Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, rájöttem, hogy hiba volt (: csak bele kellett szúrni a apályázat 120 oldalába ezt a 18-at, gondoltam elfér benne (: csak a tartalom meg az oldalszámozás lett vele elrontva... ): Éjszaka még megtaláltam az egyesítést már azt sem találom, aludni kellene egyet... Mire felkelek lehet jó is lesz, elvégre windows

-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, ilyenekkel már trükköztem. Most a footnoteokra gyanakszom nagyon, azok sem kezdtik el felvenni a folyamatos számozást, nincs benne csak 16, de azok sem működnek, és csak a második doksi 4 jegyzetét ismeri fel annak (21 től számozva
) az elsőét megjeleníti, a szakasztörést is utánuk, de nem ismeri fel jegyzetként. ): Sohasem szerttem a wordot, se az ilyen ollózást, de nincs kedvem újragépelni 18 oldalt... A bekezdéseket egyesével másolva és átállítva a formázásukat még lassabb (: -
ng0ofy
KORREKTOR
Összevágtam két doksit (igen, copypaste, és? egyben van rá szükségem
) és valamiért megjegyezte az oldalszámot a másik doksiból és 33 után 61 jön, próbáltam kitörölni az összes lábléc/fejlécet + a bennük lévő infot, sikerült is, de mégis tudja ez a fránya word, hogy hanyadik volt az a pár lap az előző doksiban... Viszont a tartalomjegyzékben meg az oldalszámozásnál gáz, hogy 33 után 61 jön. Ilyet még nem láttam. Érdekel, hogy miként lehet ezt kiküszöbölni valamint miért csinálja ezt... word 2010 és libreoffice volt amiben probálkoztam eddig megoldani a problemát. (:
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest