár csak pve játékmódban.
Vagy eventen.
WoT-ban legjobban a nehéz tankokat szeretem,de az arty és a td is kedvenc.
Bár van prém td-m,de azokat valahogy nem annyira szeretem,pedig jó pár t8 prém van,inkább Fv 215b 183,Foch 155.
Az egyetlen med amit szeretek az a CS-63.Mert az pont nekem való,turbó fokozatban a sebessége eszetlen jó,egy száguldozó közepes tank tökéletes rallyzni.
De szinte csak spéci játékmódban használom,randomban nem igazán.
Tervezem hogy egyszer kifejlesztem a T11 változatát,de ahhoz játszanom kéne randomba.
-
Plata
félisten
Nem a San Diego-nál nem volt,bár nem emlékszem hogy mentem volna vele.
Lehet hogy igen,de nem rémlik,az is cruiser.
Ha jólemlékszem.
GQ Johhny nem tudom hogy lesz még.Csak azt tudom hogy gyűlik a pont,azt sem tudom milyen hajó lesz.
Még nem igazán néztem utána,azon kívül hogy látom naponta hogy kapok 2 ilyen pontyot.
Általában a dockyard küldiket sosem lehet ingyen befejezni,ez is ahhoz hasonlít.
Mivel a Bridgeport szintén cruiser így annak sem néztem még utána.
Cruiser csak akkor érdekel,ha az van ráírva hogy Legendary Galaxy Dreadnought Cruiser.
-
KJ82
senior tag
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Azt akkor nem értem,én valamikor május körül használtam fel az arany kuponom és júliusban újat kaptam.
Szenest meg mindig instant elhasználom.
#55895subaruwrc
Randomtól a hajam égnek áll oszt még a végén punk-nak néznek.
Asszimetrikus csata volt.
Háromra volt időm.
Szeretem ezt a tengeralattjárót,többit nem igazán,lehet azért mert ebben dili doki a kapitány és a hülye dumája nagyon jó.
Mondjuk azzal a béna DD-vel is azért szeretek játszani mert vicces kapitány van benne és állandóan szól a rock.
-
sh4d0w
félisten
-
Plata
félisten
-
sh4d0w
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
update utáni első belépéskor meg kellett kapnod
mondjuk magunk között kiábrándító SE amit adnak 10. évfordulóra.
egyedül a grand voyage alatt gyűjthető 32k steel ér két forintot, a többi rossz vicc szerintem.
de mondjuk ahogy a meta szét van b....va az se ér semmit amit a steellel tudsz venni.
élvezhetetlen.
pár hét múlva még a blast from the past játékmód is jónak ígérkezik amikor a 2017ig kiadott dolgokkal lehet csak menni és nincs sub meg cv .... -
Djuree
félisten
-
IreN!CuS
őstag
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
KJ82
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Formula-1
- Horgász topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Androidos tablet topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagyis egyedül nyertem.