- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #55712 üzenetére
Figyelj Djuree, emlékszem, amikor a Ferkónak volt itthon egy bevetési egysége. Többségünk még talán a hwsw fórumában volt aktív.
Nem tudom, hogy szándékosan vagy félre értelmezve jutottál el egy következtetésre. Az ruszkik nem hatalmas pátosz mellett jutottak el erre, hanem a több milliárd rubel haszon bezsebelése mentén...
Most ezzel a hírveréssel, vitatkozás nélkül inkább megnézem a Fight Club-ot......
-
-
Djuree
félisten
válasz
sh4d0w #55711 üzenetére
bármilyen játékra költeni ökörség amúgy...de mondok jobbat (okosabbat ha úgy tetszik, hiszen te is nagy okosságot írtál), szerintem a horgászatra is...meg a bélyegekre...meg a....ugye érted?
na de ha nem lenne aki költ a wg játékaira te sem játszanál, sőt akár meg is köszönhetnéd, ha már... -
-
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #55708 üzenetére
felesleges temetni a wowsot, ahogy a wotot sem kell. senki nem vágja le az aranytojást tojó tyúkot. csak az én ismerősi körömben olyan költések vannak ezirányban hogy durva. karácsonykor nekem is elugrik egy százas, és akkor az évközbeni dolgokról nem is beszélek....és ezzel a lista alja felé vagyok csak.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Djuree #55706 üzenetére
Egy kicsit el vagy azért tévedve.
A WoWs-t egészet ők fejlesztették, az EU részleg 3 év alatt csak arra a copypastára jutott csak el, hogy bizonyos 3D modelleken tornyot cserélnek és többnyire valami ízlésficamos skint maszatolnak össze.
Amíg ott pl. tényleges grafikai fejlesztések történtek.
Persze papíron ott is minden töretlen lesz, minden jól fog működik hisz mindenhol ez is fog megjelenni (mert ezek az orosz ablakok elég alacsonyak).
-
A Lestanal mar felmondtak 200-an, miota lecsuktak a tulajt es a hamarosan kovetkezo birosagi eljaras utanra var az alkalmazottak fele ugyanezzel. Azaz putler sem kap semmit, de a jatekosok is beszopjak, mert nem lesznek fejlesztok.
-
Tegla80
addikt
[link]
Remélem nem gond és lehet érdekel vkit a sub mentes vilag miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest