Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Összevágtam két doksit (igen, copypaste, és? egyben van rá szükségem
) és valamiért megjegyezte az oldalszámot a másik doksiból és 33 után 61 jön, próbáltam kitörölni az összes lábléc/fejlécet + a bennük lévő infot, sikerült is, de mégis tudja ez a fránya word, hogy hanyadik volt az a pár lap az előző doksiban... Viszont a tartalomjegyzékben meg az oldalszámozásnál gáz, hogy 33 után 61 jön. Ilyet még nem láttam. Érdekel, hogy miként lehet ezt kiküszöbölni valamint miért csinálja ezt... word 2010 és libreoffice volt amiben probálkoztam eddig megoldani a problemát. (:
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beyerdynamic DT990p pro fejhallgató, hibás.
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és valamiért megjegyezte az oldalszámot a másik doksiból és 33 után 61 jön, próbáltam kitörölni az összes lábléc/fejlécet + a bennük lévő infot, sikerült is, de mégis tudja ez a fránya word, hogy hanyadik volt az a pár lap az előző doksiban... Viszont a tartalomjegyzékben meg az oldalszámozásnál gáz, hogy 33 után 61 jön. Ilyet még nem láttam. Érdekel, hogy miként lehet ezt kiküszöbölni valamint miért csinálja ezt... word 2010 és libreoffice volt amiben probálkoztam eddig megoldani a problemát. (: