Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
üzenetére
Ha variable product-ra állítod, akkor már nincs base price, csak a variációknak tételesen.
Én is szívtam ezzel, ha van ár megadva és a készletezés nem verhet oda neki, akkor elvileg meg kéne jelenjen az ár. Illetve ami engem megszivatott, az a hucommerce catalog mode-ja.De én is pont hasonló témában kérdeznék:
Variable-ök megjelenítésére melyik addont javasoltok, amivel lehet komplexebb dolgokat is művelni? Pl. condition alapú megjelenítés, dinamikus árak, stb.
Eddig a "YITH WooCommerce Product Add-ons & Extra Options"-al próbálkoztam, de ennek is vannak hiányosságai. Pl. míg a vanilla wc-ben explicit meg lehet adni 1-1 változó árát, addig ebben nem (legalábbis nem jöttem rá) vagy akár kizárást sem enged mélyrehatóbban. Pl. 1-es option-nél kiválaszt x-et, akkor 2-esnél ne tudja y-ont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- OTP Bank topic
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL30! - Élettartam garancia
- Synology DS 2413+ tápegységet keresek!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest