- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
válasz
IreN!CuS #55552 üzenetére
Co-op módban kell tolni. Botok ellen, szinte 100% nyerési ráta van, bár még ott is becsúszik néha egy bukta, ami azért kemény színvonalat jelent csapatilag (egyedül azért nem lehet minden botot leszedni, bénák, de nem annyira...).
Hátránya, hogy a kredit és az xp nevetségesen kevés, így a fejlesztés nem igazán halad. Cserébe van sikerélmény. Valamit valamiért... -
-
válasz
IreN!CuS #55396 üzenetére
Van ilyen rendszerük, de randomba nem fogják betenni, többször jelezték.
Viszont ahol aktív, szokták írni, pl a brawl jellemzően olyan, hogy skill alapú az utóbbi jópár szezonban (ez nem azt jelenti, hogy _csak_ olyanokkal fogsz játszani, és olyanok ellen, mint te magad, hanem hogy a matchmaker törekszik, hogy a két csapatot kb kiegyensúlyozza. Szoktam nézni, legtöbbször oké a működése).Ami engem pl zavar, az az, hogy rankeden nincs ilyen bekapcsolva, pedig ott lenne értelme. Ennek ellenére rankeden sokkal gyakoribb a jó csapategyensúly, mint randomban, tehát valami van ott is, de közel sem optimális.
A random elég szar egyedül játszva, hogyha nyerni szeretnél (mert mondjuk húzol valamit és az xp kell), de sok-sok éves szabály hogy wowsban vagy nem randomozunk egyedül, vagy nem sírunk hogy milyen szar
-
- = Zk = -
félisten
válasz
IreN!CuS #54977 üzenetére
ééletemben nem hallottam/láttam efféle Z bötűket sehol....
oké, hogy google első találat... az o7 se mond sokat embereknek ugye...
Mit jelent a Z betű az orosz katonai járműveken? kezdetek óta nem figyelek híreket, cikkeket semmiről. se TV, se újság semmi. de még fészen sem jött velem szembe hasonló, na mind1.. idehaza még nem láttam egy járművön sem, pedig országosan mozgolódom a munka miattamúgy fsza... jólvan, szépen alakul a buli
-
LK
addikt
válasz
IreN!CuS #54928 üzenetére
Arra gondoltam, hogy vadászok biztosításával nem merül ki a cv segítsége a csapat részére. DD-k eddig is adtak füstöt a csapatnak, aztán áthajóznak rajta az okosok.
Többieknek: Én nem szopatom magam a játékkal. Életem első cancer hajójával játszottam néhányat. 2 hét alatt második krakenem van vele
. 1-2 szar meccsre jut 5-6 jó. 16-20 találat rendszeres csatánként. Ennyi jár nekem. Persze agyrém, hogy betettek egy ilyen hajót, viszont aki nem tud játszani vele, elhullik mint a szar. Egy Mahan kinyírja 1v1.
-
-
LK
addikt
válasz
IreN!CuS #54039 üzenetére
Kérdezted volna meg a nagyonokos szuperkollégát hogyan kellett volna játszani. Azt mondaná Git gud.
Egyik nap 3 lossal szinte együltő helyedben megcsinálod, legközelebb 3 nap. Egyszer te vagy a legszarabb vörös. Másik nap isten vagy.
Ha nem veszel prémiumot is fizetsz a játékért. Mégpedig az időddel. Ha visszanéz az ember, rájön mennyi idejét tölthette volna el hasznosabban. -
-
ddt500hu
veterán
válasz
IreN!CuS #53531 üzenetére
Kétlem, hogy megnézte volna őket.
De nincs is rájuk szükség hiszen maga Runo az élő példa.
Szinte minden tierben, minden hajóosztállyal átlag alatti játékos. 47-48% WR, 800-1100PR.
És akkor beleül a subba és mindegyikkel masszívan 50% feletti WR-t hoz.
De nincs gond a tengeralattjárókkal! -
törölt tag
válasz
IreN!CuS #53526 üzenetére
Az, hogy nem értünk egyet, még nem azt jelenti, hogy trollkodok!
Szoktam, sokat! De akkor teszek egy szmájlit a mondandóm végére.
Nem tudom mit akarsz a videókkal mutatni, én a saját tapasztalataimat írtam le.
Ez tipikusan olyan dolog, mint amikor megkérdezi valaki itt, hogy melyik hajót ajánlanátok megvételre, de 10 ember 8 félét mond, mert mindenkinek más a tapasztalata, játékstílusa. -
redzsi
senior tag
válasz
IreN!CuS #51574 üzenetére
World of Warships: "Curving" Torps - Bug While Turning
A célzás, kattintás, és a torpedók valós indulása között eltelik egy rövidke idő. Kanyarodás közben sokkal látványosabb a végeredmény, minél messzebb a cél annál inkább kijön a difi. Az esetleges lag meg rátehet egy jó nagy lapáttal.
-
malystryx
senior tag
válasz
IreN!CuS #50858 üzenetére
Teljesen jogos és helyénvaló amit írsz, ismerve a wg-t, nem kell bemutatni őket.
Akkor gondolom hiába is reklamálna ezért bárki, süket fülekre találna. De ha firtatod a hitelességet, bannolnak.. Nemzeteket sértő, és téves adatokkal butítják az embereket. Esküszöm ha lenne befolyásom az Activision-nél, a legközelebbi CoD szezonban beraknám Sztálin-t birkapásztornak, azzal milliók játszanak. Kíváncsi vagyok mikor perelnék be őket. Sztem 10 percen belül.
-
LK
addikt
válasz
IreN!CuS #50858 üzenetére
A cég a széles tömegekre koncentrál, csak bevonzani akarja az embereket, megtartani nem. Úgy vannak vele, hogy ha néhány százalék megmarad, és fizetőképes, már jó. Nem értem őket. Ha kinyírják a legendás hajókat, a saját játékuk vonzerejét csorbítják. Ugyanezt csinálták a legendás Német tankokkal is a wotban. Kiherélték a legtöbbet.
Megj.: annyira lehalt a topic, hogyha ti nem írtok be, semmi nincsen itt.... lehet hogy on-ba is nyomhatjátátok szerintem. Jobban is látszik -
válasz
IreN!CuS #50745 üzenetére
lerohadt a csikóm, szóval nekem most egy hét kényszerszabi. vagy kettő...
visszatettem ezt a szemetet, ebben a csodás időben nem tudok csinálni semmit kint.
ott a vermontos gyerek. ott kempel a három gyökér. egy kupacban.
namost ez a vermontos gyerek az első két tornyával rám lőtt 8 km-erről, és a képen látható hp-mból 600 maradt. csodagyerek persze AP-vel...
emberünk:
én meg nem találok el semmit... amit igen, az meg 0dmg
-
LK
addikt
válasz
IreN!CuS #50182 üzenetére
Hát én nem nagyon néztem a srác videóit eddig, de nagyon tetszik. Őt is felcseszi a wg. Kissé neurotikus a srác, vagy adjon nekem is abból, amit használ. WG-nek meg elment az esze. Arra gondoltam, hogyha ez a gyerek Fehéroroszországban élne, már régen elvitték volna elbeszélgetésre.
-
LK
addikt
válasz
IreN!CuS #48906 üzenetére
Második kép nagyon ütős.
A harmadik képen neked feltett kérdésre meg azt kellett volna válaszolni, hogy igenis a wg a hibás azért, mert pénzért azonnal illetve 2 hét játékkal eljuttatja T10-be az újoncokat. Bizony bekaphatja. (illetve nincs tanulási rendszer, nincs ami arra ösztönözze a játékost)
Ennél egy súlyosabb dolog van, mégpedig ha hívnak segíteni, aztán ott hagynak..... -
Kelvin
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával