- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Itt esetleg a teplate-be az elementor canvas van.
Ez ad üres oldalt sablon menü nélkül. -
Sziasztok!
Lehet csak fáradt vagyok, de nem találom, hogy elementorban, hogyan lehet beállítani, hogy a főképernyőn levő menü, minden oldalon megjelenjen? - tuti nem kell minden oldalra átmásolnom, vagy mégis?
Kerestem már a WP/appearance/menus részen is, de tuti vak vagyok és kinyomja a szemem.
Köszi! -
adatfalo
senior tag
Nem, elementorral nem működik. A szóbanforgó plugint leginkább Visual Composer-nél (WPBakery-nél) használtam.
Elementorhoz ezek az ajánlottak: WPML, Polylang, TranslatePress, and Weglot
Én személy szerint a TranslatePress-t preferálom, de csak mert nem Elementort használok hanem Oxygen Builder, amivel leginkább az kompatibilis. -
Köszönöm, közben folyamatosan pucolom le a 1x év szemetét.. sose volt rá kapacitásom/kedvem nekilátni, de nagyon időszerű lesz már.
Új wp telepítéskor is szükségem lesz ezekre, mert belelestem a felületre ott ezeket is meg kell adni - kimentettem természetesen, ezen ne múljonKöszi, ott is kicsontozom
-
Met
nagyúr
cPanel-ben van valami filekezelő a www vagy httpdocs könyvtárban van a weboldal, de ha benézel a könyvtárba látod a wp könyvtárakat, fileokat. wp-config.php-ból érdemes lementeni az adatbázis nevét, usernevet és jelszavat
Viszont a PhpMyadmin-ban is törölnöd kell a bejegyzéseket.
-
Sziasztok!
Nem tudom ez mennyire való ide, de hátha tudtok adni egy kis segítséget.
Van egy tárhely előfizetésem, amin 1 db wp weboldal fut, ezt szeretném a nulláról kezdeni, azzal a kiegészítéssel, hogy a tárhelyet is szeretném leüríteni nullára, ne legyen rajta semmi szemét, ami felgyülemlett. cPanel felület (tarhely.eu) kizárólag a levelezést akarom megtartani, más tartalom nincs amire szükségem lenne.
A gyökérben a mail mappát kellenem megtartanom, minden mást elvileg törölhetek, ha jól gondolom, milyen felületen érdemes ezt megtenni? FTP, vagy cPanel felületen?
Vagy csak távolítsam el softaclulous-ban a weboldalt és ne foglalkozzak mással? Illetve töröljem a mappát ami a neve a weboldalnak és a többivel ne foglalkozzak?
Köszi:
cOxeR
u.i ha nem ide tartozik, segítsetek, hova tudok ezzel esetleg menni -
adatfalo
senior tag
Szia!
A q-translate-x -re gondolsz, már "csak" Github-on lelhető fel: https://github.com/qTranslate-Team/qtranslate-x
Működik egyébként, egy régi oldalon nemrégiben kellett telepítenem/frissítenem. -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
régebben használtam valami nyelv választó plugint. A szövegeket pedig ilyen előjelekkel kellett indítani, pl: [:hu]
Nem tudjátok mi lehet ez a plugin? Töröltem az oldalt, a szövegek megmaradtak, és nem akarok mással bíbelődni, ez egyszerű volt. -
TigerDzsó
tag
válasz
kriszwells #8887 üzenetére
Ha egy adott oldal URL-ét akarod megváltoztatni:
WP admin --> oldalak --> megkeresed a szerkeszteni kívánt oldalt, majd alul szerkesztés --> jobb oldali sávban ott lesz az URL opció.Ha általánosságban szeretnéd megváltoztatni az URL struktúrát:
WP admin --> beállítások --> közvetlen hivatkozások -
kriszwells
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet megváltoztatni egy adott url-t WP-ben?
Pl.: https://oldalneve.hu/elementor_134 és az elementor_134 részt szeretném másra átírni, de nem találom. Illetve ezután kell-e valamit még tenni, hogy ne legyen gond az átírás? Már közzé van téve az oldal. Köszönöm! -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Kerek egy olyan kiegészítőt, ami excel tábla feltöltése után slide show formában megjeleníti az adatokat. Esetleg van valakinek erre ötlete?
Köszönöm!
-
updog
őstag
válasz
Victoryus #8883 üzenetére
Nincs, de közben rájöttem, megzavart a magyar UI, a "Hozzászólások" menü világít folyamatosan ezekkel a spamekkel, a mailben is csak annyi van "Kérem moderálását: <bejegyzés címe>"... de ma végre nem csak futtában néztem rá és látom hogy a pingback/traceback-ek várakoznak sorban
"xy bejegyzéshez új visszakövetés várakozik engedélyezésre"
Más kérdés hogy attól még fennáll az évek óta full változatlan konfig, beépülők stb., és pont most kezdtek el ezek jönni?
-
-
updog
őstag
Sziasztok!
Valami bug került a WP motorba valamelyik frissítéssel? Napok óta jönnek az emailek (valós mailek a saját oldalamról) hogy moderáljam a kommenteket, természetesen spamek.
Évek óta nem változtattam a beállításokon, se regisztrálni nem lehet, se nem aktív a hozzászólás lehetősége. A mailben szereplő oldalakon, amikre moderálást kér, ha megnyitom őket, nem látszik hogy bárhol lehetne kommentelni. Sajnos automatikus frissítésen van hagyva az oldal (most 6.4.2), azért gondolnám hogy bejött valami bug? De egyelőre nem hangos a net a dologtól, viszont másra nem tudok gondolni... -
szijartg
őstag
Egyre több helyen látom az ilyen és ehhez hasonló adatkezelési okosságokat. Ezt mivel lehet WP-nél előhozni?
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Segítsetek légyszíves mert nem értem a problémát,eddig nem találkoztam ilyennel
A wp sablon szerkesztőben az alábbi kép fogad,eddig itt megjelent a weboldalam kezdőoldala és csak belekattintottam utána a teljes kezdőoldal szerkeszthető volt vizuálisan. Miért nem jelenik most meg,mi az oka?
[hiba]
Köszönöm -
Vektor77
tag
Sziasztok, be tudom azt állítani, hogy csak az EU-ból lehessen elérni az oldalamat? Vagy csak tiltani lehet egyenként?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
TheProb #8871 üzenetére
A litespeed nem csak kikapcs-bekapcs módon működik hanem rengeteg beállítása van, amiket érdemes végignézni. Nem tudom melyik lehet, csak mondom, hogy van olyan, amikor kicsit bele kell nyúlni. Mondjuk kapcsolj ki mindent a LS-en belül és nézd meg úgy, aztán 5ösével visszakapcs.
-
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Ki milyen Security bővítményt használ? wordfence-t használtam régebben, de most baromi nagyot csalódtam benne.
Egy régi oldalt valahogy feltörtek, és a css-be rakott script-et nem jelzett ki. Wpbakery-s oldal és az összes oldalra is bekerült a script. Semmit sem talált meg ezekből.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
#31816946 #8867 üzenetére
Annyi van ezekből, hogy nehéz megmondani a tutit.
Slidert már nem használok jó ideje, de szinte bármelyik tudja ezt.
Kép galériából szerintem a NextGen Gallery az egyik legjobb, de szintén ízlés kérdése.
Kapcsolati űrlapból nem szoktam WP-st használni, mert össze van kötve valamelyik hírlevélkezelő, vagy CRM rendszerrel, de a WPforms elég jó kis bővítmény. -
törölt tag
Sziasztok!
Milyen ingyenes slider-t javasoltok? A főoldalra szeretném megjeleníteni a bejegyzéseket képekkel.
Ingyenes kép galériából mit érdemes feltenni?
Sütikezelőből mi az, ami megfelel a GDPR előírásoknak?
Kapcsolati űrlapból mit használtok? -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Aki litespeed-et használ nem tapasztalt olyat, hogy látszólag előzmény nélkül meghülyíti az oldalt és nem lehet bejelentkezni? Kb 1-1,5 hete konfoltam be, utoljára 1-2 napja jártam az oldalon, ma viszont nem tudtam bejelentkezni. Sem adminnal, sem normál user-el. Hibát nem dobott, szimplán csak nem történt semmi a login gomb megnyomása után. Addonok kikapcsolgatásával sikerült leszűkítenem a litespeed-re, ha visszakapcsolom, akkor megint előjön a hiba. Neten keresve láttam, hogy esetleg a user cache lehet gond, viszont ha cfg issue lenne, akkor miért most jött volna elő a hiba? Update elvileg nem volt a napokban.
Valakinek esetleg ötlete?
-
TheProb
veterán
válasz
#57018880 #8862 üzenetére
Ha variable product-ra állítod, akkor már nincs base price, csak a variációknak tételesen.
Én is szívtam ezzel, ha van ár megadva és a készletezés nem verhet oda neki, akkor elvileg meg kéne jelenjen az ár. Illetve ami engem megszivatott, az a hucommerce catalog mode-ja.De én is pont hasonló témában kérdeznék:
Variable-ök megjelenítésére melyik addont javasoltok, amivel lehet komplexebb dolgokat is művelni? Pl. condition alapú megjelenítés, dinamikus árak, stb.
Eddig a "YITH WooCommerce Product Add-ons & Extra Options"-al próbálkoztam, de ennek is vannak hiányosságai. Pl. míg a vanilla wc-ben explicit meg lehet adni 1-1 változó árát, addig ebben nem (legalábbis nem jöttem rá) vagy akár kizárást sem enged mélyrehatóbban. Pl. 1-es option-nél kiválaszt x-et, akkor 2-esnél ne tudja y-ont. -
kuyarashi
őstag
Sziasztok,
WooCommercben a termékek létrehozása alatt vannak a variációk, amiket szeretnék használni. Korábban elkészített termékeknél működik is. Egy új terméket, ennek mintájára elkészítve viszont, felhasználói oldalról nem mutatja az árat. Mi lehet a probléma? (Variációkon belül meg van adva szerintem minden, ami ehhez kell, összehasonlítva a régen feltöltött termékekkel.)
-
TheProb
veterán
Azóta én is az Astra-ra lőttem, köszi.
#8851beteg: Áhhá, értem. Hát igen, kérdés, hogy módosítják-e a kódot... Azóta szembejött egy ilyen oldal is, ahol ingyen lehet letölteni addon-okat, pl az astra pro-t. Itt még annyira kérdés, hogy mit is töltesz le.
Más: Mivel elég sok addon-t kell letöltenie az embernek, ha jó feature-settel rendelkező oldalt akar, így elkerülhetetlen, hogy valamely addon által generált content, element ne angolul jelenjen meg. Ennek orvoslására mit javasoltok? Pl marha gagyi hatást kelt, hogy egyik termék alatt "Kosárba teszem" gomb van, a másiknál "Add to cart". Vagy WP Forms-nál a név-nél First/Last.
Más+1: Arra esetleg van ötletetek, hogy mitől lehet, hogy nem jelennek meg az árak a termékeknél? Egyelőre a HuCommerce-re gyanakszom, kb azóta "jöttek vissza" az árak, mióta azt kikapcsoltam. De lehet csak azon belül valamelyik beállítás miatt vagy nemtom.
-
gabo89
senior tag
válasz
TheProb #8848 üzenetére
Én Astra Free-t, és az alap Gutenberg szerkesztőt használnám.
Vannak az Astra sablonhoz, az ingyeneshez és a Pro-hoz úgynevezett Starter Templates-ek. Előre megtervezett, kitöltött sablonok. Esetleg ezekből lehet tanulni, illetve akár kicserélni a tartalmakat sajátra. A Starter Templates nevű pluginnal tudod importálni.
Starter Templates
Pl. ez a kettő áruházas sablon, ingyenes, és az alap Gutenberget (is) használja.
Brandstore , Organic Store .
Illetve van még egy nekem tetsző opció, amit most találtam, Hello WP-től veszel kitöltött áruházas weboldalt. Ezek Divi alapúak, de a csomagban benne van a Divi ára is.
HelloWP Komplett webshopok -
UX
tag
Valószínűleg ezt válaszolná neked is:
"Nem, én nem láthatom vagy böngészhetem az internetet, beleértve a weboldalakat sem. Az én tudásom 2022 januárjáig terjed, és azóta nem frissült. Tehát bármilyen weboldallal vagy online tartalommal kapcsolatban nem tudok aktuális információt nyújtani. Az itt megosztott válaszaim kizárólag a rendelkezésemre álló tudás és az általad megadott információk alapján készülnek. Ha van specifikus kérdésed vagy segítségre van szükséged, kérlek írd le részletesen, és én a legjobb tudásom szerint segítek."
Ugyanakkor nagyon sok témában járatos, és sokszor nagy segítség.
-
miqlas
őstag
Ebben az esetben azt kérdezném, hogy Smart Sliderben hogyan tudnám az alább kódot használn:
/*----- button 6 -----*/
.btn-6::before{
left: 50%;
top: 0;
transition-duration: 0.4s;
}
.btn-6::after{
left: 50%;
bottom: 0;
}
.btn-6 span::before{
left: 0;
top: 50%;
}
.btn-6 span::after{
right: 0;
top: 50%;
}
.btn-6:hover::before, .btn-6:hover::after{
left: 0;
}
.btn-6:hover span::before, .btn-6:hover span::after{
top: 0;
} -
Met
nagyúr
Smart sliderben szeretném a slide-ba helyezhető gombot formázni, ezen az oldalon a 6. stílusúra.
De nem megy, általában össze szenvedem amit kell de ez most kifogott rajtamMilyen css class-t adjak a gombnak?
A html ablakban lévő kódot be kell másolni valahova?Vagy ezt így nem is lehet megoldani?
-
beteg
őstag
válasz
TheProb #8848 üzenetére
Nagyon sok minden a WP alá GNU licencelés alá esik. Van jó pár megvett sablonom és widgetem és kivétel nélkül mindegyikben benne van a Licensing mappájában a GPL.txt-ben az, hogy a kód szabadon terjeszthető.
Az én értelmezésem szerint, ha bárhonnan hozzáférsz egy sablonhoz, akkor a kódot teljesen legálisan használhatod. Viszont a sablon képeire ez nem feltétlen vonatkozik! Azokra érvényes lehet, hogy csak a szerző engedélyével használhatóak. Bár a képek közül sem mindenre, de ez már összetettebb kérdés.
Amikor fizetünk egy sablonért, akkor főleg a hozzá adott supportért és a sablonhoz kapott, nem ingyenesen felhasználható képekért fizetünk.
Egyébként a wpit-n is a supporttért kell fizetni. (Más kérdés, hogy különben le sem enged tölteni.) Én úgy tudom, hogy ami ott fent van, az nem "tört". Persze azért jóval óvatosabban kell kezelni az ilyen forrásból származó cuccot, mint ha a fejlesztőtől lenne letöltve, mert simán tartalmazhat ártó kódrészt. (A wpit oldal egyébként szerintem több éve üzemel, gyanítom, hogy nem a felhasználóik meghekkelése az üzletpolitikájuk.)
GPL.txt
Preamble
... When we speak of free software, we are referring to freedom, not price. Our General Public Licenses are esigned to make sure that you have the freedom to distribute copies of free software (and charge for this service if you wish), that you receive source code or can get it if you want it, that you can change the software or use pieces of it in new free programs; and that you know you can do these things. ... -
UX
tag
Sziasztok!
A wordpress.com oldalon található Rivington sablon megfelelőjét keresném a wordpress.org oldalon.A lényeg, hogy egy ilyen weboldalt szeretnék létrehozni, csak saját szerveren.
Elvileg ez is Rivington.Megköszönném, ha valaki aki otthon van a sablonok között dobna egy tippet, vajon melyik sablonnal próbálkozzak, amelyik tud ilyen blogos, letisztult kinézetet, termék megjelenítést, és a linkek oldal is tetszik.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Meglepetésemre nem találtam még említést a worldpressit.com-ról.
Van tapasztalata vele valakinek? Irreálisan olcsó áraik vannak (complett elementor pack 15$, astra pro 5$, stb.), scamadviser éa trustpilot nem jelzi problémásnak az oldalt. Mi benne a csavar?Más:
Woocommerce-es oldalt csinálnék 3D nyomtatással és design-al foglalkozó vállalkozásomnak, de eléggé el vagyok veszve a theme-ek és site builder-ek ingyenes és fizetős tengerében... Mivel már több, mint 1 hete szenvedek a témában (már egy prestashop-os PoC-ot kukáztam), így szeretnék már végre minél gyorsabban egy vállalható oldalt összerakni...Melyik témát/builder-t javasolnátok, amivel a legkönnyebben, leggyorsabban tudok összekalapálni egy alap shop-ot? 30$-t szánnék max, ha valami venni is kéne hozzá.
-
sz.j
nagyúr
Hátha valakit érdekel:
BLACK FRIDAY Themeisle
LIMITED TIME OFFER: 20 – 27 NOVEMBERSale is Live with up to 65% Off on yearly plans and limited Lifetime Licenses!
-
sz.j
nagyúr
Előzőleg azt elfelejtettem megemlíteni, hogy az ingyenes melletti döntést az is befolyásolja, hogy mikortól fognak tömegével elterjedni az FSE sablonok. Mert az eddigi kevéske infóból én azt szűrtem le (lehet, hogy hibásan), hogy nem csak sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz FSE sablonnal és blokkszerkesztővel készíteni az oldalakat, hanem mintha várhatóan hatékonyabbak/eredményesebbek lesznek mint a "hagyományos" theme-k.
És ha ez így lenne, akkor már az FSE-s sablonok közül kellene pro-t venni .... -
hkari
őstag
Nem tudom milyen sablon ez, de nem mondanám annyira szépnek hogy érdemes lenne fizetni érte
Custom Css bővítmény is van egy raklap, kb bármelyik jó, ha nem akarsz Child-el foglalkozni.
Talán így középen lesz:
.footer-bottom-inner .row {
grid-template-columns: 1fr 0fr 0fr;
width: 100%;
}.footer--row .hfg-slot {
margin: 0 auto 0 auto;
}Viszont ezzel 1 oszlopos lesz a footer, de ahogy látom ez nem gond.
-
Met
nagyúr
Hmm, nem akarok a zsebedben turkálni, de egy cégnek ne okozzon már gondot évi 25k egy weboldal sablonért amivel ügyfeleket szerez.
Egy magánembernél akinek hobby weboldala van még rendben lenne a dilemma.Szerintem...
Viszont ha custom css, akkor kéne egy child sablont készíteni mert a "szülő" sablon frissülésekor törlődhet minden utólagos felvitt kód.
Lehet van rá már megoldás de én mindig child sablonnal dolgozok. -
sz.j
nagyúr
Lassan lejár a Pro sablonunk éves használati ideje és nem tudom, hogy mit csináljak, megvegyem újra (69€ + áfa) egy évre a Pro használatának lehetőségét vagy használjuk az ingyenest Custom + CSS-el kiegészítve ...
Az ingyenesnél szinte mindent ugyanúgy be lehet állítani mint a Pro-nál , kivétel a láblécben lévő Copyright © 2023 ... szöveget nem lehet középre rakni ....
Szerintetek? -
Úgy 2 wp frissítéssel ezelőtt a SyntaxHighlighter Evolved egyszerűen megszünt működni. A bejegyzésekben szerkesztésnél azt írja SyntaxHighlighter Evolved telepítése... Ha simán megnézek egy bejegyzést, akkor még normálisan mutatja a program kódokat.
Bővítmények között fent van a SyntaxHighlighter Evolved, be is van kapcsolva. Néztem azt is, hogy egy ki-be kapcsolás se segít.
Ilyenkor mi teendő? Nincs egy olyan hónap, amikor ne lenne valami baja ennek a reteknek. Ha visszaállok kompletten korábbi tárhely mentésre, akkor meg ugrik az utóbbi 1-2 hét anyaga, és nincs garancia arra, hogy újabb frissítésnél nem romlik el. -
FeniX-
senior tag
Sziasztok, jó rég óta nem írtam ide, igazából kicsit ellaposodott az odalaimmal kapcsolatos egész projekt. No, nem is ez a lényeg.
Szoktam nézegetni a wordfence által kiszűrt IP-címeket és weboldal eléréseket, és az utóbbi időben sok olyat láttam, hogy:
Budapest, Hungary left https://www.<webcím>.hu/wp-json/ and was blocked by
firewall for OptinMonster <= 2.6.4 - Unprotected REST-API Endpoints at
https://www.<webcím>.hu/omapp/v1/info 2023. 10. 27. 23:29:49
(20 hours 59 mins ago)
IP: <ip-cím> Hostname: <ip-cím> Human/Bot: BotMozilla/5.0
(compatible; OSZKbot/3.3 (OSZKBOT,oszkbot)
+http://mekosztaly.oszk.hu/mia) on behalf of the National Szechenyi LibraryEz ténylegesen az OSZK-ból érkező oldalletöltés lenne?
A másik: az, hogy a wp-json aloldal (a rest -api belépési pontja) teljesen publikus, az rendben van így?
Ezzel idáig nem igazán foglalkoztam. -
Met
nagyúr
url cserére még milyen plugin megoldások vannak?
Idáig interconnectit search-and-replace-el csináltam, de mostanában nyűgös lett, php nem jó neki, akármi.
Az odáig megvan hogy sql-ben átírom az oldal linkjét hogy be tudjak lépni wp-adminba. De utána?
Elementor-ba ott a beépített link cserélő de ezt most Gutenberg. -
adatfalo
senior tag
Azt írják, hogy alapból reszponzív: https://wpforms.com/features/responsive-mobile-friendly/
Nem lehet, hogy fix méreteket adtál meg CSS-ben és amiatt tördelődik rosszul? Próbálj százalékos értékeket megadni, illetve törépsontonkénti CSS-t definiálni:
CSS @media Rule -
e.vit
csendes tag
Köszi a válaszokat, végülis sikerült felülírnom kóddal.
Abban még tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet reszponzívvá tenni ezt az űrlapot? Én azt hittem, a WPformok automatikusan reszponzívak, de hát baromira nem... és nem találok sehol opciót, erre vonatkozóan.
-
e.vit
csendes tag
Sziasztok! Most a kapcsolatfelvételi űrlappal gyűlt meg a bajom.
A WPForms segítségével kreáltam egy egyszerű Név-Email-Üzenet űrlapot. A gondom az, hogy az Elementorral, mikor bemegyek a Site settings > Form Fields részlegbe, akkor csak a Név és az Email mezőket engedi személyre szabni, az Üzenet mezőt egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Nem tudom átszínezni stb.
Illetve a Küldés gombot sem tudom állítani, az alapértelmezett kék színe van, amit nagyon át kéne színeznem. -
Padam
aktív tag
Sziasztok!
A wordpress oldalunkon aktiválta a rendszergazda a tanúsítványt, viszont azóta a főoldalon kívül minden oldal elérhetetlen.
Van esetleg tippetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
miqlas
őstag
Közben elértem a srácot, és (kivételesen) jól emlékeztem, van egy, az adatkezelésre vonatkozó kitétel a szerzõdésemben. Átküldik nekem elektronikus formában, akkor, a kényes adatok kihagyásával, megosztom itt a lényeget.
Már az is beugrott, hogy amikor megcsináltam ezt az adatgyûjtõ / hírlevélküldõ oldalt, én vetettem fel nekik, hogy célszerû lenne valamilyen formában tisztázni a szerepem, mert tízezres mennyiségben férek hozzá személyes adatokhoz.
Ha valaki esetleg firtatni kezdi, hogy mégis milyen alapon, akkor ne kerüljön kellemetlen helyzetbe a cég ... -
miqlas
őstag
Oooké, de ez is bizalmi kapcsolat, mint az orvos/páciens viszony. Egyértelmû, hogy biztonságban tartod és bizalmasan kezeled a rád bízott adatokat!
Én is kezelek olyan weboldalt, amin „nagy” mennyiségû személyes adat van tárolva. Arra nem emlékszem, hogy ezzel kapcsolatban volt-e valami szerzõdés kiegészítés, de asszem, igen.
Ha nem sürgõs a dolog, akkor rákérdezek az úriembernél! -
miqlas
őstag
... pl. a b@ssza+! Gondolom, nem az elsõ oldalad ez (... és nem is a századik)
Ha nem bízik benned, akkor nincs mirõl beszélni, oldja meg maga!Én például, ha lejár az egy év ingyenes karbantartás, amit az oldalaimhoz szoktam vállalni, akkor leülök a tulajjal és megbeszélem a havi karbantartás díját. Ha megtudunk egyezni, akkor folytatom az oldal gondozását, ha nem, akkor csinálok egy utolsó biztonsági mentést, minden az oldalhoz tartozó anyagot felmásolok egy pendrive-ra, amit átadok a megrendelõnek és törlöm az adminjogaimat, majd minden a projekthez kapcsolódó anyagot a gépemrõl!
-
Met
nagyúr
GDPR-hez tartozó kérdés.
Készítettem egy oldalt, át lett adva majd az oldal tulajdonosa elvette az admin jogomat mert van egy kapcsolat űrlap és a GDPR miatt. Ezzel nincs is bajom.
Viszont így nem férek hozzá mindenhez, pl smart slider amihez kérné a segítségem az oldal tulaja, de így "vaktában" nem tudok neki segíteni.
Van erre valami legális megoldás? Titoktartási nyilatkozat, együttműködési nyilatkozat stb. -
CharlieDrop
veterán
-
e.vit
csendes tag
Köszi a válaszokat. Mivel egyáltalán nem értek a programozáshoz, pláne a szerveroldali nyelvekhez, ezért gondoltam, egyszerűbb, ha egy sablont használok, mert erre a PHP szövegre ránézek, rögtön frászt is kapok
-
adatfalo
senior tag
Jóval bonyolultabb a te megközelítésed, mint a HTML kódodat megtoldani egy űrlappal.
Kismillió ilyen tutorial van: https://formcarry.com/blog/how-to-create-a-simple-html-contact-form/ -
e.vit
csendes tag
válasz
CharlieDrop #8807 üzenetére
Én kódoltam le az oldalt.
Valakinek esetleg van erre ötlete, aminek a végrehajtását el is tudná nekem magyarázni? Nem vagyok túl otthonos a WP-ben.
-
e.vit
csendes tag
Sziasztok! Az megoldható, hogy saját kódomhoz beszúrok egy wordpress sablon kapcsolatfelvételi űrlapot?
A probléma a következő:
le van kódolva egy egyedi bemutatkozó weboldal, html+css.
Kéne hozzá egy kapcsolatfelvételi űrlap, de sajnos programozni nem tudok, szóval kéne valami sablon hozzá.
Ezért arra gondoltam, hogy wordpressbe berakom az egészet és onnan hozzárakok egy sablon űrlapot.Ezt meg lehet oldani? Vagy ti mit ajánlanátok ilyen helyzetben?
VAGY, ha a másik oldalról közelítem meg:
létezik olyan wordpress téma, amit egészen egyedire tudok alkotni, hogy ne kelljen kódolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest