- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Csak örült a szerencsétlen, hogy végre talált valakit, akit állítólag jobban utálnak, mint őt. Ezért egyébként nem kap tiltást a WGtől? A suboknál én azt látom, hogy inkább csak idegesítőek, mint veszélyesek már, egy DD sokkal nagyobb károkat tud okozni adott esetben, egy subnál gyakorlatilag instant halál az, ha bárki 3 km-es körzeten belül jön a nerf miatt.
Én ettől függetlenül nem adom fel, tudom, hogy a dmg-em kevesebb, mint bármi mással, de attól még izgi tud lenni.
-
CactuS
Arcképgyáros
Köszönöm, ránézek. Bár nagy igényeim nincsenek a játékkal kapcsolatban. Jól néz ki, szórakoztat, néha bosszant, kb. ennyi.

-
CactuS
Arcképgyáros
Halihó!
~1 év után gondoltam újra felnézek, mert egészen rendben van a vérnyomások.

Látom, hogy most épp nem annyira aktív a topik, illetve voltak nagyobb változások (pl. az adott hajóval egyből tudok menni másik csatába, nem kell várni, amíg az adott csata véget nem ér). Még mindig "haldoklik" a játék, csak nincs jobb a piacon?

Ami érdekelt az pl. a subok - ne utáljatok, gyerekkorom óta szeretem őket, ahogy a hozzá kapcsolódó filmeket is. Az feltűnt, hogy elég rendesen megnyírták őket, sebzésben töredéke annak, mint ami anno ~1 éve volt, már nem lehet közel menni és onnan kilőni az ellenfelet (ami alapvetően nem gond, bár így nem tudom, hogy pl. egy DDvel mit kezd az ember fia, ha megindul felé). Azt érzem, hogy a közösség talán még a CV-knél is jobban harap a subokra, ha spottolnak, akkor általában minimum 3-an céloznak be.
A bénázós körök mellé pedig azért néha befér 1-1 ilyen is, amikor sikerül együtt dolgozni a random meccsben:
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Csak azt nem értem, hogy ezt miért ide kell tolni? Adhatnátok ezt a WGnek is, úgyis örülnek a feedbacknek.
Sub szar, CV szar, MM szar, minden szar. Bejön ide egy újonc, aki most próbálgatja, kb. az életkedve is elmegy minden játéktól. Pesig koca játékosként abszolút jókat lehet menni, mondom ezt úgy, hogy az utolsó körös subokkal nem is mentem. -
CactuS
Arcképgyáros
Ja, most már kórusban egyszerre megy a rinya, fantasztikus. Eskü ezért tették a játékba csak a subokat, mert féltek, hogy a CV miatt már uncsi a sírás.
Meg a nagy CV játékosok már kihaltak innen.
A modern világverő technika pedig csak papíron van, valójában a fejlesztési pénzek nagy része az oligarcháknál landoltak valószínűleg.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
De az alapvetően csak egy irányba lesz, nem? Bár kérdés, hogy mekkora szögben fog "látni". Tudom a subokat itt sokan nem szeretik, de szerintem az utolsó körökben már egyáltalán nem voltak olyan op-k, mint ahogy indult a dolog.
Mondjuk így, hogy mondod, a kamikaze DDk még gyorsabban el fognak hullani, mint eddig.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha jól olvastam, akkor kiveszik a subokat a liveról 0.11.2-es patchig, mert sikerült addig nerfelni őket, hogy az átlagnál jóval gyengébben teljesítenek. Mondjuk én ettől függetlenül jól szórakoztam velük, nagyon hangulatosak voltak.
-
CactuS
Arcképgyáros
Valószínűleg az ilyen riportok miatt nincs súlya a játékban.
Inkább csak simán placebo, hogy megnyugtassa a lelkét az ember. -
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Elég sok kimaradt, de ha jól láttam, akkor bekerültek a gyerekkori kedvenceim a tengeralattjárók, valami bérelhető formában. Azt lehet tudni, hogy mikor kapnak "végleges" tech treet? Bocs, ha ez olyan, mint a tankban az arty, nem tehetek róla, kiskorom óta szeretem ezeket a dögöket.

-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Én meg még mindig nem értem, hogy miért játszik vele az, akit az agyvérzés kerülget pár random battle után.
Főleg Fee to play játékok esetén mindig alacsony a kerítés. -
CactuS
Arcképgyáros
Ennyi volt a CP2077?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Napi massa: még mindig szar. 100k sebzést már izzadós vele összeszedni, kár érte.

-
CactuS
Arcképgyáros
Olvasom a kommenteket és mindig ugyanaz a vicc jut az eszembe: vadász vadász te ...ni jársz ide.
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát nem tudom, engem pl. minden áldott alkalommal elütött a lehívott autóm, csomószor láttam villogó/bugok karaktereket, stb. Plusz amennyire érzékeltem a párbeszédek valójában eléggé súlytalanok, végül mindig ugyaboda jutsz, bármit választasz. Én nagyon nem ezt vártam ettől a játéktól.
Wows: Mi az a tacsi?
-
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk nem tudom a CP2077 mennyivel jobb jelen formájában, mint a wows.
Igaz, csak pár órát toltam vele, de szerintem a cd projekt red kritikán aluli munkát végzett. -
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, pár hét után beléptem egy picit és pár dolog feltűnt. Egyrészt az armory/recruit stationél többnyire csak homokórázik a kliens, nem tölt be. Mentem pár kör rankedet a Massaval és gyakorlatilag minden meccsen, minden lövés 1310et sebez, teljesen mindegy, hogy mit és hogyan lövök meg. Lehet akár egy DD overpen vagy egy BB broadsideban. Volt valami "optimalizáló" rework miután sok tojáslikört ittak az orosz barátaink?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha szórakoztató a játék neki, akkor miért ne? Attól még nem lesz valaki birka, mert tetszik neki és ezért szívesen költ arra, amivel szívesen foglalkozik a szabadidejében. A bele rakott pénz nagysága meg relatív, nyilván az adott egyén anyagi helyzetétől függ, hogy mi a sok, meg mi a kevés, az meg mindenkinek a magánügye.
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem igazán van már túl sok feddhetetlen játék készítő cég, gyakorlatilag már mindegyik túl van egy-két balhén és ez alól a WG sem kivétel. Elég csak a Blizzardot, az egykori nagy céget megnézni, aki A játékokat készítette, hogy mi lett vele az Activisonbe olvadása után, szép lassan ráhúzták a fizetős shopot egy havidíjas MMOra és még nem gyújtották fel a HQt. De ott a sokak által várt CP2077 cím is. Emlékszik még valaki arra, hogy miket ígértek az előrendelés indulásakor? Hát, ahhoz képest elég sok dolog változott, igazából egy ismerős se maradt, aki ne kért volna refundot végül.
Egyébként az, hogy valaki fizet egy ingyenes játékban valamiért, ami tetszik neki, attól nem lesz birka, ezzel általánosan lehülyezel elég sok embert, amit azért nem kéne. Másrészt ha ennyire ingerült vagy a WG és a játékai iránt akkor miért is játszol vele? Azért, hogy kiírhasd itt a feszkót? Vagy visszajársz a pofonért, mint a nyuszika a viccben?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Akkor jelentik be a következő csúszást?
-
CactuS
Arcképgyáros
1.5 év? Hány ládából?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
amúgy de, blacklist... az összes debil mást lövöldöző, meg blokkoló, meg hátul kempelő kretén rajta van, hogy tudjam ki a debil.
Erről eszembe jut egy régi Bash.hu-s szösszenet:
<Potyi> Bazzeg, ilyen a világon nincs.
<Ubibubi> Milyen ilyen?
<Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcösg -
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Én hasonló helyzetben a WoTot elengedtem végül. Akkoriban még nem volt alternatívája - nem tudom most van-e. Azért agyvérzést kapni, mert nincs jobb, felesleges, ez egy játék.

BF alkalmával megint van Jean Bart B, bár nekem még leárazva is elég borsosnak tűnik az ára, 17 500 dublon egy T IX-es hajóért - bár sokan írják, hogy az egyik legjobb prémium hajó a mai napig.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Akkor kb. mint a WoT ilyen téren.

LK: 2 gyerek meg egy pici kutya és egy oldalborda mellett nehéz sokat csatázni. Most pl: próbálom kifarmolni a perma camot legalább T8-hoz (a lentebbi infó alapján inkább ahhoz, mint a T9hez) a key-es eventben, de hát hosszú az út.

Most van 90k-m. és 150k/300k a T8/T9 perma camo.
Illetve láttam pontért pár 6 skilles kapitányt is - US, Angol és Német -, ezekből mondjuk jelenleg csak US hajóm van, de az is jó lehet gondolom.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát lehet az lesz, mint a WOTnál anno, úgy sokkal békésebb volt a játék. Pedig azt hinné az ember, hogy nagyobb tier > értelmesebb emberek. T6-T8 körül van most olyan prémium hajó, amit érdemes lehet megvenni? Alapvetően úgy érzem, hogy ha több ágon megyek fölfelé, akkor eléggé kevés a kredit, pedig van hébe hóba prémium is a fiókon.
-
CactuS
Arcképgyáros
Csodás nap, egy hajót se sikerült leduplázni, pedig top5 volt a legrosszabb eredményem, javarészt úgy, hogy +1 vagy +2 tier közé dobált be. Legjobban azokat a játékosokat bírom, akik az elején berongyolnak capelni DDvel, aztán megdöglenek, majd onnantól kezdve kinevezik magukat flottaadmirálisnak és utasítgatnak mindenkit.
Én azt hittem ilyen csak kicsi tierben van, de legutóbb a SINOP-val kaptam egy ilyen mentort... -
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
CVnél a repcsikkel van valami trükk, hogy ne hulljanak, mint a legyek? (T6, Ranger). Most pl: T8 csaptában vagyok, de néha 1 BB is leszedi az egész századot mielőtt támadhatnék.

-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Soloban kicsit most megakadtam T6ban - US light cruiser, USSR BB -, valahogy nyögvenyelősek a csaták. Néha olyan ellenfelek jönnek, hogy kb. még HEvel se sebzek, de ők bárhonnan átlőnek. Velem van valami vagy ez a T6-T7 nem annyira kiegyensúlyozott?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Napi ládákból ti mit szoktatok kivenni?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Bocs a hülye kérdésért, de a PvE az most a sima coop battle-t jelenti? Vagy ebbe beletartozik az operation of the week is? Mert utóbbi nekem egész szimpatikus volt, xp se rossz, leszámítva, amikor a csapattagok nem értik a feladatot.
Clan Battle, Ranked még kimaradt, gondolom az úgyis csak maxos hajókkal és legénységgel játszik majd. -
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Simán fejlődni mit éri meg jobban tolni? Random battle vagy operation of the week?
-
CactuS
Arcképgyáros
Én voltam most a PTRen vagy minek hívják, CVvel nem voltam, de a többi hajó mind tudja támadni. Eleve felszín közelben sima ágyúval - azt hiszem 6 méteres mélységig -, az alatt vízibombákkal. Battleship pl: távolabbra lövi el, de idő, míg odaér a bomba, DD maga mögé tudja eldobni viszont egyből robban. Nem játszottam még sokat, de nekem nagyon bejött ez az új ág, várom, hogy bekerüljön.

-
CactuS
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO Alaplap!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És ezt hogy sikerült elérni?
Sub szar, CV szar, MM szar, minden szar. Bejön ide egy újonc, aki most próbálgatja, kb. az életkedve is elmegy minden játéktól. Pesig koca játékosként abszolút jókat lehet menni, mondom ezt úgy, hogy az utolsó körös subokkal nem is mentem.
Én flambass videójába futottam bele, feldobta a yt. Hát baszki, ahogy ott fordulnak a hajók, nagyon pofásan néz ki. Nem egy súlytalan cucc lebeg a vízen.