Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, rájöttem, hogy hiba volt (: csak bele kellett szúrni a apályázat 120 oldalába ezt a 18-at, gondoltam elfér benne (: csak a tartalom meg az oldalszámozás lett vele elrontva... ): Éjszaka még megtaláltam az egyesítést már azt sem találom, aludni kellene egyet... Mire felkelek lehet jó is lesz, elvégre windows

-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, ilyenekkel már trükköztem. Most a footnoteokra gyanakszom nagyon, azok sem kezdtik el felvenni a folyamatos számozást, nincs benne csak 16, de azok sem működnek, és csak a második doksi 4 jegyzetét ismeri fel annak (21 től számozva
) az elsőét megjeleníti, a szakasztörést is utánuk, de nem ismeri fel jegyzetként. ): Sohasem szerttem a wordot, se az ilyen ollózást, de nincs kedvem újragépelni 18 oldalt... A bekezdéseket egyesével másolva és átállítva a formázásukat még lassabb (: -
ng0ofy
KORREKTOR
Összevágtam két doksit (igen, copypaste, és? egyben van rá szükségem
) és valamiért megjegyezte az oldalszámot a másik doksiból és 33 után 61 jön, próbáltam kitörölni az összes lábléc/fejlécet + a bennük lévő infot, sikerült is, de mégis tudja ez a fránya word, hogy hanyadik volt az a pár lap az előző doksiban... Viszont a tartalomjegyzékben meg az oldalszámozásnál gáz, hogy 33 után 61 jön. Ilyet még nem láttam. Érdekel, hogy miként lehet ezt kiküszöbölni valamint miért csinálja ezt... word 2010 és libreoffice volt amiben probálkoztam eddig megoldani a problemát. (:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest